Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου πως είσαι; στην ίδια κατάσταση είμαστε! Έκανα και εγώ υπέρηχο την Τρίτη, είδαμε ένα σάκο και την άλλη Παρασκευή καρδούλα .Εγώ δεν έχω ιδιαίτερο συμπτώματα , να ανησυχήσω;😞

Καλησπέρα και σε σένα😊Λεκιθικο είδατε εσείς?Εμάς δε φάνηκε κάτι καθαρά..Ο υπέρηχος έδειξε 5+1 τη Δευτέρα,εσείς?Σχετικά με τα συμπτώματα,εγώ έχω ευαισθησία με τις αναγουλες και τους εμετούς,σκέψου ότι στην κόρη μου έκανα εμετούς από την αρχη μέχρι τη μέρα που γέννησα.Να μην ανησυχείς,πολλές γυναίκες δεν έχουν τπτ και όλα πάνε σούπερ❤️

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

12 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μάλλον παρόμοια ιστορία που μάλλον κάηκαν και τα δικά μου. 

18 στο σύνολο, 12 ώριμα και 1 άριστη βλαστοκυστη στο τέλος. 

Αιματολογικές άμα 2 μέρες έκανες; Να δει πως ανταποκρίνονται οι ωοθήκες σου στην δοσολογία; Συνήθως σε ξεκινάνε με χαμηλή δόση και την ανεβάζουν, πχ 150, το 250 το θεωρώ πολύ. Εκτός εάν στο αιτιολόγησε με βάση των εξετάσεων σου. 

Έτσι όπως το περιγράφεις , η όλη διαδικασία ήταν λίγο φλου. 

Το ότι σου έβαλαν το ένα το κάνουν αρκετοί, μην πούμε ότι τσάμπα η προσπάθεια και μάλλον να πάρουν και τα λεφτά της εμβρυομεταφορας. Τουλάχιστον έτσι ένιωσα ότι έγινε με εμένα. Εάν νιώθεις καλά μετά την συνάντηση σου με τον γιατρό σου που θα κάνεις σύντομα για να συζητήσετε τι δεν πήγε καλά, συνέχισε μαζί του. Εάν σου έχει αφήσει μια πικρια, πάρε δεύτερη γνώμη ή άλλαξε και όλας γιατρό. Η εξωσωματική θέλει καλή ψυχολογία.

Καλημέρα! Ναι εννοείται έκανα αίματος κάθε δυο μέρες και ήταν καλές, προγεστερονη κάτω από 1 κ οιστραδιολη είχε ανεβεί αρκετά (γύρω στο 1700). 

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Πράγματι με 4 από τα 7 ωαρια στα 20-22 χιλ κάνεις ovitrelle και μιάμιση μερα μετά ωοληψια, δεν καταλαβαίνω γιατί σε καθυστέρησε τόσο.

Πιθανόν και το πρωτοκολλο να μη σου ταιριαξε ως προς την ταυτόχρονη ωρίμανση των ωοθυλακιων οπότε να πρέπει να κάνετε αλλαγή την επόμενη φορά.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει σίγουρα και ιατρικό λάθος και αισχροκερδεια γιατί αλλιώς δε θα σου μεταφέρανε ένα μόνο εμβρυο 3 ημερών. Εγώ 5 γιατρούς είδα σύνολο, όλοι μου μιλήσανε αποκλειστικά για βλαστοκυστες. Και αντε αν σου μεταφέρανε  3 ημερών αν ήταν δύο εμβρυα δεδομένου ότι στατιστικά τα μισά θα φτάνανε και σε βλαστοκυστη αν τα άφηναν. 

Να σκέφτεσαι, να το ψάχνεις και να αναλύεις ότι θελεις πριν ξαναπροσπαθησεις, ούτε λεφτά για πέταμα έχουμε ούτε θέλουμε να επιβαρύνουμε την υγεία μας χωρίς να υπάρχει σωστό πλάνο, πρέπει να μεγιστοποιήσεις την πιθανότητα επιτυχίας με όλους τους τρόπους.

Με τον εμβρυολογο μίλησες?

Ο λόγος που κάνετε εξωσωματικη ποιος είναι? Το σπέρμα είναι ok?

Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι?

Καλημέρα ♥️ από ένα άρθρο που διάβασα γενικά οι γιατροί έχουν «κόντρα» αναφορικά με έμβρυα 3 ημερών κ βλαστοκυστες γιατί κάποιοι θεωρούν πως τα 3 ημερών έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν έμβρυα μέσα στο περιβάλλον της μήτρας. Ωστόσο δεν αναφερθήκαμε ποτέ αναλυτικά σε αυτό. 
Ο λόγος που κάνουμε εξως είναι το σπερμα κατά βάση, είχε κιρσοκιλη ο άντρας μου το χειρουργήσαμε αλλά ενώ έχουμε νούμερο υπάρχει θέμα σε μορφολογία κ κινητικότητα. 
Εγω γενικά ότι έχω κάνει έως σήμερα έχει βγει καλό εκτός από την ΑΜΗ που είναι χαμηλά βάση του γιατρού μου. 
(τον Απρίλιο του 22 που έκανα την ΑΜΗ 8.71 pmol (3η μέρα του κύκλου) // ορμόνες fsh 8,2/ lh 4,9/ e2 50/ prl 16,6. 
Και ορμόνες πριν  την εξωσωματική fsh 4,6/lh 2,9/e2 44/prl 21,4.)

την κάνω σε δημόσιο νοσοκομείο την διαδικασία, ο γιατρός εννοείται έχει δικό του ιατρείο αλλά υπέρηχοι κ όλη η διαδικασία γίνεται στο νοσοκομείο, με τον εμβρυολογο δεν είπαμε κ πολλά εκτός από την μέρα της ωοληψιας που με ενημέρωσε το ποσά πήραν, την ερχόμενη ποσά γονιμοποιήθηκαν κ μετά την ετ ότι έβαλαν ένα. 
έχω μπερδευτεί παρά πολύ.
Νομίζω ότι πήγε καλά από θέμα το ποσο ανταποκρίθηκαν οι ωοθήκες μου αλλά υπήρξε αμέλεια.. το πρωτόκολλο ήταν με ανταγωνιστές 10 ημερών. 
Και δεν θέλω να πάω στον γιατρό και να του πω έτσι ακριβώς όσα νομίζω γιατί οι περισσότεροι τσαντιζονται γιατί φυσικά κ εμείς δεν είμαστε γιατροί.
Αλλά δεν μπορεί να μην αντιλαμβανόμαστε τα βασικά !

11 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Απ όσα γράφεις εμένα μου κάνει εντύπωση πώς αποφάσισαν μεταφορά με ένα.. Έπρεπε να σε ρωτήσουν. Ο δικός μου γιατρός όταν στην πρώτη ωοληψια είχα μόνο ένα έμβρυο, μου είπε θα μαζέψουμε κι άλλα. Γιατί δηλαδή να πληρώνουμε τσάμπα μεταφορές? 

Δεν είχα καμία ενημέρωση πριν την εμβρυομεταφορα πως άντεξε ένα μόνο κ αυτό το ένα θα έμπαινε ! Το έμαθα αφού τελειώσαμε όταν με ενημέρωσε ο εμβρυολογος της μονάδας !

πρίν από 32 λεπτά , TaxAgg είπε:

Καλημέρα! Ναι εννοείται έκανα αίματος κάθε δυο μέρες και ήταν καλές, προγεστερονη κάτω από 1 κ οιστραδιολη είχε ανεβεί αρκετά (γύρω στο 1700). 

Καλημέρα ♥️ από ένα άρθρο που διάβασα γενικά οι γιατροί έχουν «κόντρα» αναφορικά με έμβρυα 3 ημερών κ βλαστοκυστες γιατί κάποιοι θεωρούν πως τα 3 ημερών έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν έμβρυα μέσα στο περιβάλλον της μήτρας. Ωστόσο δεν αναφερθήκαμε ποτέ αναλυτικά σε αυτό. 
Ο λόγος που κάνουμε εξως είναι το σπερμα κατά βάση, είχε κιρσοκιλη ο άντρας μου το χειρουργήσαμε αλλά ενώ έχουμε νούμερο υπάρχει θέμα σε μορφολογία κ κινητικότητα. 
Εγω γενικά ότι έχω κάνει έως σήμερα έχει βγει καλό εκτός από την ΑΜΗ που είναι χαμηλά βάση του γιατρού μου. 
(τον Απρίλιο του 22 που έκανα την ΑΜΗ 8.71 pmol (3η μέρα του κύκλου) // ορμόνες fsh 8,2/ lh 4,9/ e2 50/ prl 16,6. 

την κάνω σε δημόσιο νοσοκομείο την διαδικασία, ο γιατρός εννοείται έχει δικό του ιατρείο αλλά υπέρηχοι κ όλη η διαδικασία γίνεται στο νοσοκομείο, με τον εμβρυολογο δεν είπαμε κ πολλά εκτός από την μέρα της ωοληψιας που με ενημέρωσε το ποσά πήραν, την ερχόμενη ποσά γονιμοποιήθηκαν κ μετά την ετ ότι έβαλαν ένα. 
Νομίζω ότι πήγε καλά από θέμα το ποσο ανταποκρίθηκαν οι ωοθήκες μου αλλά υπήρξε αμέλεια.. το πρωτόκολλο ήταν με ανταγωνιστές 10 ημερών. 
Και δεν θέλω να πάω στον γιατρό και να του πω έτσι ακριβώς όσα νομίζω γιατί οι περισσότεροι τσαντιζονται γιατί φυσικά κ εμείς δεν είμαστε γιατροί.

Δεν είχα καμία ενημέρωση πριν την εμβρυομεταφορα πως άντεξε ένα μόνο κ αυτό το ένα θα έμπαινε ! Το έμαθα αφού τελειώσαμε όταν με ενημέρωσε ο εμβρυολογος της μονάδας !

Χωρίς να θέλω να θίξω το δημόσιο νοσοκομείο, επειδή ξεκίνησα εξωσωματικη αρχικά εκεί αλλά δεν έκανα ποτέ (λόγω αναμονής έφυγα), είδα με τα μάτια μου να κάνουν τρομερά λάθη στη διαχείριση πρωτοκόλλων. Κοπέλες που έπαιρναν λάθος οδηγίες για τα φάρμακα, ωοληψιες που δεν έγιναν ποτέ λόγω του ότι δεν τα πρόλαβαν (δεν μιλώ για φυσικούς κύκλους). Μετά από 2-3 χρόνια στην εξωσωματικη κατάλαβα πως η εμπειρία μου εκεί αποδείχτηκε πολύ πιο ακριβή καθώς έχασα έναν πολύτιμο χρόνο στα 38 μου.

Η αλήθεια είναι πως Θεσσαλονίκη είχε μια αλαζονεία ο υπεύθυνος γιατρός σε κάθε ερώτηση που πήγαινα να κάνω και μου κακοφάνηκε πολύ. Είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν εξηγήσεις για τον χειρισμό τους. 

Αν ήμουν πιο μικρή και δεν με πίεζε ο χρόνος πιθανότατα θα είχα κάνει εκεί την εξωσωματικη αλλά έφυγα τρέχοντας.. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 53 λεπτά , TaxAgg είπε:

Αυτό με το να σου βάλουν έμβρυα άρον άρον, συμβαίνει. Έμαθες ότι τελικά ήταν 1 γιατί δεν άντεξε και το δεύτερο. Συμβαίνει. Φοβήθηκαν μην χαθεί και αυτό. Πως το αξιολόγησαν όμως; Τι διαιρέσεων ήταν; 

Πάντα υπάρχουν επιστήμονες που διαφωνούν. Οι Βλαστοκυστες αξιολογούνται καλύτερα, δεν σημαίνει όμως ότι δεν μένεις έγκυος με 3ο ημερών. Απλά η λογική της βλαστοκυστης είναι ότι το έμβρυο όταν φτάνει στο ενδομήτριο είναι βλαστοκυστη, 3ο ημερών είναι ακόμα στην σάλπιγγα. 

Προεμφυτευτικο γίνεται μόνο σε Βλαστοκυστες. Γενικότερα έχουν αυξηθεί πολύ τα ποσοστά θετικών χοριακων με Βλαστοκυστες. Αλλά χάνονται πολλά έμβρυα. Αυτό ισχύει. Μπορεί και τα μισά, ή ακόμα και το 80% να χαθεί. 

Ξέρεις όμως οπτικά τουλάχιστον τι κατηγορία βάζετε. 

Πχ εάν είχες 10 έμβρυα, και όλα όταν έφταναν Βλαστοκυστες είχαν κακή μορφολογία, θα έπρεπε ο σύζυγος σου να ψαχτει και για DFI και οξειδωτικό στρες. Εσύ ίσως να έπαιρνες άλλο πρωτόκολλο γιατί αυτός ο κύκλος με αυτά τα φάρμακα δεν έβγαλε καλή ποιότητα ωαρίων. 

Κάπως έτσι λειτουργεί αυτό.

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Χωρίς να θέλω να θίξω το δημόσιο νοσοκομείο, επειδή ξεκίνησα εξωσωματικη αρχικά εκεί αλλά δεν έκανα ποτέ (λόγω αναμονής έφυγα), είδα με τα μάτια μου να κάνουν τρομερά λάθη στη διαχείριση πρωτοκόλλων. Κοπέλες που έπαιρναν λάθος οδηγίες για τα φάρμακα, ωοληψιες που δεν έγιναν ποτέ λόγω του ότι δεν τα πρόλαβαν (δεν μιλώ για φυσικούς κύκλους). Μετά από 2-3 χρόνια στην εξωσωματικη κατάλαβα πως η εμπειρία μου εκεί αποδείχτηκε πολύ πιο ακριβή καθώς έχασα έναν πολύτιμο χρόνο στα 38 μου.

Η αλήθεια είναι πως Θεσσαλονίκη είχε μια αλαζονεία ο υπεύθυνος γιατρός σε κάθε ερώτηση που πήγαινα να κάνω και μου κακοφάνηκε πολύ. Είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν εξηγήσεις για τον χειρισμό τους. 

Αν ήμουν πιο μικρή και δεν με πίεζε ο χρόνος πιθανότατα θα είχα κάνει εκεί την εξωσωματικη αλλά έφυγα τρέχοντας.. 

Εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου εν μέρει, είμαι στο δημόσιο της Θεσσαλονίκης, έκανα το πρώτο ραντεβού 16 Νοέμβριο και Μάρτιο ήμουν έτοιμη για διέγερση, επίσης ο γιατρός μου φάνηκε γνώστης και πάντα απαντούσε σε όλα μας τα ερωτήματα, επίσης σου.στελνουν στο mail αναλυτικά το προγραμμα με τις δόσειι, την ώρα κ την ημερομηνία. Εγώ δεν ένιωσα στιγμή όταν κάτι πάει λάθος και με έβαλαν τη σωστή μέρα για ωοληψια με βάση τις εξετάσεις κ τον υπέρηχο. 

Η εμβρυολόγος μας ενημέρωσε για τα πάντα, πόσα πήρανε, πόσα γονιμοποιηθηκαν, πόσα έφτασαν σε βλαστοκυστες αν ειναι καλης ποιότητας, μας είπε για το σπέρμα.

Τέλος, είπαμε πως δεν θέλουμε εμβρυομεταφορά αλλά διέγερση και σε συνάντηση με τον γιατρό μου εξήγησε μου έδειξε και τα στοιχεία που κρατούσαν με τα αποτελέσματα εξετάσεων κ υπερήχων και μου είπε κιόλας πως στην επόμενη διέγερση θα αλλάξουμε λίγο το πρωτόκολλο ώστε να πάρουμε περισσότερα ώριμα.

Για τον μόνο λόγο που θα άλλαζα είναι για το εργαστήριο εμβρυολογιας καθώς δεν ξέρω την ποιότητα του αλλά κ πόσο έμπειρη είναι η εμβρυολόγος.

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου εν μέρει, είμαι στο δημόσιο της Θεσσαλονίκης, έκανα το πρώτο ραντεβού 16 Νοέμβριο και Μάρτιο ήμουν έτοιμη για διέγερση, επίσης ο γιατρός μου φάνηκε γνώστης και πάντα απαντούσε σε όλα μας τα ερωτήματα, επίσης σου.στελνουν στο mail αναλυτικά το προγραμμα με τις δόσειι, την ώρα κ την ημερομηνία. Εγώ δεν ένιωσα στιγμή όταν κάτι πάει λάθος και με έβαλαν τη σωστή μέρα για ωοληψια με βάση τις εξετάσεις κ τον υπέρηχο. 

Η εμβρυολόγος μας ενημέρωσε για τα πάντα, πόσα πήρανε, πόσα γονιμοποιηθηκαν, πόσα έφτασαν σε βλαστοκυστες αν ειναι καλης ποιότητας, μας είπε για το σπέρμα.

Τέλος, είπαμε πως δεν θέλουμε εμβρυομεταφορά αλλά διέγερση και σε συνάντηση με τον γιατρό μου εξήγησε μου έδειξε και τα στοιχεία που κρατούσαν με τα αποτελέσματα εξετάσεων κ υπερήχων και μου είπε κιόλας πως στην επόμενη διέγερση θα αλλάξουμε λίγο το πρωτόκολλο ώστε να πάρουμε περισσότερα ώριμα.

Για τον μόνο λόγο που θα άλλαζα είναι για το εργαστήριο εμβρυολογιας καθώς δεν ξέρω την ποιότητα του αλλά κ πόσο έμπειρη είναι η εμβρυολόγος.

Χαίρομαι που διαβάζω πως άλλαξαν τόσο τα πράγματα καθώς εγώ ήμουν εκεί πριν τρία χρόνια κι είχα φρικαρει! Κ μακάρι να έχεις πολλή καλή επιτυχία όπως και τόσες κοπέλες εκεί, γιατί ξέρω πως έρχονται από όλη τη Βόρεια Ελλάδα!

σ εμένα είχε τύχει να περνάνε τις εξετάσεις μου σε καρτέλα άλλης ασθενούς 😁το μόνο ελαφρυντικό που τους δίνω ήταν οι συνθήκες κορονοιου για την αναμονή . Πάντως από Γενάρη του 2020 μέχρι Μαρτίου του 2021 ούτε διέγερση είχα ξεκινήσει, μόνο επαναλάμβανα τις ίδιες εξετάσεις ξανά και ξανά... Κι όταν λειτουργούσε κανονικά το νοσοκομείο κι ενώ ήμουν πρώτη στη σειρά για να ξεκινήσω, δεν με πήρε ένας άνθρωπος τηλέφωνο!!! Έχασα τη δεύτερη φουρνιά των φαρμάκων εξαιτίας τους.

Χώρια που δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να ξεχάσω πώς φέρεται η υπεύθυνη εκεί και θέλει να της λέμε κι ευχαριστώ που κάνουν λειτουργημα και πληρώνουμε minimum 1350.. Ούτε απ έξω ξανά εκεί... Είναι επαναλαμβάνω η δική μου εμπειρία η οποία έχει να κάνει καθαρά με γεγονότα. 

P. S. Για το εμβρυολογικο δεν έχω ούτε εγώ εικόνα αν είναι καλό. 

• Μου αρέσει 2

16 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα. Πρόσφατα μπηκα και εγώ στην διαδικασία εξωσωματικής.Ειμαι αρχικά στάδια εξετάσεων ακομα. Τι εννοείς δεν θέλουμε εμβρυομεταφορά αλλα διέγερση? Οταν πας να σου πάρουν ωαρια έκανες αναισθησία? 

4 ώρες πρίν, Amemika είπε:

Καλημέρα. Πρόσφατα μπηκα και εγώ στην διαδικασία εξωσωματικής.Ειμαι αρχικά στάδια εξετάσεων ακομα. Τι εννοείς δεν θέλουμε εμβρυομεταφορά αλλα διέγερση? Οταν πας να σου πάρουν ωαρια έκανες αναισθησία? 

Καλησπέρα, στην πρώτη διέγερση μετά την ωοληψία καταψυξαμε 2 βλαστοκύστες 5 ημερών, με τον σύζυγό αποφασίσαμε να μηννπαμε σε εμβρυομεταφορά αλλά να κάνουμε 2η διέγερση να μαζέψουμε κι άλλα εμβρυακια αν μπορέσουμε. 

Ναι μου έκαναν μέθη αλλά δεν καταλαβαίνεις τίποτα!!!!

πρίν από 20 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα, στην πρώτη διέγερση μετά την ωοληψία καταψυξαμε 2 βλαστοκύστες 5 ημερών, με τον σύζυγό αποφασίσαμε να μηννπαμε σε εμβρυομεταφορά αλλά να κάνουμε 2η διέγερση να μαζέψουμε κι άλλα εμβρυακια αν μπορέσουμε. 

Ναι μου έκαναν μέθη αλλά δεν καταλαβαίνεις τίποτα!!!!

Α τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Ποσο διαρκει η διαδικασία?Καλη επιτυχία εύχομαι. 

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Amemika είπε:

Α τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Ποσο διαρκει η διαδικασία?Καλη επιτυχία εύχομαι. 

Της διέγερσης ή της ωοληψιας;; γιατί ποικίλουν ανάλογα τον οργανισμό πως θα ανταποκριθεί στα φάρμακα, το πρωτοκολλο που θα δώσει ο εκάστοτε γιατρός, οι αιαμτολογικες εξετάσεις και οι υπερηχοι, όσον αφορά την ωοληψια θεωρώ έχει να κάνει με πόσα ωοθυλακια αναπτύχθηκαν  στις ωοθήκες, φαντάζομαι την εμπειρία του γιατρού.

Καλή αρχή να έχεις και πολλή καλη επιτυχία!!!

πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Της διέγερσης ή της ωοληψιας;; γιατί ποικίλουν ανάλογα τον οργανισμό πως θα ανταποκριθεί στα φάρμακα, το πρωτοκολλο που θα δώσει ο εκάστοτε γιατρός, οι αιαμτολογικες εξετάσεις και οι υπερηχοι, όσον αφορά την ωοληψια θεωρώ έχει να κάνει με πόσα ωοθυλακια αναπτύχθηκαν  στις ωοθήκες, φαντάζομαι την εμπειρία του γιατρού.

Καλή αρχή να έχεις και πολλή καλη επιτυχία!!!

Για την ωοληψία έλεγα.  Ευχαριστώ πολύ μακαρι να πάνε όλα καλά.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Amemika είπε:

Για την ωοληψία έλεγα.  Ευχαριστώ πολύ μακαρι να πάνε όλα καλά.

Η ωοληψία διαρκεί πολύ λίγο, περίπου 15 λεπτά και ανάλογα με το πόσα ωοθυλάκια υπάρχουν. Είναι γρήγορη διαδικασία. Πάντως εσύ δεν θα καταλάβεις απολύτως τίποτα, χάνεσαι σε έναν γλυκό ύπνο και απλά ξυπνάς ελαφρώς ζαβλακωμένη 😅

πρίν από 9 λεπτά , Soho24 είπε:

Η ωοληψία διαρκεί πολύ λίγο, περίπου 15 λεπτά και ανάλογα με το πόσα ωοθυλάκια υπάρχουν. Είναι γρήγορη διαδικασία. Πάντως εσύ δεν θα καταλάβεις απολύτως τίποτα, χάνεσαι σε έναν γλυκό ύπνο και απλά ξυπνάς ελαφρώς ζαβλακωμένη 😅

Και για 15 λεπτά σου κάνουν αναισθησία? Μεθη? Κοιμάμαι και η τύχη μου δουλεύει δλδ.🤣🤣🤣

• Χαχα 1

2 ώρες πρίν, Amemika είπε:

Και για 15 λεπτά σου κάνουν αναισθησία? Μεθη? Κοιμάμαι και η τύχη μου δουλεύει δλδ.🤣🤣🤣

Ναι ναι! Υπάρχουν κοπέλες που έκαναν χωρίς μέθη, αλλά συνήθως σε φυσικούς για να πάρουν 1-2 ωάρια. Λένε ότι δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη η διαδικασία όταν έχεις καμιά 10αριά. Βρε μέθη και πάλι μέθη! Σαν μερακλωμένος Ορέστης Μακρής έφυγα και τις 2 φορές από το κέντρο 🤣🤣

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...