Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , GBAL είπε:

Ευχαριστώ πολύ ..όχι στην ιδιωτική θα μείνουμε...έχει πολύ καλή μονάδα μας είπαν...δεν έχουν κάνει καμία πρόβλεψη ..είναι πολύ μικρά ..τα μικρότερα εδώ οπότε πρέπει να περάσουν κάποιες εβδομάδες για να έχουν εικόνα της κατάστασης.....μιλάμε για μηνες....δίνουν τη μάχη τους τώρα ...δύσκολο όλο αυτό....από τη μια χαίρεσαι που είναι ζωντανά από την άλλη πονάει η ψυχή σου που τα βλέπεις μικρά και δεν μπορείς να βοηθησεις

Δύναμη!!! 

Σας έχουμε όλες οι κοπέλες στο μυαλό μας! 

Αυτό που περνάς είναι απίστευτα δύσκολο! Δεν μπορούμε να σου πούμε τίποτα! Μόνο γυναίκες που το έχουν βιώσει, που έχουν βιώσει αυτήν την αναμονή. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 3 λεπτά , Miss_Pineapple είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!! Ελπίζω όλες σας να είστε καλά!!! Θα τρελαθώ σήμερα!!! Είμαι γραφείο και μόνο όρεξη για δουλειά δεν έχω… Πήγαμε στο γιατρό για τον πρώτο υπέρηχο καιιιιιιιιι έχω δίδυμα!!! ♥️♥️🙏🙏🥑🥑 Το ένα έπιασε με την εμβρυμεταφορά κανονικά και το 2ο έγινε με φυσιολογική γονιμοποίηση είναι το ωαριο που είχε σπάσει και δεν το προλάβαμε με την ωοληψια!!! Ακούσαμε και καρδούλες και έλιωσα!!! 

Εντάξει, απίστευτο... Μία που δεν είχες έμβρυα και στεναχωρεθηκες, μια που δεν πρόλαβες τα άλλα.. Και τελικά δίδυμα! Φτου σου κοπέλα μου, έτσι όμορφη να ναι όλη η εγκυμοσύνη σου!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

2 hours ago, GBAL said:

Ευχαριστώ πολύ ..όχι στην ιδιωτική θα μείνουμε...έχει πολύ καλή μονάδα μας είπαν...δεν έχουν κάνει καμία πρόβλεψη ..είναι πολύ μικρά ..τα μικρότερα εδώ οπότε πρέπει να περάσουν κάποιες εβδομάδες για να έχουν εικόνα της κατάστασης.....μιλάμε για μηνες....δίνουν τη μάχη τους τώρα ...δύσκολο όλο αυτό....από τη μια χαίρεσαι που είναι ζωντανά από την άλλη πονάει η ψυχή σου που τα βλέπεις μικρά και δεν μπορείς να βοηθησεις

Πω πω κορίτσι μου είναι τρομερό αυτό που ζείτε. Θα προσεύχομαι για τα μικράκια σας να είναι γερά! Να μας λες τα νέα σας όποτε μπορείς 💖

11 minutes ago, Miss_Pineapple said:

Κορίτσια μου καλησπέρα!! Ελπίζω όλες σας να είστε καλά!!! Θα τρελαθώ σήμερα!!! Είμαι γραφείο και μόνο όρεξη για δουλειά δεν έχω… Πήγαμε στο γιατρό για τον πρώτο υπέρηχο καιιιιιιιιι έχω δίδυμα!!! ♥️♥️🙏🙏🥑🥑 Το ένα έπιασε με την εμβρυμεταφορά κανονικά και το 2ο έγινε με φυσιολογική γονιμοποίηση είναι το ωαριο που είχε σπάσει και δεν το προλάβαμε με την ωοληψια!!! Ακούσαμε και καρδούλες και έλιωσα!!! 

Καλέ τι νέα είναι αυτά!!! Τρομερό, δηλαδή ακόμα κ αν δεν είχατε κάνει την εμβρυομεταφορά πάλι θα ήσουν έγκυος 😍 Φαντάζομαι την χαρά σου γι αυτή την τέλεια ανατροπή! Να πάνε όλα καλά εύχομαι!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Miss_Pineapple είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου !!!!! Εύχομαι να είναι γερά και καλότυχα !!! 🌸🍉👶🏻

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , Miss_Pineapple είπε:

Τι λες τώρα!!! Απίστευτα νέα!!! Πολλά πολλά συγχαρητήρια, θυμάμαι την πρώτη χοριακή που είχες κάνει και ήταν αρκετά υψηλή!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , Miss_Pineapple είπε:

Μπράβο κορίτσι μου !!!!!!!όλα τα καλά του κόσμου να έχετε !!!μπράβο !!κλαιω από συγκινηση...

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 56 λεπτά , Miss_Pineapple είπε:

Τι νέα είναι αυτά!!! Κορίτσι μου συγχαρητήρια, με το καλό να δεχτείς τα μωράκια σου. Εντάξει ήταν ο μήνας σου!!!🤗

• Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, Konna89 είπε:

Καλημέρα , στο φόρουμ του mammyland μια κοπέλα χαρίζει menopur σε περίπτωση που τις χρειάζεται ακόμη η Φιλη σου..

@Nephele78

6 ώρες πρίν, Konna89 είπε:

Καλημέρα , στο φόρουμ του mammyland μια κοπέλα χαρίζει menopur σε περίπτωση που τις χρειάζεται ακόμη η Φιλη σου..

@Nephele78 για τη φίλη σου που ενδιαφερόταν για menopur. 

Διαφημίσεις

On 7/5/2023 at 9:45 ΠΜ, Lotos είπε:

Να σ ζήσουν καλή μ!

Λοιπόν κορίτσια πως είστε ?χθες έκανα ωοληψια ..είχα 11ωριμα απ' αυτά καλά τ 7κ γονιμοποιηθηκαν τα 6..μου είπε περιμένουμε την Τρίτη ..δεν κατάλαβα ακριβώς τι περιμένουμε γτ στεναχωρήθηκα λίγο..εσείς τι άποψη έχετε ;

Μπράβο!! Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και να έχεις ευχάριστα νέα!!!

1 ώρα πρίν, Miss_Pineapple είπε:

Απίστευτο νέο και τόσο χαρμόσυνο. Πολλά πολλά συγχαρητήρια εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!!!

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Miss_Pineapple είπε:

Τέλειο!!!! Εύχομαι όλα να πάνε  καλά!!!με τέτοια νέα παίρνουμε κ εμείς κουράγιο !!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Μπράβο!! Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και να έχεις ευχάριστα νέα!!!

Ευχαριστώ κορίτσι μου..μακάρι να ειναι καλό το αποτέλεσμα γτ έχω χορτάσει πικρες τόσα χρόνια..τις ευχές μου για εσένα ολόψυχα..

2 hours ago, Miss_Pineapple said:

έλα ρε κορίτσι, τι νέα είναι αυτά!!!!!!!!!!!!!!!! τρέλανε μας όλους εδώ μέσα!!! Μπράβο κορίτσι μου! Σου εύχομαι μία ήρεμη εγκυμοσύνη και με το καλό να τα κρατήσεις στην αγκαλιά σου!!! 🍍🍍

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...