Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Κορίτσια πώς σας βρίσκω;; 
σήμερα το μεσημεράκι έκανα ένα τεστάκι ( το ξέρω ότι είναι παρά πολύ νωρίς, Δευτέρα εμβρυομεταφορα με τριών ημερών έμβρυο, αλλά αν σου μπει στο κεφάλι…), αλλά μου βγήκε μια πολύ άχνη γραμμούλα, ίσα που την έβλεπες. Παίζει να είναι από την ovitrelle που έκανα την προηγούμενη Τετάρτη; αλλά ρε κορίτσια έχω ένα τέτοιο προαίσθημα αυτή τη φορά ότι είμαι έγκυος!!!! Το πιστεύω το εμβρυακι είναι μαχητακι! ❤️😘

• Μου αρέσει 5
  • Ευχή 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 2 λεπτά , Stef91 είπε:

σήμερα το μεσημεράκι έκανα ένα τεστάκι ( το ξέρω ότι είναι παρά πολύ νωρίς, Δευτέρα εμβρυομεταφορα με τριών ημερών έμβρυο, αλλά αν σου μπει στο κεφάλι…), αλλά μου βγήκε μια πολύ άχνη γραμμούλα, ίσα που την έβλεπες. Παίζει να είναι από την ovitrelle που έκανα την προηγούμενη Τετάρτη; αλλά ρε κορίτσια έχω ένα τέτοιο προαίσθημα αυτή τη φορά ότι είμαι έγκυος!!!! Το πιστεύω το εμβρυακι είναι μαχητακι! ❤️😘

Μικρουλα εισαι ολες οι πιθανοτητες ειναι υπερ σου. Κανε ξανα σε δυο μερες τεστ για σιγουρια αν βγει παλι τοτε θα εισαι σιγουρη

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Μικρουλα εισαι ολες οι πιθανοτητες ειναι υπερ σου. Κανε ξανα σε δυο μερες τεστ για σιγουρια αν βγει παλι τοτε θα εισαι σιγουρη

Σκέφτομαι να περιμένω την χοριακή την άλλη Δευτέρα δεν έχω άλλα τεστ στο σπίτι να μπω σε πειρασμό!! Αλλά θα δω πως θα πάει !!

πρίν από 29 λεπτά , Stef91 είπε:

Σκέφτομαι να περιμένω την χοριακή την άλλη Δευτέρα δεν έχω άλλα τεστ στο σπίτι να μπω σε πειρασμό!! Αλλά θα δω πως θα πάει !!

Είναι πολύ νωρίς για να δείξει αλλά προφανώς τίποτα δεν αποκλείεται. Θα έλεγα από Δευτέρα πάλι να κάνεις ενα…

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Σποράκι είπε:

Είναι πολύ νωρίς για να δείξει αλλά προφανώς τίποτα δεν αποκλείεται. Θα έλεγα από Δευτέρα πάλι να κάνεις ενα…

Ναι είναι πολύ νωρίς το ξέρω, αλλά είχα αγωνία, βέβαια είναι και το έντονο συναίσθημα που έχω! Σαν να το ξέρω αυτή τη φορά! ❣️❣️❣️

• Ευχή 1

1 hour ago, Stef91 είπε:

Ναι είναι πολύ νωρίς το ξέρω, αλλά είχα αγωνία, βέβαια είναι και το έντονο συναίσθημα που έχω! Σαν να το ξέρω αυτή τη φορά! ❣️❣️❣️

Στο εύχομαι πραγματικά! Την επίδραση της ovitrelle στα πρώιμα τεστ εγκυμοσύνης δεν την ξέρω, αλλά ας πιστέψουμε όλες δυνατά μαζί σου 🥰

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 27 λεπτά , Soho24 είπε:

Στο εύχομαι πραγματικά! Την επίδραση της ovitrelle στα πρώιμα τεστ εγκυμοσύνης δεν την ξέρω, αλλά ας πιστέψουμε όλες δυνατά μαζί σου 🥰

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! 😊❣️ δεν θυμάμαι σε ποια φάση είσαι, συγνώμη, αλλά σου ευχομαι ο,τι καλύτερο! 

• Ευχή 1

2 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Εύχομαι το προαίσθημα σου να βγει πέρα για πέρα αληθινό!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

@TaxAggέκανες χοριακη.??? 

Την έκανα εχθές και δυστυχώς… δεν…

πρίν από 2 λεπτά , TaxAgg είπε:

Πολύ δυνατό χαστούκι η πρώτη απογοήτευση, μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλες βέβαια.. δεν ξέρω από εχθές είναι σαν να άδειασα !

Δεν ξέρω αν έχω την δύναμη και για μια επόμενη αποτυχία.. δεν ξέρω ποσό κουράγιο έχετε κορίτσια έδω που έχετε προσπαθήσει πόσες φορές.. αλήθεια έχετε κερδίσει όλες τον θαυμασμό κ τον σεβασμό μου ! 
Τι σκέψεις μου περνούν ;;;!!!! Φαντάζομαι καταλαβαίνετε!! 
Δεν ξέρω πως θα επανέλθω όχι τόσο στην ψυχολογία, αλλά στο να πιστέψω στην διαδικασία, στο να πιστέψω πως μπορεί να έρθει κ σε εμάς. 
Απο εχθές οι σκέψεις μου μέσα σε δάκρυα είναι πως μπορεί κ να μην αποκτήσουμε παιδάκι κ πρέπει να το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου και αυτό ! Θα μου πεις από την πρώτη προσπάθεια ; Η λογική λέει αλλά η καρδιά λέει αλλά… 

συγγνωμη για το σεντόνι κορίτσια μου ! 
καλη επιτυχία σε οποίο στάδιο βρίσκεται η καθεμία σας 💗

• Δύναμη! 6
  • Λυπημένη/-ος 7

πρίν από 29 λεπτά , TaxAgg είπε:

Πολύ δυνατό χαστούκι η πρώτη απογοήτευση, μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλες βέβαια.. δεν ξέρω από εχθές είναι σαν να άδειασα !

Δεν ξέρω αν έχω την δύναμη και για μια επόμενη αποτυχία.. δεν ξέρω ποσό κουράγιο έχετε κορίτσια έδω που έχετε προσπαθήσει πόσες φορές.. αλήθεια έχετε κερδίσει όλες τον θαυμασμό κ τον σεβασμό μου ! 
Δεν ξέρω πως θα επανέλθω όχι τόσο στην ψυχολογία, αλλά στο να πιστέψω στην διαδικασία, στο να πιστέψω πως μπορεί να έρθει κ σε εμάς. 
Απο εχθές οι σκέψεις μου μέσα σε δάκρυα είναι πως μπορεί κ να μην αποκτήσουμε παιδάκι κ πρέπει να το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου και αυτό ! Θα μου πεις από την πρώτη προσπάθεια ; Η λογική λέει αλλά η καρδιά λέει αλλά… 

Κορίτσι μου καλό, λυπάμαι πολύ! Νομίζω αν όχι, οι περισσότερες το έχουμε βιώσει αυτό που νιώθεις. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, γιατί τώρα μιλά η απογοήτευση. Ήταν απ ό,τι θυμάμαι η πρώτη σου ωοληψια και μεταφορά? 

• Ευχή 1

1 hour ago, TaxAgg είπε:

Λυπάμαι πολύ!! 

Ότι νιώθεις τώρα είναι απόλυτα φυσιολογικό!

Το έχουμε βιώσει σχεδόν όλες. Εγώ νόμιζα ότι θα παθαίνα εγκεφαλικό όταν πήρα την χοριακη. Μουδιασε το κεφάλιου, δεν άκουγα την μαία, ένιωθα να βουιζουν τα αυτιά μου. Η καρδιά μου διαλύθηκε. 

Εγώ έκατσα και θρηνούσα την αποτυχία μου μέχρι να συνέλθω και να βρω τον εαυτό μου και κουράγιο να συνέλθω. Μου πήρε 6 μήνες στο νερό. Άλλες είναι πιο δυνατές και παίρνουν δύναμη πολύ γρήγορα. Εσύ όπως νιώσεις. Πάντως δεν πρέπει να πιεστεις.

Κλάψε, φώναξε, θρήνησε το και θα έρθει από μόνη της η επιθυμία για επόμενη προσπάθεια. 

Μην χάσεις τον εαυτό σου μόνο μέσα στην στεναχώρια. Κάποιες είμαστε λίγο ποιο ευαίσθητες. 

Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην το ξανά ζήσεις αυτό! 

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, TaxAgg είπε:

Και δύναμη θα βρεις και πιο θετικά θα τα δεις όλα σε λίγες μέρες. Ειδικά η πρώτη φορά είναι ότι πιο δύσκολο (αν και για να είμαι ειλικρινής εγώ στεναχωρήθηκα περισσότερο στη δεύτερη, κλασικά ανάποδη). Είναι δύσκολο όλο αυτό που κάνουμε αλλά έρχεται και η στιγμή που περνάμε στην άλλη πλευρά, θα τα καταφέρεις. Λογικό τώρα όλα να είναι μαύρα αλλά θα έρθουν και τα καλά, το πιστεύω αλήθεια, δεν το λέω για να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...