Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Lotos είπε:

Άρα σαν αποτέλεσμα δεν είναι απογοητευτικό ;άρα από τα 8 σε εσενα επιβίωσαν  4...εσύ σε τι φάση είσαι τώρα ?πριν την επόμενη μεταφορά μου είπε να συλλέξουμε με φάρμακα κ ελάχιστη ένεση αλλά 2..εκεί έπαθα ένα σοκ

Υπερβολή θα το έλεγα. Δείτε πρώτα το αποτέλεσμα, πόσα θα γίνουν Βλαστοκυστες και μετά βλέπετε. 

Ναι από τα 8 επιβίωσαν τα 4. Πες 2 γιατί τα 2 δεν είναι καλά. Είναι ΓΓ δεν δίνουν εγκυμοσύνη. Απλά έχουν 4 κατηγορίες που καταψυχουν οπότε για αυτό και τα κρατάω. Εάν το δεις σαν συνολική εικόνα είχα 18 ωάρια, 12 ώριμα, χάθηκαν 4 και έμειναν 2 άριστα. 

Εμένα μου έβαλαν άρον άρον μοριδια γιατί μάλλον περίμεναν ότι δεν φτάσει τίποτα σε βλαστοκυστη, είχα βιοχημική. Τον Δεκέμβρη μετέφερα τα δύο άριστα και τώρα είμαι στον 6ο με ένα κοριτσάκι ❤️ 

Για αυτό σου λέω. 1 και καλό θες και πολύ καλή ψυχολογία. 

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Υπερβολή θα το έλεγα. Δείτε πρώτα το αποτέλεσμα, πόσα θα γίνουν Βλαστοκυστες και μετά βλέπετε. 

Ναι από τα 8 επιβίωσαν τα 4. Πες 2 γιατί τα 2 δεν είναι καλά. Είναι ΓΓ δεν δίνουν εγκυμοσύνη. Απλά έχουν 4 κατηγορίες που καταψυχουν οπότε για αυτό και τα κρατάω. Εάν το δεις σαν συνολική εικόνα είχα 18 ωάρια, 12 ώριμα, χάθηκαν 4 και έμειναν 2 άριστα. 

Εμένα μου έβαλαν άρον άρον μοριδια γιατί μάλλον περίμεναν ότι δεν φτάσει τίποτα σε βλαστοκυστη, είχα βιοχημική. Τον Δεκέμβρη μετέφερα τα δύο άριστα και τώρα είμαι στον 6ο με ένα κοριτσάκι ❤️ 

Για αυτό σου λέω. 1 και καλό θες και πολύ καλή ψυχολογία. 

Αχ μπράβο!με το καλό κοπέλα μου..να το χαρείτε στην αγκαλιά σας ..να είναι υγιεστατο.μακάρι να φτάσω κ εγώ κάποια στιγμή σε αυτό το αποτέλεσμα..ήθελα να δω τους μέσους όρους ωαρίων π λαμβάνονται  κ γονιμοποίησεων ποιος είναι ..είμαι κ άσχετη 

πρίν από 6 λεπτά , Lotos είπε:

Αχ μπράβο!με το καλό κοπέλα μου..να το χαρείτε στην αγκαλιά σας ..να είναι υγιεστατο.μακάρι να φτάσω κ εγώ κάποια στιγμή σε αυτό το αποτέλεσμα..ήθελα να δω τους μέσους όρους ωαρίων π λαμβάνονται  κ γονιμοποίησεων ποιος είναι ..είμαι κ άσχετη 

Σε ευχαριστώ πολύ!! Εύχομαι να κάνεις σύντομα εμβρυομεταφορα και να απολαύσεις αυτήν την υπέροχη στιγμή. 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Πίστεψέ με εγώ και αν ήμουν σε σοκ. Λόγω ηλικίας; Λόγω το ότι εγώ δεν έχω υποτίθεται κάποιο πρόβλημα υγείας εμφανές, είμαι αδύνατη, τρώω υγιεινά και πάλι κατέληξα με αυτό το αποτέλεσμα. Έπαθα σοκ με την πρώτη εμβρυομεταφορα, τουλάχιστον τα κατάφερα με την δεύτερη γιατί θα έπρεπε να ξανά κάνω διέγερση. 

Όλες θα τα καταφέρουμε! Απλά δυστυχώς εμείς που μπαίνουν σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα, για κάποιες είναι σύντομος και πετυχαίνουν με την πρώτη και για άλλες Γολγοθάς. 

• Μου αρέσει 1

22 hours ago, GBAL said:

Αχ κορίτσια μου....γέννησα τελικά σήμερα μολος είχα μπει 26 εβδομάδων. Τα μωράκια είναι γερά μου είπαν αλλά μόλις 800 γραμμάρια το καθένα.....μην με ρωτάτε γιατί, ξεκίνησαν το βράδυ πόνοι έντονοι, το αίμα που ήδη είχα έγινε πιο πολύ και ήρθα νοσοκομείο ο τοκετός είχε ξεκινήσει....ξεκινάμε ένα νέο αγώνα από σήμερα....

Να σου ζήσουν!!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι εσυ και τα μωράκια σου υγιείς!!! ♥️🙏Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια!!! 

6 hours ago, Pagor said:

Κορίτσια μου γλυκά και όμορφα ...2 εμβρυομεταφορα κ δεύτερη αποτυχία....σήμερα το πρωί έκανα ένα τεστ κ βγήκε αρνητικό ...άσπρη πέτρα ξεξασπρη βγήκε βασικά...Σήμερα θα ήταν κανονικά η χοριακη αλλά πέφτει Κυριακή κ έτσι θα πάω αύριο...έκανα το peedictor early ...πιο γρήγορο αρνητικό δεν έχω ξαναδεί...θα πάω ωστόσο κ αύριο για την χοριακη...ετσι κ αλλιώς την θέλουν από το κεντρο...Είμαι καλύτερα από την πρώτη φορά...είμαστε καλά..υγιεις κ αυτό μου φτάνει...ίσως δεν ήταν η στιγμή μας...Το μόνο κακό είναι ότι δεν εχω στην άκρη τίποτα άρα με το καλό κάποια στιγμή πάμε από την αρχή λογικά από τον Σεμπετβριο..θέλω να κάνω ένα διάλειμμα το καλοκαίρι μου...να ηρεμήσω να περάσουμε όμορφα από τον Σεμπετβριο θα βάλω ξανά μπροστά...θα σας ευχηθώ σε όλα τα κοριτσια που περιμενουν να έχουν μια μεγάλη χοριακη κ με το καλό να σας πάνε όλα σε όλες ..θα σας παρακαλούθω κ θα περιμένω τα όμορφα νέα σας για όλες!!!

Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα!!! Να περάσεις πολύ όμορφα το καλοκαίρι και να το απολαύσεις και τον Σεπτέμβριο εύχομαι να είμαι η τυχερή σου!! Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά!!! ♥️

6 hours ago, Lotos said:

Να σ ζήσουν καλή μ!

Λοιπόν κορίτσια πως είστε ?χθες έκανα ωοληψια ..είχα 11ωριμα απ' αυτά καλά τ 7κ γονιμοποιηθηκαν τα 6..μου είπε περιμένουμε την Τρίτη ..δεν κατάλαβα ακριβώς τι περιμένουμε γτ στεναχωρήθηκα λίγο..εσείς τι άποψη έχετε ;

Εύχομαι την Τρίτη να λάβεις καλά νέα και να έχεις 6 άριστα εμβρυάκια!! 🙏🤞🏻 Σε καταλαβαίνω γιατί όντως οι αριθμοί στην περίπτωση της εξωσωματικής μπορούν πολύ συχνά να μας απογοητεύσουν όλες μας… Επειδή κι εγώ την πάτησα και ήμουν πολύ στενοχωρημένη με τους αριθμούς θα σου πω ότι κι εγώ ότι ένα μπορεί να κανει το θαύμα!! Εγώ είμαι 30 και είχα 10 ωοθηλάκια από αυτά τα 6 είχαν ωάριο, από τα 6 μόνο 1 ήταν ώριμο και έγινε το έμβρυο μας 3ημερων που το καταψύξαμε. Τον επόμενο κύκλο πήγαμε να πάρουμε αλλά 2 ωάρια με φυσικό αλλά έσπασαν και δεν τα προλάβαμε. Έκανα όμως εμβρυομεταφορά και είμαι έγκυος 6 εβδομάδων. Αύριο θα έχουμε τον πρώτο μας υπέρηχο. Είναι πολύ νωρίς και ένα εκατομμύριο πράγματα μπορούν να πάνε στραβά αλλά προς το παρόν είμαι έγκυος και κάνω ότι μπορώ να κρατήσω το μικρό μου αβοκάντο ασφαλές! 🙏

• Μου αρέσει 4
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 2
  • Δύναμη! 1

1 hour ago, Terry1986 είπε:

πρίν από 18 λεπτά , Miss_Pineapple είπε:

Να σου ζήσουν!!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι εσυ και τα μωράκια σου υγιείς!!! ♥️🙏Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια!!! 

Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα!!! Να περάσεις πολύ όμορφα το καλοκαίρι και να το απολαύσεις και τον Σεπτέμβριο εύχομαι να είμαι η τυχερή σου!! Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά!!! ♥️

Εύχομαι την Τρίτη να λάβεις καλά νέα και να έχεις 6 άριστα εμβρυάκια!! 🙏🤞🏻 Σε καταλαβαίνω γιατί όντως οι αριθμοί στην περίπτωση της εξωσωματικής μπορούν πολύ συχνά να μας απογοητεύσουν όλες μας… Επειδή κι εγώ την πάτησα και ήμουν πολύ στενοχωρημένη με τους αριθμούς θα σου πω ότι κι εγώ ότι ένα μπορεί να κανει το θαύμα!! Εγώ είμαι 30 και είχα 10 ωοθηλάκια από αυτά τα 6 είχαν ωάριο, από τα 6 μόνο 1 ήταν ώριμο και έγινε το έμβρυο μας 3ημερων που το καταψύξαμε. Τον επόμενο κύκλο πήγαμε να πάρουμε αλλά 2 ωάρια με φυσικό αλλά έσπασαν και δεν τα προλάβαμε. Έκανα όμως εμβρυομεταφορά και είμαι έγκυος 6 εβδομάδων. Αύριο θα έχουμε τον πρώτο μας υπέρηχο. Είναι πολύ νωρίς και ένα εκατομμύριο πράγματα μπορούν να πάνε στραβά αλλά προς το παρόν είμαι έγκυος και κάνω ότι μπορώ να κρατήσω το μικρό μου αβοκάντο ασφαλές! 🙏

Αχ ρε συ ! Συγκινητικό ..στέλνω ολλή αγάπη κ ευχές για το εμβρυακι σ..από τα 6 ότι ήταν ώριμο μόνο το 1 στο είπαν την επόμενη μέρα της ωοληψιας?κ αυτό το ένα γονιμοποιηθηκε;;

πρίν από 1 λεπτό , Lotos είπε:

Αχ ρε συ ! Συγκινητικό ..στέλνω ολλή αγάπη κ ευχές για το εμβρυακι σ..από τα 6 ότι ήταν ώριμο μόνο το 1 στο είπαν την επόμενη μέρα της ωοληψιας?κ αυτό το ένα γονιμοποιηθηκε;;

Κάτι έχω πατήσει λάθος ..ΣΟΡΥ για το λάθος μ ...

Διαφημίσεις

15 minutes ago, Lotos said:

Κάτι έχω πατήσει λάθος ..ΣΟΡΥ για το λάθος μ ...

Σε ευχαριστώ πολύ! ♥️ Με το καλό και τα δικά σου! 🙏Ναι με πήραν την επόμενη μέρα και μου είπαν για τα 5 ανώριμα και το ένα που γονιμοποιηθηκε, έγινε με ICSI και όχι με κλασική εξωσωματική/γονιμοποίηση. Δευτέρα με πήραν τηλ να μου πουν ότι το έμβρυο μπήκε κατάψυξη και ήταν 8 κυττάρων grade B. Ήμουν αρκετά απογοητευμένη γιατί έκανα καλή διατροφή, γυμναστική είμαι μικρή σε ηλικία και δεν περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα.. Πίστευα ότι θα ένιωθα μεγαλύτερη ασφάλεια αν οι αριθμοί ήταν καλύτεροι.. Σκέψου ότι ούτε με το grade αισθανόμουν ασφάλεια, ούτε με το γεγονός ότι έκαναν ICSI γιατί πίστευα ότι το «έσπρωξαν» για να γίνει.. Αλλά προσπάθησα και προσπαθώ σκληρά να μην σκέφτομαι έτσι γιατί πραγματικά μετά από ένα σημείο δε μπορούμε να ελέγξουμε την κατάσταση. 

πρίν από 11 λεπτά , Miss_Pineapple είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! ♥️ Με το καλό και τα δικά σου! 🙏Ναι με πήραν την επόμενη μέρα και μου είπαν για τα 5 ανώριμα και το ένα που γονιμοποιηθηκε, έγινε με ICSI και όχι με κλασική εξωσωματική/γονιμοποίηση. Δευτέρα με πήραν τηλ να μου πουν ότι το έμβρυο μπήκε κατάψυξη και ήταν 8 κυττάρων grade B. Ήμουν αρκετά απογοητευμένη γιατί έκανα καλή διατροφή, γυμναστική είμαι μικρή σε ηλικία και δεν περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα.. Πίστευα ότι θα ένιωθα μεγαλύτερη ασφάλεια αν οι αριθμοί ήταν καλύτεροι.. Σκέψου ότι ούτε με το grade αισθανόμουν ασφάλεια, ούτε με το γεγονός ότι έκαναν ICSI γιατί πίστευα ότι το «έσπρωξαν» για να γίνει.. Αλλά προσπάθησα και προσπαθώ σκληρά να μην σκέφτομαι έτσι γιατί πραγματικά μετά από ένα σημείο δε μπορούμε να ελέγξουμε την κατάσταση. 

Και εγώ με μικρογονιμοποιηση και είχα το αποτέλεσμα που προανέφερα. 

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια μια ερώτηση σε όσα κορίτσια έχουν στο ενεργητικό τους 2-3 αποτυχίες Ετ....Εγώ αύριο όπως είπα κ το πρωί θα έκανα την χοριακη( κανονικά ήταν σήμερα αλλά λόγο μέρας μου είπαν να πάω αύριο) ...Σήμερα όμως έκανα τεστ predictor early κ βγήκε αρνητικό...το είπα στην γιατρό μου κ την ρώτησα μα κόψω τα φάρμακα που περνώ να μην τα πάρω κ σήμερα ...αλλά η ίδια μου απάντησε ότι δεν μπορεί να μου πει να τα κόψω εάν δεν της στείλω 0 χοριακη κ έτσι να μιλήσουμε αύριο μόλις πάρω το αποτέλεσμα...Εγώ όμως δεν ήθελα να τα πάρω άλλο κ να τρυπιεμαι όλη μέρα ενώ ξέρω ότι απέτυχε...κ δεν τα πήρα σήμερα ..λέτε να έκανα βλακεία??? Αφού είναι αρνητικό...έτσι κ αλλιώς σήμερα θα τα έκοβαν έτσι κ ήταν καθημερινή κ είχα μπορέσει να κάνω χοριακη...εσείς εάν κάνετε τεστ( μιλάμε για μια μέρα πριν) κ είμαι αρνητικό τα σταματάτε η περιμένετε κανονικά αυτή την μέρα κ την άλλη της χοριακης τα σταματάτε??? 

πρίν από 32 λεπτά , Miss_Pineapple είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι μ!!καλά εγώ από το άγχος μ κάπνιζα αυτές τις ημέρες κάπνιζα  ..ανώριμο απ' την πλευρά μ αλλά πραγματικά όταν έχω κρίσεις άγχους δεν γίνεται να τ αποφύγω ...

• Μου αρέσει 1

On 5/6/2023 at 5:26 PM, GBAL said:

Αχ κορίτσια μου....γέννησα τελικά σήμερα μολος είχα μπει 26 εβδομάδων. Τα μωράκια είναι γερά μου είπαν αλλά μόλις 800 γραμμάρια το καθένα.....μην με ρωτάτε γιατί, ξεκίνησαν το βράδυ πόνοι έντονοι, το αίμα που ήδη είχα έγινε πιο πολύ και ήρθα νοσοκομείο ο τοκετός είχε ξεκινήσει....ξεκινάμε ένα νέο αγώνα από σήμερα....

Να σου ζήσουν @GBAL!!! Με το καλό να τα πάρετε σπίτι σας!!! 🥰

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Pagor είπε:

Κορίτσια μια ερώτηση σε όσα κορίτσια έχουν στο ενεργητικό τους 2-3 αποτυχίες Ετ....Εγώ αύριο όπως είπα κ το πρωί θα έκανα την χοριακη( κανονικά ήταν σήμερα αλλά λόγο μέρας μου είπαν να πάω αύριο) ...Σήμερα όμως έκανα τεστ predictor early κ βγήκε αρνητικό...το είπα στην γιατρό μου κ την ρώτησα μα κόψω τα φάρμακα που περνώ να μην τα πάρω κ σήμερα ...αλλά η ίδια μου απάντησε ότι δεν μπορεί να μου πει να τα κόψω εάν δεν της στείλω 0 χοριακη κ έτσι να μιλήσουμε αύριο μόλις πάρω το αποτέλεσμα...Εγώ όμως δεν ήθελα να τα πάρω άλλο κ να τρυπιεμαι όλη μέρα ενώ ξέρω ότι απέτυχε...κ δεν τα πήρα σήμερα ..λέτε να έκανα βλακεία??? Αφού είναι αρνητικό...έτσι κ αλλιώς σήμερα θα τα έκοβαν έτσι κ ήταν καθημερινή κ είχα μπορέσει να κάνω χοριακη...εσείς εάν κάνετε τεστ( μιλάμε για μια μέρα πριν) κ είμαι αρνητικό τα σταματάτε η περιμένετε κανονικά αυτή την μέρα κ την άλλη της χοριακης τα σταματάτε??? 

Καλησπέρα,

Λυπάμαι πολύ για αυτό που περνάς. Τα σταματάμε την ημέρα της χοριακης τα φάρμακα. Αλλά μην νιώθεις άσχημα. Μακάρι να υπάρξει ανατροπή! Εάν υπάρξει για μια μέρα δεν χάθηκε και ο κόσμος. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα,

Λυπάμαι πολύ για αυτό που περνάς. Τα σταματάμε την ημέρα της χοριακης τα φάρμακα. Αλλά μην νιώθεις άσχημα. Μακάρι να υπάρξει ανατροπή! Εάν υπάρξει για μια μέρα δεν χάθηκε και ο κόσμος. 

Αυτό σκέφτηκα κ εγώ ότι η μία μερα δεν έχει σημασία...αύριο το πρωί θα πάω να την κάνω...απλά σκέφτηκα να μην τα πάρω σήμερα αφού σίγουρα δεν έχει πετύχει κάτι...καλέ όχι ...τι ανατροπή να ύπαρξη...13 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα με έμβρυα 3 ημερών πάμε σύνολο 16 μέρες...εεε θα είχε δείξει έστω το predictor early που ανιχνεύει από 10 μονάδες...έτσι το σκέφτηκα για αυτό κ τα σταματησα...την άλλη φορά τα πήρα μέχρι κ το αποτέλεσμα της χοριακης δεν τα είχα σταματήσει...αλλά τώρα λέω για μια μέρα δεν έχει νόημα...

πρίν από 48 λεπτά , Pagor είπε:

Αυτό σκέφτηκα κ εγώ ότι η μία μερα δεν έχει σημασία...αύριο το πρωί θα πάω να την κάνω...απλά σκέφτηκα να μην τα πάρω σήμερα αφού σίγουρα δεν έχει πετύχει κάτι...καλέ όχι ...τι ανατροπή να ύπαρξη...13 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα με έμβρυα 3 ημερών πάμε σύνολο 16 μέρες...εεε θα είχε δείξει έστω το predictor early που ανιχνεύει από 10 μονάδες...έτσι το σκέφτηκα για αυτό κ τα σταματησα...την άλλη φορά τα πήρα μέχρι κ το αποτέλεσμα της χοριακης δεν τα είχα σταματήσει...αλλά τώρα λέω για μια μέρα δεν έχει νόημα...

Κι εγώ με μεταφορά τριών ημερών είχα αρνητικό τεστ πριν τη χοριακή και τα έκοψα την προηγούμενη ημέρα. Δεν λέω ότι ήταν παράδειγμα προς μίμηση αλλά ανατροπή της τελευταίας στιγμής μετά από τόσες μέρες δεν νομίζω να γίνεται συχνά.. 

On 6/5/2023 at 5:26 ΜΜ, GBAL είπε:

Κορίτσι μου! Πόσο συγκινούμαι 🥲 Συγχαρητήρια, να σας ζήσουν τα μικρά θαυματάκια σας! Είσαι μαχήτρια κι εσύ και τα μικρά σου, σύντομα θα επιστρέψετε στο σπίτι σας και δεν θα καταλάβεις πότε θα στρουμπουλέψουν! Να είσαι δυνατή, να προσέχεις τον εαυτό σου και να παραμένεις αισιόδοξη ❤

8 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Οντως είναι καλά? είχαμε πολλά ωοθυλάκια αλλά ώριμα ήταν τα 11 ?τα 6 γονιμοποιηθηκαν..οχχι σε 2μηνες...Παίζει κάποια να υποχωρήσουν ?αυτό με αγχωνει 

Γεια σου κορίτσι μου, υπεροχα πήγε η ωοληψία σου και η γονιμοποίηση. Σου εύχομαι να προχωρήσουν και τα 6 σε βλαστοκύστες, αλλά ακόμη και αν χαθούν 1-2  προσπάθησε να μην σε πάρει από κάτω, είναι πολύ σύνηθες! Καλά αποτελέσματα 🥰

πρίν από 56 λεπτά , Pagor είπε:

Έχεις δίκιο και εγώ στην θέση σου θα τα έκοβα. Απλά δεν το συνιστώ σε περίπτωση που το τεστ έχει κάνει λάθος. Απλά 13 μέρες μετά με έμβρυα 3 ημερών δεν το κάνει 16. Αλλά 8 μέρες μετά με Βλαστοκυστες. Πρέπει πρώτα να γίνει βλαστοκυστη και μετά εμφυτεύεται 3-5 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα. Για αυτό κάποιες παίρνουν χαμηλή χοριακη (καθυστέρησε η εμφύτευση) και άλλες υψηλή. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...