Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Αρχικά είχες θετική χοριακη...όπως λένε κ τα άλλα κορίτσια μην προδικάζεις ακόμα κάτι...μπορεί να αναπτύξετε αργά το μικρό σου...να ξέρεις εγώ στην εγκυμοσύνη που είχα το καλοκαίρι είχε βρει θετικό κ η χοριακη μου ήταν 15,1....κ ανέβηκε κανονικά μετά...άσχετο που που το χάσαμε στην 7 εβδομάδα μετά ...θέλω να πω ξεκίνησε από πολύ πολύ κάτω....άρα δεν ξέρεις...υπομονή κ βλέπεις Δευτέρα...έχεις δίκιο τώρα για το άγχος σου κ τις απορίες σου αλλά μήπως έκανες τεστ που ανιχνεύει από 10 μονάδες??? Άρα θα ήσουν οκ στην μέτρηση...ξεκουράσου ...προσπάθησε να μην σκέφτεσαι..ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά δυστηχως δεν είναι όλα στο χέρι μας...θα ευχηθώ για μια μεγάλη αύξηση την Δευτέρα!

Ναι ετσι ειναι, νομιζα οτι τα τεστ ανιχνευουν απο 50 αλλα τελικα τα clear ολα ανιχνευουν απο 10ml ..σε ευχαριστω παρα πολυ!

πρίν από 43 λεπτά , lizard12 είπε:

Μέχρι στιγμής καλά, είμαι στην 10η εβδομάδα. Αλλά σε καταλαβαίνω κ εγώ ήμουν πολύ συγκρατημένη με την χαμηλή χοριακη και καθόλου αισιόδοξη. Για αυτό κ έκανα συνεχώς επαναλήψεις. Σου εύχομαι να προχωρήσει κ να ανέβει καλά!!! 

Ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε καλα! Σε ευχαριστω για τη συμπαρασταση, θα σας πω νεοτερα οταν εχω..

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 35 λεπτά , GBAL είπε:

Αχ κορίτσια μου....γέννησα τελικά σήμερα μολος είχα μπει 26 εβδομάδων. Τα μωράκια είναι γερά μου είπαν αλλά μόλις 800 γραμμάρια το καθένα.....μην με ρωτάτε γιατί, ξεκίνησαν το βράδυ πόνοι έντονοι, το αίμα που ήδη είχα έγινε πιο πολύ και ήρθα νοσοκομείο ο τοκετός είχε ξεκινήσει....ξεκινάμε ένα νέο αγώνα από σήμερα....

Κατ αρχας να σου ζήσουν!!! Να γίνουν γερα και δυνατά!! Και φυσικά να είσαι και εσυ καλά!! Ευχομαι όλα να πανε καλα!! Τα θαυματακια σου είναι δυνατά.. Θα το δεις!!! Θα τα καταφέρετε όλοι μαζί!! ❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , GBAL είπε:

Αχ κορίτσια μου....γέννησα τελικά σήμερα μολος είχα μπει 26 εβδομάδων. Τα μωράκια είναι γερά μου είπαν αλλά μόλις 800 γραμμάρια το καθένα.....μην με ρωτάτε γιατί, ξεκίνησαν το βράδυ πόνοι έντονοι, το αίμα που ήδη είχα έγινε πιο πολύ και ήρθα νοσοκομείο ο τοκετός είχε ξεκινήσει....ξεκινάμε ένα νέο αγώνα από σήμερα....

Κορίτσι μου συγχαρητήρια, να σου ζήσουν τα μωράκια σου. Να είναι καλότυχα και γερά. Ευχομαι όλα να πάνε πολύ καλά 🥰

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , GBAL είπε:

Αρχικά να σου ζήσουν και εύχομαι πραγματικά να τα καταφέρουν και να τα πάρετε στο σπίτι σας υγιέστατα!!! Πραγματικά τώρα ξεκινά ένας τρελός αγώνας, κουράγιο και υπομονή 🙏

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, GBAL είπε:

Να σου ζήσουν κορίτσι μου! Δύσκολος αγώνας αλλά τα καταφέρατε έως εδώ! Από εδώ και πέρα πίστη και πολύ υπομονή!!! Σύντομα να τα πάρετε στο σπίτι σας. Σας στέλνω πολύ πολύ αγάπη και όλη μου την θετική ενέργεια!! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, GBAL είπε:

Κορίτσι μου γλυκό να σου ζήσουν...έχεις κάνει μεγάλο αγώνα κ έχεις λίγο ακόμα για να τα πάρεις σπιτάκι σας...είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια...αυτά τα δύο είναι αγωνιστές άρα είναι σίγουρο ότι όλα θα πάνε τέλεια...Από την καρδιά μου βαθιά να έχουν υγεία κ με το καλό σπίτι σας όταν έρθει ο καιρός!!!

• Μου αρέσει 1

20 ώρες πρίν, Fifi88 είπε:

Συναγωνίστριες καλησπέρα! Έχω μια ερώτηση να κάνω αν κάποια έχει παρόμοια εμπειρία....

Είμαι σε φάση που κάνω καλλιέργειες ενδομητρίου (3 μέχρι στιγμης) και παιρνω αντιβιώσεις (2 φορες και βλέπουμε...) από τον Γενάρη που είχα την πρώτη μου αποτυχημένη ετ. Προσπαθούμε να καταπολεμήσουμε την ανισορροπία του μικροβιώματος του ενδομητρίου μου (είχα μεγαλύτερο ποσοστό Gardnerella απ' ότι γαλακτοβάκιλλοι) καθότι ο γιατρος πιστεύει πως αυτό μπορεί να συνέβαλε στη μη εμφύτευση... Έχει καμία ανάλογη εμπειρία; Είναι απορίες που μόνο εδω μπορούν να μου λυθούν μάλλον, καθότι γυρω γυρω ο κοσμος κάνει παιδια εύκολα απ'ότι φαίνεται...

Έχω κάνει δύο κύκλους αντιβιώσεων, περίπου 2-3 μήνες συνολικά. Είναι δύσκολο, ξέρω. Αναζητούν και κάτι βρίσκουν κάθε φορά οι γιατροί. Είναι δυνατό να εμποδίζει. 

Σε εμένα παρατηρώ πως το ενδομήτριο παχαίνει φυσιολογικά πλέον μετά τις θεραπείες. Δεν έχω επιχειρήσει Ετ άλλη, αφού δεν έχω έμβρυα, αλλά κάτι έχει διορθωθεί φαίνεται εκεί μέσα. Δεν έκανα επανέλεγχο βέβαια μετά τη 2η θεραπεία…μπορεί να μην έχει επανέλθει το περιβάλλον. Φοβάμαι να ελέγξω ξανά. Ποιος κάνει άλλες 20 εγχύσεις για Τρίτη φορά…!! 

Καλή δύναμη!!!! 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, GBAL είπε:

Να σας ζήσουν και να είναι υγιή και καλότυχα απο εδώ και πέρα στη ζωή τους! Εύχομαι να τα πάρετε γρήγορα σπίτι και ολες οι δυσκολιες αυτου του διαστήματος να γινουν μια αμυδρή ανάμνηση. 

Σκέφτομαι το φόβο και το σοκ που θα πέρασες.... Εισαι πολυ δυνατή και μαχητρια! Έτσι θα είναι και τα μωράκια σου! Καλή ανάρρωση να έχεις!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, GBAL είπε:

Να σου ζήσουν τα μπουμπούκια σου όλες μας τις ευχές στους δύο μαχητές! Είναι πολύ καλά σε βάρος! Εσύ πως είσαι; Πήγες να τα δεις; 

Κράτα το

3 ώρες πρίν, GBAL είπε:

Να σας ζήσουν κορίτσια μου! Θα πάρουν τα πάνω τους γρήγορα και θα τα πάτε σπίτι σας! Σημασία έχει ότι είναι γερά! Εσύ πως είσαι? 

55 minutes ago, λουκουμαδακι said:

Να σου ζήσουν τα μπουμπούκια σου όλες μας τις ευχές στους δύο μαχητές! Είναι πολύ καλά σε βάρος! Εσύ πως είσαι; Πήγες να τα δεις; 

Εγώ αναρωνω από την καισαρική ...πονάω αρκετά ακόμα οπότε δεν κατάφερα να πάω ....αύριο σίγουρα θα πάω το πρωί...ο άντρας μου πήγε δύο φορές....

2 ώρες πρίν, GBAL είπε:

Εγώ αναρωνω από την καισαρική ...πονάω αρκετά ακόμα οπότε δεν κατάφερα να πάω ....αύριο σίγουρα θα πάω το πρωί...ο άντρας μου πήγε δύο φορές....

Συγχαρτητηρια ! Όλα θα πανε καλά κοπελα μου  μην ανησυχεις ! Υπομονη λιγο κ θα ειστε ολοι μαζι σπιτι συντομα .

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...