Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου, σας έχω μερικά νεακια.. και σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να τα μοιραστώ μαζί σας! ❤️ Αρχικά σήμερα είχα ραντεβού με τον γιατρό μου για να ξεκινήσουμε μερικά πραγματάκια για την επιτροπή.. κάναμε τον υπέρηχο που από ότι είπε οι ωοθήκες μου του φάνηκαν πολύ καλές.. (γιατί την πρώτη φορά που μου έκανε υπέρηχο ήταν μετά την ωοληψια που οι ωοθήκες μου ήταν γεμάτες ωοθηλακια για όσες θυμάστε την ιστορία μου).. κάναμε την σαλπιγγογραφια όπου και οι δυο σάλπιγγες είναι βατές και έκανα και την ΑΜΗ.. μόλις έλαβα το αποτέλεσμα από κέντρο κι η τιμή είναι 14,55pmol/L. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι αρκετά καλή τιμή! Άκουω και δικές σας γνώμες! Εκείνος θεωρεί πως η τύχη είναι με το μέρος μας! Κάνω την προσευχή μου όλα να συνεχίσουν να είναι έτσι! 

• Μου αρέσει 3
  • Καλή τύχη! 4
  • Ευχή 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 59 λεπτά , Σποράκι είπε:

Αν δεν θες πάλι ενέσεις μπορείς να κανείς φυσικούς ή τροποποιημένους φυσικούς με κλομιφεν, σεπραφαρ ή φεμαρα. Μπορεί να πάρεις μέχρι 3-4 το πολύ αλλά συνίσταται ειδικά σε αυτές τις ηλικίες. Εγώ με χάλια ανταπόκριση στις ενέσεις τα πάω πολύ καλύτερα με τα φαρμακα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι λογικά θα χρειαστείς περισσότερους κύκλους για να μαζέψεις 2-3 βλαστοκυστες.

Την 1η φορά έβγαλα βλαστοκυστες τώρα θα ηθελα να δοκιμάσω με έμβρυα 3ημερων, για αυτό σκέφτομαι να πάρω τα φάρμακα κ όχι να κάνω ενέσεις… κ λέω αν με την menopur έβγαλα 7 κ έμειναν τα 2 γιατί να μην δοκιμάσω με φάρμακα κ να πάρω απευθείας 2, αν βέβαια τα βγάλω… 

πρίν από 46 λεπτά , Machart είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου, σας έχω μερικά νεακια.. και σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να τα μοιραστώ μαζί σας! ❤️ Αρχικά σήμερα είχα ραντεβού με τον γιατρό μου για να ξεκινήσουμε μερικά πραγματάκια για την επιτροπή.. κάναμε τον υπέρηχο που από ότι είπε οι ωοθήκες μου του φάνηκαν πολύ καλές.. (γιατί την πρώτη φορά που μου έκανε υπέρηχο ήταν μετά την ωοληψια που οι ωοθήκες μου ήταν γεμάτες ωοθηλακια για όσες θυμάστε την ιστορία μου).. κάναμε την σαλπιγγογραφια όπου και οι δυο σάλπιγγες είναι βατές και έκανα και την ΑΜΗ.. μόλις έλαβα το αποτέλεσμα από κέντρο κι η τιμή είναι 14,55pmol/L. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι αρκετά καλή τιμή! Άκουω και δικές σας γνώμες! Εκείνος θεωρεί πως η τύχη είναι με το μέρος μας! Κάνω την προσευχή μου όλα να συνεχίσουν να είναι έτσι! 

Τέλεια είναι η τιμή σου! Όντως φαίνεται ότι θα πάνε όλα τέλεια. Πολύ καλή επιτυχία!

πρίν από 24 λεπτά , Elafaki83 είπε:

Την 1η φορά έβγαλα βλαστοκυστες τώρα θα ηθελα να δοκιμάσω με έμβρυα 3ημερων, για αυτό σκέφτομαι να πάρω τα φάρμακα κ όχι να κάνω ενέσεις… κ λέω αν με την menopur έβγαλα 7 κ έμειναν τα 2 γιατί να μην δοκιμάσω με φάρμακα κ να πάρω απευθείας 2, αν βέβαια τα βγάλω… 

Καλά σκέφτεσαι αν και εγώ που ταλαιπωρούμε με φυσικούς θα ευχόμουν να μπορούσα να πάρω φάρμακα να ξεμπερδευω. Δοκίμασε το, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Τριών ημερών ακόμα πιο εύκολο!

• Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα κορίτσια! Μετά από 5 εμβρυομεταφορες εκ των οποίων οι 4 με φάρμακα και η μια σε φυσικό κύκλο, αποφάσισα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια με φυσικούς κύκλους. Θα κάνω 4 ωοληψίες και ελπίζω να πάρω κάποια βλαστοκυστη. Ανταποκρινομουν καλά στα φάρμακα αλλά εκτός του ότι δε θέλω να επιβαρύνω τον οργανισμό μου με άλλα, έχω την αίσθηση ότι το δικό μου ωάριο εντελώς φυσικά θα δώσει καλύτερα αποτελέσματα. Μίλησα με κάποιους γιατρούς οι οποίοι επεμειναν να πάρω κλομιφαινη αλλά το απέρριψα κι αυτό γιατί όταν σε κάποιο γιατρό είχα αναφέρει την orgalutran που θα έπρεπε να κάνω  μου είπε ότι δεν τη δίνουν αυτοί ως κέντρο γιατί ρίχνει απότομα τα έπιπεδα οιστρογονων. 

Να μη σας κουράζω, ίσως κάνω του κεφαλιού μου, ίσως μπω σε μια διαδικασία χωρίς αποτέλεσμα, θέλω όμως να το δοκιμάσω. 

Ήθελα να σας ρωτήσω, η τιμή ή αρχική της οιστραδιολης παίζει κάποιο ρόλο αν ειναι χαμηλή? 2η ημέρα του κύκλου και είχα τιμή 33. Ρωταω μήπως τύχει να ακυρωθεί ο κύκλος ή είναι νωρίς ακόμη για να το ξέρω. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Eternity είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Μετά από 5 εμβρυομεταφορες εκ των οποίων οι 4 με φάρμακα και η μια σε φυσικό κύκλο, αποφάσισα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια με φυσικούς κύκλους. Θα κάνω 4 ωοληψίες και ελπίζω να πάρω κάποια βλαστοκυστη. Ανταποκρινομουν καλά στα φάρμακα αλλά εκτός του ότι δε θέλω να επιβαρύνω τον οργανισμό μου με άλλα, έχω την αίσθηση ότι το δικό μου ωάριο εντελώς φυσικά θα δώσει καλύτερα αποτελέσματα. Μίλησα με κάποιους γιατρούς οι οποίοι επεμειναν να πάρω κλομιφαινη αλλά το απέρριψα κι αυτό γιατί όταν σε κάποιο γιατρό είχα αναφέρει την orgalutran που θα έπρεπε να κάνω  μου είπε ότι δεν τη δίνουν αυτοί ως κέντρο γιατί ρίχνει απότομα τα έπιπεδα οιστρογονων. 

Να μη σας κουράζω, ίσως κάνω του κεφαλιού μου, ίσως μπω σε μια διαδικασία χωρίς αποτέλεσμα, θέλω όμως να το δοκιμάσω. 

Ήθελα να σας ρωτήσω, η τιμή ή αρχική της οιστραδιολης παίζει κάποιο ρόλο αν ειναι χαμηλή? 2η ημέρα του κύκλου και είχα τιμή 33. Ρωταω μήπως τύχει να ακυρωθεί ο κύκλος ή είναι νωρίς ακόμη για να το ξέρω. 

Καλησπέρα! Orgalutran δεν χρειάζεται να παίρνεις, ακόμα και αν έχεις πάρει κλομιφεν. Συνήθως παίρνουν οι κοπέλες με πολλά ωαρια. Η τιμή σου είναι καλή αν και σε φυσικό κύκλο δεν έχει και πολύ νόημα να μετράς δεύτερη μέρα γιατί δεν ξεκινάς φάρμακα. Εμένα ο γιατρός μου ζητάει κατευθείαν 7η μαζί με τον υπέρηχο. Ευχομαι να μην ταλαιπωρηθείς άλλο και αυτή να είναι η τυχερή σου. Είμαστε στην ίδια φάση!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Καλησπέρα! Orgalutran δεν χρειάζεται να παίρνεις, ακόμα και αν έχεις πάρει κλομιφεν. Συνήθως παίρνουν οι κοπέλες με πολλά ωαρια. Η τιμή σου είναι καλή αν και σε φυσικό κύκλο δεν έχει και πολύ νόημα να μετράς δεύτερη μέρα γιατί δεν ξεκινάς φάρμακα. Εμένα ο γιατρός μου ζητάει κατευθείαν 7η μαζί με τον υπέρηχο. Ευχομαι να μην ταλαιπωρηθείς άλλο και αυτή να είναι η τυχερή σου. Είμαστε στην ίδια φάση!!!

Κατάλαβα ότι στην αρχή θέλουν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποια κύστη. Σε προηγούμενο φυσικό με άλλο γιατρό μου ζητούσε και υπέρηχο στην αρχή. Καλή επιτυχία και σε εσένα! Ας ελπίσουμε να είμαστε τυχερές αυτή τη φορά γιατί κακά τα ψέματα, θέλει και λίγη τύχη για να πέσεις στον κύκλο με το ένα το καλό! Καλή επιτυχία!!! 

12 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Θα σου πω καθαρά προσωπική άποψη λόγω εμπειρίας στους φυσικούς. Να μετρήσεις 2η μέρα, καλά θα κάνεις, θέλουμε μια χαμηλή Ε2 ώστε να ξέρεις ότι δεν ξεκινάς με κυστικό. Επίσης να μετράς κ μετά συχνά Ε2 κυρίως μετά την 7η μέρα. Έχω κάνει αμέτρητους φυσικούς, πήγαινα για ωοληψια αν ήξερα ότι ανεβαίνει η Ε2 . Μην περιμένεις τρελά νούμερα φυσικά. Αλλά να ανεβαίνει. Γι αυτό κ χρειάζονται διαδοχικές μετρήσεις. Επίσης όταν πλησιάζουν οι μέρες χρειάζεται κ μέτρηση LH για να προλάβεις μη γίνει ωορρηξία. Ο φυσικός για μένα θέλει προσοχή και μελέτη και δεν το κάνουν δυστυχώς όλοι οι γιατροί. Εγώ πήγαινα σε έναν κ ήθελε να αποφασίζει μόνο με βάση τον υπέρηχο. Που το θεωρώ λάθος. Δεν είναι φυστίκια τα χιλιάρικα να τα πετάμε στις ωοληψιες Με 100 πχ οιστραδιόλη. Επειδή με παρέσυραν κ το έκανα το λάθος μετά σταμάτησα κ αποφάσιζα πλέον εγώ. 

Πολλά είπα, Καλή επιτυχία σου εύχομαι κ υπομονή. Συμφωνώ με τους φυσικούς γιατί φαίνεται πιο καθαρά η δυναμική του ωαρίου (κάποιες φορές) αφού αναπτύσσεται μόνο του χωρίς βοήθεια. Η αρχική σου Ε2 μια χαρά. Κάτω από 50 την θέλουμε.. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 20 λεπτά , lizard12 είπε:

Θα σου πω καθαρά προσωπική άποψη λόγω εμπειρίας στους φυσικούς. Να μετρήσεις 2η μέρα, καλά θα κάνεις, θέλουμε μια χαμηλή Ε2 ώστε να ξέρεις ότι δεν ξεκινάς με κυστικό. Επίσης να μετράς κ μετά συχνά Ε2 κυρίως μετά την 7η μέρα. Έχω κάνει αμέτρητους φυσικούς, πήγαινα για ωοληψια αν ήξερα ότι ανεβαίνει η Ε2 . Μην περιμένεις τρελά νούμερα φυσικά. Αλλά να ανεβαίνει. Γι αυτό κ χρειάζονται διαδοχικές μετρήσεις. Επίσης όταν πλησιάζουν οι μέρες χρειάζεται κ μέτρηση LH για να προλάβεις μη γίνει ωορρηξία. Ο φυσικός για μένα θέλει προσοχή και μελέτη και δεν το κάνουν δυστυχώς όλοι οι γιατροί. Εγώ πήγαινα σε έναν κ ήθελε να αποφασίζει μόνο με βάση τον υπέρηχο. Που το θεωρώ λάθος. Δεν είναι φυστίκια τα χιλιάρικα να τα πετάμε στις ωοληψιες Με 100 πχ οιστραδιόλη. Επειδή με παρέσυραν κ το έκανα το λάθος μετά σταμάτησα κ αποφάσιζα πλέον εγώ. 

Πολλά είπα, Καλή επιτυχία σου εύχομαι κ υπομονή. Συμφωνώ με τους φυσικούς γιατί φαίνεται πιο καθαρά η δυναμική του ωαρίου (κάποιες φορές) αφού αναπτύσσεται μόνο του χωρίς βοήθεια. Η αρχική σου Ε2 μια χαρά. Κάτω από 50 την θέλουμε.. 

Όχι, δεν είπες πολλά! Θέλω κι άλλα από την εμπειρία σου! 😊Ένα φυσικό κύκλο έχω κάνει που μου έδωσε 1 έμβρυο 3ημερων άριστο. Στο 2ο φυσικό κύκλο δεν το προλάβανε, έσπασε κάτι που το κατάλαβα από το προηγούμενο βράδυ. Γενικά την καταλαβαίνω την ωορρηξία μου, γίνεται 10η με 11η ημέρα. Ακόμη και με φάρμακα δεν έκανα αργότερα ωοληψια αλλά πολύ πιθανό από τα φάρμακα το δικό μου να είχε μεγαλώσει υπερβολικά και να μην ήταν καλό. 

Ο υπέρηχος δηλαδή δεν αρκεί? 8η ημέρα μου είπε να μετρήσω οιστραδιολη και lh αλλά λογικά το ίδιο βράδυ θα κάνω και ovitrelle όπως το βλέπω εγώ. 

1 hour ago, Eternity είπε:

Κατάλαβα ότι στην αρχή θέλουν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποια κύστη. Σε προηγούμενο φυσικό με άλλο γιατρό μου ζητούσε και υπέρηχο στην αρχή. Καλή επιτυχία και σε εσένα! Ας ελπίσουμε να είμαστε τυχερές αυτή τη φορά γιατί κακά τα ψέματα, θέλει και λίγη τύχη για να πέσεις στον κύκλο με το ένα το καλό! Καλή επιτυχία!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ. Ναι θέλουν να αποκλείσουν την κύστη όταν είναι να ξεκινήσεις ενέσεις, μη τις πάρεις τσάμπα. Τώρα στον φυσικό και κύστη να έχεις θα το δείτε στον υπέρηχο και στις τιμές της 7η μέρας και απλα δεν θα προχωρήσεις σε ωοληψια. Καλά εννοείται ότι όποτε και να κανείς εξετάσεις καλο είναι, κακό δεν κανείς.

πρίν από 18 λεπτά , Eternity είπε:

Όχι, δεν είπες πολλά! Θέλω κι άλλα από την εμπειρία σου! 😊Ένα φυσικό κύκλο έχω κάνει που μου έδωσε 1 έμβρυο 3ημερων άριστο. Στο 2ο φυσικό κύκλο δεν το προλάβανε, έσπασε κάτι που το κατάλαβα από το προηγούμενο βράδυ. Γενικά την καταλαβαίνω την ωορρηξία μου, γίνεται 10η με 11η ημέρα. Ακόμη και με φάρμακα δεν έκανα αργότερα ωοληψια αλλά πολύ πιθανό από τα φάρμακα το δικό μου να είχε μεγαλώσει υπερβολικά και να μην ήταν καλό. 

Ο υπέρηχος δηλαδή δεν αρκεί? 8η ημέρα μου είπε να μετρήσω οιστραδιολη και lh αλλά λογικά το ίδιο βράδυ θα κάνω και ovitrelle όπως το βλέπω εγώ. 

Όπως σου είπε και @lizard12 ο υπέρηχος δεν αρκεί. Αυτό που σου λέει το έχω πάθει και εγώ με άλλον γιατρό, ευτυχώς τώρα σε αυτόν που είμαι μόνο μετά τις εξετάσεις αποφασίζει. Καλά σου ζήτησε ο γιατρός αλλά αν κάνεις νωρίς ωορρηξία σαν εμένα καλο είναι να πηγαίνεις 7η μέρα για υπέρηχο και εξετασεις. Η ε2 δείχνει πολλά και από την 7η μέρα και μετά θες μόνο να ανεβαίνει!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , Georgebbi είπε:

Καλησπέρα σε όλους τι κάνετε πως είστε? Εύχομαι καλή επιτυχία για όποιο στάδιο βρίσκεστε... Με δύναμη χαρά και τσαμπουκά. 

Λοιπόν εμείς.... Κάναμε προχθές την εμβρυομεταφορα 2 αριστων κατεψυγμένων εμβρύων 3ης μέρας. Η έμβρυολογος και ο γιατρός μας είπε ότι ειδικά το 1 έμβρυο είναι για φωτογράφιση να μπει σε περιοδικό. Η μαία μας είπε ότι ειδικά το ένα έμβρυο πάει φαντάρος.... Τι να πω ο Θεός και η ψυχή τους. 

2 μέρες πριν την εμβρυομεταφορα το ενδομητριο ήταν 9.5 και η οιστραδιολη 208... 

11 Μαΐου έχουμε χοριακη... 

Πως σας ακούγονται όλα αυτά λέτε να είναι τώρα η ωρα που θα γίνει το θαύματακι? 

Από φάρμακα παίρνει μπόλικα. 4 cyclacur 2 utrogestan 1 prolutex 1 inohep 1 salospir και 2 αυτοκόλλητα.... 

Καλή επιτυχία!!! Αυτή να είναι η τυχερή σας. Όλα φαίνονται ότι πάνε πολύ καλά!

Καλησπερα κοριτσια..εχω καιρο να γραψω εδω αλλα ηθελα να πω τα τελευταία νεα μου μηπως εχει καμια κοπελα ιδια εμπειρία...

Εκανα ετ 20/04 με 3 βλαστοκυστες.. βασικα 1 ηταν βλαστοκυστη ΒΒ αποτι μου ειπαν και τα αλλα δυο το πρωι της ετ δεν ειχαν γινει ακομα αλλα μεχρι την ωρα της ετ προχωρησαν και γιαυτο τα βαλαμε...το ενα ηταν πολυ καλο και το άλλο μέτριο...

Ε λοιπον δεν άντεξα και πηγα σημερα 9η μερα για χοριακη, τι το θελα, και βγηκε 3.16....απτην κλινική μ ειπαν 14η αααντε 12η.... τωρα εννοείται εχω απογοητευτεί και δεν ελπιζω πολλα σε 3 μερες ποσο πολυ να ανεβει...? 

Καλησπέρα κορίτσια ! Σας παρακολουθώ μέρες , από τότε δλδ που ο γιατρός μας ανακοίνωσε ότι πάμε για εξωσωματική… ήθελα να κάνω μια ερώτηση! Η επιτροπή για να πάρεις δωρεάν τα φάρμακα είναι μια δύσκολη διαδικασία ; Επίσης εμένα μου είπαν να πάω 2 μέρες… την μια μέρα να πάω τα χαρτιά και την επόμενη μέρα (Παρασκευή) να περάσω επιτροπή. Κατάλαβα καλά ; Είναι σε δύο φάσεις ; 

1 hour ago, Maira- είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ! Σας παρακολουθώ μέρες , από τότε δλδ που ο γιατρός μας ανακοίνωσε ότι πάμε για εξωσωματική… ήθελα να κάνω μια ερώτηση! Η επιτροπή για να πάρεις δωρεάν τα φάρμακα είναι μια δύσκολη διαδικασία ; Επίσης εμένα μου είπαν να πάω 2 μέρες… την μια μέρα να πάω τα χαρτιά και την επόμενη μέρα (Παρασκευή) να περάσω επιτροπή. Κατάλαβα καλά ; Είναι σε δύο φάσεις ; 

Καλησπέρα σου, η διαδικασία της επιτροπής δεν είναι δύσκολη, αλλά χρειάζεσαι καλή καθοδήγηση από τον ιατρό σου και την μαία ώστε να καταθέσεις όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά την ημέρα που έχεις να περάσεις από επιτροπή. Το πιο χρονοβόρο είναι το σπερμοδιάγραμμα που θέλει 2 με διαφορά 75 ημερών μεταξύ τους. Εδώ στην Αθήνα που έχω περάσει την ημέρα που έκλεισα το ραντεβού το πρωί έδωσα τα δικαιολογητικά και το μεσημέρι είχε βγει η απόφαση οπότε περίμενα μέχρι να βγει για να την πάρω. Σε άλλες πόλεις της Ελλάδας πιθανόν να ισχύει αυτό που λες παραπάνω. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!

1 hour ago, Maira- είπε:

Καλησπέρα, δεν είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα, ειδικά αν έχεις κάποιες εξετάσεις πχ σαλπιγγογραφια. 

Εγώ όταν πήγα τον φάκελο μου είπαν πως θα με ενημερώσουν μέσω της, τα πήγα Παρασκευή και Τρίτη με πήραν τηλ. Επίσης μου είχαν πει πως αν υπάρχει θέμα ή λείπει κάποιο χαρτί θα με ενημέρωναν πάλι για να το προσκομισω  δεν θα με έκοβαν πραγμα που είναι καλό.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...