Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Lotos είπε:

Γεια σου κοπέλα μου..τι εννοείς πως περνατε κρίση ?εμένα μου φαίνεται πολύ λογικό να νιώθετε κουρασμένοι..μήπως θα ήταν καλή λύση να πάτε ένα 3ημερο να σας βοηθήσει λίγο  ?

Εννοώ ότι έχει κουραστεί κι αυτός απο το άγχος μου και την αγωνία, έχει κουραστεί απο τις εξετάσεις και που πλέον έχει φύγει η χαρά και η ξεγνοιασιά που υπήρχε πριν ξεκινήσει όλο αυτό. Ναι μάλλον θα κανονίσω να φύγουμε μήπως ξεχαστουμε 😔

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

13 ώρες πρίν, Christin88 είπε:

Μην ανησυχειτε, ακριβως το ιδιο ειδα κ εγω κ ειμαι στην 7η ημερα .. δν ειναι τιποτα ανησυχητικο! Καλη επιτυχια 😊 

2 ώρες πρίν, Georgebbi είπε:

Μακάρι μακάρι μακάρι..... Σήμερα είμαστε 7η μέρα από την εμβρυομεταφορα άλλες 7 έμειναν βάλαμε 2 άριστα έμβρυα 3ης μέρας με ενδομητριο 9.5! Μακάρι να έχει πετύχει..... Σου εύχομαι και εσένα μια ήρεμη εγκυμοσύνη και όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος.... 

Συγγνώμη που ρωτάω αλλά ήταν και εσένα σαν μπεζ???? 

Τοποθετηθηκα λαθος..ειμαι στην 8η ημερα κ εγω , εχουμε μια μερα διαφορα στην εμβρυομεταφορα εχω αυριο εγω χοριακη γιατι εβαλα βλαστοκυστες.. αλλα εβγαλα κ εγω λιγα μπεζ , ισα ισα που τα εβλεπες ελαχιστα.. μαζι ομως εχω κ τραβηγματα χαμηλα , εμενα μ αυξησαν το μαγνησιο για να μου παρει τις κραμπες χαμηλα.. Επειδη κατευθειαν ρωτησα παντως δν ειναι κατι που πρεπει να ανησυχειτε..ολα να πανε καλα σας ευχομαι! 

πρίν από 14 λεπτά , alexia7 είπε:

Εννοώ ότι έχει κουραστεί κι αυτός απο το άγχος μου και την αγωνία, έχει κουραστεί απο τις εξετάσεις και που πλέον έχει φύγει η χαρά και η ξεγνοιασιά που υπήρχε πριν ξεκινήσει όλο αυτό. Ναι μάλλον θα κανονίσω να φύγουμε μήπως ξεχαστουμε 😔

Μας συμβαίνει ακριβώς το ίδιο σαν ζευγάρι ...δε σημαίνει πως δε νιώθουμε αγάπη νοιαξιμο κ έλξη ο ένας για τον άλλον ..αλλά έχει κουραστεί ι συνεχώς να αγχωνομαι..ο ίδιος πηγαίνει σε ψυχολογο?αγχωνεται κ αυτός το ίδιο.

ειδικά τώρα π έπαθα υπερδιέγερση τα πράγματα είναι δύσκολα μ είπαν ίσως νοσηλευτή κιόλας ..κ ξέρεις τι σκέφτομαι ?γτ το ενδομήτριο είναι 6.30..αν θα μπορέσω να κυοφορησω .θέλω να πω είναι τόση η λαχτάρα Μ π δεν μπορώ να αντιμετωπίσω τπτ

πρίν από 32 λεπτά , Christin88 είπε:

Τοποθετηθηκα λαθος..ειμαι στην 8η ημερα κ εγω , εχουμε μια μερα διαφορα στην εμβρυομεταφορα εχω αυριο εγω χοριακη γιατι εβαλα βλαστοκυστες.. αλλα εβγαλα κ εγω λιγα μπεζ , ισα ισα που τα εβλεπες ελαχιστα.. μαζι ομως εχω κ τραβηγματα χαμηλα , εμενα μ αυξησαν το μαγνησιο για να μου παρει τις κραμπες χαμηλα.. Επειδη κατευθειαν ρωτησα παντως δν ειναι κατι που πρεπει να ανησυχειτε..ολα να πανε καλα σας ευχομαι! 

Καλή επιτυχία για αύριο μιλήσαμε και εμείς με την μαία και μας είπε ότι το μπεζουλι είναι σημάδι εμφύτευσης.... Είναι σχεδόν σίγουρη.... Εμείς φοβόμαστε πολύ. Έχει πριστει τρομερά η κοιλιά της και το στήθος κατά τα άλλα δεν έχει κάτι κάποιες καούρες εχθές αυτά.... Μακάρι να τελειώσει για όλους μας αυτό το μαρτύριο δεν αντέχετε άλλο... Έκανες εσύ κανένα τεστακι στο σπίτι? Πιστεύω τα έχεις καταφέρει και εσύ και εμείς κατά τα λεγόμενα της μαιας.... Αχ παναγία μου!!! 

• Δύναμη! 1

5 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Καλημέρα! 
Ακριβώς στα ίδια και εγώ! Εντελώς όμως. Ακόμη και οι ημερομηνίες ταιριάζουν. 
Μετα την απόξεση πήγαμε για φυσικό Απρίλιο, δεν του άρεσε το ωάριο και πόσο ειχε μεγαλωσει απο το βράδυ της ovitrelle. 
Και μου λέει, πολλή ταλαιπωρημένη είσαι, αυτό δεν είναι καλό, δεν θέλω άλλη αποβολη (είχα και μια βιοχημική πέρσι) άστο για τον άλλον μήνα. Ενα θελουμε θα το βρούμε. 
Και από τότε άφαντη η περίοδος.

Πρησμενη κοιλιά, στήθος τούμπανο, υγρά πολλά, τεστ αρνητικό. 
Παω σήμερα για υπέρηχο. 
Αν βγάλεις άκρη ενημέρωσε σε ενημερώνω και εγώ.

Έκανα χοριακη και ήταν αρνητική, θα πάω να κάνω FSH, Ε2 και PRG. Έτσι είπε ο ντοκ..

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Kate33 είπε:

Έκανα χοριακη και ήταν αρνητική, θα πάω να κάνω FSH, Ε2 και PRG. Έτσι είπε ο ντοκ..

Είχες κάνει αρχή του μήνα; Εγώ είχα κανει μωρε μια χαρά ήταν. 
Υπερηχο έκανες να δεις αν έχεις καμία Κυστουλα;
Αντε να δω και εγώ απόψε. 

πρίν από 22 λεπτά , Chris_V είπε:

Είχες κάνει αρχή του μήνα; Εγώ είχα κανει μωρε μια χαρά ήταν. 
Υπερηχο έκανες να δεις αν έχεις καμία Κυστουλα;
Αντε να δω και εγώ απόψε. 

Είχα κάνει ναι όταν αδιαθέτησα. Μετά εκανα τον υπέρηχο και ειχα κύστη κ μετά έφυγε η κύστη. Πραγματικά μια απογοήτευση

πρίν από 30 λεπτά , Christin88 είπε:

Εκανα ναι δεν κρατηθηκα κ ειναι θετικο αλλα εγω επειδη την εχω ξανα πατησει συγκρατουμε μεχρι να δω διπλασιασμους στις χοριακες..ολα τα συμπτωματα ειναι φυσιολογικα απο τα φαρμακα κ τις ορμονες.. ολα καλα 🙏💪

Συγχαρητήρια! Θετική ενέργεια και όλα θα πάνε καλά!

• Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Μας συμβαίνει ακριβώς το ίδιο σαν ζευγάρι ...δε σημαίνει πως δε νιώθουμε αγάπη νοιαξιμο κ έλξη ο ένας για τον άλλον ..αλλά έχει κουραστεί ι συνεχώς να αγχωνομαι..ο ίδιος πηγαίνει σε ψυχολογο?αγχωνεται κ αυτός το ίδιο.

ειδικά τώρα π έπαθα υπερδιέγερση τα πράγματα είναι δύσκολα μ είπαν ίσως νοσηλευτή κιόλας ..κ ξέρεις τι σκέφτομαι ?γτ το ενδομήτριο είναι 6.30..αν θα μπορέσω να κυοφορησω .θέλω να πω είναι τόση η λαχτάρα Μ π δεν μπορώ να αντιμετωπίσω τπτ

Ο γιατρός σου τι σου λέει;

Διαφημίσεις

On 5/3/2023 at 9:25 PM, Georgebbi said:

Είναι απειροελαχιστο καφετι σαν μπεζουλι.... 

Ουφ και πάνω που είπαμε ότι δεν θα αγχωθουμε έγινε αυτό..... Αρχίσανε τα όργανα πάλι κάντε να περάσουν οι μέρες..... 

Κι εγώ είχα μπεζ υγρά όπως λες κι εσύ από την 4η μέρα (με βλαστοκύστες) και είχα την πρώτη μου θετική χοριακή. Είναι πολύ καλό σημάδι, εύχομαι να σας πάει καλά αυτή την φορά 🤞

@Lotos ποια μέρα του κύκλου είναι το ενδομήτριο 6,5? 

eardp2.png

Κορίτσια καλησπέρα πώς είστε; Έχω ερώτηση. Ξέρετε που καταθέτουμε τα χαρτιά για να λάβουμε το επίδομα αποζημίωσης εξωσωματικής από τον ΕΟΠΠΥ? Γίνεται ηλεκτρονικά, στον ΕΟΠΠΥ που ανήκουμε, σε οποιονδήποτε ΕΟΠΠΥ, ή στον ΕΟΠΠΥ της περιοχής που περάσαμε επιτροπή. Έψαξα σε διαδίκτυο και δε βρήκα κάτι να με διαφωτίσει.

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κι εγώ είχα μπεζ υγρά όπως λες κι εσύ από την 4η μέρα (με βλαστοκύστες) και είχα την πρώτη μου θετική χοριακή. Είναι πολύ καλό σημάδι, εύχομαι να σας πάει καλά αυτή την φορά 🤞

@Lotos ποια μέρα του κύκλου είναι το ενδομήτριο 6,5? 

Έχω υπερδιεγερση..είμαι 12η μερα..

πρίν από 51 λεπτά , alexia7 είπε:

Ο γιατρός σου τι σου λέει;

Λέει πως είναι σε σοκ ο οργανισμός κ δεν είναι αξιολογησιμο τώρα ..

.

4 minutes ago, Lotos said:

Έχω υπερδιεγερση..είμαι 12η μερα..

Λέει πως είναι σε σοκ ο οργανισμός κ δεν είναι αξιολογησιμο τώρα ..

.

Έγινε η ωοληψία ή όχι ακόμα; Πόσα πήρατε (ή πόσα βλέπουν); Με πόσες μονάδες ήσουν και έπαθες υπερδιέγερση;

Μπορεί πάντως να ισχύει αυτό που λέει ο γιατρός αφού δεν είναι στα καλά του ο οργανισμός. 

eardp2.png

Just now, kateriiina25 είπε:

Έγινε η ωοληψία ή όχι ακόμα; Πόσα πήρατε (ή πόσα βλέπουν); Με πόσες μονάδες ήσουν και έπαθες υπερδιέγερση;

Μπορεί πάντως να ισχύει αυτό που λέει ο γιατρός αφού δεν είναι στα καλά του ο οργανισμός. 

Δεν έγινε ακόμη η ωοληψια ..το Σάββατο θα γίνει  .βλέπει πάνω από 30 +με 100μοναδες ξεκίνησα και 7ημερα μπήκ ανταγωνιστής ..τις μονάδες τις μείωσα μετά την 7η μέρα στις 75 κ 50 ..ίσως ναι ..η αλήθεια είναι πως βλέπει τη μητρική κοιλότητα τέλεια άρα δε βλέπει κάποιο τραυματισμό..τώρα δεν ξέρω θα δείξει η υστεροσκοπηση κιόλας..

• Ευχή 3

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...