Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

16 ώρες πρίν, GBAL είπε:

Αχ κορίτσια μου....γέννησα τελικά σήμερα μολος είχα μπει 26 εβδομάδων. Τα μωράκια είναι γερά μου είπαν αλλά μόλις 800 γραμμάρια το καθένα.....μην με ρωτάτε γιατί, ξεκίνησαν το βράδυ πόνοι έντονοι, το αίμα που ήδη είχα έγινε πιο πολύ και ήρθα νοσοκομείο ο τοκετός είχε ξεκινήσει....ξεκινάμε ένα νέο αγώνα από σήμερα....

Να σ ζήσουν καλή μ!

Λοιπόν κορίτσια πως είστε ?χθες έκανα ωοληψια ..είχα 11ωριμα απ' αυτά καλά τ 7κ γονιμοποιηθηκαν τα 6..μου είπε περιμένουμε την Τρίτη ..δεν κατάλαβα ακριβώς τι περιμένουμε γτ στεναχωρήθηκα λίγο..εσείς τι άποψη έχετε ;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα, μια φίλη από εξωτερικό ξεκινησε διέγερση εδώ στην Ελλάδα, αλλά δυστυχώς δεν πήγαν καλά τα πράγματα και σταματησε τα φάρμακα και τώρα ψάχνει να τα δώσει αν τα χρειάζεται κάποια κοπέλα.

Αναρτω εδώ το κείμενο που μου έστειλε στα αγγλικά και αν κάποια κοπέλα ενδιαφερεται μπορεί να της στείλει μήνυμα στο νούμερο της στο whatsup.

Ευχαριστώ

Hello Friends
I arrived especially to Athens, Greece in order to have IVF treatment and sadly we stopped it in the middle.
I have with me the following stimulation medicine, 
All medicine are refrigerated offcourse:

1× menopur moltidose 600 iu - exp date 01/2025 closed in a box

menopur moltidose 450 iu  (750 was used by me) - a bottle of 1200, was opened Sunday 30/04 (6 days ago, valid after opening for 28 days)

cetrotide 0.25 mg ×3 - exp date 07/2024

ovitrelle 250 ×2 - exp date 11/2023

For more details text me in WhatsApp +972542584800
May you'll get your precios wish 🙏🏾
Shira

πρίν από 39 λεπτά , Lotos είπε:

Να σ ζήσουν καλή μ!

Λοιπόν κορίτσια πως είστε ?χθες έκανα ωοληψια ..είχα 11ωριμα απ' αυτά καλά τ 7κ γονιμοποιηθηκαν τα 6..μου είπε περιμένουμε την Τρίτη ..δεν κατάλαβα ακριβώς τι περιμένουμε γτ στεναχωρήθηκα λίγο..εσείς τι άποψη έχετε ;

Καλημέρα! Σούπερ πήγε η ωοληψια, με το καλό όλα τώρα! Γιατί στενοχωρήθηκες; Περιμένουν τώρα να δουν πόσα θα προχωρήσουν σε βλαστοκυστες, αυτό είναι το συνηθισμένο! Ε/τ θα κάνετε σε αυτό τον κύκλο;

πρίν από 3 λεπτά , LeneL είπε:

Καλημέρα! Σούπερ πήγε η ωοληψια, με το καλό όλα τώρα! Γιατί στενοχωρήθηκες; Περιμένουν τώρα να δουν πόσα θα προχωρήσουν σε βλαστοκυστες, αυτό είναι το συνηθισμένο! Ε/τ θα κάνετε σε αυτό τον κύκλο;

Οντως είναι καλά? είχαμε πολλά ωοθυλάκια αλλά ώριμα ήταν τα 11 ?τα 6 γονιμοποιηθηκαν..οχχι σε 2μηνες...Παίζει κάποια να υποχωρήσουν ?αυτό με αγχωνει 

Just now, Lotos είπε:

Οντως είναι καλά είχαμε πολλά ωοθυλάκια αλλά ώριμα ήταν τα 11 ?τα 6 γονιμοποιηθηκαν..οχχι σε 2μηνες...Παίζει κάποια να υποχωρήσουν ?αυτό με αγχωνει 

Καλημέρα! Σου είπαν Τρίτη, γιατί τότε θα ναι τριών ημερών οπότε θα έχουν μια πρώτη άποψη πόσα προχώρησαν. Αναλόγως των αποτελεσμάτων θα τα αφήσουν για πέμπτης ημέρας ή θα τα καταψυξουν. 

πρίν από 58 λεπτά , Pagor είπε:

Κορίτσια μου γλυκά και όμορφα ...2 εμβρυομεταφορα κ δεύτερη αποτυχία....σήμερα το πρωί έκανα ένα τεστ κ βγήκε αρνητικό ...άσπρη πέτρα ξεξασπρη βγήκε βασικά...Σήμερα θα ήταν κανονικά η χοριακη αλλά πέφτει Κυριακή κ έτσι θα πάω αύριο...έκανα το peedictor early ...πιο γρήγορο αρνητικό δεν έχω ξαναδεί...θα πάω ωστόσο κ αύριο για την χοριακη...ετσι κ αλλιώς την θέλουν από το κεντρο...Είμαι καλύτερα από την πρώτη φορά...είμαστε καλά..υγιεις κ αυτό μου φτάνει...ίσως δεν ήταν η στιγμή μας...Το μόνο κακό είναι ότι δεν εχω στην άκρη τίποτα άρα με το καλό κάποια στιγμή πάμε από την αρχή λογικά από τον Σεμπετβριο..θέλω να κάνω ένα διάλειμμα το καλοκαίρι μου...να ηρεμήσω να περάσουμε όμορφα από τον Σεμπετβριο θα βάλω ξανά μπροστά...θα σας ευχηθώ σε όλα τα κοριτσια που περιμενουν να έχουν μια μεγάλη χοριακη κ με το καλό να σας πάνε όλα σε όλες ..θα σας παρακαλούθω κ θα περιμένω τα όμορφα νέα σας για όλες!!!

Λυπάμαι πολύ.. Με πόσα έμβρυα και ποσων ημερών ήταν οι μεταφορές σου? 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα! Σου είπαν Τρίτη, γιατί τότε θα ναι τριών ημερών οπότε θα έχουν μια πρώτη άποψη πόσα προχώρησαν. Αναλόγως των αποτελεσμάτων θα τα αφήσουν για πέμπτης ημέρας ή θα τα καταψυξουν. 

Συνήθως πόσα προχωρούν ;;ο γιατρός είναι ικανοποιημενος αλλά εγώ οχι

πρίν από 1 λεπτό , Lotos είπε:

Συνήθως πόσα προχωρούν ;;ο γιατρός είναι ικανοποιημενος αλλά εγώ οχι

Δεν θες και συλλογή, θες να πετύχεις εγκυμοσύνη. Το πώς θα προχωρήσουν εξαρτάται από το σπέρμα, ηλικία, τύχη κτλ. Πχ σ εμένα που δεν είχα πάνω από τρία γονιμοποιημενα, τη μία προχώρησε ένα σε βλαστοκυστη την άλλη και τα τρία. Δεν βγάζεις άκρη.. Με έξι γονιμοποιημενα όμως είσαι καλά! 

πρίν από 11 λεπτά , Lotos είπε:

Ελπίζω εστω 2 να είναι καλά ...τι να πω ..μ ήρθε μια κρυαδα...εσύ σε τι φάση είσαι ;

Μια αγχώνεσαι. Ισχύει αυτο που λέει η @Neverstop, κυριολεκτικά είναι ή θέμα τύχης, ή το υλικό, ή ο μήνας αυτός. Εγώ είχα 18 ωράρια, 12 ώριμα, 8 γονιμοποιηθηκαν και είχα μόνο 2 άριστες Βλαστοκυστες. Ετών 25. 

Στην κατάψυξη έχω 2 κακής ποιότητας. 

1 Καλό θες τίποτα άλλο!! 

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Μια αγχώνεσαι. Ισχύει αυτο που λέει η @Neverstop, κυριολεκτικά είναι ή θέμα τύχης, ή το υλικό, ή ο μήνας αυτός. Εγώ είχα 18 ωράρια, 12 ώριμα, 8 γονιμοποιηθηκαν και είχα μόνο 2 άριστες Βλαστοκυστες. Ετών 25. 

Στην κατάψυξη έχω 2 κακής ποιότητας. 

1 Καλό θες τίποτα άλλο!! 

Άρα σαν αποτέλεσμα δεν είναι απογοητευτικό ;άρα από τα 8 σε εσενα επιβίωσαν  4...εσύ σε τι φάση είσαι τώρα ?πριν την επόμενη μεταφορά μου είπε να συλλέξουμε με φάρμακα κ ελάχιστη ένεση αλλά 2..εκεί έπαθα ένα σοκ

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Lotos είπε:

Ελπίζω εστω 2 να είναι καλά ...τι να πω ..μ ήρθε μια κρυαδα...εσύ σε τι φάση είσαι ;

Εσύ θα σκέφτεσαι πως θέλεις δύο για τη μεταφορά και πως θα κάνεις το παιδάκι σου! Από εκεί και πέρα ό,τι μείνει για κατάψυξη καλό είναι, πιο πολύ για λόγους ψυχολογίας. Εγώ είμαι εν αναμονή μεταφοράς. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Neverstop είπε:

Εσύ θα σκέφτεσαι πως θέλεις δύο για τη μεταφορά και πως θα κάνεις το παιδάκι σου! Από εκεί και πέρα ό,τι μείνει για κατάψυξη καλό είναι, πιο πολύ για λόγους ψυχολογίας. Εγώ είμαι εν αναμονή μεταφοράς. 

Με το καλό σου εύχομαι !!όλα να σ πάνε καλά ...

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Κορίτσια μου γλυκά και όμορφα ...2 εμβρυομεταφορα κ δεύτερη αποτυχία....σήμερα το πρωί έκανα ένα τεστ κ βγήκε αρνητικό ...άσπρη πέτρα ξεξασπρη βγήκε βασικά...Σήμερα θα ήταν κανονικά η χοριακη αλλά πέφτει Κυριακή κ έτσι θα πάω αύριο...έκανα το peedictor early ...πιο γρήγορο αρνητικό δεν έχω ξαναδεί...θα πάω ωστόσο κ αύριο για την χοριακη...ετσι κ αλλιώς την θέλουν από το κεντρο...Είμαι καλύτερα από την πρώτη φορά...είμαστε καλά..υγιεις κ αυτό μου φτάνει...ίσως δεν ήταν η στιγμή μας...Το μόνο κακό είναι ότι δεν εχω στην άκρη τίποτα άρα με το καλό κάποια στιγμή πάμε από την αρχή λογικά από τον Σεμπετβριο..θέλω να κάνω ένα διάλειμμα το καλοκαίρι μου...να ηρεμήσω να περάσουμε όμορφα από τον Σεμπετβριο θα βάλω ξανά μπροστά...θα σας ευχηθώ σε όλα τα κοριτσια που περιμενουν να έχουν μια μεγάλη χοριακη κ με το καλό να σας πάνε όλα σε όλες ..θα σας παρακαλούθω κ θα περιμένω τα όμορφα νέα σας για όλες!!!

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου, να περάσεις καλά το καλοκαίρι και το Σεπτέμβρη επανεκκίνηση!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Neverstop είπε:

Λυπάμαι πολύ.. Με πόσα έμβρυα και ποσων ημερών ήταν οι μεταφορές σου? 

Ειχα κάνει τον Φεβρουάριο με 2 έμβρυα 3 ημερών...κ τώρα με ένα έμβρυο 3 ημερών.

πρίν από 30 λεπτά , Pagor είπε:

Ειχα κάνει τον Φεβρουάριο με 2 έμβρυα 3 ημερών...κ τώρα με ένα έμβρυο 3 ημερών.

Γλυκούλα μου..σου στέλνω την συμπαράσταση μου..κάνε υπομονή κ θα τα καταφέρεις ..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...