Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Nephele78 είπε:

Δυστυχως η διαδικασια ειναι ψυχοφθορα και για το ψυχικο θεμα οσο κ οικονομικο.θελει ψυχραιμια κ υπομονη ..Εκανα 1η προσπαθεια κ εγω με 300 μοναδες benfola  καθε μερα για 8-9 μερες και κατεβασα 3 ωαρια.τα τσιμπησε κανονικα  στην ωοληψια κ μαλιστα ως ασχετη τοτε ειχα πει ωωω μονο 3 ;κ μου ειχε πει μια χαρα ειναι 3 ..αλλα μη τα πολυλεω ηταν τελικα ακαταλληλα..ζόρισα τις ωοθηκες να κατεβάσουν ωαρια που δεν ειχα;;οποτε καταλαβαινεις τι επαθα!;;!! μετα μου λεει ο γιατρος «θα παμε με φυσικους μην ανησυχεις κ θα παμε καλά» νομιζα οτι με κοροιδευε κανονικα! αλλα δεν ειχα επιλογη.. οποτε μαζευα καθε μηνα κ βαζαμε καταψυξη κ μετα απο 3 μηνες μου λεει ας κανουμε κ ενα τροποποιημένο φυσικο με 150 μονο για 6 μερες εστω για να παρουμε  2.κ ετσι εγινε.. μετεφερα εντελει 3 κ εκανα  διδυμα στη 3η ετ.

Διαβάζω συνέχεια ότι ανεβάζεις και μοιάζει πολύ το προφίλ μας, έχουμε και τον ίδιο γιατρό αν δεν κάνω λάθος. Μου δίνεις κουράγιο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Νασαι καλα κοννα μου ,γιατι δεν τη βλεπω; Μπηκα αλλα δε βρηκα.. Ξερεις ονομα ..ή τιτλο θεματος ;

Ουαου στο ειπε αυτο ετσι;;ή έκανε διάσπαση το ενα .απιστευτο με το καλο κοπελα μου πολλα Συγχαρητηρια 

Ευχαριστω πενάκι .ψαχνω Να τη βρω αν ακομα ειναι διαθεσιμα τα φαρμακα..

Σωστή ! @Sisheido εχει 1000% εκει !!χαρης 

Τραστελης είναι εκει γλυφαδα 

Καλησπέρα, αν ενδιαφέρεσαι ακόμα για menopur μπορεις να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα 

3 hours ago, Nephele78 said:

Νασαι καλα κοννα μου ,γιατι δεν τη βλεπω; Μπηκα αλλα δε βρηκα.. Ξερεις ονομα ..ή τιτλο θεματος ;

Ουαου στο ειπε αυτο ετσι;;ή έκανε διάσπαση το ενα .απιστευτο με το καλο κοπελα μου πολλα Συγχαρητηρια 

Ευχαριστω πενάκι .ψαχνω Να τη βρω αν ακομα ειναι διαθεσιμα τα φαρμακα..

Σωστή ! @Sisheido εχει 1000% εκει !!χαρης 

Τραστελης είναι εκει γλυφαδα 

Να είσαι καλά και καλά αποτελέσματα σε όποιο στάδιο βρίσκεσαι, αν βρίσκεσαι κι εσύ!!! ❤️🙏🏻 Να σου πω την αλήθεια δεν ανέφερε ο ίδιος κάτι τέτοιο. Σίγουρα είναι μακριά το ένα από το άλλο και έχουν 2 σάκους, για πλακούντες δεν μας είπε κάτι.. Θα ξανά πάμε στις 24 για υπέρηχο οπότε θα τον ρωτήσω τότε. 

πρίν από 29 λεπτά , Miss_Pineapple είπε:

Να είσαι καλά και καλά αποτελέσματα σε όποιο στάδιο βρίσκεσαι, αν βρίσκεσαι κι εσύ!!! ❤️🙏🏻 Να σου πω την αλήθεια δεν ανέφερε ο ίδιος κάτι τέτοιο. Σίγουρα είναι μακριά το ένα από το άλλο και έχουν 2 σάκους, για πλακούντες δεν μας είπε κάτι.. Θα ξανά πάμε στις 24 για υπέρηχο οπότε θα τον ρωτήσω τότε. 

Σχετικά με συμπτώματα είχες? Κι αν ναι, από πότε ξεκινησαν? 

1 hour ago, Neverstop said:

Σχετικά με συμπτώματα είχες? Κι αν ναι, από πότε ξεκινησαν? 

Επειδή τα παρατηρούσα είχα κάποια. 3η και 4η μέρα μετά από ετ είχα έντονα πονάκια και κράμπες. Όλες τις επόμενες μέρες έντονη ούρηση, αέρια (συγνώμη κιόλας), πονάκια και ευαίσθητο στήθος, άπειρα νεύρα αλλά δεν έδινα σημασία λόγω προγεστερόνης. Επίσης εγώ έτυχε και δεν είδα ούτε καφέ υγρά, ούτε αίμα που βλέπουν πολλές κοπέλες εδώ μέσα. Τη δίδυμη την υποψιάστηκα με τις υψηλές χοριακές. 1η (13 μέρες μετά ετ) 1278,9, 2η 45 ώρες μετά 3397,4 και 3η 72 ώρες μετά 12717,7. Τώρα από συμπτώματα ναυτίες έχω λίγες κυρίως όταν είμαι νηστική και το στήθος το αισθάνομαι βαρύ, μεγάλο και να πονάει. Κατά τα άλλα δεν έχω κάτι άλλο. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Δηλαδή σύνολο πόσο χρόνο προσπάθησες; Όχι ότι έχει σχέση, καθεμιά το δρόμο της τραβάει, αλλά για να έχουμε να ελπίζουμε!

Δίδυμα! Δεν μπορώ να φανταστώ τι χαρά παίρνει κανείς μετά από τέτοιο αγώνα...

Θα σου πω οτι με το που ειδα το νουμερο κατέρρευσα ετρεμα κ δε με βαστάγανε τα ποδια μου.δε ξεχνιεται αυτο.. Κοιτα εγω τα  έκανα ολα πολυ γρηγορα γιατι μου ειπε κ ο γιατρος οτι ειναι να κανεις θα το κανεις τωρα κ ετρεξα τρελά! δηλαδη ξεκινησα ιανουαριο 2020 με τη 1η διεγερση που εβγαλα τα ακαταλληλα και ειχα καταψυξη 5 ωαρια απο το 2017 τα οποια τα ξεπαγωσα τοτε γινανε 2 εμβρυα 3ης μερας εκανα ετ κ μηδεν .μετα φεβρουαριο εβγαλα ενα με φυσικο μου ειπανε εξαιρετικο κ εκανα ετ κατευθειαν κ τζιφος ξανα(εδω εκανα λαθος εγω γιατι επεμενα ενω ο γιατρος ελεγε να ΜΗ το βαλω μονο του) αλλα ειχα ακουσει το εξαιρετικο κ σκεφτηκα που ξανα τετοια ευκαιρια ..!!μετα μαζευτηκα κ απλα μαζευα  μαρτιο απριλιο και μαιο τα 2 απο το τροποποιημενο και ιουνιο ημουν εγκυος.αλλα σκεψου εκανα καπακι 3 ετ σε 6 μηνες !!

3 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Διαβάζω συνέχεια ότι ανεβάζεις και μοιάζει πολύ το προφίλ μας, έχουμε και τον ίδιο γιατρό αν δεν κάνω λάθος. Μου δίνεις κουράγιο!!!

Στο γεν πηγα Π. Εσεις τι κανετε τωρα ;με φυσικους πας και εσυ;εχεις μαζεψει;

3 ώρες πρίν, Miss_Pineapple είπε:

Μπραβο ! Ολα γινονται! Φοβερο !!με το καλό να ακουσετε τις καρδουλες 

3 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Καλησπέρα, αν ενδιαφέρεσαι ακόμα για menopur μπορεις να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα 

Η κοπελα που ηθελε τελειωσε τη  διέγερση της ..αλλα ειδα οτι μια αλλη κοπελα ισως χρειαζεται η @ΒΑΣΩ 1980 αν ειναι θα σου στειλει λογικα αν το δει.. ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Θα σου πω οτι με το που ειδα το νουμερο κατέρρευσα ετρεμα κ δε με βαστάγανε τα ποδια μου.δε ξεχνιεται αυτο.. Κοιτα εγω τα  έκανα ολα πολυ γρηγορα γιατι μου ειπε κ ο γιατρος οτι ειναι να κανεις θα το κανεις τωρα κ ετρεξα τρελά! δηλαδη ξεκινησα ιανουαριο 2020 με τη 1η διεγερση που εβγαλα τα ακαταλληλα και ειχα καταψυξη 5 ωαρια απο το 2017 τα οποια τα ξεπαγωσα τοτε γινανε 2 εμβρυα 3ης μερας εκανα ετ κ μηδεν .μετα φεβρουαριο εβγαλα ενα με φυσικο μου ειπανε εξαιρετικο κ εκανα ετ κατευθειαν κ τζιφος ξανα(εδω εκανα λαθος εγω γιατι επεμενα ενω ο γιατρος ελεγε να ΜΗ το βαλω μονο του) αλλα ειχα ακουσει το εξαιρετικο κ σκεφτηκα που ξανα τετοια ευκαιρια ..!!μετα μαζευτηκα κ απλα μαζευα  μαρτιο απριλιο και μαιο τα 2 απο το τροποποιημενο και ιουνιο ημουν εγκυος.αλλα σκεψου εκανα καπακι 3 ετ σε 6 μηνες !!

Στο γεν πηγα Π. Εσεις τι κανετε τωρα ;με φυσικους πας και εσυ;εχεις μαζεψει;

Μπραβο ! Ολα γινονται! Φοβερο !!με το καλό να ακουσετε τις καρδουλες 

Η κοπελα που ηθελε τελειωσε τη  διέγερση της ..αλλα ειδα οτι μια αλλη κοπελα ισως χρειαζεται η @ΒΑΣΩ 1980 αν ειναι θα σου στειλει λογικα αν το δει.. ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!

Ναι! Έχω κάνει τρεις εμβρυομεταφορες με πολύ καλά έμβρυα (φαινομενικά) αλλά τζίφος. Γενικά παίρνω ωαριο σχεδόν κάθε μήνα αλλά κάτι στραβώνει μάλλον στην πορεία. Ο Π. λεει ότι φταίνε τα έμβρυα και ότι θα πετύχουμε το καλό. Κάποιες φορές το πιστεύω, κάποιες απελπίζομαι. Έχω και στην κατάψυξη ωαρια αλλά τα ήθελα για το μέλλον γιατί παλεύω με δότη τώρα, αν και βλέπω να τα χρησιμοποιώ τελικά!!!

• Δύναμη! 1

Καλησπέρα, μια φίλη από εξωτερικό ξεκινησεδιέγερση εδώ στην Ελλάδα, αλλά δυστυχώς δεν πήγαν καλά τα πράγματα και σταματησε τα φάρμακα και τώρα ψάχνει να τα δώσει αν τα χρειάζεται κάποια κοπέλα.

Αναρτω εδώ το κείμενο που μου έστειλε στα αγγλικάκαι αν κάποια κοπέλα ενδιαφερεται μπορεί να τηςστείλει μήνυμα στο νούμερο της στο whatsup. Και αν θέλετε κάτι να ρωτήσετε μπορείτε να γραψετε και σε μένα σε προσωπ μήνυμα.

Ευχαριστώ

Hello Friends
I arrived especially to Athens, Greece in order to haveIVF treatment and sadly we stopped it in the middle.
I have with me the following stimulation medicine, 
All medicine are refrigerated offcourse:

1× menopur moltidose 600 iu - exp date 01/2025closed in a box

menopur moltidose 450 iu  (750 was used by me) - abottle of 1200, was opened Sunday 30/04 (6 days ago, valid after opening for 28 days)

cetrotide 0.25 mg ×3 - exp date 07/2024

ovitrelle 250 ×2 - exp date 11/2023

For more details text me in WhatsApp +972542584800
May you'll get your precios wish 🙏🏾
Shira

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια , θα ήθελα να ακούσω κάποια κοπέλα να μου πει αν έμεινε έγκυος με ινομυώματα. Μια φίλη μου μόλις έκανε τεστ μια μέρα πριν την χορειακή και βγήκε αρνητικό... και ειναι πολυ απογοητευμένη και πιστεύει οτι φταίνε τα ινομυώματα  και δεν την βλέπω να κάνει 2η ΕΤ.... Ενω εχει 4 βλαστοκύστες... 😟

age.pngpreg.png

πρίν από 8 λεπτά , αστα είπε:

Καλημέρα κορίτσια , θα ήθελα να ακούσω κάποια κοπέλα να μου πει αν έμεινε έγκυος με ινομυώματα. Μια φίλη μου μόλις έκανε τεστ μια μέρα πριν την χορειακή και βγήκε αρνητικό... και ειναι πολυ απογοητευμένη και πιστεύει οτι φταίνε τα ινομυώματα  και δεν την βλέπω να κάνει 2η ΕΤ.... Ενω εχει 4 βλαστοκύστες... 😟

Εξαρταται απο το που βρισκονται κ τι μεγεθος εχουν . Αυτο το κρινει ο γυναικολογος. Εγω ειχα ενα μικρο αλλα δεν εμποδισε . 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , linaa είπε:

Εξαρταται απο το που βρισκονται κ τι μεγεθος εχουν . Αυτο το κρινει ο γυναικολογος. Εγω ειχα ενα μικρο αλλα δεν εμποδισε . 

Ειναι πολλα διασπαρτα... μικρα... και ο γιατρος δε ξερει αν οντως ενοχλουνε...

Δεν υπαρχει καποια κοπελα να μας πει αν ειχε παρομοια εμπειρια...

Δε ξερω πως να της φτιαξω το ηθικο....😢

age.pngpreg.png

πρίν από 45 λεπτά , αστα είπε:

Ενταξει σε αυτες τις περιπτωσεις καθε μια ειναι διαφορετικη υποθεση. Γιατι δεν περνει δευτερη γνωμη ή να τα αφαιρεσει

11 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Ναι! Έχω κάνει τρεις εμβρυομεταφορες με πολύ καλά έμβρυα (φαινομενικά) αλλά τζίφος. Γενικά παίρνω ωαριο σχεδόν κάθε μήνα αλλά κάτι στραβώνει μάλλον στην πορεία. Ο Π. λεει ότι φταίνε τα έμβρυα και ότι θα πετύχουμε το καλό. Κάποιες φορές το πιστεύω, κάποιες απελπίζομαι. Έχω και στην κατάψυξη ωαρια αλλά τα ήθελα για το μέλλον γιατί παλεύω με δότη τώρα, αν και βλέπω να τα χρησιμοποιώ τελικά!!!

Γιατι να φταινε τα εμβρυα ομως αφου εισαι με δοτη κ είναι ελεγμένο..σιγουρά θα βρεθει το καλο , απλα για καποιο λογο ειναι να ταλαιπωρηθεις κ εσυ.το καθε μηνα εγω το αντεχα ,γιατι με το που πηγαινα 8η μερα μου λεγε κανε οβιτρελ ..οποτε ημουν τυχερη σε άυτο το κομματι .με μονο 2 επισκέψεις κ εβάζα καταψυξη .παντα 10 ή το πολυ 11η ωοληψια..αλλα το ηξερε απο την 8η ποτε να παω.υπομονη συντομα θα μας γραφεις  τα ευχαριστα κ εσυ ! Σιγουρααα

πρίν από 30 λεπτά , linaa είπε:

Ενταξει σε αυτες τις περιπτωσεις καθε μια ειναι διαφορετικη υποθεση. Γιατι δεν περνει δευτερη γνωμη ή να τα αφαιρεσει

Σωστά !! 2η γνώμη οπωσδηποτε .εμενα η μητερα μου ειχε κ πολυποδες κ ινομυωματα κ εμεινε έγκυος κανονικα 2 φορες σε μας!! Μια γμωστη  επισης εμεινε φυσιολογικα μονο με ινομυωματα.ειναι αναλογα ποσα που κλπ .. @αστα

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, αστα είπε:

Αν θες σ στέλνω το τηλ ενός εξαιρετικού γιατρού πάνω σε αυτά ...ν πάρει μια γνώμη !

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , Nephele78 είπε:

Γιατι να φταινε τα εμβρυα ομως αφου εισαι με δοτη κ είναι ελεγμένο..σιγουρά θα βρεθει το καλο , απλα για καποιο λογο ειναι να ταλαιπωρηθεις κ εσυ.το καθε μηνα εγω το αντεχα ,γιατι με το που πηγαινα 8η μερα μου λεγε κανε οβιτρελ ..οποτε ημουν τυχερη σε άυτο το κομματι .με μονο 2 επισκέψεις κ εβάζα καταψυξη .παντα 10 ή το πολυ 11η ωοληψια..αλλα το ηξερε απο την 8η ποτε να παω.υπομονη συντομα θα μας γραφεις  τα ευχαριστα κ εσυ ! Σιγουρααα

Σωστά !! 2η γνώμη οπωσδηποτε .εμενα η μητερα μου ειχε κ πολυποδες κ ινομυωματα κ εμεινε έγκυος κανονικα 2 φορες σε μας!! Μια γμωστη  επισης εμεινε φυσιολογικα μονο με ινομυωματα.ειναι αναλογα ποσα που κλπ .. @αστα

Αχ μακάρι! Έτσι είμαι και εγώ, 7η με 10η κάνω οβιτρελ. Σπάνια θα πάει πιο πίσω. Μετά το καλοκαίρι θα αλλάξω δότη μήπως αλλάξει και η τύχη!!! Να σου ζήσουν τα μωράκια σου!

• Καλή τύχη! 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...