Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , Nephele78 είπε:

Κοριτσια μηπως χρειάζεται καμια αντιπηκτικες clexane 4000 ? Εχω πολλες σε αριστη διατήρηση ( δε θελουν ψυγειο ) κ κριμα να πανε για πέταμα ..

Αυτό περιεργο το βλεπω πάντως..μηπως παιζει ρολο αν το εμβρυο 3ης μερας ειναι 12 κυτταρων πχ ; Δηλαδη παει για μοριδιο ( εμβρυο 4ης μερας);; εχω κανει 1)ετ 3ων ημερων με 3 μερες προγεστερονη   
2)ετ βλαστοκυστεων με 5 μερες ουτρο 3)ετ με 4η μερας εμβρυο ( μοριδιο) με 4 μερες ουτρο..δε βγαινει ακρη τελικα ..

Αυτά όμως βγάζουν νόημα, έμβρυο με προγεστερονη. Τι να πω, κάτι θα ξέρουν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1 hour ago, Nephele78 said:

Κοριτσια μηπως χρειάζεται καμια αντιπηκτικες clexane 4000 ? Εχω πολλες σε αριστη διατήρηση ( δε θελουν ψυγειο ) κ κριμα να πανε για πέταμα ..

Αυτό περιεργο το βλεπω πάντως..μηπως παιζει ρολο αν το εμβρυο 3ης μερας ειναι 12 κυτταρων πχ ; Δηλαδη παει για μοριδιο ( εμβρυο 4ης μερας);; εχω κανει 1)ετ 3ων ημερων με 3 μερες προγεστερονη   
2)ετ βλαστοκυστεων με 5 μερες ουτρο 3)ετ με 4η μερας εμβρυο ( μοριδιο) με 4 μερες ουτρο..δε βγαινει ακρη τελικα ..

Εγώ έχω κάνει μεταφορά με 3ης μέρας που είχαν φτάσει ήδη μορίδια αλλά τα μεταφέραμε κανονικά την 3η μέρα. Βέβαια αν μία βλαστοκύστη καθυστερήσει και ολοκληρωθεί την 6η μέρα, θα την μεταφέρεις την 5η. Δεν ξέρω τελικά τι παίζει μεγαλύτερο ρόλο για την μεταφορά, η πραγματική ηλικία ή το στάδιο εξέλιξης; 🤷‍♀️ 

eardp2.png

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

@Nephele78Θυμαμαι ότι μια μέρα μετά την ωορηξια ήταν κάπου μεταξύ 6,5-7.

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις. Γενικα τον εμπιστεύομαι τον γιατρό μου, μάλλον τελικά ότι θέλει ακολουθεί ο καθένας κατά περίπτωση. Πιθανόν επειδή ο κύκλος μου και το ενδομητριο είναι καλα να μη θεωρεί ότι χρειάζομαι υποβοήθηση πριν την εμβρυομεταφορα, τι να πω, θα δειξει το αποτέλεσμα. Απλά είναι το μοναδικό μου και τελευταίο γενικότερα εμβρυο μου και δε θέλω να αφήσω τίποτα στην τύχη.

Το ενδομητριο ηταν τοσο; Ή η προγεστερονη; Δε ξερω πραγματικα.ξερω μονο οτι τη μερα της ετ την prg τη θελουν πανω απο 20 κ την ε2 πανω απο 150 .ενα και τυχερο να ειναι κοριτσι μου το εμβρυακι σου ! να πανε ολα καλά! 

8 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Εγώ έχω κάνει μεταφορά με 3ης μέρας που είχαν φτάσει ήδη μορίδια αλλά τα μεταφέραμε κανονικά την 3η μέρα. Βέβαια αν μία βλαστοκύστη καθυστερήσει και ολοκληρωθεί την 6η μέρα, θα την μεταφέρεις την 5η. Δεν ξέρω τελικά τι παίζει μεγαλύτερο ρόλο για την μεταφορά, η πραγματική ηλικία ή το στάδιο εξέλιξης; 🤷‍♀️ 

Εγω πιστεύω το στανταρ ειναι πως: οτι εμβρυο εχεις ,τοςες μερες προγεστερονη παιρνεις .εκτος  αν εχεις μετατόπιση Παραθυρου και καποιοι γιατροι μπορει χωρις να εχουν κανει τη συγκεκριμενη εξεταση απλα να το τολμανε ετσι.. μηπως κ πετυχουν το παραθυρο εμφυτευσης καλυτερα βαση εμπειρίας τους..

Κορίτσια καλημέρα! Ξεκίνησα σικλακουρ για το ενδομήτριο. Αύριο έχω μέτρηση ε2 προγεστερόνης lh και υπέρηχο θα είμαι στην 10η μέρα. Να θυμίσω είναι κύκλος χωρίς ωοθυλάκιο οπότε όλες οι ορμόνες είναι 'τεχνητές'. Παίρνω 6 σικλακουρ. Τι τιμές παίζουν πάνω κάτω για να πούμε ότι πάμε καλά για μεταφορά; Πάχος ενδομητρίου; 

Κράτα το

πρίν από 37 λεπτά , Nephele78 είπε:

Το ενδομητριο ηταν τοσο; Ή η προγεστερονη; Δε ξερω πραγματικα.ξερω μονο οτι τη μερα της ετ την prg τη θελουν πανω απο 20 κ την ε2 πανω απο 150 .ενα και τυχερο να ειναι κοριτσι μου το εμβρυακι σου ! να πανε ολα καλά! 

Εγω πιστεύω το στανταρ ειναι πως: οτι εμβρυο εχεις ,τοςες μερες προγεστερονη παιρνεις .εκτος  αν εχεις μετατόπιση Παραθυρου και καποιοι γιατροι μπορει χωρις να εχουν κανει τη συγκεκριμενη εξεταση απλα να το τολμανε ετσι.. μηπως κ πετυχουν το παραθυρο εμφυτευσης καλυτερα βαση εμπειρίας τους..

6.5 -7 ηταν η prg την επόμενη της ωορηξιας που μου είχε πει ότι ήταν πολλη καλη τιμή, οντως τη θέλουν γύρω στο 20 μια βδομάδα μετά την ωορηξια, τη μέρα της ωορηξιας ξεκινάει να αυξάνεται από το <1 που ήταν πριν. Επίσης η οιστραδιολη δε νομιζω οτι σε ενδιαφέρει μετά την ωορηξια.

Με το ενδομητριο δεν έχω θέμα, είναι πάντα πάνω από 8 στην ωωορηξια. Μπορεί γι αυτό να μη μου δίνει έξτρα cyclacur. Την προηγούμενη φορά που είχα κάνει εμβρυομεταφορα μετά από ωοληψια μου ειχε δώσει κατευθείαν ορμονες, μάλλον επειδή η μέρα της ωοληψιας δε συμβαδίζει με τη μέρα που θα γινόταν φυσικα η ωορηξια και θα ήταν έτοιμο το ενδομητριο. Θα τον ξαναρωτήσω για επιβεβαίωση όταν έρθει η ώρα αλλά σαν επιστήμονα τον εμπιστεύομαι πολύ.

Σε ευχαριστω πολυ, μακάρι να είναι οι τυχερες μας οι επόμενες φορες!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Stella0985 είπε:

Καλησπέρα, 

Είχε κάποια από εσάς έντονους πόνους χαμηλα, μέρες μετά την έμβρυομεταφορα και να είχε θετικό αποτέλεσμα? Δεν είχα κανένα σύμπτωμα μέχρι χθες (7η μέρα μετά την έμβρυομεταφορα). Ενώ περπατούσα με έπιασαν έντονοι πόνοι χαμηλά σαν κραμπες περιόδου αλλά σε σημείο που να μην μπορω να περπατησω. Οι πόνοι συνεχίστηκαν κατα τη διάρκεια της νύχτας ενώ σήμερα ήταν πολύ πιο ηπιοι. Δεν είχα αιμορραγία. Μίλησα με τη γιατρό και μου είπε ότι δεν είναι ασυνήθιστο να συμβαίνει μετά από έμβρυομεταφορα.Απλα οι πόνοι ήταν τόσο έντονοι και αυτό με έχει ανησυχήσει. Είχε κάποια από εσάς παρόμοια εμπειρία; 

Εγώ!!! Ξεκίνησαν 8η μέρα ηταν τόσο έντονοι που δεν μου περνούσε ούτε με buscopan. Κράτησαν 10 μέρες. Είχα κράμπες και ένιωθα και κάτι σαν μπάλα να κουνιέται πέρα δώθε. Ασχέτως ότι εγώ είχα και αίμα το θετικό όμως το πήρα. Συγνώμη για την ερώτηση αλλά τουαλέτα πηγαίνεις κανονικά; Νιώθεις κάπως το έντερο; 

2 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Δεν είναι στάνταρ αυτό με την προγεστερόνη. Εγώ 21 μέρα στα φυσιολογικά μου έχω προγεστερόνη 11. Τώρα 5η εβδομάδα κύησης είχα προγεστερόνη 19 και ήταν ικανοποιημένοι (γυναικολόγος και ενδοκρινολόγος). Έπαιρνα 4 utrogestan ενδοκολπικα και 1 ένεση την ημέρα prolutex. Πριν την εμβρυομεταφορα 20 δεν είναι πολύ; Αφού στην ωορρηξία είναι κάτω από 1. 

Υ.γ. είχα αιμορραγίες όχι αίμα εμφύτευσης. @Stella0985

πρίν από 18 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εγώ!!! Ξεκίνησαν 8η μέρα ηταν τόσο έντονοι που δεν μου περνούσε ούτε με buscopan. Κράτησαν 10 μέρες. Είχα κράμπες και ένιωθα και κάτι σαν μπάλα να κουνιέται πέρα δώθε. Ασχέτως ότι εγώ είχα και αίμα το θετικό όμως το πήρα. Συγνώμη για την ερώτηση αλλά τουαλέτα πηγαίνεις κανονικά; Νιώθεις κάπως το έντερο; 

Δεν είναι στάνταρ αυτό με την προγεστερόνη. Εγώ 21 μέρα στα φυσιολογικά μου έχω προγεστερόνη 11. Τώρα 5η εβδομάδα κύησης είχα προγεστερόνη 19 και ήταν ικανοποιημένοι (γυναικολόγος και ενδοκρινολόγος). Έπαιρνα 4 utrogestan ενδοκολπικα και 1 ένεση την ημέρα prolutex. Πριν την εμβρυομεταφορα 20 δεν είναι πολύ; Αφού στην ωορρηξία είναι κάτω από 1. 

Υ.γ. είχα αιμορραγίες όχι αίμα εμφύτευσης. @Stella0985

Τι να σου πω ρε κοριτσι εμενα μου ειχε πει οτι τη μερα της ετ τη θελουμε γυρω στο 20 και οτι και 12 να ειναι δε παθαινει κατι η γυναικα απλα κατευθειαν εκεινος  αυξάνει  τα φαρμακα για να ανεβει γιατι καλο ειναι να ειναι πιο υψηλη..Εγω 5η εβδομάδα ειχα 46 αλλα έπαιρνα 1 κολπο 1 στομα ουτρο πρωι μεσημερι βραδυ ,απο την ημερα της ωοληψιας … προλουτεξ ειχε πει οτι σε μενα δε δινει γιατι κανει καλυτερη αποροφηση τα ουτρο.με το καλο το μωρακι σου

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, Nephele78 said:

Ναι, συμφωνώ!

2 hours ago, λουκουμαδακι said:

Κορίτσια καλημέρα! Ξεκίνησα σικλακουρ για το ενδομήτριο. Αύριο έχω μέτρηση ε2 προγεστερόνης lh και υπέρηχο θα είμαι στην 10η μέρα. Να θυμίσω είναι κύκλος χωρίς ωοθυλάκιο οπότε όλες οι ορμόνες είναι 'τεχνητές'. Παίρνω 6 σικλακουρ. Τι τιμές παίζουν πάνω κάτω για να πούμε ότι πάμε καλά για μεταφορά; Πάχος ενδομητρίου; 

10η μέρα θες ιδανικά από 7 και πάνω το ενδομήτριο και ισως χρειαστεί να πας και για άλλον έναν υπέρηχο. Την Ε2 δεν την μετράνε σε τεχνητό νομίζω. Μόνο prg που πρεπει να ειναι κάτω απο 1

eardp2.png

πρίν από 47 λεπτά , Nephele78 είπε:

Τι να σου πω ρε κοριτσι εμενα μου ειχε πει οτι τη μερα της ετ τη θελουμε γυρω στο 20 και οτι και 12 να ειναι δε παθαινει κατι η γυναικα απλα κατευθειαν εκεινος  αυξάνει  τα φαρμακα για να ανεβει γιατι καλο ειναι να ειναι πιο υψηλη..Εγω 5η εβδομάδα ειχα 46 αλλα έπαιρνα 1 κολπο 1 στομα ουτρο πρωι μεσημερι βραδυ ,απο την ημερα της ωοληψιας … προλουτεξ ειχε πει οτι σε μενα δε δινει γιατι κανει καλυτερη αποροφηση τα ουτρο.με το καλο το μωρακι σου

Εμένα για αυτό μου έδινε και prolutex γιατί μάλλον δεν απορροφά σωστά ο οργανισμός μου την προγεστερόνη. Στόμα δεν ήθελε ο γιατρός μου με τίποτα να πάρω. Λόγω ευαισθησίας στομάχου. Τι να πω. Τώρα είμαι σε διαδικασία που μειώνω τα χάπια. Ευελπιστώ για το καλύτερο!! Είσαι έγκυος τώρα; 

Σε ευχαριστώ πολύ ❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ναι, συμφωνώ!

10η μέρα θες ιδανικά από 7 και πάνω το ενδομήτριο και ισως χρειαστεί να πας και για άλλον έναν υπέρηχο. Την Ε2 δεν την μετράνε σε τεχνητό νομίζω. Μόνο prg που πρεπει να ειναι κάτω απο 1

Να ρωτήσω κι εγώ που σας βλέπω διαβασμένες; Τον προηγούμενο μήνα με τη διέγερση το ενδομήτριο την 8η μέρα ήταν 7. Τώρα που πάμε με κλομιφαίνη την 9η μέρα ήταν 4. Ωορρηξία από μόνη μου κάνω την 15-16η ημέρα. Ευσταθεί τέτοια διαφοροποίηση ανά μήνα;

tvXOp2.png

46 minutes ago, Ele@n said:

Να ρωτήσω κι εγώ που σας βλέπω διαβασμένες; Τον προηγούμενο μήνα με τη διέγερση το ενδομήτριο την 8η μέρα ήταν 7. Τώρα που πάμε με κλομιφαίνη την 9η μέρα ήταν 4. Ωορρηξία από μόνη μου κάνω την 15-16η ημέρα. Ευσταθεί τέτοια διαφοροποίηση ανά μήνα;

Φταίει η κλομιφαίνη γιατί είναι αντιοιστρογόνο. Κι εγώ με femara 8η μέρα έχω ενδομήτριο 3.5 ενώ με cyclacur είχα 6. Μετά όμως ανεβαίνει πολύ πιο γρήγορα 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

14 hours ago, Σποράκι said:

Και εμένα το ίδιο. Μέτρησα και 5 μέρες μετά την ετ αλλά κάθε γιατρός μάλλον λειτουργεί διαφορετικά. Μια φίλη μου της είπαν να πάρει 4 μέρες προγεστερονη, ετ την 5η (να σημειώσω εδώ ότι έχει έμβρυα τριών ημερών). Δεν ξέρω αλήθεια!

και εγώ τώρα έχω καταμπερδευτει 😮💨 πάω για εμβρυομεταφορά 28/2 με βλαστοκύστες. Ο γιατρός μου είπε να ξεκινήσω προγεστερόνη από τις 23/2, άρα θα παίρνω 6 μέρες κ μετά εμβρυομεταφορά, δεν είναι παράξενο?

πρίν από 9 λεπτά , dec-e είπε:

και εγώ τώρα έχω καταμπερδευτει 😮💨 πάω για εμβρυομεταφορά 28/2 με βλαστοκύστες. Ο γιατρός μου είπε να ξεκινήσω προγεστερόνη από τις 23/2, άρα θα παίρνω 6 μέρες κ μετά εμβρυομεταφορά, δεν είναι παράξενο?

Πρωί ή βράδυ; Συνήθως ξεκινούν βράδυ όποτε είσαι μια χαρά, σου βγαίνουν οι μέρες γιατί κανονικά θέλουν 5,5 μέρες

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ναι, συμφωνώ!

Έχω παραπεμπτικό και για ε2 και για lh μαζί με προγεστερόνη γιατί είναι κύκλος χωρίς ωορρηξία οπότε θέλει να δει τι απορρόφηση κάνουν τα σικλακουρ πόσο είναι η lh μην είναι ανεξέλεγκτη και φυσικά η προγεστερόνη μήπως κάνει άνοδο μόνη της οπότε και θα διακόψουμε για να κάνουμε καταστολή εντελώς. 

Κάποια σε τεχνητό να θυμάται τιμές; 

Κράτα το

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...