Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Όχι, δεν είπες πολλά! Θέλω κι άλλα από την εμπειρία σου! 😊Ένα φυσικό κύκλο έχω κάνει που μου έδωσε 1 έμβρυο 3ημερων άριστο. Στο 2ο φυσικό κύκλο δεν το προλάβανε, έσπασε κάτι που το κατάλαβα από το προηγούμενο βράδυ. Γενικά την καταλαβαίνω την ωορρηξία μου, γίνεται 10η με 11η ημέρα. Ακόμη και με φάρμακα δεν έκανα αργότερα ωοληψια αλλά πολύ πιθανό από τα φάρμακα το δικό μου να είχε μεγαλώσει υπερβολικά και να μην ήταν καλό. 

Ο υπέρηχος δηλαδή δεν αρκεί? 8η ημέρα μου είπε να μετρήσω οιστραδιολη και lh αλλά λογικά το ίδιο βράδυ θα κάνω και ovitrelle όπως το βλέπω εγώ. 

Εφόσον ξεκινάς με χαμηλή Ε2 λογικά δεν υπάρχει κυστικό. Άρα μετά, κατά την 7η μέρα που θα μετρήσεις Ε2 και LH και θα κάνεις υπέρηχο θα έχεις μια πρώτη εικόνα. Καλό θα είναι όμως να υπάρχει και επόμενη φορά πχ 9η μέρα για να δεις πόση αύξηση είχε η Ε2 και το μέγεθος του αν και πόσο αυξήθηκε. Κ τότε σου βάζει την οβιτρελ. Κ εγώ νωρίς έκανα ωορρηξία και μάλιστα με μικρό μέγεθος ωοθηλακιο, έχω κάνει βλαστοκυστη με ωοθηλακιο που μετρήσαμε 15χιλ τη μέρα της οβιτρελ. Είναι στον οργανισμό της καθεμιάς. Δεν είναι όλα τα ωοθηλακια να φτάσουν στα 20+ Χιλ. Τελοσπαντων, εγώ πάντα ήθελα να έχω δύο διαδοχικές μετρήσεις. Και να ξέρεις με πόση Ε2 πας για ωοληψια. Ώστε αν είναι καλό τελικά το ωάριο να έχεις σαν δείγμα πόσο φτάνει η Ε2 σου. Εγώ για παράδειγμα πήγα με 120 περίπου για ωοληψια και δεν ήταν καλό. Πάνω από 200 ήταν. Οπότε μετά δεν ξαναπήγαινα με χαμηλή ακόμη κ αν αυτό μεγάλωνε σε μέγεθος. Αλλά πάντα με κάθε επιφύλαξη γιατί κάθε οργανισμός διαφέρει. Απλώς έβγαζα τα δικά μου στατιστικά. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

17 ώρες πρίν, Maira- είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ! Σας παρακολουθώ μέρες , από τότε δλδ που ο γιατρός μας ανακοίνωσε ότι πάμε για εξωσωματική… ήθελα να κάνω μια ερώτηση! Η επιτροπή για να πάρεις δωρεάν τα φάρμακα είναι μια δύσκολη διαδικασία ; Επίσης εμένα μου είπαν να πάω 2 μέρες… την μια μέρα να πάω τα χαρτιά και την επόμενη μέρα (Παρασκευή) να περάσω επιτροπή. Κατάλαβα καλά ; Είναι σε δύο φάσεις ; 

Καλημέρα!!!Είναι λίγο χρονοβόρα μέχρι να μαζέψεις όλα τα απαραίτητα χαρτιά. Από κει και πέρα εγώ πήγα μια φορά για να πάω τα χαρτιά,μετά από λίγο καιρό με πήραν τηλ οτι πέρασα και πήγα απλός να πάρω την απόφαση. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , Anna G είπε:

Καλημέρα!!!Είναι λίγο χρονοβόρα μέχρι να μαζέψεις όλα τα απαραίτητα χαρτιά. Από κει και πέρα εγώ πήγα μια φορά για να πάω τα χαρτιά,μετά από λίγο καιρό με πήραν τηλ οτι πέρασα και πήγα απλός να πάρω την απόφαση. 

Κορίτσι μου πώς πήγε η γονιμοποίηση;

1 hour ago, Anna G είπε:

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλων σας ! Έχω ετοιμάσει όλα τα χαρτιά κ περνάω την επόμενη εβδομάδα κορίτσια στο Αιγάλεω ! Οπότε γίνεται σε δυο φάσεις,  καταλαβα καλα…

2 ώρες πρίν, Maira- είπε:

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλων σας ! Έχω ετοιμάσει όλα τα χαρτιά κ περνάω την επόμενη εβδομάδα κορίτσια στο Αιγάλεω ! Οπότε γίνεται σε δυο φάσεις,  καταλαβα καλα…

Καλησπέρα, εγώ που πήγα τον Μάρτιο του 2022 στο Μαρούσι, έδωσα τα χαρτιά και μετά από μια ώρα με φώναξαν και μου παρέδωσαν την απόφαση. 

Διαφημίσεις

On 29/4/2023 at 2:44 ΜΜ, glamflake26 είπε:

Καλησπερα κοριτσια..εχω καιρο να γραψω εδω αλλα ηθελα να πω τα τελευταία νεα μου μηπως εχει καμια κοπελα ιδια εμπειρία...

Εκανα ετ 20/04 με 3 βλαστοκυστες.. βασικα 1 ηταν βλαστοκυστη ΒΒ αποτι μου ειπαν και τα αλλα δυο το πρωι της ετ δεν ειχαν γινει ακομα αλλα μεχρι την ωρα της ετ προχωρησαν και γιαυτο τα βαλαμε...το ενα ηταν πολυ καλο και το άλλο μέτριο...

Ε λοιπον δεν άντεξα και πηγα σημερα 9η μερα για χοριακη, τι το θελα, και βγηκε 3.16....απτην κλινική μ ειπαν 14η αααντε 12η.... τωρα εννοείται εχω απογοητευτεί και δεν ελπιζω πολλα σε 3 μερες ποσο πολυ να ανεβει...? 

Ειχε καποια αλλη κοπελα παρόμοια εμπειρία και να πηγαν ολα καλα?? Ειμαι να σκασω απο χθες..

πρίν από 24 λεπτά , glamflake26 είπε:

Ειχε καποια αλλη κοπελα παρόμοια εμπειρία και να πηγαν ολα καλα?? Ειμαι να σκασω απο χθες..

Καλησπέρα. Με βλαστοκυστες ένατη ημέρα πιστεύω θα είχε δείξει. Μακάρι να γίνει μεθαύριο η ανατροπή 🙏

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , glamflake26 είπε:

Εγώ σχεδόν με μια μέρα περισσότερο είχα 6,7 και δεν μου έδωσαν ελπίδες, όπως και έγινε. Δεν θα σου φουσκώσω τα μυαλά, είναι λίγο δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Άλλωστε αν είχε τελειώσει δεν θα επέμεναν να επαναλάβεις. Λίγο υπομονή, όσο εκνευριστικό και αν είναι αυτό που σου λέω. Ευχομαι να έχεις ευχάριστα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , glamflake26 είπε:

Κοριτσι μου λυπάμαι πολύ γιατί θυμάμαι ότι προσπαθείτε καιρό. Δεν έχω ακούσει καμία περίπτωση με αρνητικη χοριακη (<5) την 9η μέρα που να υπήρξε ανατροπή. Ιδανικά θα έπρεπε να είχες δει νούμερο γύρω στο 100 ή τουλάχιστον πάνω από 40. Θεωρώ τους γιατρούς που επιμένουν μετά από αρνητική χοριακη την 9η μέρα εγωιστές έως και αναισθητους.

• Μου αρέσει 4

4 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Καλησπέρα. Με βλαστοκυστες ένατη ημέρα πιστεύω θα είχε δείξει. Μακάρι να γίνει μεθαύριο η ανατροπή 🙏

Και γω σε ανατροπή ελπιζω αν και ξερω οτι ειναι αδύνατον...τι να πω η ελπιδα πεθαίνει τελευταία...

3 ώρες πρίν, Nels είπε:

Κοριτσι μου λυπάμαι πολύ γιατί θυμάμαι ότι προσπαθείτε καιρό. Δεν έχω ακούσει καμία περίπτωση με αρνητικη χοριακη (<5) την 9η μέρα που να υπήρξε ανατροπή. Ιδανικά θα έπρεπε να είχες δει νούμερο γύρω στο 100 ή τουλάχιστον πάνω από 40. Θεωρώ τους γιατρούς που επιμένουν μετά από αρνητική χοριακη την 9η μέρα εγωιστές έως και αναισθητους.

Ναι προσπαθούμε αρκετα χρόνια η αληθεια ειναι...με πολυ κόπο μαζεψαμε 11 αυγά εβγαλαν τα 7 και προχωρησαν τα 3 που μεταφεραμε.. τωρα έχουμε αλλα 4 3ης μερας αλλα αν δεν πετυχουμε και την επομενη φορα δεν ξερω αν εχω κουράγιο να συνεχισω τις προσπάθειες...

Αυτοι μου ειπαν κανονικά 14η μερα να παω... προφανως να το σιγουρεψουμε...

Ενταξει χθες ημουν χαλια σημερα το εχω χωνέψει...θα παω την τριτη παλι να μου φυγει και μενα απτο μυαλό και βλεπουμε μετά...

3 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Εγώ σχεδόν με μια μέρα περισσότερο είχα 6,7 και δεν μου έδωσαν ελπίδες, όπως και έγινε. Δεν θα σου φουσκώσω τα μυαλά, είναι λίγο δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Άλλωστε αν είχε τελειώσει δεν θα επέμεναν να επαναλάβεις. Λίγο υπομονή, όσο εκνευριστικό και αν είναι αυτό που σου λέω. Ευχομαι να έχεις ευχάριστα!

Σευχαριστω..μακαρι να ανέβει αλλα κραταω μικρο καλάθι... αυτες οι μερες μετα την ετ ειναι το χειρότερο απολη τη διαδικασία...

• Καλή τύχη! 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , glamflake26 είπε:

Και γω σε ανατροπή ελπιζω αν και ξερω οτι ειναι αδύνατον...τι να πω η ελπιδα πεθαίνει τελευταία...

Ναι προσπαθούμε αρκετα χρόνια η αληθεια ειναι...με πολυ κόπο μαζεψαμε 11 αυγά εβγαλαν τα 7 και προχωρησαν τα 3 που μεταφεραμε.. τωρα έχουμε αλλα 4 3ης μερας αλλα αν δεν πετυχουμε και την επομενη φορα δεν ξερω αν εχω κουράγιο να συνεχισω τις προσπάθειες...

Αυτοι μου ειπαν κανονικά 14η μερα να παω... προφανως να το σιγουρεψουμε...

Ενταξει χθες ημουν χαλια σημερα το εχω χωνέψει...θα παω την τριτη παλι να μου φυγει και μενα απτο μυαλό και βλεπουμε μετά...

Σευχαριστω..μακαρι να ανέβει αλλα κραταω μικρο καλάθι... αυτες οι μερες μετα την ετ ειναι το χειρότερο απολη τη διαδικασία...

Εύχομαι τα τελευταία σας παγωτινια να είναι και τα τυχερά! Κι εμείς με το τελευταίο από τα 10 εμβρυα μετά από 3 διεγερσεις και με την 3η εμβρυομεταφορα τα καταφέραμε. Και εσείς έχετε αλλα 4!! Έχεις μείνει ποτέ έγκυος έστω και με βιοχημικη/παλινδρομη? Τι ηλικία έχεις?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Nels είπε:

Εύχομαι τα τελευταία σας παγωτινια να είναι και τα τυχερά! Κι εμείς με το τελευταίο από τα 10 εμβρυα μετά από 3 διεγερσεις και με την 3η εμβρυομεταφορα τα καταφέραμε. Και εσείς έχετε αλλα 4!! Έχεις μείνει ποτέ έγκυος έστω και με βιοχημικη/παλινδρομη? Τι ηλικία έχεις?

Αχ μπραβο!! Συγχαρητήρια!! Να σου ζήσει ή με το καλό αν δεν γέννησες ακομα..

Πέρυσι τον Φεβρουάριο ηταν η τελευταια ετ που κάναμε και ηταν βιοχημικη.. ειχα παει 11η μερα τοτε και ηταν 6και κατι... 

Just now, glamflake26 είπε:

Πέρυσι τον Φεβρουάριο ηταν η τελευταια ετ που κάναμε και ηταν βιοχημικη.. ειχα παει 11η μερα τοτε και ηταν 6και κατι... 

38 ειμαι

πρίν από 2 λεπτά , glamflake26 είπε:

38 ειμαι

Απλα απογοητευομαι γιατι τα καναμε όλα...μετα απο 2 χρονια επιτελους η ngs εδειξε 88%... οι εξετασεις ολες καλες.. καναμε σκρατσινκ δεν ημουν καθόλου αγχωμένη...ημουν σιγουρη οτι ηταν η σειρα μου...ειχα και λιγο καφε ροζ 6η ή 7η μερα και λεω εμφυτευσης ειναι!! 

12 ώρες πρίν, glamflake26 είπε:

38 ειμαι

Απλα απογοητευομαι γιατι τα καναμε όλα...μετα απο 2 χρονια επιτελους η ngs εδειξε 88%... οι εξετασεις ολες καλες.. καναμε σκρατσινκ δεν ημουν καθόλου αγχωμένη...ημουν σιγουρη οτι ηταν η σειρα μου...ειχα και λιγο καφε ροζ 6η ή 7η μερα και λεω εμφυτευσης ειναι!! 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, μόλις μπήκα στο β τρίμηνο οποτε έχω δρόμο ακόμη αλλα είμαι αισιοδοξη οτι μετά από τόση ταλαιπωρία όλα θα πάνε καλά.

Μην απογοητευεσαι, είσαι μικρή ακόμη και αφού τα έχετε ψάξει όλα και είσαι στα καλύτερα σου και έχεις και κατεψυγμένα εμβρυακια θα ερθει σύντομα και το μωρακι! Εμεις να φανταστείς ξεκίνησαμε στα 40 μας τις προσπάθειες και με πολύ κακό σπερμα. One way or another όλες τα καταφέρνουμε!

πρίν από 7 λεπτά , Nels είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, μόλις μπήκα στο β τρίμηνο οποτε έχω δρόμο ακόμη αλλα είμαι αισιοδοξη οτι μετά από τόση ταλαιπωρία όλα θα πάνε καλά.

Μην απογοητευεσαι, είσαι μικρή ακόμη και αφού τα έχετε ψάξει όλα και είσαι στα καλύτερα σου και έχεις και κατεψυγμένα εμβρυακια θα ερθει σύντομα και το μωρακι! Εμεις να φανταστείς ξεκίνησαμε στα 40 μας τις προσπάθειες και με πολύ κακό σπερμα. One way or another όλες τα 

Μακάρι τι να πω... 

Με το καλο λοιπον ολα να σου πανε τελεια εύχομαι!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...