Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα... Τι κάνετε; 🥰

Εγώ έχω νέα και θέλω τις γνώμες σας...

Θυμάστε που θα πήγαινα να δω καταβολές τώρα το Μάιο μήπως ξεκινούσαμε? Τον Φλεβάρη στην 1η αποτυχημένη προσπάθεια είχα 3 στην 2η μέρα περιόδου, τον Απρίλη είχα 6 στην 3η μέρα περιόδου (ίσως δεν έπρεπε να έχουμε χάσει τον κύκλο του Απρίλη αλλά ήταν Πάσχα και δεν έπεφτε καλά...).

Σήμερα, 2η μέρα περιόδου, είδαμε 4 καταβολές. Απογοητεύτηκα λιγάκι 🙁 αλλά ο γιατρός είπε ότι είναι εντάξει, ότι μπορούν να εμφανιστούν και άλλα ωοθυλάκια στην πορεία, και ότι 4 θα τα πάρουμε μάλλον. Μου έκαναν αιματολογικές εξετάσεις: TSH 0.8, LH: 3.8, E2 (οιστραδιόλη): 36. Μου είπαν ότι είναι εντάξει και μου έδωσαν οδηγίες για τροποποιημένο φυσικό κύκλο, δηλαδή να ξεκινήσω με serpafar, σε λίγες μέρες και 150 μονάδες gonal, και την επόμενη εβδομάδα νέο υπέρηχο για να δούμε πως εξελίσσονται τα πράγματα.

Πως τα ακούτε τα πράγματα; 

Δεν ξέρω τι να περιμένω γι'αυτήν την προσπάθεια. Από την μια δεν θέλω να αρχίσω να ονειρεύομαι, από την άλλη θέλω τόσο πολύ να έχουμε κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με την άλλη φορά... 

Καλή επιτυχία σε όλες μας, σε όποια φάση βρισκόμαστε. Σε αυτές που κάνουν διέγερση τώρα, στέλνω διπλά φιλιά... 😘

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 4
  • Ευχή 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 6 λεπτά , MarGe2022 είπε:

Θυμάστε που θα πήγαινα να δω καταβολές τώρα το Μάιο μήπως ξεκινούσαμε? Τον Φλεβάρη στην 1η αποτυχημένη προσπάθεια είχα 3 στην 2η μέρα περιόδου, τον Απρίλη είχα 6 στην 3η μέρα περιόδου (ίσως δεν έπρεπε να έχουμε χάσει τον κύκλο του Απρίλη αλλά ήταν Πάσχα και δεν έπεφτε καλά...).

Σήμερα, 2η μέρα περιόδου, είδαμε 4 καταβολές. Απογοητεύτηκα λιγάκι 🙁 αλλά ο γιατρός είπε ότι είναι εντάξει, ότι μπορούν να εμφανιστούν και άλλα ωοθυλάκια στην πορεία, και ότι 4 θα τα πάρουμε μάλλον. Μου έκαναν αιματολογικές εξετάσεις: TSH 0.8, LH: 3.8, E2 (οιστραδιόλη): 36. Μου είπαν ότι είναι εντάξει και μου έδωσαν οδηγίες για τροποποιημένο φυσικό κύκλο, δηλαδή να ξεκινήσω με serpafar, σε λίγες μέρες και 150 μονάδες gonal, και την επόμενη εβδομάδα νέο υπέρηχο για να δούμε πως εξελίσσονται τα πράγματα.

Δεν ξέρω τι να περιμένω γι'αυτήν την προσπάθεια. Από την μια δεν θέλω να αρχίσω να ονειρεύομαι, από την άλλη θέλω τόσο πολύ να έχουμε κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με την άλλη φορά... 

Καλή επιτυχία σε όλες μας, σε όποια φάση βρισκόμαστε. Σε αυτές που κάνουν διέγερση τώρα, στέλνω διπλά φιλιά... 😘

Οι εξετάσεις σου είναι πολύ καλές. Μην αγχώνεσαι για τις καταβολές, όντως μπορεί να βρεις και αλλά. Είναι ένα νορμαλ πρωτόκολλο χωρίς μεγάλη επιβάρυνση, και εγώ παρόμοιο έκανα στο παρελθόν. Καλή επιτυχία, να πάνε όλα καλά. Περιμένουμε νέα σου!

• Μου αρέσει 1

16 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ναι και 'μείς το ίδιο. Από ένα σημείο και μετά χάσαμε το μέτρημα. Κι εγώ είχα κάτι ενοχλήσεις σαν να είναι βαριές οι ωοθήκες μου αλλά όλα πήγαν καλά μετά την ωοληψία, δεν έπαθα υπερδιέγερση. Εννοείται είχα πονάκια κτλ αλλά όχι τίποτα σοβαρό. Είχα κόψει όμως το αλάτι και την ζάχαρη και πιστεύω ότι με βοήθησε πολύ αυτό. Ζυγιζόμουν επίσης κάθε μέρα για να δω μην πάρω απότομα βάρος και έπινα νεράκι, πρωτεΐνη ρόφημα, ηλεκτρολύτες και είχα μειώσει και τους υδατάνθρακες. Αν τα κάνεις όλα αυτά πιστεύω θα την γλιτώσεις. Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Πόσο ήταν η τελευταία σου Ε2; 

Δε θυμάμαι την οιστραδιόλη γτ πήγαινε κατευθείαν στον γιατρό...ναι ναι θα τα προσέχω όλα αυτά όσο μπορώ..κ θα δείξει ..

• Καλή τύχη! 1

Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω από εμάς? Σήμερα 8η μερα από την ΕΤ με έμβρυα 3ης μέρας είδαμε στο σερβιετακι μια κηλιδα καφετι πάλι σαν να είναι ουρά λίγο πιο σκούρα ίσως είναι και σκούρα υγρά δεν ξέρουμε..... Στο σκούπισμα δεν υπάρχει τίποτα... Πφφφφφ λέτε να έρθει η περίοδος??? 😭😭😭😭

Κοριτσια , εγω που σας ειπα οτι ειδα θετικο τεστ η χοριακη μου σημερα 9η ημερα με βλαστοκυστες  ειναι 25,83 😔 δυστυχως.. περιμενουμε την επαναληψη! 

πρίν από 6 λεπτά , Georgebbi είπε:

Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω από εμάς? Σήμερα 8η μερα από την ΕΤ με έμβρυα 3ης μέρας είδαμε στο σερβιετακι μια κηλιδα καφετι πάλι σαν να είναι ουρά λίγο πιο σκούρα ίσως είναι και σκούρα υγρά δεν ξέρουμε..... Στο σκούπισμα δεν υπάρχει τίποτα... Πφφφφφ λέτε να έρθει η περίοδος??? 😭😭😭😭

Περιοδος με τοσο προγεστερονη που περνουμε δεν θα δειτε.. καντε λιγο υπομονη μεχρι τη χοριακη..μπορει να ειναι θετικο ολο αυτο! Η καθε γυναικα εχει διαφορετικη καταληξη σχετικα με τα καφε υγρα..

• Ευχή 4

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Christin88 είπε:

Κοριτσια , εγω που σας ειπα οτι ειδα θετικο τεστ η χοριακη μου σημερα 9η ημερα με βλαστοκυστες  ειναι 25,83 😔 δυστυχως.. περιμενουμε την επαναληψη! 

Περιοδος με τοσο προγεστερονη που περνουμε δεν θα δειτε.. καντε λιγο υπομονη μεχρι τη χοριακη..μπορει να ειναι θετικο ολο αυτο! Η καθε γυναικα εχει διαφορετικη καταληξη σχετικα με τα καφε υγρα..

Μην προδικάζεις, είναι χαμηλή αλλά θετική! Είναι οριακά οι μέρες, πότε θα πας ξανά; Εγώ μπορεί να έκανα άλλη μια αύριο.

πρίν από 8 λεπτά , Christin88 είπε:

Είχαμε δει ελάχιστο και την 6η μέρα..... Τι να πω.... Μακάρι 

πρίν από 5 λεπτά , Σποράκι είπε:

Μην προδικάζεις, είναι χαμηλή αλλά θετική! Είναι οριακά οι μέρες, πότε θα πας ξανά; Εγώ μπορεί να έκανα άλλη μια αύριο.

Μ ειπαν επαναληψη σε 2 ημερες αλλα πεφτει Κυριακη οποτε λεω Δευτερα που θα πρεπει να τη δω περιπου στο 80 ..αλλα με προβληματιζει οτι για να επιασε το τεστ στα ουρα θα επρεπε να το δω πανω απο 100 βαση της ευαισθησιας των τεστ..

πρίν από 44 λεπτά , Christin88 είπε:

Μ ειπαν επαναληψη σε 2 ημερες αλλα πεφτει Κυριακη οποτε λεω Δευτερα που θα πρεπει να τη δω περιπου στο 80 ..αλλα με προβληματιζει οτι για να επιασε το τεστ στα ουρα θα επρεπε να το δω πανω απο 100 βαση της ευαισθησιας των τεστ..

Αφού αντέχεις μέχρι Δευτέρα οκ. Έχεις δίκιο σε αυτό που σκέφτεσαι για το τεστ αλλά μπορεί να ανιχνεύτηκε στο όριο. Ευχομαι να πάνε όλα καλά!

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Christin88 είπε:

Πάντως εγώ που 9η μερα είχα χοριακη 60 το τεστ μου ήταν θετικό 7η μέρα. Άρα ανιχνεύουν και σε χαμηλή χοριακη. Πάντως κ εγώ με το 60 την επόμενη μέρα που ήταν Σάββατο έκανα κι άλλη γιατί δεν άντεχα μέχρι Δευτέρα. Έλεγα αν πέσει ας το ξέρω μια ώρα νωρίτερα να μην σκάω από αγωνία. Σκέψου το. Καλή επιτυχία!!!

Διαφημίσεις

Συναγωνίστριες καλησπέρα! Έχω μια ερώτηση να κάνω αν κάποια έχει παρόμοια εμπειρία....

Είμαι σε φάση που κάνω καλλιέργειες ενδομητρίου (3 μέχρι στιγμης) και παιρνω αντιβιώσεις (2 φορες και βλέπουμε...) από τον Γενάρη που είχα την πρώτη μου αποτυχημένη ετ. Προσπαθούμε να καταπολεμήσουμε την ανισορροπία του μικροβιώματος του ενδομητρίου μου (είχα μεγαλύτερο ποσοστό Gardnerella απ' ότι γαλακτοβάκιλλοι) καθότι ο γιατρος πιστεύει πως αυτό μπορεί να συνέβαλε στη μη εμφύτευση... Έχει καμία ανάλογη εμπειρία; Είναι απορίες που μόνο εδω μπορούν να μου λυθούν μάλλον, καθότι γυρω γυρω ο κοσμος κάνει παιδια εύκολα απ'ότι φαίνεται...

πρίν από 17 λεπτά , lizard12 είπε:

Πάντως εγώ που 9η μερα είχα χοριακη 60 το τεστ μου ήταν θετικό 7η μέρα. Άρα ανιχνεύουν και σε χαμηλή χοριακη. Πάντως κ εγώ με το 60 την επόμενη μέρα που ήταν Σάββατο έκανα κι άλλη γιατί δεν άντεχα μέχρι Δευτέρα. Έλεγα αν πέσει ας το ξέρω μια ώρα νωρίτερα να μην σκάω από αγωνία. Σκέψου το. Καλή επιτυχία!!!

Και τελικα τι εγινε με εσσενα? 

4 ώρες πρίν, Christin88 είπε:

Αρχικά είχες θετική χοριακη...όπως λένε κ τα άλλα κορίτσια μην προδικάζεις ακόμα κάτι...μπορεί να αναπτύξετε αργά το μικρό σου...να ξέρεις εγώ στην εγκυμοσύνη που είχα το καλοκαίρι είχε βρει θετικό κ η χοριακη μου ήταν 15,1....κ ανέβηκε κανονικά μετά...άσχετο που που το χάσαμε στην 7 εβδομάδα μετά ...θέλω να πω ξεκίνησε από πολύ πολύ κάτω....άρα δεν ξέρεις...υπομονή κ βλέπεις Δευτέρα...έχεις δίκιο τώρα για το άγχος σου κ τις απορίες σου αλλά μήπως έκανες τεστ που ανιχνεύει από 10 μονάδες??? Άρα θα ήσουν οκ στην μέτρηση...ξεκουράσου ...προσπάθησε να μην σκέφτεσαι..ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά δυστηχως δεν είναι όλα στο χέρι μας...θα ευχηθώ για μια μεγάλη αύξηση την Δευτέρα!

• Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

Έκανα τρεις τροποποιημενους, κλομιφαινη και 150 μονάδες.. Πήρα στις δύο από τις τρεις από τρία ωαρια κι από ένα έμβρυο. Επειδή όμως και στις κανονικές διεγερσεις ένα έμβρυο έπαιρνα, μου φάνηκε καλύτερο σαν πρωτόκολλο. Εγώ θα σου έλεγα να συνεχίσεις. 

Σε ότι αφορά τις καταβολές, ποτέ δεν μου "ξεφύτρωσε" ωάριο στην πορεία και πάντα μου έκανε εντύπωση που το λένε.. Μιλάω πάντα από προσωπικά βιώματα. Προφανώς και συμβαίνει για να το λένε. 

2 ώρες πρίν, Fifi88 είπε:

Συναγωνίστριες καλησπέρα! Έχω μια ερώτηση να κάνω αν κάποια έχει παρόμοια εμπειρία....

Είμαι σε φάση που κάνω καλλιέργειες ενδομητρίου (3 μέχρι στιγμης) και παιρνω αντιβιώσεις (2 φορες και βλέπουμε...) από τον Γενάρη που είχα την πρώτη μου αποτυχημένη ετ. Προσπαθούμε να καταπολεμήσουμε την ανισορροπία του μικροβιώματος του ενδομητρίου μου (είχα μεγαλύτερο ποσοστό Gardnerella απ' ότι γαλακτοβάκιλλοι) καθότι ο γιατρος πιστεύει πως αυτό μπορεί να συνέβαλε στη μη εμφύτευση... Έχει καμία ανάλογη εμπειρία; Είναι απορίες που μόνο εδω μπορούν να μου λυθούν μάλλον, καθότι γυρω γυρω ο κοσμος κάνει παιδια εύκολα απ'ότι φαίνεται...

Είναι φαύλος κυκλος.. Ή που θα το ασπαστεις και θα το ακολουθήσεις κατά γράμμα είτε θα προχωρήσεις κανονικά. 

Άλλοι γιατροί το υποστηρίζουν φανατικά, άλλοι δεν το ακούνε καν καθότι είναι ακόμα σε κάπως "πειραματικό" στάδιο. 

Προσωπικά, αν εμπιστευομουν το γιατρο μου απόλυτα, θα έκανα ό,τι μου έλεγε.. 

• Ευχαριστώ 1

9 ώρες πρίν, Christin88 είπε:

Και τελικα τι εγινε με εσσενα? 

Μέχρι στιγμής καλά, είμαι στην 10η εβδομάδα. Αλλά σε καταλαβαίνω κ εγώ ήμουν πολύ συγκρατημένη με την χαμηλή χοριακη και καθόλου αισιόδοξη. Για αυτό κ έκανα συνεχώς επαναλήψεις. Σου εύχομαι να προχωρήσει κ να ανέβει καλά!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...