Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Georgebbi είπε:

Κάναμε τεστ σήμερα πριν λίγο 12η μέρα από την ΕΤ στο σπίτι για είναι αρνητικό... Είχαμε βάλει 2 έμβρυα 3ης μέρας 😭😭😭😭😭😭😭 την Πέμπτη είναι η χοριακή αλλά λόγο άγχους μας είπε αύριο.... 

Κάντε υπομονή μέχρι την χοριακη...ποτέ δεν ξέρεις ..σε εμένα δυστυχώς το αρνητικό τεστ ήταν κ αρνητική χοριακη...αλλά ποτέ δεν ξέρεις...γενικά αυτός ο μήνας ,με ενα-δυο κορίτσια που ήταν εξαίρεση ,δεν πήγε καλά για κανέναν μου φαίνεται...ελπίζω να έχετε έκπληξη κ να έχετε θετική χοριακη...

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Κόφφα Άλιμος φαρμακείο...συνήθως έχει.αλλιως εδώ θα είμαι Μ στέλνεις !

Είσαι τέλεια!!!! Μια είχαν και θα μου τη κρατήσουν για να τα παραλάβω αύριο επειδή δεν είχαν τις orgalutran!!!! Ευχαριστώ τόσο πολύ... 

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, Sisheido said:

Αχ κορίτσια sos.... τη Κυριακή πιθανότατα θα πρέπει να κάνω ovitrelle αλλά δεν τη βρίσκω πουθενά.... είναι σε έλλειψη... έχουν λίστες αναμονής και αγχώθηκα! Έχετε καμία πρόταση αν δυνατόν στα νότια προαστια... κάνα γνωστό φαρμακοποιό μπας και? 

Δεν είναι νότια είναι πανορμου αλλά έχει πάντα. Ταλαρούγκας

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , Sisheido είπε:

Είσαι τέλεια!!!! Μια είχαν και θα μου τη κρατήσουν για να τα παραλάβω αύριο επειδή δεν είχαν τις orgalutran!!!! Ευχαριστώ τόσο πολύ... 

Τίποτα...απλά να πιάσουν τα εμβρυακια  μας να εύχεσαι!

On 8/5/2023 at 10:00 ΠΜ, Konna89 είπε:

Καλημέρα , στο φόρουμ του mammyland μια κοπέλα χαρίζει menopur σε περίπτωση που τις χρειάζεται ακόμη η Φιλη σου..

Νασαι καλα κοννα μου ,γιατι δεν τη βλεπω; Μπηκα αλλα δε βρηκα.. Ξερεις ονομα ..ή τιτλο θεματος ;

On 8/5/2023 at 3:25 ΜΜ, Miss_Pineapple είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!! Ελπίζω όλες σας να είστε καλά!!! Θα τρελαθώ σήμερα!!! Είμαι γραφείο και μόνο όρεξη για δουλειά δεν έχω… Πήγαμε στο γιατρό για τον πρώτο υπέρηχο καιιιιιιιιι έχω δίδυμα!!! ♥️♥️🙏🙏🥑🥑 Το ένα έπιασε με την εμβρυμεταφορά κανονικά και το 2ο έγινε με φυσιολογική γονιμοποίηση είναι το ωαριο που είχε σπάσει και δεν το προλάβαμε με την ωοληψια!!! Ακούσαμε και καρδούλες και έλιωσα!!! 

Ουαου στο ειπε αυτο ετσι;;ή έκανε διάσπαση το ενα .απιστευτο με το καλο κοπελα μου πολλα Συγχαρητηρια 

On 8/5/2023 at 4:27 ΜΜ, Penaki είπε:

@Nephele78

@Nephele78 για τη φίλη σου που ενδιαφερόταν για menopur. 

Ευχαριστω πενάκι .ψαχνω Να τη βρω αν ακομα ειναι διαθεσιμα τα φαρμακα..

πρίν από 47 λεπτά , Miss_Pineapple είπε:

Σωστή ! @Sisheido εχει 1000% εκει !!χαρης 

3 ώρες πρίν, Sisheido είπε:

Αχ κορίτσια sos.... τη Κυριακή πιθανότατα θα πρέπει να κάνω ovitrelle αλλά δεν τη βρίσκω πουθενά.... είναι σε έλλειψη... έχουν λίστες αναμονής και αγχώθηκα! Έχετε καμία πρόταση αν δυνατόν στα νότια προαστια... κάνα γνωστό φαρμακοποιό μπας και? 

Τραστελης είναι εκει γλυφαδα 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 hour ago, Miss_Pineapple είπε:

Αυτό μου πρότεινε και η συντονίστρια (βέβαια μου είπε Φάρο Ψυχικού...)...  ουφ ουφ μπράβο ρε κορίτσια!!! Σας ευχαριστώ πολύ!!!!

5 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Γεια σας κοπέλες,

Δεν είμαι σίγουρη ότι γράφω στο κατάλληλο θέμα, αλλά θα το προσπαθήσω και βλέπουμε. Είμαι ακριβώς 36 ετών και πρόκειται άμεσα να επιχειρήσω εξωσωματική για πρώτη φορά. Τη διαδικασία την ξεκίνησα λόγω προβλήματος υγείας άσχετου με την υπογονιμότητα, αλλά δυστυχώς στις εξετάσεις που έκανα προληπτικά αποδείχθηκε ότι έχω πολύ υψηλή FSH και χαμηλή ΑΜΗ και γενικώς οι ορμόνες μου, κάθε φορά που κάνω αιματολογικές, ανεβοκατεβαίνουν. Έχω hasimoto από τα 19, ρυθμισμένη. Κανένα άλλο θέμα, κανένα σύμπτωμα στην περίοδο, κανένα εύρημα στους υπερήχους, τη σαλπιγγογραφία κλπ.

Πριν προχωρήσω στην εξωσωματικής δοκίμασα μια σπερματέγχυση με φάρμακα (ovaleap 150) και στα υπερηχογραφήματα ο γιατρός μου έλεγε ότι έβλεπε αρκετά ωάρια, μικρότερα και μεγαλύτερα, δηλαδή φυσιολογικά. Όταν έγινε η σπερματέγχυση είχα οιστραδιόλη γύρω στο 700. Το σπέρμα του συζύγου είναι εξαιρετικό.

Προφανώς απέτυχε η σπερματέγχυση, και μπήκα στη διαδικασία να συλλέξω τα έγγραφα για την επιτροπή. Ξαναέκανα ορμονικό έλεγχο για να είναι πρόσφατος και δυστυχώς βγήκε μια FSH 18,7. 

Από την εμπειρία σας, πιστεύετε θα πάει άπατη η εξωσωματική, ή υπάρχουν ελπίδες εφόσον με την πρόκληση της σπερματέγχυσης αντέδρασα καλά;

Αν λείπουν απαραίτητες πληροφορίες από το κείμενό μου, ρωτήστε. 

Αν κάποια έχει παρόμοια εμπειρία, ας απαντήσει παρακαλώ!

x

Δε θα ξανακανα σπερματεγχυση γιατι εχει χαμηλα ποσοστα επιτυχιας κ δεν το δοκιμασα καν να σου πω.. εκανα κατευθειαν εξωσωμαιτκεσ Με τη 3η πετυχα . Τοσο ειχα κ γω fsh  ,αλλα τα καταφερα μαζεύοντας με φυσικους ετων 42 κ αμη 0,3 ..εκανα κ μια δοκιμη με ενεσεις 150 μοναδες περγκοβερις κάθε μερα  για 6 μερες κ πηραμε 2 ωαρια κ με πολυ τυχη θεωρω γινανε κ τα 2 βλαστοκυστες.και παλι καλά κατεβασα κ 2 .. Για μενα μη παρεις πολλα φαρμακα.οτι θες στειλε μου κ μη σε πιανει πανικος γιατι παιδι θα κανεις. Αν ειχες fsh 40 θα ελεγα οκ πολυ δυσκολο..

Κορίτσια καλησπέρα έκανα εμβυομεταφορα την Τετάρτη 3Μαιου με εμβρυο 3ημερων 8 κυττάρων Αποιοτητασ μου είπαν...το Σάββατο 6 του μήνα είδα ελάχιστο καφέ και μετά τίποτα είναι κάτι ανησυχητικό?

πρίν από 43 λεπτά , κατερινα11 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα έκανα εμβυομεταφορα την Τετάρτη 3Μαιου με εμβρυο 3ημερων 8 κυττάρων Αποιοτητασ μου είπαν...το Σάββατο 6 του μήνα είδα ελάχιστο καφέ και μετά τίποτα είναι κάτι ανησυχητικό?

Σου εύχομαι να είναι αίμα εμφυτευσης και συντομα να έχεις ευχάριστα νέα! Είχα το ίδιο σύμπτωμα, μου αύξησε τα utrogestan προληπτικά. Όλα πήγαν καλά!!! Καλά αποτελέσματα!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 52 λεπτά , κατερινα11 είπε:

• Καλή τύχη! 1

1 hour ago, Nephele78 είπε:

Δε θα ξανακανα σπερματεγχυση γιατι εχει χαμηλα ποσοστα επιτυχιας κ δεν το δοκιμασα καν να σου πω.. εκανα κατευθειαν εξωσωμαιτκεσ Με τη 3η πετυχα . Τοσο ειχα κ γω fsh  ,αλλα τα καταφερα μαζεύοντας με φυσικους ετων 42 κ αμη 0,3 ..εκανα κ μια δοκιμη με ενεσεις 150 μοναδες περγκοβερις κάθε μερα  για 6 μερες κ πηραμε 2 ωαρια κ με πολυ τυχη θεωρω γινανε κ τα 2 βλαστοκυστες.και παλι καλά κατεβασα κ 2 .. Για μενα μη παρεις πολλα φαρμακα.οτι θες στειλε μου κ μη σε πιανει πανικος γιατι παιδι θα κανεις. Αν ειχες fsh 40 θα ελεγα οκ πολυ δυσκολο..

Μου έχει δώσει ο γιατρός ήδη το πρωτόκολλο που θέλει να κάνουμε, 300 μονάδες gonal από τη δεύτερη μέρα του κύκλου κλπ. 

Εσύ δηλαδή πέτυχες με τους φυσικούς ή με τις ενέσεις;

Ευχαριστώ για την συμπαράσταση, με έχει όντως πιάσει πανικός γιατί όλα αυτά προέκυψαν από το πουθενά, σκέψου ότι δεν πρόλαβα καν να προσπαθήσω με τον άντρα μου πάνω από 5 μήνες με επαφές.

• Καλή τύχη! 1

5 ώρες πρίν, Sisheido είπε:

Γεια σου κορίτσι μου .. μένω νοτια προάστια και έχω ovitrelle .. αν θες οποίο απόγευμα μπορώ να σου την δώσω .. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 39 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Μου έχει δώσει ο γιατρός ήδη το πρωτόκολλο που θέλει να κάνουμε, 300 μονάδες gonal από τη δεύτερη μέρα του κύκλου κλπ. 

Εσύ δηλαδή πέτυχες με τους φυσικούς ή με τις ενέσεις;

Ευχαριστώ για την συμπαράσταση, με έχει όντως πιάσει πανικός γιατί όλα αυτά προέκυψαν από το πουθενά, σκέψου ότι δεν πρόλαβα καν να προσπαθήσω με τον άντρα μου πάνω από 5 μήνες με επαφές.

Δυστυχως η διαδικασια ειναι ψυχοφθορα και για το ψυχικο θεμα οσο κ οικονομικο.θελει ψυχραιμια κ υπομονη ..Εκανα 1η προσπαθεια κ εγω με 300 μοναδες benfola  καθε μερα για 8-9 μερες και κατεβασα 3 ωαρια.τα τσιμπησε κανονικα  στην ωοληψια κ μαλιστα ως ασχετη τοτε ειχα πει ωωω μονο 3 ;κ μου ειχε πει μια χαρα ειναι 3 ..αλλα μη τα πολυλεω ηταν τελικα ακαταλληλα..ζόρισα τις ωοθηκες να κατεβάσουν ωαρια που δεν ειχα;;οποτε καταλαβαινεις τι επαθα!;;!! μετα μου λεει ο γιατρος «θα παμε με φυσικους μην ανησυχεις κ θα παμε καλά» νομιζα οτι με κοροιδευε κανονικα! αλλα δεν ειχα επιλογη.. οποτε μαζευα καθε μηνα κ βαζαμε καταψυξη κ μετα απο 3 μηνες μου λεει ας κανουμε κ ενα τροποποιημένο φυσικο με 150 μονο για 6 μερες εστω για να παρουμε  2.κ ετσι εγινε.. μετεφερα εντελει 3 κ εκανα  διδυμα στη 3η ετ.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , Nephele78 είπε:

Δυστυχως η διαδικασια ειναι ψυχοφθορα και για το ψυχικο θεμα οσο κ οικονομικο.θελει ψυχραιμια κ υπομονη ..Εκανα 1η προσπαθεια κ εγω με 300 μοναδες benfola  καθε μερα για 8-9 μερες και κατεβασα 3 ωαρια.τα τσιμπησε κανονικα  στην ωοληψια κ μαλιστα ως ασχετη τοτε ειχα πει ωωω μονο 3 ;κ μου ειχε πει μια χαρα ειναι 3 ..αλλα μη τα πολυλεω ηταν τελικα ακαταλληλα..ζόρισα τις ωοθηκες να κατεβάσουν ωαρια που δεν ειχα;;οποτε καταλαβαινεις τι επαθα!;;!! μετα μου λεει ο γιατρος «θα παμε με φυσικους μην ανησυχεις κ θα παμε καλά» νομιζα οτι με κοροιδευε κανονικα! αλλα δεν ειχα επιλογη.. οποτε μαζευα καθε μηνα κ βαζαμε καταψυξη κ μετα απο 3 μηνες μου λεει ας κανουμε κ ενα τροποποιημένο φυσικο με 150 μονο για 6 μερες εστω για να παρουμε  2.κ ετσι εγινε.. μετεφερα εντελει 3 κ εκανα  διδυμα στη 3η ετ.

Δηλαδή σύνολο πόσο χρόνο προσπάθησες; Όχι ότι έχει σχέση, καθεμιά το δρόμο της τραβάει, αλλά για να έχουμε να ελπίζουμε!

Δίδυμα! Δεν μπορώ να φανταστώ τι χαρά παίρνει κανείς μετά από τέτοιο αγώνα...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...