Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

1 hour ago, dec-e είπε:

@Perdikoulaπως είσαι??

Καλησπέρα και καλό μήνα! Χάθηκα λίγο τον τελευταίο καιρό. Αλλά είμαι καλά! Τα μωρά εξελίσσονται καλά μεγαλώνουν! Τώρα τον Μάιο θα κάνουμε κι την αυχενική και από εκεί θα εξαρτηθούν πολλά μας είπε ο γιατρός! Έχω βέβαια όλα τα συμπτώματα αυξημένα αλλά αντέχω! Όλα καλά! 
εχω καιρό να διαβάσω εδώ! Πως είστε όλες; Μόλις μπορέσω θα κάτσω να διαβάσω τα νέα σας! 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχή 4
  • Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 16 λεπτά , Anna G είπε:

Καθόλου καλά γονιμοποιηθηκαν 14 αλλά μόνο 2 προχωρήσαν μέχρι 5η ημέρα.Σκετη απογοήτευση

Εντάξει δεν πήγε όπως θα θέλαμε αλλά ίσως αυτά τα δυο είναι τα τυχερά σου, εγώ πάντως στο ευχομαι. Focus στην ετ 🥰

8 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Εντάξει δεν πήγε όπως θα θέλαμε αλλά ίσως αυτά τα δυο είναι τα τυχερά σου, εγώ πάντως στο ευχομαι. Focus στην ετ 🥰

Μακάρι να ειναι έτσι. ευχαριστώ πολυυυ!!!!! 

Διαφημίσεις

On 4/29/2023 at 11:16 PM, lizard12 said:

Εφόσον ξεκινάς με χαμηλή Ε2 λογικά δεν υπάρχει κυστικό. Άρα μετά, κατά την 7η μέρα που θα μετρήσεις Ε2 και LH και θα κάνεις υπέρηχο θα έχεις μια πρώτη εικόνα. Καλό θα είναι όμως να υπάρχει και επόμενη φορά πχ 9η μέρα για να δεις πόση αύξηση είχε η Ε2 και το μέγεθος του αν και πόσο αυξήθηκε. Κ τότε σου βάζει την οβιτρελ. Κ εγώ νωρίς έκανα ωορρηξία και μάλιστα με μικρό μέγεθος ωοθηλακιο, έχω κάνει βλαστοκυστη με ωοθηλακιο που μετρήσαμε 15χιλ τη μέρα της οβιτρελ. Είναι στον οργανισμό της καθεμιάς. Δεν είναι όλα τα ωοθηλακια να φτάσουν στα 20+ Χιλ. Τελοσπαντων, εγώ πάντα ήθελα να έχω δύο διαδοχικές μετρήσεις. Και να ξέρεις με πόση Ε2 πας για ωοληψια. Ώστε αν είναι καλό τελικά το ωάριο να έχεις σαν δείγμα πόσο φτάνει η Ε2 σου. Εγώ για παράδειγμα πήγα με 120 περίπου για ωοληψια και δεν ήταν καλό. Πάνω από 200 ήταν. Οπότε μετά δεν ξαναπήγαινα με χαμηλή ακόμη κ αν αυτό μεγάλωνε σε μέγεθος. Αλλά πάντα με κάθε επιφύλαξη γιατί κάθε οργανισμός διαφέρει. Απλώς έβγαζα τα δικά μου στατιστικά. 

Κορίτσι μου διάβασα το μήνυμα σου και ήθελα να σου πω οτι κύκλος απο κύκλο διαφέρει και ίσως κακώς παίρνεις αποφάσεις βάσει της Ε2 σου. Όταν έκανα τους 4 τροποποιημένους φυσικούς με femara είχε τύχει να πάω με χαμηλή Ε2 και να πάρω ωάριο καλό που έγινε άριστη βλαστοκύστη και με άψογη Ε2 να πάρω τζούφια. Και με ίδιες ακριβώς τιμές κανείς δεν σου εγγυάται το αποτέλεσμα δυστυχώς. Απλώς στο λέω γιατί μπορεί να πηγαίνουν χαμένοι καλοί κύκλοι άδικα 

eardp2.png

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσι μου διάβασα το μήνυμα σου και ήθελα να σου πω οτι κύκλος απο κύκλο διαφέρει και ίσως κακώς παίρνεις αποφάσεις βάσει της Ε2 σου. Όταν έκανα τους 4 τροποποιημένους φυσικούς με femara είχε τύχει να πάω με χαμηλή Ε2 και να πάρω ωάριο καλό που έγινε άριστη βλαστοκύστη και με άψογη Ε2 να πάρω τζούφια. Και με ίδιες ακριβώς τιμές κανείς δεν σου εγγυάται το αποτέλεσμα δυστυχώς. Απλώς στο λέω γιατί μπορεί να πηγαίνουν χαμένοι καλοί κύκλοι άδικα 

Ναι το ξέρω έχεις δίκαιο, πλέον δεν ασχολούμαι με τα ωάρια μου βέβαια, το έχω παρατήσει το άθλημα. Απλώς λέω τι συνέβαινε με μένα κ τον δικό μου οργανισμό. Σίγουρα διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα κ φυσικά κ από κύκλο σε κύκλο. Απλώς έκανα περίπου 30 φυσικούς οπότε είχα βγάλει τα δικά μου στατιστικά με βάση τις πιθανότητες. Κ έτσι έπαιρνα αποφάσεις. Ίσως να έχασα ωάρια... Ποιος ξέρει? Η ίσως απλώς να γλίτωσα ωοληψιες χωρίς νόημα. Πάντως τις έκανα τις προσπάθειες κ με το παραπάνω. Χαχαχαχα. Πάντα μιλώ όμως με επιφύλαξη κ δεν είμαι απόλυτη. Καλώς η κακώς κάποιες φορές πρέπει να παίρνουμε τις αποφάσεις μας με όποιο ρίσκο έχουν. Όπως νιώθει καλύτερα κ ασφαλεστερα η καθεμία

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα σε ολες!!
Μια κ μιλατε για τροποποιημενο φυσικο,  πηρα κ εγω 5 μερες femara κ πηγα σημερα (8η μερα κυκλου) να με δει. Ειδε 2 ωαρια στη δεξια ωοθηκη (16+17 χιλ).
Αρχικα μου ειπε να δει κ τις εξετ. αιματος κ μαλλον παμε για ωοληψια την Πεμπτη.
Μολις βγηκαν τα αποτελεσματα μου ειπε  το πρωι της Πεμπτης να ξανακανω Ε2 κ LH κ να με δει το απογευμα στο ιατρειο του.
LH:3,4
E2: 106
Προγεστερονη0,4

Πως σας φαινονται; Υπαρχει περιπτωση να μου ακυρωσει την ωοληψια;

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, eleonora85 said:

Καλησπερα σε ολες!!
Μια κ μιλατε για τροποποιημενο φυσικο,  πηρα κ εγω 5 μερες femara κ πηγα σημερα (8η μερα κυκλου) να με δει. Ειδε 2 ωαρια στη δεξια ωοθηκη (16+17 χιλ).
Αρχικα μου ειπε να δει κ τις εξετ. αιματος κ μαλλον παμε για ωοληψια την Πεμπτη.
Μολις βγηκαν τα αποτελεσματα μου ειπε  το πρωι της Πεμπτης να ξανακανω Ε2 κ LH κ να με δει το απογευμα στο ιατρειο του.
Προγεστερονη0,4

Όχι καλέ, γιατί να στην ακυρώσει; Είναι μία χαρά οι εξετάσεις σου. Υπολόγισε ότι το femara μειώνει και τα οιστρογόνα αλλά έτσι κι αλλιώς είναι νωρίς ακόμα. Καλή επιτυχία!

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Όχι καλέ, γιατί να στην ακυρώσει; Είναι μία χαρά οι εξετάσεις σου. Υπολόγισε ότι το femara μειώνει και τα οιστρογόνα αλλά έτσι κι αλλιώς είναι νωρίς ακόμα. Καλή επιτυχία!

Σε ευχαριστω πολυ Κατερινα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, eleonora85 είπε:

Καλησπερα σε ολες!!
Προγεστερονη0,4

Όχι, θέλει απλά να ανεβεί και άλλο η Ε2. Χάνεις λίγο στην τιμή και από το femara. Καλή επιτυχία!

Να ρωτησω κατι ακομη : αν υποθεσουμε οτι φτιαξουμε βλαστοκυστη, μπορει να τη βαλει στον ιδιο κυκλο , οπως κ με κανονικη διεγερση, ή περιμενουμε επομενο κυκλο, οταν εχουμε παρει femara ;;

23 ώρες πρίν, eleonora85 είπε:

Καλησπερα σε ολες!!
Προγεστερονη0,4

Αχ κοριτσι μου, μου θυμισες εμενα με αυτα τα μαγικα χαπακια γονιμοποιηθηκε ενα και μοναδικο το οποιο μου χαρισε το μικρακι μου(ακομα δεν εχω γεννησει μπηκα στο μηνα μου)ευχομαι τα καλυτερα να ειναι τα τυχερα σου!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Jamie είπε:

Αχ κοριτσι μου, μου θυμισες εμενα με αυτα τα μαγικα χαπακια γονιμοποιηθηκε ενα και μοναδικο το οποιο μου χαρισε το μικρακι μου(ακομα δεν εχω γεννησει μπηκα στο μηνα μου)ευχομαι τα καλυτερα να ειναι τα τυχερα σου!!

Ευχομαι συντομα να κρατησεις το θαυματακι στα χερια σου!!
Μακαρι να εχω την ιδια τυχη. Εχουν προηγηθει 2 κανονικες διεγερσεις (9 κ 10 ωαρια αντιστοιχα)κ ακομη δεν εχω φτασει στο τελος (μονο μια αποβολη 5ου μηνα που ακομη προσπαθω να ξεπερασω)

Just now, eleonora85 είπε:

Ευχομαι συντομα να κρατησεις το θαυματακι στα χερια σου!!
Μακαρι να εχω την ιδια τυχη. Εχουν προηγηθει 2 κανονικες διεγερσεις (9 κ 10 ωαρια αντιστοιχα)κ ακομη δεν εχω φτασει στο τελος (μονο μια αποβολη 5ου μηνα που ακομη προσπαθω να ξεπερασω)

εσενα σου εκανε μεταφορα στον ιδιο κυκλο;;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...