Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

οοο συγχαρητήρια και μπράβο σου για τα 3 πτυχία. Δεν ξέρω, πολύ απόλυτος είναι. Κρίμα που δεν είναι εναλλακτικός. Να σου πει είναι ρίσκο, αμά θες όμως έλα να το δοκιμάσουμε. Είναι άλλο level γιατί επηρεάζει το συναίσθημα. Μην ξεχνάς όμως την δύναμη του μυαλό σου. Έχε πίστη στην δική σου κρίση. 

Πόσο χρονών είναι ο γιατρός σου;

Σίγουρα 65. Μη σου πω παραπάνω.  Εχει θετική διάθεση να με βοηθήσει, δεν αντιλέγω απλά δεν έχουμε δοκιμάσει πράγματα. 

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

1 hour ago, eleonora85 είπε:

Να ρωτησω κατι ακομη : αν υποθεσουμε οτι φτιαξουμε βλαστοκυστη, μπορει να τη βαλει στον ιδιο κυκλο , οπως κ με κανονικη διεγερση, ή περιμενουμε επομενο κυκλο, οταν εχουμε παρει femara ;;

Εμένα ο γιατρός μου δεν το προτιμά με φεμαρα, μου λέει στον επόμενο. Αλλά αν έχεις πολύ καλό ενδομήτριο φυσικά και μπορεί. Θυμάσαι πόσο ήταν;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 5 λεπτά , Σποράκι είπε:

Εμένα ο γιατρός μου δεν το προτιμά με φεμαρα, μου λέει στον επόμενο. Αλλά αν έχεις πολύ καλό ενδομήτριο φυσικά και μπορεί. Θυμάσαι πόσο ήταν;

Μου ειπε 8,5 αν θυμαμαι καλα  (8η μερα κυκλου)

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι γιατί έχουμε ακόμα μέχρι την χοριακη μέρες και από πέσαμε ηδη. Σήμερα 6η μερα από την εμβρυομεταφορα είδε στο σκούπισμα άπειρη βλενα και απειροελαχιστο καφετι. Σαν μπεζ σκούρο.... 

Πάλι τα μούτρα μας θα φάμε ε??? 😭😭😭

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Georgebbi είπε:

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι γιατί έχουμε ακόμα μέχρι την χοριακη μέρες και από πέσαμε ηδη. Σήμερα 6η μερα από την εμβρυομεταφορα είδε στο σκούπισμα άπειρη βλενα και απειροελαχιστο καφετι. Σαν μπεζ σκούρο.... 

Πάλι τα μούτρα μας θα φάμε ε??? 😭😭😭

Όχι, είναι πολύ καλό σημάδι. Μπορεί να είναι αίμα εμφύτευσης!

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Σποράκι είπε:

Όχι, είναι πολύ καλό σημάδι. Μπορεί να είναι αίμα εμφύτευσης!

Είναι απειροελαχιστο καφετι σαν μπεζουλι.... 

Ουφ και πάνω που είπαμε ότι δεν θα αγχωθουμε έγινε αυτό..... Αρχίσανε τα όργανα πάλι κάντε να περάσουν οι μέρες..... 

2 ώρες πρίν, Georgebbi είπε:

Είναι απειροελαχιστο καφετι σαν μπεζουλι.... 

Ουφ και πάνω που είπαμε ότι δεν θα αγχωθουμε έγινε αυτό..... Αρχίσανε τα όργανα πάλι κάντε να περάσουν οι μέρες..... 

Μην ανησυχειτε, ακριβως το ιδιο ειδα κ εγω κ ειμαι στην 7η .. δν ειναι τιποτα ανησυχητικο! Καλη επιτυχια 😊 

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Σε όλες τις αγωνίστριες!

θελω να μοιραστώ τι μου συμβαίνει. Είμαι με πολύ χαμηλή ΑΜΗ και ενδομητριωση, κάνω φυσικούς και τον Ιανουάριο εκανα πρώτη ετ και πήρα μηδέν- με δυο έμβρυα τριτης ημέρας. Είπαμε να προσπαθήσουμε με βλαστοκυστες. στον επόμενο κύκλο, μαζέψαμε μια βλαστοκύστη, έχουμε κ δυο τριτης ημέρας και θα τα αφήσουμε να προχωρήσουν. Έκανε κ ο σύζυγος κατακερματισμό, ήταν 28% και πήγαμε σε ουρολόγο. 
σε αυτό τον κύκλο αδιαθέτησα μέσα στον φεβρουαριο και πήγα στον γιατρό κ είπε ότι έχω κύστη, ειχα κ αίμα. 

Με ξαναείδε στις 3 Απριλίου, είπε ότι η κύστη έφυγε, αλλά ωάριο δεν μεγαλώνει κ να το αφήσουμε για τον επόμενο κύκλο. Σήμερα 4 Μαΐου περίοδος δεν έχει έρθει. Πριν λίγες μέρες είδα καφέ, ελάχιστο για 2 ημέρες και το στήθος μου έχει γίνει τούμπανο, σκληρό και πρησμένο -όπως ήταν όταν έπαιρνα προγεστερονη στην ετ.

Είχα επαφές μέσα σε αυτές τις μέρες. Τι να κάνω ρε κορίτσια που πάλι έχω μια μικρή ελπίδα ότι μπορεί να είμαι έγκυος και πάλι θα φάω ήττα…

σκέφτομαι ταυτόχρονα πως να είμαι έγκυος, αφού είπε ότι δεν μεγαλώνει ωάριο αλλά και ίσως να μεγάλωσε κάτι εντωμεταξύ αχαχαχ… τρέλα 

επισης έχω παρά πολλά υγρά..

πρίν από 36 λεπτά , Kate33 είπε:

θελω να μοιραστώ τι μου συμβαίνει. Είμαι με πολύ χαμηλή ΑΜΗ και ενδομητριωση, κάνω φυσικούς και τον Ιανουάριο εκανα πρώτη ετ και πήρα μηδέν- με δυο έμβρυα τριτης ημέρας. Είπαμε να προσπαθήσουμε με βλαστοκυστες. στον επόμενο κύκλο, μαζέψαμε μια βλαστοκύστη, έχουμε κ δυο τριτης ημέρας και θα τα αφήσουμε να προχωρήσουν. Έκανε κ ο σύζυγος κατακερματισμό, ήταν 28% και πήγαμε σε ουρολόγο. 
σε αυτό τον κύκλο αδιαθέτησα μέσα στον φεβρουαριο και πήγα στον γιατρό κ είπε ότι έχω κύστη, ειχα κ αίμα. 

Με ξαναείδε στις 3 Απριλίου, είπε ότι η κύστη έφυγε, αλλά ωάριο δεν μεγαλώνει κ να το αφήσουμε για τον επόμενο κύκλο. Σήμερα 4 Μαΐου περίοδος δεν έχει έρθει. Πριν λίγες μέρες είδα καφέ, ελάχιστο για 2 ημέρες και το στήθος μου έχει γίνει τούμπανο, σκληρό και πρησμένο -όπως ήταν όταν έπαιρνα προγεστερονη στην ετ.

Είχα επαφές μέσα σε αυτές τις μέρες. Τι να κάνω ρε κορίτσια που πάλι έχω μια μικρή ελπίδα ότι μπορεί να είμαι έγκυος και πάλι θα φάω ήττα…

Σου εύχομαι να είναι αυτό που επιθυμείς !!!! Με το καλό η χοριακη !!!

On 19/4/2023 at 11:01 ΠΜ, xristinakarr είπε:

Καλημέρα σε όλες κορίτσια, Χρόνια Πολλά με υγεία και χαμόγελα σε ΟΛΕΣ μας (Αμήν Παναγία μου!)..!!

Εγώ λογικά ξεκινάω διέγερση σε ένα μήνα (τέλος Μαΐου) και έχω αγχωθεί, βλέπω στον ύπνο μου μωρά και εγκυμοσύνες με άσχημο τέλος. Ούτε στον ύπνο μας δεν ξεκουραζόμαστε.. Με έχει αγχώσει το γεγονός ότι έχω σχετικά χαμηλή ΑΜΗ (~1,1 ng/ml) και ο γιατρός που είπε για gonal δόση των 300 και αναρωτιέμαι αν θα ανταποκριθώ και φυσικά αναρωτιέμαι αν θα έχει βελτιωθεί το σπέρμα μας που είχε κατακερματισμό 31% και πολύ υψηλό οξειδωτικό στρες. Οψόμεθα..

Εγώ είχα πάρει δύο φορές για τις δύο σπερματεγχύσεις και είχα αρκετά ωοθυλάκια, βέβαια δεν ξέρουμε καν αν ήταν γεμάτα και πώς ήταν ποιοτικά.. Μια φορά θα το δοκίμαζα κι εγώ σίγουρα. 

Καλημέρα, εγώ τον παρακαλούσα τον δικό μου να μου πει πώς να προετοιμαστώ και είπε να μην πάρω τίποτα. Διάβασα το γνωστό βιβλίο "it starts with the egg" και παρήγγειλα τα βασικά που προτείνει η συγγραφέας από βιταμίνες και τα παίρνω ένα δίμηνο σχεδόν (αλφα λιποϊκό οξύ, βιταμίνη Ε, βιταμίνη D, βιταμίνη C και ένα σύμπλεγμα βιταμινών Β, φολικό οξύ και COq10 ουμπικινόλη). Στη θέση σου θα τα έπαιρνα αυτά που προτείνει ο γιατρός.. Κακό δε νομίζω να κάνουν, παρά μόνο στην τσέπη μας. Θεωρητικά το συγκεκριμένο βιβλίο υποστηρίζει ότι κάνουν διαφορά οι βιταμίνες, αλλά σε βάθος κάποιων λίγων μηνών. Μαζί με διατροφή (που προσωπικά ακόμη παλεύω) και αποφυγή τοξινών. 

Χριστίνα ακολουθείς τις οδηγίες του βιβλίου ;; Έχω πάρει τα συμπληρώματα για το advanced plan έχω ιστορικό καθ έξιν αποβολων και αναρωτιέμαι έχεις βρει καθαριστικά ή είδη προσωπικής υγιεινής χωρίς αρώματα, αλουμίνιο κλπ. Εγώ κορίτσια μετά από μια αποβολή στον 6ο μήνα κάνω μια αποτοξίνωση με ενεργό άνθρακα και καθαρισμό λέμφου και γενικά αισθάνομαι πολύ καλύτερα.

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου...οως είστε ?είχα να μπω ημέρες..είμαι σε φάση διέγερσης, έχουμε υπερπαραγωγή ωαρίων κ περιμένουμε να δούμε λίγα καλά ββ λόγω σπω..Η μητρική κοιλότητα είπε ο γιατρός είναι άριστη κ τα οιστρογόνα στα ύψη ,ωστόσο  το ενδομήτριο είναι 6.5..δεν μπορώ να καταλάβω γτ εφόσον στην υστεροσκοπηση τον Νοέμβρη δεν είχε βρεθεί κάτι ,δεν ανεβαίνει ικανοποιητικά ..κ παλια δεν είχα θέμα με ενδομήτριο ..τον ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση τραυματισμου ή κάτι κ μου είπε πως όχι γτ η μητρικη κοιλότητα είναι πολύ καλή θα ξανακάνω ββ υστεροσκοπηση πριν την ε. Κάποια γνώμη ή αντίστοιχη εμπειρία ?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Christin88 είπε:

Μην ανησυχειτε, ακριβως το ιδιο ειδα κ εγω κ ειμαι στην 7η .. δν ειναι τιποτα ανησυχητικο! Καλη επιτυχια 😊 

Μακάρι μακάρι μακάρι..... Σήμερα είμαστε 7η μέρα από την εμβρυομεταφορα άλλες 7 έμειναν βάλαμε 2 άριστα έμβρυα 3ης μέρας με ενδομητριο 9.5! Μακάρι να έχει πετύχει..... Σου εύχομαι και εσένα μια ήρεμη εγκυμοσύνη και όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος.... 

Συγγνώμη που ρωτάω αλλά ήταν και εσένα σαν μπεζ???? 

• Καλή τύχη! 1

1 hour ago, Kate33 είπε:

σκέφτομαι ταυτόχρονα πως να είμαι έγκυος, αφού είπε ότι δεν μεγαλώνει ωάριο αλλά και ίσως να μεγάλωσε κάτι εντωμεταξύ αχαχαχ… τρέλα 

Να κάνεις ένα τεστακι. Τουλάχιστον να έχεις εικόνα, αν είναι αρνητικό θα απογοητευτείς αλλά θα ξέρεις. Η χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μείνεις έγκυος. Επίσης ένα μικρό ωοθυλάκιο μπορεί να μεγαλώσει απότομα. Όλα παίζουν! Καλή επιτυχία, μακάρι να έχεις ευχάριστα!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Kate33 είπε:

Καλημέρα! 
Ακριβώς στα ίδια και εγώ! Εντελώς όμως. Ακόμη και οι ημερομηνίες ταιριάζουν. 
Μετα την απόξεση πήγαμε για φυσικό Απρίλιο, δεν του άρεσε το ωάριο και πόσο ειχε μεγαλωσει απο το βράδυ της ovitrelle. 
Και μου λέει, πολλή ταλαιπωρημένη είσαι, αυτό δεν είναι καλό, δεν θέλω άλλη αποβολη (είχα και μια βιοχημική πέρσι) άστο για τον άλλον μήνα. Ενα θελουμε θα το βρούμε. 
Και από τότε άφαντη η περίοδος.

Πρησμενη κοιλιά, στήθος τούμπανο, υγρά πολλά, τεστ αρνητικό. 
Παω σήμερα για υπέρηχο. 
Αν βγάλεις άκρη ενημέρωσε σε ενημερώνω και εγώ.

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε;

Εγώ προχθές έκανα υστεροσκοπηση κι ενώ πόνεσα αρκετά όταν βγήκα από το χειρουργείο, σήμερα είμαι σα να μην έκανα τίποτα!

Ήθελα να σας ρωτήσω.. έχει συμβεί σε καμία, λόγω της διαδικασίας της εξωσωματικής, να περνάει κρίση στην σχέση με τον άντρα της; εμείς είμαστε πολύ χάλια ψυχολογικά και είπαμε να αναβάλλουμε την 3η εξωσωματική. Μεταξύ μας υπάρχει μία ψυχική κούραση απ όλο αυτό; η ψυχολόγος μού είπε ότι συμβαίνει πάντα. Εσάς σας έχει συμβεί; το ξεπερασατε;

Έχω κουραστεί πολύ, αλλά ταυτόχρονα θέλω να πετύχω και τον στόχο. 

Έχω απελπιστεί...

• Δύναμη! 1

πρίν από 23 λεπτά , alexia7 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε;

Εγώ προχθές έκανα υστεροσκοπηση κι ενώ πόνεσα αρκετά όταν βγήκα από το χειρουργείο, σήμερα είμαι σα να μην έκανα τίποτα!

Ήθελα να σας ρωτήσω.. έχει συμβεί σε καμία, λόγω της διαδικασίας της εξωσωματικής, να περνάει κρίση στην σχέση με τον άντρα της; εμείς είμαστε πολύ χάλια ψυχολογικά και είπαμε να αναβάλλουμε την 3η εξωσωματική. Μεταξύ μας υπάρχει μία ψυχική κούραση απ όλο αυτό; η ψυχολόγος μού είπε ότι συμβαίνει πάντα. Εσάς σας έχει συμβεί; το ξεπερασατε;

Έχω κουραστεί πολύ, αλλά ταυτόχρονα θέλω να πετύχω και τον στόχο. 

Έχω απελπιστεί...

Γεια σου κοπέλα μου..τι εννοείς πως περνατε κρίση ?εμένα μου φαίνεται πολύ λογικό να νιώθετε κουρασμένοι..μήπως θα ήταν καλή λύση να πάτε ένα 3ημερο να σας βοηθήσει λίγο  ?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...