Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Αχ κορίτσια sos.... τη Κυριακή πιθανότατα θα πρέπει να κάνω ovitrelle αλλά δεν τη βρίσκω πουθενά.... είναι σε έλλειψη... έχουν λίστες αναμονής και αγχώθηκα! Έχετε καμία πρόταση αν δυνατόν στα νότια προαστια... κάνα γνωστό φαρμακοποιό μπας και? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 2 λεπτά , Georgebbi είπε:

Κάναμε τεστ σήμερα πριν λίγο 12η μέρα από την ΕΤ στο σπίτι για είναι αρνητικό... Είχαμε βάλει 2 έμβρυα 3ης μέρας 😭😭😭😭😭😭😭 την Πέμπτη είναι η χοριακή αλλά λόγο άγχους μας είπε αύριο.... 

Ωχ λυπάμαι....δεν κάνετε κ μια χοριακη να είστε σίγουροι βρε παιδιά ?

πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Αχ κορίτσια sos.... τη Κυριακή πιθανότατα θα πρέπει να κάνω ovitrelle αλλά δεν τη βρίσκω πουθενά.... είναι σε έλλειψη... έχουν λίστες αναμονής και αγχώθηκα! Έχετε καμία πρόταση αν δυνατόν στα νότια προαστια... κάνα γνωστό φαρμακοποιό μπας και? 

Θα στη δώσω εγώ ..μένω δυτικα

• Λουλούδια 1

3 minutes ago, Sisheido said:

ασε δεινοπάθησα και εγώ να την βρω, ο σύζυγος πήγε σε 4 φαρμακεία, τελικά την παρήγγειλε κ του την έφεραν. Μην πας καν από εκεί, πάρε τηλ και ρώτα αν έχουν ή αν δεσμεύονται να την παραγγείλουν και να την φέρουν μέχρι Παρασκευή πχ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 48 λεπτά , Lotos είπε:

Τ σημαντικό είναι να είναι υγιή ..αυτός μας νοιάζει..αλλά μου φαίνεται πολύ λίγες ρε γαμωτο  γτ έχω ακούσει κοπέλες πνεχουν για 2 κ 3μεταφορες..

Στο βίντεο λέει είτε σκιερο θερμοκρασια δωματίου είτε ψυγείο ...αλλά συνήθως τις έχουν εκτός!τι εννοείς να αποδυναμωθεί ?είσαι σε φάση διέγερσης ?δεν έχεις κάνει λάθος αλλά πάρε κ τον γιατρό να σε ηρεμήσει !

Όχι δεν ειμαι, την επόμενη βδομάδα περιμένω να αδιαθετησω, θα τον ρωτήσω τότε.

Εννοώ πως αν τις έχω ψυγείο επηρεάζει αρνητικά την δράση της.

Just now, Alex@ είπε:

Όχι δεν ειμαι, την επόμενη βδομάδα περιμένω να αδιαθετησω, θα τον ρωτήσω τότε.

Εννοώ πως αν τις έχω ψυγείο επηρεάζει αρνητικά την δράση της.

Ούτε καν...δες το βίντεο π το λένε κ οι οδηγίες...λένε ή ψυγείο ή έξω ...απλά συνήθως είναι εκτός ...μην αγχώνεσαι!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Lotos είπε:

Θα στη δώσω εγώ ..μένω δυτικα

Σ ευχαριστώ πολύ για τη κίνηση σου!!! Θα προσπαθήσω και τηλεφωνικά όπως μου είπαν σε μερικά ακόμη και ελπίζω κάτι να γίνει.... αν δεν να ξέρεις θα με σωσεις!

πρίν από 19 λεπτά , MarGe2022 είπε:

και εγώ στο ψυγείο τις έχω, ρώτησα και τις μαίες, δεν μου είπε κανείς να τις αφήσω έξω. Τσέκαρε λίγο τις οδηγίες χρήσης μέσα, τι λένε, φυλάσσεται που; 

Δεν το άνοιξα το κουτί για να μην τα χαλάσω, ανόητο ισως

Τα έβαλα ψυγείο γτ στο κουτί έλεγε θερμοκρασία δωματίου 25 βαθμοί και φοβήθηκα καθώς ανεβαίνει  η θερμοκρασια κ το σπτι μου ήδη έχει πιάσει τους 22

πρίν από 22 λεπτά , lizard12 είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!! Σου γράφω καθώς είχα παρόμοιες μετρήσεις και έχω μια εμπειρία. Σίγουρα οι πιθανότητες είναι μειωμένες αλλά πάντα αξίζει τουλάχιστον μία προσπάθεια. Το ότι έχεις χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει ότι δεν θα ανταποκριθείς σε διέγερση. Κ εγώ τα είχα όλα αυτά κ τις έκανα τις προσπάθειες μου. Πάντα αξίζει η προσπάθεια. Πόσο μάλλον όταν λες ότι στον υπέρηχο είδε πολλά μικρά ωοθηλακια. Εγώ σκέψου είχα βαριά βαριά 2. Αυτά τα μικρά σου λοιπόν σίγουρα έχουν πιθανότητες να μεγαλώσουν και να τα πάνε καλά. Επίσης η fsh σου τον επόμενο μήνα σε εξέταση 2ης μέρας μπορεί να είναι πιο χαμηλή. Η απόφαση είναι δική σας σε συνεργασία με το γιατρό φυσικά. Απλώς κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ότι θα παει απατο γιατί μπορεί να πάει και τέλεια!! Καλή επιτυχία ότι κι αν επιλέξεις.

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Τα κατάφερες τελικά εσύ;

Ο γιατρός δεν ζήτησε καν την FSH, μου έχει ήδη δώσει το πρωτόκολλο. Περισσότερο έχω ανάγκη να διαχειριστώ τις προσδοκίες μου- την προσπάθεια θα την κάνω σίγουρα.

• Ευχή 2

πρίν από 2 λεπτά , Sisheido είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ για τη κίνηση σου!!! Θα προσπαθήσω και τηλεφωνικά όπως μου είπαν σε μερικά ακόμη και ελπίζω κάτι να γίνει.... αν δεν να ξέρεις θα με σωσεις!

Κόφφα Άλιμος φαρμακείο...συνήθως έχει.αλλιως εδώ θα είμαι Μ στέλνεις !

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλησπέρα!θα σου αυτό που άκουσα πρόσφατα ένας ειδικός να λέει γιατί ουτε εγω ήξερα τι είναι αυτή η fsh. Πολύ απλοϊκά, είναι μια ορμόνη που εκκρίνει ο εγκέφαλος και κάνει τις ωοθήκες να λειτουργούν πιο εντατικά. Σα να αναγνωρίζει ότι κάτι γίνεται εκεί και παράγει αυτή την ορμόνη για να βοηθήσει. Επίσης εγω που παίρνω ένα συμπλήρωμα για την ποσότητα και την ποιότητα των ωαρίων, μου ανεβασε την fsh. Η χαμηλή ΑΜΗ δείχνει ότι λιγοστεύουν τα αποθέματα των ωαρίων σου αλλα δεν μπορείς να ξέρεις αν αυτά που έχουν μείνει είναι ποιοτικά ή όχι. Στη θέση σου, θα προσπαθούσα σίγουρα!!ενα και καλο θέλετε!

Κι εγώ ξεκίνησα να παίρνω ένα συμπλήρωμα αμέσως μετά τη σπερματέγχυση! Το Fertilovit συγκεκριμένα. Πώς κατάλαβες ότι συσχετίζονται, από μόνη σου;

πρίν από 24 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Και εγω ειχα τρομάξει αλλα ο ενδοκρινολόγος είναι απόλυτα καθησυχαστικός και σκεφτομαι ότι προφανώς παράχθηκε περισσότερο για να λειτουργήσουν καλύτερα οι ωοθήκες μου. Αυτή είναι δικη μου εξήγηση μετά που άκουσα τι κάνει αυτή η ορμόνη. Επίσης μου είχε πει ο γιατρός ότι θα τη ρίξουμε αν χρειαστεί. Δεν ξέρω πως…ήταν ένα 3ωρο ραντεβου και έπρεπε να πούμε πολλά. 

Παρατηρώ ότι οι ενδοκρινολόγοι είναι πολύ πιο κουλ από τους γυναικολόγους σχετικά με τις ορμόνες. Εμένα η ενδοκρινολόγος παρά την αυξημένη FSH και χαμηλή AMH μου είπε ότι μπορώ να κάνω όσα παιδιά θέλω! Αλλά πρέπει να βιαστώ! 

Τι να πεις...

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Κι εγώ ξεκίνησα να παίρνω ένα συμπλήρωμα αμέσως μετά τη σπερματέγχυση! Το Fertilovit συγκεκριμένα. Πώς κατάλαβες ότι συσχετίζονται, από μόνη σου;

Εγω παίρνω feltilimax και ovamax. Ο ενδοκρινολόγος μου το είπε γιατί σε όλες τις προηγ μετρήσεις ειχα πιο χαμηλή και τον ρώτησα πως και ανέβηκε τώρα.

Επειδή θα μάθω τέλη Μαΐου αναλόγως τα αποτελέσματα του σπέρματος αν θα προχωρησω σε διέγερση 15-20 Ιουνίου, σκεφτόμουν ότι θα αναζητήσω τα φάρμακα αρχές Ιουνίου. Λέτε να μην τα βρω; 

πρίν από 12 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Παρατηρώ ότι οι ενδοκρινολόγοι είναι πολύ πιο κουλ από τους γυναικολόγους σχετικά με τις ορμόνες. Εμένα η ενδοκρινολόγος παρά την αυξημένη FSH και χαμηλή AMH μου είπε ότι μπορώ να κάνω όσα παιδιά θέλω! Αλλά πρέπει να βιαστώ! 

Τι να πεις...

Μάλλον γιατί ξέρουν το αντικείμενο καλύτερα!!!

οποτε βιασου να τα κανεις!!χαχα

σου ευχομαι τα καλύτερα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγω παίρνω feltilimax και ovamax. Ο ενδοκρινολόγος μου το είπε γιατί σε όλες τις προηγ μετρήσεις ειχα πιο χαμηλή και τον ρώτησα πως και ανέβηκε τώρα.

Επειδή θα μάθω τέλη Μαΐου αναλόγως τα αποτελέσματα του σπέρματος αν θα προχωρησω σε διέγερση 15-20 Ιουνίου, σκεφτόμουν ότι θα αναζητήσω τα φάρμακα αρχές Ιουνίου. Λέτε να μην τα βρω; 

Κι εμένα οι προηγούμενες μετρήσεις ήταν πολύ χαμηλότερες, 11 και 13. Σ'ευχαριστώ που το μοιράστηκες, είναι λίγο ανακουφιστικό.

Ποια φάρμακα θα πάρεις; Θα τα αγοράσεις η θα περάσεις επιτροπή;

πρίν από 4 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Κι εμένα οι προηγούμενες μετρήσεις ήταν πολύ χαμηλότερες, 11 και 13. Σ'ευχαριστώ που το μοιράστηκες, είναι λίγο ανακουφιστικό.

Ποια φάρμακα θα πάρεις; Θα τα αγοράσεις η θα περάσεις επιτροπή;

Δεν έχω ιδέα ποια θα μου δώσει αυτή τη φορα. Εγω παίρνω την έγκριση για τα φάρμακα σε μια-δυο μέρες οποτε θα έχω ένα 10ημερο-15μερο ΜΑΞ για να τα βρω. Είναι στη πολεμική αεροπορία και τη παίρνω από εκεί την έγκριση. 

Just now, Katiamaxiking είπε:

Δεν έχω ιδέα ποια θα μου δώσει αυτή τη φορα. Εγω παίρνω την έγκριση για τα φάρμακα σε μια-δυο μέρες οποτε θα έχω ένα 10ημερο-15μερο ΜΑΞ για να τα βρω. Είναι στη πολεμική αεροπορία και τη παίρνω από εκεί την έγκριση. 

Χαιρομαι που βοήθησα!!και εμενα παρολο που θα είναι η 3η μου προσπάθεια ακόμη μαθαίνω!!

πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Χαιρομαι που βοήθησα!!και εμενα παρολο που θα είναι η 3η μου προσπάθεια ακόμη μαθαίνω!!

Υπομονή! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Εκτός ψυγείου 1000τα εκατό!σε σκιερό μέρος 

Γεια σας κορίτσια..λοιπόν με πήρε ο γιατρός 5εμβρυα πάνε πολύ καλά κ τα αφήνουν για βλαστοκυστες...πως σας φαίνεται ?μικρό το ποσοστό?για σπω έχει ελπίδα 1 να είναι υγιές 

Μια χαρά νομίζω, για να είπε πως και 5 πάνε καλά ετσι θα είναι! Μακάρι να φτάσουν όλα σε βλαστοκυστες 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...