Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπέρα και παλι κοριτσι μου. Εαν ο γιατρος σου δεν είναι καθετος για το εργαστηριο στο οποίο θελει να γινει ο ελεγχος μπορω να σου πω σε pm το εργαστηριο που τους καναμε εμεις κ δωσαμε περιπου 100 ευρω ο καθενας για μοριακο καρυοτυπο οπως σου ειπα και παραπανω. Εχει Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μου το ειχε συστησει η γυναικολογος μου.. 

Αύριο έχουμε ραντεβού οπότε θα το διευκρινίσουμε! Πήρα τιμή και από άλλο εργαστήριο και μου είπαν τα μισά.. οπότε αν είναι διαλλακτικός σχετικά με το εργαστήριο θα επιλέξω φυσικά εκείνο που με συμφερει! Στείλε μου όμως αν θέλεις κι εσυ ότι έχεις να προτείνεις!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

5 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Σίγουρα όταν έκανα τις ενέσεις ήταν υγρό..τώρα πριν δεν ξέρω αν είχε παγώσει..πήρε τον γιατρό 1φορα ο άντρας μ το πρωί και τον πήρα κ εγώ μετά για να του πω μήπως να κάναμε υπέρηχο ..αλλά δεν πρόλαβα γτ ήταν απότομος..είπε πως είναι στα χειρουργεία κ πως δεν έχει νόημα να τ συζητάμε χίλιες φορές ..το πολύ πολύ να μην λειτουργήσει είπε εγώ δεν θα πάθω κατι..αλλά στεναχωρήθηκα γτ μου λέει τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι ..ξέρω ότι αγχώνομαι αλλά δεν είναι λογικό ;δεν τον ξαναειχα πάρει άλλωστε 

Απολυτα λογικο ειναι. Εγω πηρα σημερα την πενα για τις ενεσεις και μονο που διαβασα τις οδηγιες με ελουσε κρυος ιδρωτας. Φοβαιμαι ηδη οτι θα τα κανω ολα λαθος!!!

πρίν από 22 λεπτά , Machart είπε:

Αύριο έχουμε ραντεβού οπότε θα το διευκρινίσουμε! Πήρα τιμή και από άλλο εργαστήριο και μου είπαν τα μισά.. οπότε αν είναι διαλλακτικός σχετικά με το εργαστήριο θα επιλέξω φυσικά εκείνο που με συμφερει! Στείλε μου όμως αν θέλεις κι εσυ ότι έχεις να προτείνεις!

Ναι αυτα θελουν ψαξιμο. Κι εμας μας ειχε προτεινει να παμε σε συγκεκριμενο εργαστηριο για τις εξειδικευμενες εξετασεις σπερματος και πηγαμε σε αλλο που ηθελε τα μισα λεφτα!!!

πρίν από 43 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Απολυτα λογικο ειναι. Εγω πηρα σημερα την πενα για τις ενεσεις και μονο που διαβασα τις οδηγιες με ελουσε κρυος ιδρωτας. Φοβαιμαι ηδη οτι θα τα κανω ολα λαθος!!!

Ναι αυτα θελουν ψαξιμο. Κι εμας μας ειχε προτεινει να παμε σε συγκεκριμενο εργαστηριο για τις εξειδικευμενες εξετασεις σπερματος και πηγαμε σε αλλο που ηθελε τα μισα λεφτα!!!

Άστα να πάνε...εγώ δεν έχω καν πρήξιμο ή φουσκωμα κτώρα έκανα την Τεταρτη ένεση..θα δείξει ο υπέρηχος του Σαββάτου τι παίζει π θα είμαι στην 7η μέρα..πότε ξεκινάς με το καλό ;

πρίν από 20 λεπτά , Lotos είπε:

Άστα να πάνε...εγώ δεν έχω καν πρήξιμο ή φουσκωμα κτώρα έκανα την Τεταρτη ένεση..θα δείξει ο υπέρηχος του Σαββάτου τι παίζει π θα είμαι στην 7η μέρα..πότε ξεκινάς με το καλό ;

Πρωτα ο Θεος περιμενω την περιοδο για να ξεκινησω. Μεχρι Τριτη υπολογιζω να μου ερθει, αν και τυχαινουν διαφορα απροοπτα και ευχομαι να μη στραβωσει κατι! Την 7η μερα ειναι η πρωτη φορα που θα σε δει; προβληματιζομαι για τη συχνοτητα που πρεπει να μας παρακολουθουν και για το αν πρεπει να μας βαλουν να κανουμε και εξετασεις αιματος. Εσενα σου ζητησε; 

πρίν από 9 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Πρωτα ο Θεος περιμενω την περιοδο για να ξεκινησω. Μεχρι Τριτη υπολογιζω να μου ερθει, αν και τυχαινουν διαφορα απροοπτα και ευχομαι να μη στραβωσει κατι! Την 7η μερα ειναι η πρωτη φορα που θα σε δει; προβληματιζομαι για τη συχνοτητα που πρεπει να μας παρακολουθουν και για το αν πρεπει να μας βαλουν να κανουμε και εξετασεις αιματος. Εσενα σου ζητησε; 

Ναι ναι ...αν κ τώρα με τόσο κλάμα π έχω προδιαγράψει την πορεία...σ εύχομαι να σ πάνε όλα καλά !

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Lotos είπε:

Ναι ναι ...αν κ τώρα με τόσο κλάμα π έχω προδιαγράψει την πορεία...σ εύχομαι να σ πάνε όλα καλά !

Γιατι; μην απογοητευεσαι. Να σε δει και ο γιατρος και ολα καλα θα πανε! Σ ευχαριστω πολυ πολυ ευχομαι και σε σενα το ιδιο. Να εισαι δυνατη, θα τα καταφερουμε! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 32 λεπτά , Lotos είπε:

@Lotosμου, μην σκεφτεσαι αρνητικα κ να μην προδιαγραφεις τπτ..εφοσον το υγρο της συριγγας δεν ηταν παγωμενο να μην ανησυχεις..επισης δεν εχουν ολες οι κοπελες τα ιδια συμπτωματα..

Εγω εκανα 175 μοναδες gonal καθε μερα και δεν ειχα κανενα απολυτως συμπτωμα...δεν ξερω αν ειχε παιξει ρολο πως ειχα κοψει το αλατι κ τη ζαχαρη.. αλλα αναρωτιομουν κ εγω αν με πιανουν..γτ δεν ειχα ουτε συναισθηματικες μεταπτωσεις ουτε πρηξιμο ουτε τπτ..ισα ισα ημουν πιο ξεπρησμενη απο ποτε..

Εκλαιγες πάντα έτσι εύκολα??γτ αν οχι ισως ειναι απο τις ορμονες..

Να μην απογοητευεσαι!!!

Σου στελνω μεγαλη αγκαλια!! ❤️

πρίν από 45 λεπτά , Terry1986 είπε:

@Lotosμου, μην σκεφτεσαι αρνητικα κ να μην προδιαγραφεις τπτ..εφοσον το υγρο της συριγγας δεν ηταν παγωμενο να μην ανησυχεις..επισης δεν εχουν ολες οι κοπελες τα ιδια συμπτωματα..

Εγω εκανα 175 μοναδες gonal καθε μερα και δεν ειχα κανενα απολυτως συμπτωμα...δεν ξερω αν ειχε παιξει ρολο πως ειχα κοψει το αλατι κ τη ζαχαρη.. αλλα αναρωτιομουν κ εγω αν με πιανουν..γτ δεν ειχα ουτε συναισθηματικες μεταπτωσεις ουτε πρηξιμο ουτε τπτ..ισα ισα ημουν πιο ξεπρησμενη απο ποτε..

Εκλαιγες πάντα έτσι εύκολα??γτ αν οχι ισως ειναι απο τις ορμονες..

Να μην απογοητευεσαι!!!

Σου στελνω μεγαλη αγκαλια!! ❤️

Γλυκιά μου...σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα σου λόγια ..αλήθεια με κάνουν κ νιώθω ζεστασια γτ είμαι μόνη μ κιόλας εδώ..ο άντρας μ λείπει..ήμουν ευαίσθητη αλλά εχει παραγινει το θέμα με το κλάμα όντως ..ίσως είναι ορμονικο..θα ενημερώσω το Σάββατο για την εξέλιξη..την ευχή μ να σ πάνε τέλεια σ στέλνω ...

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 2

πρίν από 23 λεπτά , Lotos είπε:

Γλυκιά μου...σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα σου λόγια ..αλήθεια με κάνουν κ νιώθω ζεστασια γτ είμαι μόνη μ κιόλας εδώ..ο άντρας μ λείπει..ήμουν ευαίσθητη αλλά εχει παραγινει το θέμα με το κλάμα όντως ..ίσως είναι ορμονικο..θα ενημερώσω το Σάββατο για την εξέλιξη..την ευχή μ να σ πάνε τέλεια σ στέλνω ...

Να μας ενημερωσεις και να μας στελνεις ο,τι θες!!!! Ειμαστε ολες εδω η μια για την αλλη! Σιγουρα σε εχει επηρεασει και η απουσια του αντρα σου σε συνδυασμο με τις ορμονες!!!  Ολα θα πανε τελεια, εχε πιστη!!!! ❤️💐

• Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, Konna89 είπε:

Ενδιαφέρομαι αν δεν τις έχετε δώσει..

Σου έστειλα πμ

6 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

@Penaki η φιλη μου πρεπει μονο μενοπουρ ειπε ο γιατρος  οποτε τις στελνεις στη κοννα.σε ευχαριστουμε πολυ!! Με το καλό και παλι να εισαι παντα καλα!

Σε ευχαριστώ πολυ κ σε σένα κ στη φίλη σου οτι καλυτερο σας ευχομαι!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Να μας ενημερωσεις και να μας στελνεις ο,τι θες!!!! Ειμαστε ολες εδω η μια για την αλλη! Σιγουρα σε εχει επηρεασει και η απουσια του αντρα σου σε συνδυασμο με τις ορμονες!!!  Ολα θα πανε τελεια, εχε πιστη!!!! ❤️💐

Κορίτσια εγω με τις gonal πέρασα υπέροχα... δε ξερω αν εχει συμβεί σε καμια αλλη... αλλα μετα την ενεση παντα αισθανόμουν πολυ σεξι... μοντελο σχεδον ... θυμαμαι οτι μου ειχε μεινει μια κλειστή και δυσκολεύτηκα να την χαρίσω....

Ελπίζω να το ξεπεράσεις σύντομα  Lotos... δες κωμωδιες... κανε βολτες... πραγματα που σε ευχαριστουν... η αυγουλοπαραγωγη θελει ψυχολογια καλη.... μια μεγαλη αγκαλια απο μένα.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 8

age.pngpreg.png

2 ώρες πρίν, αστα είπε:

Κορίτσια εγω με τις gonal πέρασα υπέροχα... δε ξερω αν εχει συμβεί σε καμια αλλη... αλλα μετα την ενεση παντα αισθανόμουν πολυ σεξι... μοντελο σχεδον ... θυμαμαι οτι μου ειχε μεινει μια κλειστή και δυσκολεύτηκα να την χαρίσω....

Ελπίζω να το ξεπεράσεις σύντομα  Lotos... δες κωμωδιες... κανε βολτες... πραγματα που σε ευχαριστουν... η αυγουλοπαραγωγη θελει ψυχολογια καλη.... μια μεγαλη αγκαλια απο μένα.

Θα συμφωνήσω και εγω!!! 
εχω κάνει 2 μίνι διεγέρσεις με χαμηλές δόσεις, εκεί 150-200.

Με μενοπουρ την 1η πρήξιμο και διάθεση όχι σούπερ. 
2η φορά με γκοναλ πέρασα και εγώ τελεια! Ούτε που το κατάλαβα. Πίστευα ότι είναι επειδή ήμουν πιο χαλαρή τη 2η φορά αλλά βλέπω έχει συμβεί και σε άλλες κοπέλες! 
Εχω 2 900UI στο ψυγείο ακόμη! Λέτε να κάνουμε κανένα γκοναλ πάρτυ με ότι έχει ξεμείνει;;; 🤣🤣🤣🤣

• Χαχα 8

Καλησπέρα σας, έχω καιρό να γράψω εδώ κοριτσια. θέλω να σας ρωτήσω το εξής. Ετών 40. Έχω κάνει ήδη μια εξωσωματική με menopur, όπου έβγαλα 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν τα 4 κ τα 2 έγιναν βλαστοκυστες, η οποία εξελίχθηκε σε βιοχημική. Σκέφτομαι να κάνω ξανά εξωσωματική, υπάρχει πιθανή εκδοχή αντί να κάνω ξανά ενέσεις, να πάρω φάρμακα αυτή την φορά κ βγάλω ωάρια, αντί να τρυπιέμαι;;; Ή πρέπει λόγω ηλικίας να κάνω παλι menopur ή κάποιο άλλο πρωτόκολλο…; Φοβάμαι παρά πολύ τις ενέσεις κοριτσια..

πρίν από 15 λεπτά , Elafaki83 είπε:

Καλησπέρα σας, έχω καιρό να γράψω εδώ κοριτσια. θέλω να σας ρωτήσω το εξής. Ετών 40. Έχω κάνει ήδη μια εξωσωματική με menopur, όπου έβγαλα 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν τα 4 κ τα 2 έγιναν βλαστοκυστες, η οποία εξελίχθηκε σε βιοχημική. Σκέφτομαι να κάνω ξανά εξωσωματική, υπάρχει πιθανή εκδοχή αντί να κάνω ξανά ενέσεις, να πάρω φάρμακα αυτή την φορά κ βγάλω ωάρια, αντί να τρυπιέμαι;;; Ή πρέπει λόγω ηλικίας να κάνω παλι menopur ή κάποιο άλλο πρωτόκολλο…; Φοβάμαι παρά πολύ τις ενέσεις κοριτσια..

Αν δεν θες πάλι ενέσεις μπορείς να κανείς φυσικούς ή τροποποιημένους φυσικούς με κλομιφεν, σεπραφαρ ή φεμαρα. Μπορεί να πάρεις μέχρι 3-4 το πολύ αλλά συνίσταται ειδικά σε αυτές τις ηλικίες. Εγώ με χάλια ανταπόκριση στις ενέσεις τα πάω πολύ καλύτερα με τα φαρμακα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι λογικά θα χρειαστείς περισσότερους κύκλους για να μαζέψεις 2-3 βλαστοκυστες.

Καλησπέρα σε όλες. Εγώ μετά από την έκτακτη περίδεση που έκανα στα διδυμακια μου την 21 εβδομάδα και μετά από αρκετές μέρες νοσηλείας γύρισα σπίτι  με στενή παρακολούθηση για τυχόν φλεγμονή κλπ. 24 εβδομάδα κλείνω σήμερα και ελπίζω να είναι η κατάσταση σταθερή για αρκετές εβδομάδες ακόμα. Είναι καμία άλλη κοπέλα με εμπειρία περίδεσης;

• Ευχή 10
  • Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...