Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Libra 81 είπε:

Ngs έχω κάνει. Υπάρχει και άλλη βιοψία;Υστεροσκοπηση είχα κάνει πριν δυο χρόνια και δεν είχαν βρει κάτι.... 

Υπάρχει κι η απλή βιοψία ενδομητριου που δείχνει αν έχεις ενδομητριτιδα ή όχι. Ρώτησε τον γιατρό σου μήπως σας καλύπτει αν κάνετε κι αυτή. Πολύ χρόνο σου πήρε ρε κορίτσι μου η όλη ιστορία. Και δεν βγάζεις άκρη. Κ μ όλη αυτή την αντιβίωση πώς να ανέβουν οι γαλακτοβακιλλοι? Γιατρός δεν είμαι αλλά τόσες επαναλήψεις στο ngs? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 10 λεπτά , Neverstop είπε:

Υπάρχει κι η απλή βιοψία ενδομητριου που δείχνει αν έχεις ενδομητριτιδα ή όχι. Ρώτησε τον γιατρό σου μήπως σας καλύπτει αν κάνετε κι αυτή. Πολύ χρόνο σου πήρε ρε κορίτσι μου η όλη ιστορία. Και δεν βγάζεις άκρη. Κ μ όλη αυτή την αντιβίωση πώς να ανέβουν οι γαλακτοβακιλλοι? Γιατρός δεν είμαι αλλά τόσες επαναλήψεις στο ngs? 

Αστα. Έχω απογοητευθεί πλέον... Αφού πιστευω οτι έτσι γεννήθηκα με αυτό το περιβαλλον και δεν υπάρχει λυση...Θα τον ρωτήσω για την απλή βιοψία σε ευχαριστώ. Μια φορά μόνο πηγαν στο 11% αναθαρησα είπε και ο γιατρός αφού πήρε μπρός θα ανέβουν και παλι στο μηδέν....τώρα σκέφτηκα να μην πάρω παλι αντιβίωση αλλά από την άλλη τι να κάνω.Να περιμενω έτσι;Δεν έχω ιδέα τι θα κάνουμε...έχουμε και τα δυο τελευταία μας έμβρυα...Εσύ έχεις κάνει απλή βιοψία;δεν θυμάμαι.... 

πρίν από 4 λεπτά , Libra 81 είπε:

Αστα. Έχω απογοητευθεί πλέον... Αφού πιστευω οτι έτσι γεννήθηκα με αυτό το περιβαλλον και δεν υπάρχει λυση...Θα τον ρωτήσω για την απλή βιοψία σε ευχαριστώ. Μια φορά μόνο πηγαν στο 11% αναθαρησα είπε και ο γιατρός αφού πήρε μπρός θα ανέβουν και παλι στο μηδέν....τώρα σκέφτηκα να μην πάρω παλι αντιβίωση αλλά από την άλλη τι να κάνω.Να περιμενω έτσι;Δεν έχω ιδέα τι θα κάνουμε...έχουμε και τα δυο τελευταία μας έμβρυα...Εσύ έχεις κάνει απλή βιοψία;δεν θυμάμαι.... 

Σου στέλνω πμ

1 hour ago, Alex@ είπε:

Κορίτσια καλημέρα!! Τα ευχάριστα νέα στην ομάδα όλο και αυξάνονται και μακάρι να συνεχίσει έτσι και για τις υπόλοιπες!!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν στην φάση της διέγερσης μέχρι την ωοληψια επιτρέπεται η άσκηση υψηλής έντασης;;

Καλημέρα, παίρνεις κάψουλες γαλακτοβακιλους κατά την θεραπεία με την αντιβιωση;; 

Εγώ ξέρω ότι επειδή σε κάθε διεγερση υπάρχει πιθανότητα υπερδιέγερσης των ωοθηκων απαγορεύεται η άσκηση υψηλής έντασης, υπάρχει κίνδυνος ακόμη και για συστροφή της ωοθηκης. Εκτός και αν κάνεις ήπια διεγερση ή  τροποποιημενο φυσικό. Το καλύτερο για την περίοδο αυτή είναι το περπάτημα.

Εμένα παντως και τις τρεις φορές που έκανα διέγερση, και όχι με πολλά ωοθηκακια, έως 13, οι ωοθηκες μου πονουσαν πολυ από την 4η μέρα της διέγερσης μέχρι και την ωοληψια, και να επιτρεποταν δε θα μπορούσα να κάνω γυμναστικη. Εδώ με το ενα ωοθυλακιο του φυσικού μου κύκλου και πονουσα κάνα 2-3 μέρες πριν  την ωορηξια.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ele@n είπε:

@kateriiina25 τα φώτα σου. Είμαι πριν την ωοληψια και έπεσε λίγο η Ε2 ενώ στον υπέρηχο φαίνονται μερικά ωοθηλακια. Γιατί; Δείχνει η τιμή αν είναι άδεια;

Μήπως λόγω του ανταγωνιστή? Καμία φορά φρενάρει την ε2.. 

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια της ομάδας. Επειδή είμαι νέα στο φόρουμ αλλά και στην διαδικασία εξωσωματικής(1η προσπάθεια), ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν θυμάμαι καλά, την Ε2(οιστραδιολη) την κάνω την 1η ημέρα περιόδου και την ίδια παίρνω το puregon ή το παίρνω την επόμενη μέρα? Αρχές Ιουνίου ξεκινάει ο επόμενος κύκλος μου και σίγουρα θα ξαναρωτήσω την γιατρό μου, απλά ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρετε να μου πείτε! 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Elenika είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια της ομάδας. Επειδή είμαι νέα στο φόρουμ αλλά και στην διαδικασία εξωσωματικής(1η προσπάθεια), ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν θυμάμαι καλά, την Ε2(οιστραδιολη) την κάνω την 1η ημέρα περιόδου και την ίδια παίρνω το puregon ή το παίρνω την επόμενη μέρα? Αρχές Ιουνίου ξεκινάει ο επόμενος κύκλος μου και σίγουρα θα ξαναρωτήσω την γιατρό μου, απλά ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρετε να μου πείτε! 

Κάνεις εξετάσεις δεύτερη ημέρα του κύκλου κι αν σου δώσει το οκ ο γιατρός ξεκινάς τις ενέσεις την ίδια ημέρα! Καλή επιτυχία! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Neverstop είπε:

Κάνεις εξετάσεις δεύτερη ημέρα του κύκλου κι αν σου δώσει το οκ ο γιατρός ξεκινάς τις ενέσεις την ίδια ημέρα! Καλή επιτυχία! 

Σ ευχαριστώ πολύ! Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια που έχουν μπει σ αυτή την διαδικασία 🙏

• Μου αρέσει 2

7 hours ago, Alex@ said:

Θα ήθελα να ρωτήσω αν στην φάση της διέγερσης μέχρι την ωοληψια επιτρέπεται η άσκηση υψηλής έντασης;;

Εμένα μου είχαν πει όχι. Κολύμπι και περπάτημα μου είχαν αναφέρει είναι ασφαλή αν θυμάμαι καλά. Εγώ στη διέγερση δεν πάω γυμναστήριο, κάνω περπάτημα. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 33 λεπτά , MarGe2022 είπε:

Εμένα μου είχαν πει όχι. Κολύμπι και περπάτημα μου είχαν αναφέρει είναι ασφαλή αν θυμάμαι καλά. Εγώ στη διέγερση δεν πάω γυμναστήριο, κάνω περπάτημα. 

Θα ακολουθήσω την συμβουλή σου όπως κ των κοριτσιών, μια χαρά είναι και το περπατημα! Σε ευχαριστώ!

Κορίτσια ,καλημέρα !ελπίζω να είστε καλά..μια νέα ερώτηση τριβελιζει τ μυαλό μου ...η υστεροσκοπηση μπορεί να αξιολογήσει το ενδομήτριο?για παράδειγμα όσον αφορά την πάχυνση τ ή κάποια παθολογία ή τραυματισμό ?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...