Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Lotos είπε:

Έχω πολυκυστικες.Ναι ναι, μετά τη αποξεση.βέβαια δε μου δόθηκε ποτέ το ντιβιντι γτ δεν υπήρχε.εξου κ η φοβία μ.αστα μην τα θυμαμαι ..μόνο το αποτέλεσμα απ' τη βιοψία έχω  .τώρα νιώθω ασφαλής ,ναι γτ πήγα συστημένη απ κάποιους φίλους μ γιατρούς σε αυτόν..

Μην τα σκέφτεσαι. Λίγο πολυ, έχουμε πέσει όλες σε έναν τέτοιο "γιατρό". 

Πάμε δυναμικά σε νέα προσπάθεια! 

Ο δεύτερος γιατρός σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι εάν έχεις πρόβλημα με το ενδομήτριο ή στο είπαν τώρα; Τους τελευταίους μήνες; 

Έχεις στην κατάψυξη; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 10 λεπτά , Xristina96 είπε:

Μην τα σκέφτεσαι. Λίγο πολυ, έχουμε πέσει όλες σε έναν τέτοιο "γιατρό". 

Πάμε δυναμικά σε νέα προσπάθεια! 

Ο δεύτερος γιατρός σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι εάν έχεις πρόβλημα με το ενδομήτριο ή στο είπαν τώρα; Τους τελευταίους μήνες; 

Έχεις στην κατάψυξη; 

Έχω 4 βλαστοκ στην κατάψυξη..στη διέγερση με τις ενέσεις είχα λεπτό ενδομήτριο (6.5) κ πλ υψηλή οιστρ το εξήγησε ως ορμονικό σοκ..και πριν λίγους μήνες με σερπαφαρ (7.5)..αυτά ξέρω σαν πληροφορίες ..μου είπε να κάνουμε εναν δοκιμαστικό με σικλακουρ τώρα για να δούμε ..δεν είχα αντιμετωπισει παλιά τέτοια θέματα με ενδομητριο..τώρα τι να σ πω ..θα δείξει 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Έχω 4 βλαστοκ στην κατάψυξη..στη διέγερση με τις ενέσεις είχα λεπτό ενδομήτριο (6.5) κ πλ υψηλή οιστρ το εξήγησε ως ορμονικό σοκ..και πριν λίγους μήνες με σερπαφαρ (7.5)..αυτά ξέρω σαν πληροφορίες ..μου είπε να κάνουμε εναν δοκιμαστικό με σικλακουρ τώρα για να δούμε ..δεν είχα αντιμετωπισει παλιά τέτοια θέματα με ενδομητριο..τώρα τι να σ πω ..θα δείξει 

Καλησπερα εχω και εγω το ιδιο προβλημα μετα απο υατεροσκοπηση και καταστολη με averkap  δεν παχαινει ξαφνικα το ενδομητριο μπορεις να μιλησουμε??

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Το έχεις ξανά κοιτάξει; Μήπως μετά τα serpafar επανήλθε στα φυσιολογικά του; 

Τα ciclacur πάντως βοηθάνε! Όλα θα πάνε καλά. 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Ana21 είπε:

Καλησπέρα...Υπάρχει κάποιο κορίτσι που πήρε cyclacur κολπικά και βοηθήθηκε στην πάχυνση του ενδομητρίου;;; Δεν παχαίνει βρε κορίτσια μου...😞

Δεν ειχα θεμα με ενδομητριο αλλα Σιγουρα βοηθα να παρεις κ κολπο κ στομα.αν δεν αυξανεται ,τοτε αυτοκολλητα dermestril που θελει ψαξιμο.στο εξωτερικο δινουν βιάγκρα..οταν καποιες γυναικες εχουν γενικο θεμα τοτε βοηθιούνται με βελονισμο ομοιοπαθητικη prp.μια καλη διατροφη ειναι στα συν να κανεις πχ ροδι , παντζαρι κόκκινο κρέας μειωση υδατανθράκων και ζάχαρης.

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Επίσης αν εχεις κανονικά ωορηξια και κάνεις μεταφορά εμβρυων σε φυσικό κύκλο ο γιατρός μου επέμενε ότι δε χρειάζεται ΕΡΑ τεστ, ακολουθείς τη φυσική πορεία του κύκλου σου, ωορρηξια και μετά απο 5 μέρες μεταφορά βλαστοκυστης. Αρκεί να κάνεις συχνούς υπερηχους και αιματολογικες για να διαπιστώσει με ακρίβεια ο γιατρός σου τη μέρα της ωορηξιας. Καλη επιτυχία!

Έλεος αυτοι οι γιατροι.αλλα ο ενας αλλα ο αλλος. .εγω σε φυσικο εκανα παντως ..τι να πω..

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Nephele78 είπε:

Δεν ειχα θεμα με ενδομητριο αλλα Σιγουρα βοηθα να παρεις κ κολπο κ στομα.αν δεν αυξανεται ,τοτε αυτοκολλητα dermestril που θελει ψαξιμο.στο εξωτερικο δινουν βιάγκρα..οταν καποιες γυναικες εχουν γενικο θεμα τοτε βοηθιούνται με βελονισμο ομοιοπαθητικη prp.μια καλη διατροφη ειναι στα συν να κανεις πχ ροδι , παντζαρι κόκκινο κρέας μειωση υδατανθράκων και ζάχαρης.

Έλεος αυτοι οι γιατροι.αλλα ο ενας αλλα ο αλλος. .εγω σε φυσικο εκανα παντως ..τι να πω..

Και σου είπε ότι χρειάζεται το Era για προσδιορισμό της μεταφοράς βλαστοκυστης σε φυσικό κυκλο? Εμένα να φανταστείς με είδε Σάββατο και ξανά Δευτέρα όπου διαπιστωθηκε ότι η ωορηξια έγινε Κυριακή πρωί, βασικά την ένιωσα κιόλας οπότε επαληθεύτηκε από υπέρηχο και Lh. Και Παρασκευή κάναμε την εμβρυομεταφορα χωρις καθόλου προγεστερονη και οιστρογόνα, μετά τα ξεκίνησα για υποβοήθηση. Τόσο σίγουρος ήταν ότι ακολουθούμε τη φύση, και ήταν και η μοναδική μου γερή βλαστοκυστη, ευτυχώς πήγε καλά.

• Μου αρέσει 1

19 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κοριτσι sorry, τωρα το ειδα το μηνυμα σου. Αν πεσει λιγο η Ε2 ξερω οτι μπορει να οφειλεται σε καποιο ωοθηλακιο που εσπασε αλλα εχει τυχει σε καποιες κοπελες και ετσι απλα να πεσει αρκετα χωρις καποιον λογο. Σου ειχε ξανατυχει κ σενα ή λαθος θυμαμαι; Ποτε εχεις την ωοληψια;

Καλημέρα, δεν μου έχει ξανατυχει. Την προτελευταία φορά η οιστραδιόλη έδειχνε ότι ήταν ένα 150 (ο υπέρηχος έδειχνε 2) και την τελευταία φορά πριν την ωοληψια έπεσε στο 140... Την κάναμε κανονικά, πήρε ένα... απλά με ανησύχησε για την ποιότητα του. Επίσης στον πρώτο υπέρηχο φαινόταν ότι πάνε να μεγαλώσουν με τον ίδιο Ρυθμό 6. Στον τελευταίο υπέρηχο 2 ήταν ισομεγέθη περίπου. Και τελικά πήραμε ένα ( τουλάχιστον ας πάει καλά). Έτσι γίνεται με τα σερπαφαρ; Και μόλις με ενημέρωσαν ότι δεν δείχνει καλά σημάδια γονιμοποίησης.πφφφφ....

Για το prp ποια είναι η γνώμη σας; Έχει κάνει κάποια και να είδε διαφορά;

tvXOp2.png

Κορίτσια μου καλημέρα! Να χαίρεστε τις μανούλες σας και εύχομαι όλες μας του χρόνου να γιορτάζουμε τέτοια μέρα! ❤️ 

🌺🌸💐🌷🌻🌹💐🌸🌺🌷🌻🌼🌹💐🌸🌺🌷🌻🌼🌹💐🌸🌺🌷🌻🌼

• Μου αρέσει 12
  • Λουλούδια 1

Κορίτσια γεια σας..μου ήρθε άλλη μια κεραμίδα ..ήρθε η αναφορά από το κέντρο για τις 4 άριστες βλαστο  κλ..ωστόσο γραφει γράφει 53%κινητικοτητα και 2% φυσιολογική μορφολογία μόνο στο σπερμα κ 38εκατομ... θεωρητικά ως τώρα με 3 φυσ συλλήψεις δεν είχαμε θέμα με το σπέρμα ...πως έγινε τώρα να έχουμε κ με αυτό ????έχω πάθει σοκ !

πρίν από 7 λεπτά , Lotos είπε:

Κορίτσια γεια σας..μου ήρθε άλλη μια κεραμίδα ..ήρθε η αναφορά από το κέντρο για τις 4 άριστες βλαστο  κλ..ωστόσο γραφει γράφει 53%κινητικοτητα και 2% φυσιολογική μορφολογία μόνο στο σπερμα κ 38εκατομ... θεωρητικά ως τώρα με 3 φυσ συλλήψεις δεν είχαμε θέμα με το σπέρμα ...πως έγινε τώρα να έχουμε κ με αυτό ????έχω πάθει σοκ !

Εξι γονιμοποιημενα δεν είχατε? Τέσσερις βλαστοκυστες πήρατε? Τέλειο ποσοστό! 

Οι τιμές του σπέρματος δεν είναι απαγορευτικες για σύλληψη, μόνο η μορφολογία είναι λίγο χαμηλή αλλά στην εξωσωματικη διαλέγουν τα καλύτερα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Neverstop είπε:

Εξι γονιμοποιημενα δεν είχατε? Τέσσερις βλαστοκυστες πήρατε? Τέλειο ποσοστό! 

Οι τιμές του σπέρματος δεν είναι απαγορευτικες για σύλληψη, μόνο η μορφολογία είναι λίγο χαμηλή αλλά στην εξωσωματικη διαλέγουν τα καλύτερα. 

Ναι ναι..τα διάλεξαν...αλλά φτιάχνω τ ένα χαλάει τ άλλο...τα νεύρα μ..αλλάζει η μορφολογία ?σας επρηξα ....συγγνωμη αλλά μόνο εδώ τ μοιράζομαι γτ δε θέλω να τον στεναχωρώ 

πρίν από 2 λεπτά , Lotos είπε:

Ναι ναι..τα διάλεξαν...αλλά φτιάχνω τ ένα χαλάει τ άλλο...τα νεύρα μ..αλλάζει η μορφολογία ?σας επρηξα ....συγγνωμη αλλά μόνο εδώ τ μοιράζομαι γτ δε θέλω να τον στεναχωρώ 

Δεν γνωρίζω αν χαλάει είναι η αλήθεια.. Απλώς μήπως δεν είχαν γίνει σε εξειδικευμένο κέντρο την προηγούμενη φορά? Πόσο ήταν? Επίσης dfi είχατε κάνει? 

πρίν από 3 λεπτά , Neverstop είπε:

Δεν γνωρίζω αν χαλάει είναι η αλήθεια.. Απλώς μήπως δεν είχαν γίνει σε εξειδικευμένο κέντρο την προηγούμενη φορά? Πόσο ήταν? Επίσης dfi είχατε κάνει? 

Δυστυχώς δεν ήταν σε εξειδικευμένο ..κ είχε δείξει πόλη καλή μορφολογία νομίζω 18%...dfi όχι δεν κάναμε ..τώρα τα αποτελέσματα ήταν από το κέντρο ...

πρίν από 1 λεπτό , Lotos είπε:

Δυστυχώς δεν ήταν σε εξειδικευμένο ..κ είχε δείξει πόλη καλή μορφολογία νομίζω 18%...dfi όχι δεν κάναμε ..τώρα τα αποτελέσματα ήταν από το κέντρο ...

Δυστυχώς οι περισσότεροι ασχολούνται με τη γυναίκα και στον άνδρα δεν κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις. Δεν μπορείς να συγκρίνεις αποτελέσματα αν δεν είναι από εξειδικευμένα κέντρα. Προς το παρόν ετοιμάσου για εμβρυομεταφορά, σε περιμένουν τα εμβρυακια σου! 

• Ευχή 1

πρίν από 50 λεπτά , Lotos είπε:

Καλησπέρα,

Τέλειο το αποτέλεσμα. Η κινητικότητα αλλάζει κορίτσια. Εμείς από εξειδικευμένο κέντρο έχουμε πάρει διαφορετικά αποτελέσματα. 

38εκ στο συνολικό είναι πένα! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...