Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Πιο ανόρεχτη για δουλειά στη ζωή μου δεν έχω υπάρξει... 🤣🤣 Κορίτσια @Neverstop, @kateriiina25, @Ririii88 @EvgeniaCher @Lotos @lizard12 @MarGe2022 @Σποράκι μου σας ευχαριστώ από καρδιάς όλες!!! Σας στέλνω τα τυχερά μου vibes και τη θετική μου ενέργεια για το κάθε στάδιο που βρίσκεται η κάθε μια από εμάς εδώ μέσα!!! ❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Δε μπορώ να το πιστέψω, μαζί με όλους ξαφνιάστηκε και ο γιατρός, με ρωτάει όλος απορία ένα δε βάλαμε και μετά ήταν έτοιμος να ξεκινήσει paper!! 🤣 Και εγώ να λέω στο γιατρό στο είπα γιατρέ ότι το ωάριο δεν θα αφήσω να πάει χαμένο 🤣 Τώρα τι να σας πω θα έμενα φυσικά αν δεν είχαμε κάνει ετ; Φταίνε οι προγεστερόνες; Ήταν καλύτερο το ωάρο λόγω διέγερσης τον προηγούμενο μήνα; Δεν θα μάθουμε ποτέ...

• Μου αρέσει 2
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 2
  • Δύναμη! 1
  • Λουλούδια 8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 16 λεπτά , Miss_Pineapple είπε:

Πιο ανόρεχτη για δουλειά στη ζωή μου δεν έχω υπάρξει... 🤣🤣 Κορίτσια @Neverstop, @kateriiina25, @Ririii88 @EvgeniaCher @Lotos @lizard12 @MarGe2022 @Σποράκι μου σας ευχαριστώ από καρδιάς όλες!!! Σας στέλνω τα τυχερά μου vibes και τη θετική μου ενέργεια για το κάθε στάδιο που βρίσκεται η κάθε μια από εμάς εδώ μέσα!!! ❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Δε μπορώ να το πιστέψω, μαζί με όλους ξαφνιάστηκε και ο γιατρός, με ρωτάει όλος απορία ένα δε βάλαμε και μετά ήταν έτοιμος να ξεκινήσει paper!! 🤣 Και εγώ να λέω στο γιατρό στο είπα γιατρέ ότι το ωάριο δεν θα αφήσω να πάει χαμένο 🤣 Τώρα τι να σας πω θα έμενα φυσικά αν δεν είχαμε κάνει ετ; Φταίνε οι προγεστερόνες; Ήταν καλύτερο το ωάρο λόγω διέγερσης τον προηγούμενο μήνα; Δεν θα μάθουμε ποτέ...

Συγχαρητήρια καλοστεριωτα !!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη ! Γίνονται και θαύματα ! Ναι βεβαια όλα βοηθανε ! Ε βεβαια λογικό που μυαλό για δουλεια 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Miss_Pineapple είπε:

Συγνώμη για την απορία μου αλλά πως έγινε αυτό; είχατε επαφή μετά την ημέρα ωοληψιας;

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Miss_Pineapple είπε:

Εχω παθει σοκ!! Αυτο ειναι θαυμα! ΜΠΡΑΒΟ!! Μας εφτιαξες πραγματικα τη διαθεση!!! Μια υπεροχη εγκυμοσυνη μεσα απο τη καρδια μου!! 🥑🥑❤️

• Ευχαριστώ 1

58 minutes ago, Alex@ said:

Συγνώμη για την απορία μου αλλά πως έγινε αυτό; είχατε επαφή μετά την ημέρα ωοληψιας;

Πήγαμε με φυσικό κύκλο για να πάρουμε άλλο ένα ωαριο και να κάνουμε στον ίδιο κύκλο εμβρυομεταφορα. Έκανα κανονικά οβιτρελ και όταν έφτασε η ημέρα της ωοληψιας κάναμε υπέρηχο πριν ξεκινήσουμε νάρκωση κτλ και είχα 2 ωάρια που έσπασαν και τα δυο ο γιατρός τα υπολόγισε ότι έσπασαν πριν ένα δίωρο.. Κλάμα εγώ.. Μιλήσαμε με το γιατρό και τον ρώτησα αν μας επιτρέπει και με το που πήγαμε σπίτι κάναμε μια προσπάθεια! ♥️ 

Just now, Miss_Pineapple said:

Πήγαμε με φυσικό κύκλο για να πάρουμε άλλο ένα ωαριο και να κάνουμε στον ίδιο κύκλο εμβρυομεταφορα. Έκανα κανονικά οβιτρελ και όταν έφτασε η ημέρα της ωοληψιας κάναμε υπέρηχο πριν ξεκινήσουμε νάρκωση κτλ και είχα 2 ωάρια που έσπασαν και τα δυο ο γιατρός τα υπολόγισε ότι έσπασαν πριν ένα δίωρο.. Κλάμα εγώ.. Μιλήσαμε με το γιατρό και τον ρώτησα αν μας επιτρέπει και με το που πήγαμε σπίτι κάναμε μια προσπάθεια! ♥️ 

Αχ κορίτσια @silvy22 @Christin88Και σε εσας ότι καλύτερο εύχομαι ολόψυχα!!! ♥️♥️🙏🙏🤞🏻🤞🏻

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Λουλούδια 2

Διαφημίσεις

On 6/5/2023 at 5:26 ΜΜ, GBAL είπε:

Αχ κορίτσια μου....γέννησα τελικά σήμερα μολος είχα μπει 26 εβδομάδων. Τα μωράκια είναι γερά μου είπαν αλλά μόλις 800 γραμμάρια το καθένα.....μην με ρωτάτε γιατί, ξεκίνησαν το βράδυ πόνοι έντονοι, το αίμα που ήδη είχα έγινε πιο πολύ και ήρθα νοσοκομείο ο τοκετός είχε ξεκινήσει....ξεκινάμε ένα νέο αγώνα από σήμερα....

😊Να ζήσουν τα αγγελούδια σας!

3 ώρες πρίν, Miss_Pineapple είπε:

Με το καλόοοοοο κορίτσι μου, τι υπέροχα νέα είναι αυτά!!!!! 💐🌸🌺

On 6/5/2023 at 5:26 ΜΜ, GBAL είπε:

Αχ κορίτσια μου....γέννησα τελικά σήμερα μολος είχα μπει 26 εβδομάδων. Τα μωράκια είναι γερά μου είπαν αλλά μόλις 800 γραμμάρια το καθένα.....μην με ρωτάτε γιατί, ξεκίνησαν το βράδυ πόνοι έντονοι, το αίμα που ήδη είχα έγινε πιο πολύ και ήρθα νοσοκομείο ο τοκετός είχε ξεκινήσει....ξεκινάμε ένα νέο αγώνα από σήμερα....

Να σας ζήσουν κορίτσι μου, έχεις νομίζω τις ευχές από όλες μας εδώ, να έχετε δύναμη και αισιοδοξία και σε λίγο καιρό να πάρετε σπίτι σας τα θαύματά σας. Ειλικρινά τις καλύτερες ευχές μου!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα. Συγχαρητήρια τι ωραία νέα που διαβάζω. Έχει ο θεός και όλα θα πάνε καλά. Στον τέλος της ημέρας όλα θα γίνουν. Και θα τα καταφέρουμε.... 

Για εμάς τέρμα τα ψέματα Τετάρτη χοριακή.... Ουφ είναι 1η φορά που δεν έχουμε κανένα προαίσθημα. Είχαμε βάλει 2 έμβρυα κατεψυγμένα 3ης μέρας άριστα. Είναι απίστευτα πρισμενο το κάτω μέρος της κοιλιάς, το στήθος πολύ πρισμενο, κάποια σαν τρυπιματακια στο κέντρο και την 6η μέρα από την ΕΤ είδαμε και 1 σταγόνα ανοιχτό καφέ. Μπεζουλι. Τι να έχει γίνει δεν ξέρουμε. Μακάρι να μην μπούμε ξανά σε διέγερση. Μακάρι να πάρουμε επιτέλους λίγη χαρά. 

• Ευχή 13

14 ώρες πρίν, Miss_Pineapple είπε:

Αχ κορίτσια @silvy22 @Christin88Και σε εσας ότι καλύτερο εύχομαι ολόψυχα!!! ♥️♥️🙏🙏🤞🏻🤞🏻

😀 Τι όμορφη ιστορία!!! Με το καλό κορίτσι μου, όλα καλά θα πάνε!!!🤩

• Ευχαριστώ 1

age.pngpreg.png

Κορίτσια, ερώτηση - σας προειδοποιώ θα σας κουφάνω, τα λέω για να 'ξηγιόμαστε, να μην παρεξηγιόμαστε 😋

(νομίζω το ξέρω αλλά δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί)

Η ωοληψία γίνεται συνήθως 12η-14η μέρα του κύκλου, σωστά;

Διαφημίσεις

5 minutes ago, MarGe2022 said:

Κορίτσια, ερώτηση - σας προειδοποιώ θα σας κουφάνω, τα λέω για να 'ξηγιόμαστε, να μην παρεξηγιόμαστε 😋

Ναι, κορίτσι μου. Εκεί γίνεται περίπου. Ανάλογα και τον κύκλο της κάθε γυναίκας μπορεί να γίνει και λίγο πιο πριν ή λίγο πιο μετά

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 17 λεπτά , MarGe2022 είπε:

Εμένα συνήθως 15η-16η..αργουσαν λίγο να πάρουν μπρος! Πώς τα πας με τον τροποποιημενο? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Soho24 είπε:

Κορίτσια sos! Οι orgalutran μένουν εκτός ψυγείου έτσι? Μπερδεύτηκα γιατί οι cetrotide ήταν ψυγείου και η φαρμακοποιός δεν ήξερε με βεβαιότητα (έλεος κάπου 🤨)

Εκτός οι orgalutran

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...