Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Soho24 είπε:

Κορίτσι μου! Πόσο συγκινούμαι 🥲 Συγχαρητήρια, να σας ζήσουν τα μικρά θαυματάκια σας! Είσαι μαχήτρια κι εσύ και τα μικρά σου, σύντομα θα επιστρέψετε στο σπίτι σας και δεν θα καταλάβεις πότε θα στρουμπουλέψουν! Να είσαι δυνατή, να προσέχεις τον εαυτό σου και να παραμένεις αισιόδοξη ❤

Γεια σου κορίτσι μου, υπεροχα πήγε η ωοληψία σου και η γονιμοποίηση. Σου εύχομαι να προχωρήσουν και τα 6 σε βλαστοκύστες, αλλά ακόμη και αν χαθούν 1-2  προσπάθησε να μην σε πάρει από κάτω, είναι πολύ σύνηθες! Καλά αποτελέσματα 🥰

Αχ λες ε?μακάρι...γτ είμαι άσχετη με αυτα εντελώς..σε ευχαριστώ για το κουράγιο .. εύχομαι ότι καλύτερο κ σε εσένα και σε όλες τις συναγωνιστριες-μελλοντικες μαμαδες εδώ !!!

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1 ώρα πρίν, Lotos είπε:

Αχ λες ε?μακάρι...γτ είμαι άσχετη με αυτα εντελώς..σε ευχαριστώ για το κουράγιο .. εύχομαι ότι καλύτερο κ σε εσένα και σε όλες τις συναγωνιστριες-μελλοντικες μαμαδες εδώ !!!

Ουυυυ λέω, λέω! Είναι πολύ καλά τα νούμερα, και πολύ καλή η αναλογία ώριμων/γονιμοποιημένων ωαρίων. Η διαδικασία όσο προχωράει έχει απώλειες. Είναι εντελώς φυσιολογικό. Και φυσικά μετά θα παίξουν το ρόλο τους διάφοροι άλλοι παράγοντες, όπως πχ η ηλικία της γυναίκας. Εγώ ας πούμε, που σε λίγο κλείνω τα 42, έχω καλό απόθεμα στις ωοθήκες μου και πήραμε 12 ωάρια. Από αυτά, ώριμα ήταν τα 9. Γονιμοποιήθηκαν μόλις τα 4 και από αυτά καταφέραμε να πάρουμε μία μόνο βλαστοκύστη. Με 6 γονιμοποιημένα μπορείς να ελπίζεις σε 3-4 βλαστοκύστες, που είναι εξαιρετικά καλά. Και, γιατί όχι, μπορεί να προχωρήσουν και τα 6 εμβρυάκια σας! Το έχω ακούσει και αυτό να συμβαίνει συχνά σε νεότερες γυναίκες. Το ξέρω ότι έχει πολλή αγωνία η αναμονή, αλλά θα τα καταφέρεις! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Κορίτσια μια ερώτηση σε όσα κορίτσια έχουν στο ενεργητικό τους 2-3 αποτυχίες Ετ....Εγώ αύριο όπως είπα κ το πρωί θα έκανα την χοριακη( κανονικά ήταν σήμερα αλλά λόγο μέρας μου είπαν να πάω αύριο) ...Σήμερα όμως έκανα τεστ predictor early κ βγήκε αρνητικό...το είπα στην γιατρό μου κ την ρώτησα μα κόψω τα φάρμακα που περνώ να μην τα πάρω κ σήμερα ...αλλά η ίδια μου απάντησε ότι δεν μπορεί να μου πει να τα κόψω εάν δεν της στείλω 0 χοριακη κ έτσι να μιλήσουμε αύριο μόλις πάρω το αποτέλεσμα...Εγώ όμως δεν ήθελα να τα πάρω άλλο κ να τρυπιεμαι όλη μέρα ενώ ξέρω ότι απέτυχε...κ δεν τα πήρα σήμερα ..λέτε να έκανα βλακεία??? Αφού είναι αρνητικό...έτσι κ αλλιώς σήμερα θα τα έκοβαν έτσι κ ήταν καθημερινή κ είχα μπορέσει να κάνω χοριακη...εσείς εάν κάνετε τεστ( μιλάμε για μια μέρα πριν) κ είμαι αρνητικό τα σταματάτε η περιμένετε κανονικά αυτή την μέρα κ την άλλη της χοριακης τα σταματάτε??? 

Λυπαμαι πολύ για το αποτέλεσμα..ευχομαι τον Σεπτέμβριο να είστε πιο τυχεροί και να πάνε όλα όπως τα θέλετε!

Εγω μάλλον θα τα σταματούσα..ακόμη και αν δείξει διαφορετικό αποτέλεσμα η χοριακη, δεν νομίζω να καθορίσει τη πορεία αυτή η μια μέρα. 

On 6/5/2023 at 5:26 ΜΜ, GBAL είπε:

Αχ κορίτσια μου....γέννησα τελικά σήμερα μολος είχα μπει 26 εβδομάδων. Τα μωράκια είναι γερά μου είπαν αλλά μόλις 800 γραμμάρια το καθένα.....μην με ρωτάτε γιατί, ξεκίνησαν το βράδυ πόνοι έντονοι, το αίμα που ήδη είχα έγινε πιο πολύ και ήρθα νοσοκομείο ο τοκετός είχε ξεκινήσει....ξεκινάμε ένα νέο αγώνα από σήμερα....

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!! Ευχομαι να πάρουν γρήγορα κιλάκια και να πάρετε σπίτι σύντομα! Καλο κουραγιο! Είναι πολύ δύσκολο αλλα έχετε υπομονή και αισιοδοξία!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Κορίτσια μια ερώτηση σε όσα κορίτσια έχουν στο ενεργητικό τους 2-3 αποτυχίες Ετ....Εγώ αύριο όπως είπα κ το πρωί θα έκανα την χοριακη( κανονικά ήταν σήμερα αλλά λόγο μέρας μου είπαν να πάω αύριο) ...Σήμερα όμως έκανα τεστ predictor early κ βγήκε αρνητικό...το είπα στην γιατρό μου κ την ρώτησα μα κόψω τα φάρμακα που περνώ να μην τα πάρω κ σήμερα ...αλλά η ίδια μου απάντησε ότι δεν μπορεί να μου πει να τα κόψω εάν δεν της στείλω 0 χοριακη κ έτσι να μιλήσουμε αύριο μόλις πάρω το αποτέλεσμα...Εγώ όμως δεν ήθελα να τα πάρω άλλο κ να τρυπιεμαι όλη μέρα ενώ ξέρω ότι απέτυχε...κ δεν τα πήρα σήμερα ..λέτε να έκανα βλακεία??? Αφού είναι αρνητικό...έτσι κ αλλιώς σήμερα θα τα έκοβαν έτσι κ ήταν καθημερινή κ είχα μπορέσει να κάνω χοριακη...εσείς εάν κάνετε τεστ( μιλάμε για μια μέρα πριν) κ είμαι αρνητικό τα σταματάτε η περιμένετε κανονικά αυτή την μέρα κ την άλλη της χοριακης τα σταματάτε??? 

Μην ανησυχείς, τα φάρμακα είναι απλά βοήθεια στην εγκυμοσύνη. Αν αύριο δεις κάτι καλό τα αρχίζεις ξανά!

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Αυτό σκέφτηκα κ εγώ ότι η μία μερα δεν έχει σημασία...αύριο το πρωί θα πάω να την κάνω...απλά σκέφτηκα να μην τα πάρω σήμερα αφού σίγουρα δεν έχει πετύχει κάτι...καλέ όχι ...τι ανατροπή να ύπαρξη...13 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα με έμβρυα 3 ημερών πάμε σύνολο 16 μέρες...εεε θα είχε δείξει έστω το predictor early που ανιχνεύει από 10 μονάδες...έτσι το σκέφτηκα για αυτό κ τα σταματησα...την άλλη φορά τα πήρα μέχρι κ το αποτέλεσμα της χοριακης δεν τα είχα σταματήσει...αλλά τώρα λέω για μια μέρα δεν έχει νόημα...

Για μια μερα ακομα κ θετικη χοριακη να ειναι δεν θα γινει τιποτα ετσι κ αλλιως . Παντως γενικα για να ειναι καποιος σιγουρος θελει παραπανω απο 1 τεστ . Δηλαδη αν αυτο το τεστ ηταν χαλασμενο ελατωματικο ή κατι δεν εγινε σωστα στην εκτελεση του δεν μπορει να πεις οτι εισαι σιγουρος. Αν ειχες κανει 2 εστω διαφορετικες εταιρειες να πεις . Το λεω κ για αλλα κοριτσια που διαβαζουν μην κανουν 1 τεστ κ πουν αυτο ηταν .  

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Έχεις δίκιο και εγώ στην θέση σου θα τα έκοβα. Απλά δεν το συνιστώ σε περίπτωση που το τεστ έχει κάνει λάθος. Απλά 13 μέρες μετά με έμβρυα 3 ημερών δεν το κάνει 16. Αλλά 8 μέρες μετά με Βλαστοκυστες. Πρέπει πρώτα να γίνει βλαστοκυστη και μετά εμφυτεύεται 3-5 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα. Για αυτό κάποιες παίρνουν χαμηλή χοριακη (καθυστέρησε η εμφύτευση) και άλλες υψηλή. 

13 μέρες μετά από εμβρυα 3 ημερών ισοδυναμεί με 11 μέρες μετά από βλαστοκυστες (εμβρυα 5ημερων συνηθως). Είναι αρκετά safe περιθώριο για early τεστ εγκυμοσύνης, μόνο αν είναι ελαττωματικό δε θα δείξει.

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Για μια μερα ακομα κ θετικη χοριακη να ειναι δεν θα γινει τιποτα ετσι κ αλλιως . Παντως γενικα για να ειναι καποιος σιγουρος θελει παραπανω απο 1 τεστ . Δηλαδη αν αυτο το τεστ ηταν χαλασμενο ελατωματικο ή κατι δεν εγινε σωστα στην εκτελεση του δεν μπορει να πεις οτι εισαι σιγουρος. Αν ειχες κανει 2 εστω διαφορετικες εταιρειες να πεις . Το λεω κ για αλλα κοριτσια που διαβαζουν μην κανουν 1 τεστ κ πουν αυτο ηταν .  

Ναι έχεις δίκιο κ εγώ σκέφτηκα να κάνω κ δεύτερο...αλλά είπα για μια μέρα όντως δεν αλλάζει κάτι...καλό είναι όντως να μην σταματάμε τα φάρμακα μας νωρίτερα...οι γιατροί ξέρουν σίγουρα καλύτερα από εμάς...απλά ειπα μια μέρα είναι  μόνο κ με τεστ early από 10 μονάδες θα έδειχνε σίγουρα...σκέψου την άλλη φορά που ήμουν ειχε δείξει αχνό θετικό 4 μέρες πριν την περίοδο κ με χοριακη 15.1...αρα τώρα τέτοια μέρα το απέκλεισα 100% για εμένα...Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις κ την βοήθεια σας...εύχομαι σε όλες τα καλύτερα...εγώ θα κάνω ένα διάλειμμα για το καλοκαίρι...να ηρεμήσω κ μετά με το καλό από Σεπτεμβριο πάμε ξανά για νέα διέγερση μιας κ δεν έχω τίποτα στην άκρη...

3 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Μην ανησυχείς, τα φάρμακα είναι απλά βοήθεια στην εγκυμοσύνη. Αν αύριο δεις κάτι καλό τα αρχίζεις ξανά!

Καλά αυτό θα ήταν το 8 θαύμα του κόσμου...πιο εύκολο είναι να βρεις την ατλαντιδα πάρα δεύτερη θετική γραμμή στο τεστ που έκανα σήμερα ..χαχαχαχαχα...αχχ γελάω γιατί αρκετά έκλαιγα σήμερα....σας ευχαριστώ όλες όμως για τα όμορφα λόγια...ελπιζω κάποια στιγμή να έρθει για όλες μας αυτή η όμορφη μέρα που όλα θα είναι ξεκάθαρα..μεγάλες χοριακες ,τελειοι διπλασιασμοι,υγιή εγκυμοσύνες!!!

• Ευχή 6
  • Δύναμη! 1

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

13 μέρες μετά από εμβρυα 3 ημερών ισοδυναμεί με 11 μέρες μετά από βλαστοκυστες (εμβρυα 5ημερων συνηθως). Είναι αρκετά safe περιθώριο για early τεστ εγκυμοσύνης, μόνο αν είναι ελαττωματικό δε θα δείξει.

Έχεις δίκιο, δεν το υπολόγισα σωστά. 

On 27/4/2023 at 11:59 ΜΜ, Penaki είπε:

Σου έστειλα πμ

Σε ευχαριστώ πολυ κ σε σένα κ στη φίλη σου οτι καλυτερο σας ευχομαι!!! 

Καλημέρα , στο φόρουμ του mammyland μια κοπέλα χαρίζει menopur σε περίπτωση που τις χρειάζεται ακόμη η Φιλη σου..

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Εύχομαι πραγματικά να γίνει η ανατροπή, αλλά τα τεστ ούρων δεν μπορούν να συγκριθούν με την χοριακή από το αίμα. Κανονικά τα φάρμακα τα σταματάμε την ημέρα της αρνητικής χοριακής. Στην δική μου περίπτωση και εγώ ήθελα να τα σταματήσω καθώς δεν είχα το παραμικρό σύμπτωμα, το τεστ ούρων το πρωί εκείνης της ημέρας ήταν αρνητικό, τα πρωινά φάρμακα δεν τα πήρα, πήγα τυπικά για την χοριακή λέω στις κοπέλες του μικροβιολογικού ότι θα είναι αρνητική αλλά πρέπει να την κάνω και βγήκε 134!! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Εύχομαι πραγματικά να γίνει η ανατροπή, αλλά τα τεστ ούρων δεν μπορούν να συγκριθούν με την χοριακή από το αίμα. Κανονικά τα φάρμακα τα σταματάμε την ημέρα της αρνητικής χοριακής. Στην δική μου περίπτωση και εγώ ήθελα να τα σταματήσω καθώς δεν είχα το παραμικρό σύμπτωμα, το τεστ ούρων το πρωί εκείνης της ημέρας ήταν αρνητικό, τα πρωινά φάρμακα δεν τα πήρα, πήγα τυπικά για την χοριακή λέω στις κοπέλες του μικροβιολογικού ότι θα είναι αρνητική αλλά πρέπει να την κάνω και βγήκε 134!! 

Πωπω σοβαρά? Έκανες τεστ το ίδιο πρωί κι ήταν αρνητικό κι η χοριακη θετική? Ποιο τεστ είχες κάνει? 

πρίν από 33 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Φοβερή ανατροπή όντως...έχεις δίκιο...τα φάρμακα τα σταματάμε μόνο με την αρνητική χοριακη...κ επειδή το έκανα εγώ έκανα εγώ μόνη μου μια μέρα πριν την χοριακη  προς θεού δεν θέλω να περάσω το μύνημα ότι κάνουμε ότι θέλουμε μόνες μας χωρίς να μας το έχει πει ο γιατρός...ίσως κ εγώ δεν έπρεπε να τα σταματήσω από εχθές ...Δεν ελπιζω βέβαια εγώ σε τέτοια ανατροπή να σου πω την αλήθεια αλλά την επόμενη φορά κ εγω δεν θα τα σταματήσω νωρίτερα..

πρίν από 21 λεπτά , Neverstop είπε:

Πωπω σοβαρά? Έκανες τεστ το ίδιο πρωί κι ήταν αρνητικό κι η χοριακη θετική? Ποιο τεστ είχες κάνει? 

Χαχαχα να σου πω κ εγώ ήθελα να ρωτήσω...αυτή κ εάν είναι ανατροπή...αλλά γενικά δεν νομίζω ότι συμβαίνει συχνά ..έτυχε στην κοπέλα ...αλλά σίγουρα έχει δίκιο ότι σαν την χοριακη δεν έχει κ τα φάρμακα μας καλό είναι να μην τα σταματάμε νωρίτερα...κ εγώ ίσως έκανα βλακεία που τα έκοψα από εχθές...αρνητικό είναι σίγουρα εμένα αλλά δεν έπρεπε να τα σταματήσω μόνη μου ..

• Μου αρέσει 1

On 5/6/2023 at 5:26 PM, GBAL said:

Αχ κορίτσια μου....γέννησα τελικά σήμερα μολος είχα μπει 26 εβδομάδων. Τα μωράκια είναι γερά μου είπαν αλλά μόλις 800 γραμμάρια το καθένα.....μην με ρωτάτε γιατί, ξεκίνησαν το βράδυ πόνοι έντονοι, το αίμα που ήδη είχα έγινε πιο πολύ και ήρθα νοσοκομείο ο τοκετός είχε ξεκινήσει....ξεκινάμε ένα νέο αγώνα από σήμερα....

Κορίτσι μου να σου ζήσουν τα μωράκια σου!! Εύχομαι να τα πάρεις σπίτι σας όσο πιο γρήγορα γίνεται. Στην ιδιωτική κλινική θα παραμείνουν ή τα μεταφέρατε στο δημόσιο; Σε έχουν ενημερώσει πόσο περίπου καιρό πρέπει να μείνουν μέσα; 

On 5/7/2023 at 9:33 AM, Pagor said:

Κορίτσια μου γλυκά και όμορφα ...2 εμβρυομεταφορα κ δεύτερη αποτυχία....σήμερα το πρωί έκανα ένα τεστ κ βγήκε αρνητικό ...άσπρη πέτρα ξεξασπρη βγήκε βασικά...Σήμερα θα ήταν κανονικά η χοριακη αλλά πέφτει Κυριακή κ έτσι θα πάω αύριο...έκανα το peedictor early ...πιο γρήγορο αρνητικό δεν έχω ξαναδεί...θα πάω ωστόσο κ αύριο για την χοριακη...ετσι κ αλλιώς την θέλουν από το κεντρο...Είμαι καλύτερα από την πρώτη φορά...είμαστε καλά..υγιεις κ αυτό μου φτάνει...ίσως δεν ήταν η στιγμή μας...Το μόνο κακό είναι ότι δεν εχω στην άκρη τίποτα άρα με το καλό κάποια στιγμή πάμε από την αρχή λογικά από τον Σεμπετβριο..θέλω να κάνω ένα διάλειμμα το καλοκαίρι μου...να ηρεμήσω να περάσουμε όμορφα από τον Σεμπετβριο θα βάλω ξανά μπροστά...θα σας ευχηθώ σε όλα τα κοριτσια που περιμενουν να έχουν μια μεγάλη χοριακη κ με το καλό να σας πάνε όλα σε όλες ..θα σας παρακαλούθω κ θα περιμένω τα όμορφα νέα σας για όλες!!!

Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα αυτό. Σίγουρα το διάλειμμα το καλοκαιράκι θα σας κάνει καλό και θα γεμίσετε μπαταρίες ώστε να προχωρήσετε πιο δυνατά από Σεπτέμβρη. Ελπίζω η επόμενη να είναι η τυχερή

On 5/7/2023 at 9:45 AM, Lotos said:

Να σ ζήσουν καλή μ!

Λοιπόν κορίτσια πως είστε ?χθες έκανα ωοληψια ..είχα 11ωριμα απ' αυτά καλά τ 7κ γονιμοποιηθηκαν τα 6..μου είπε περιμένουμε την Τρίτη ..δεν κατάλαβα ακριβώς τι περιμένουμε γτ στεναχωρήθηκα λίγο..εσείς τι άποψη έχετε ;

Καλές γονιμοποιήσεις σου εύχομαι! Ελπίζω να φτάσουν και τα 6 σε άριστες βλαστοκύστες 🤞

18 hours ago, Pagor said:

Κορίτσι μου δεν πρέπει να τα σταματάμε τα φάρμακα γιατί τόσες ανατροπές έχουμε δει. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Καλύτερα να πας αρκετά πιο νωρίς για χοριακή παρά να τα κόψεις με ένα τεστ. Εντάξει, οι πιθανότητες λένε ότι δεν έκανες κάτι λάθος απλώς για παν ενδεχόμενο καλό είναι να το επιβεβαιώνουμε. Και εσένα γενικά τα τεστ δεν σε πάνε και πολύ  

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσι μου να σου ζήσουν τα μωράκια σου!! Εύχομαι να τα πάρεις σπίτι σας όσο πιο γρήγορα γίνεται. Στην ιδιωτική κλινική θα παραμείνουν ή τα μεταφέρατε στο δημόσιο; Σε έχουν ενημερώσει πόσο περίπου καιρό πρέπει να μείνουν μέσα; 

Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα αυτό. Σίγουρα το διάλειμμα το καλοκαιράκι θα σας κάνει καλό και θα γεμίσετε μπαταρίες ώστε να προχωρήσετε πιο δυνατά από Σεπτέμβρη. Ελπίζω η επόμενη να είναι η τυχερή

Καλές γονιμοποιήσεις σου εύχομαι! Ελπίζω να φτάσουν και τα 6 σε άριστες βλαστοκύστες 🤞

Κορίτσι μου δεν πρέπει να τα σταματάμε τα φάρμακα γιατί τόσες ανατροπές έχουμε δει. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Καλύτερα να πας αρκετά πιο νωρίς για χοριακή παρά να τα κόψεις με ένα τεστ. Εντάξει, οι πιθανότητες λένε ότι δεν έκανες κάτι λάθος απλώς για παν ενδεχόμενο καλό είναι να το επιβεβαιώνουμε. Και εσένα γενικά τα τεστ δεν σε πάνε και πολύ  

Καλά ότι δεν με πάνε ..δεν με πάνε εμένα τα τεστ..αλλά το πρωί έκανα ακόμα ένα για μια στο εκατομμύριο δηλαδή ...κ ήταν πάλι άσπρη πέτρα ξεξασπρη...ε ένα τεστ μπορεί να κάνει λάθος ...2 όμως δεν νομίζω...τώρα περιμένω κ την χοριακη για επιβεβαίωση απλά...αλλά ναι κανονικά δεν πρέπει να σταματάς τα φάρμακα πριν την τελική χοριακη...

• Μου αρέσει 1

8 minutes ago, kateriiina25 said:

Ευχαριστώ πολύ ..όχι στην ιδιωτική θα μείνουμε...έχει πολύ καλή μονάδα μας είπαν...δεν έχουν κάνει καμία πρόβλεψη ..είναι πολύ μικρά ..τα μικρότερα εδώ οπότε πρέπει να περάσουν κάποιες εβδομάδες για να έχουν εικόνα της κατάστασης.....μιλάμε για μηνες....δίνουν τη μάχη τους τώρα ...δύσκολο όλο αυτό....από τη μια χαίρεσαι που είναι ζωντανά από την άλλη πονάει η ψυχή σου που τα βλέπεις μικρά και δεν μπορείς να βοηθησεις

• Ευχή 12
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...