Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

1 hour ago, Lotos είπε:

Κοριτσάκι μ..ξέρεις αυτά είναι λίγο περίεργα ..θυμασαι π εγω από τα 27 έως τα 29 ,είχα 2 παλινδρομες κ ήμουν μικρή .. όλες οι εξετάσεις κομπλέ .ο σύντροφός μ δεν καπνιζει αλλά τρώει λίγο βλακείες αν κ το βελτιωσε .πιστεύω δλδ πως το σύνδρομο κάνει τέτοια νούμερα κ σε συνδυασμό μ τα αλλα ..πως απλά είναι ζήτημα τύχης να βρεθεί το σωστό έμβρυο...δεν είσαι κ καμία μεγάλη .όσο για τον προεμφυτετικο είναι μια λύση καλή νομίζω ...απλά να έχεις γιατρό π να νιώθεις καλά ,όσο γίνεται ..

1 hour ago, xristinakarr είπε:

Λυπάμαι πολύ για τα νέα σου κορίτσι μου. Ελπίζω και πραγματικά πιστεύω ότι η επόμενη φορά θα είναι η καλή. 

Νομίζω σχεδόν όλοι οι γυναικολόγοι τα ίδια λένε. Κι εμάς μας έλεγε όλα τα ξεπερνάει η μικρογονιμοποίηση, προχωρήστε, μην περιμένετε.. Και δεν το λέει και από άποψη χρημάτων, ο συγκεκριμένος με παρακολουθεί χρόνια και δεν είναι καθόλου φιλοχρήματος.

Ο ανδρολόγος όμως ήταν τελείως αντίθετος γιατί λέει ότι ένα μορφολογικά αποδεκτό σπερματοζωάριο μπορεί να έχει υψηλό κατακερματισμό. Μεγάλη η συζήτηση γι' αυτό το θέμα.. Μου φαίνεται ποντάρουν όλοι στην τύχη ότι ε, από τα 2-4 που μεταφέρουμε όλο και κάποιο έμβρυο θα είναι οκ. Τί να πω.. όλες πάνω κάτω τα ίδια ακούμε κορίτσι μου.  Κι από την άλλη υπάρχουν και τα ζευγάρια με μικρή ηλικία όπως αναφέρει και η Lotos, και με χαμηλό κατακερματισμό τα οποία ταλαιπωρούνται και δεν πετυχαίνουν με την πρώτη ή τη δεύτερη. Είναι και η ρημάδα η τύχη. 

Εύχομαι ολόψυχα να το αφήσεις σύντομα πίσω σου όλο αυτό και να οπλιστείς με αισιοδοξία για τη συνέχεια..!

Υ.Γ. Έχουμε την ίδια ηλικία αν κρίνω από τη χρονολογία στο username σου. 

@Lotos μου εννοειται πως τα θυμαμαι. σίγουρα δεν ειναι πάντα καθοριστική η ηλικία αλλα παιζει σιγουρα τον ρόλο της χωρίς να σημαίνει πως δεν μπορεί να συμβει το αντιστοιχο σε νεότερες ηλικίες ή να μην συμβαίνει τπτ σε ζευγαρια μεγαλυτερης ηλικιας κ να καταφερνουν εγκυμοσυνη χωρις την βοηθεια της εξωσωματικής.. ισως παιζει ρολο κ το ΣΠΩ αλλα παντα μ ελεγαν πως δε θα με δυσκολεψει γτ εκανα ωορηξιες κανονικα..τωρα δε ξερω..

@xristinakarr ναι συνομιλικες ειμαστε! Ειμαι τον Οκτωβρη του 86!

Εαν εισαι Αθήνα θα ηθελα να μου στειλεις σε pm το ονομα τ ανδρολόγου εαν ειναι ευκολο γιατι πρεπει οπωσδηποτε να το ψαξουμε..

Σιγουρα ειναι κ θεμα τυχης αλλα μεχρι στιγμης δεν ηταν με το μερος μου! Παντως κ οι δυο φορες π εφεραν εγκυμοσυνη ηταν με βλαστοκυστες ΑΑ..στην πρωτη παλιμδρομη δεν καναμε καρυοτυπο, αυριο τωρα θα κανουμε να δουμε αν υπηρχε κατι παθολογικο οταν βγει..

Αυτο που με στεναχωρει ειναι πως η επομενη φορα θα αργησει σχετικα να ερθει..μου φαινεται πολυ μακρινος ο Σεπτέμβριος.. 😞

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1 hour ago, Zaxaroulamak είπε:

Μμμ ναι η αληθεια ειναι οτι βοηθαει στη ψυχολογια να ξερεις οτι τα εχεις ελεγξει ολα και οτι εχεις κανει ο,τι περναει απο το χερι σου. Απο κει και περα θεωρω οπως λενε και οι κοπελες οτι ειναι και λιγο θεμα τυχης. Εμενα παιρνει τις βιταμινες οπως του εχουν συστησει οι γιατροι, διατροφη οκ κανει ο,τι μπορει και παλι ουτε φοβερη διαφορα ειδαμε στο σπερμοδιαγραμμα ουτε μπορω να ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα και θα προκυψουν υγιη εμβρυακια. Το ευχομαι ομως! 

Επισης κοριτσια ειμαι προβληματισμενη γιατι ενω γενικα εμπιστευομαι τον γυναικολογο μου,  με τις εμπειριες που εχω διαβασει απο εσας σαν να μου κακοφανηκε που δεν μου εκλεισε ραντεβου πριν ξεκινησω διεγερση. Μου ειπε απλα οτι οταν αδιαθετησω θα μου στειλει αναλυτικα το πρωτοκολλο που θα γραφει τι πρεπει να παιρνω και ποτε.

Και εμένα δεν μου ειχε κλείσει ραντεβού απλα στην τελευταία επισκεψη μου ειχε δώσει την λιστα με τα φαρμακα μονο ωστε να τα βρω γτ δεν ειχα περασει επιτροπη.. νομιζω το κάνουν αρκετοι αυτό να στελνουν απλα το πρωτόκολλο..

Νομιζω για το ψυχολογικο θα ηθελα να πω πως εχουμε κανει ο,τι μπορουμε αλλα κ πως εχουμε αντιστοιχα ελέγξει ο,τι επρεπε.. ακομα και χρωμοσωμικη να ειναι τωρα εννοειται μπορει να ειναι τυχαιο γεγονος..καπου θα υπαρξει το 1 υγιες εμβρυο που θελουμε για να μας κανει γονεις! ❤️ ❤️

πρίν από 12 λεπτά , Terry1986 είπε:

Και εμένα δεν μου ειχε κλείσει ραντεβού απλα στην τελευταία επισκεψη μου ειχε δώσει την λιστα με τα φαρμακα μονο ωστε να τα βρω γτ δεν ειχα περασει επιτροπη.. νομιζω το κάνουν αρκετοι αυτό να στελνουν απλα το πρωτόκολλο..

Νομιζω για το ψυχολογικο θα ηθελα να πω πως εχουμε κανει ο,τι μπορουμε αλλα κ πως εχουμε αντιστοιχα ελέγξει ο,τι επρεπε.. ακομα και χρωμοσωμικη να ειναι τωρα εννοειται μπορει να ει αι τυχαιο γεγονος..καπου θα υπαρξει το 1 υγιες εμβρυο που θελουμε για να μας κανει γονεις! ❤️ ❤️

Ετσι ειναι κοπελα μου. Θα τα καταφερετε ειμαι σιγουρη. Να εχεις δυναμη και ολα καλα θα πανε! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 54 λεπτά , Terry1986 είπε:

@xristinakarr ναι συνομιλικες ειμαστε! Ειμαι τον Οκτωβρη του 86!

Εαν εισαι Αθήνα θα ηθελα να μου στειλεις σε pm το ονομα τ ανδρολόγου εαν ειναι ευκολο γιατι πρεπει οπωσδηποτε να το ψαξουμε..

Σιγουρα ειναι κ θεμα τυχης αλλα μεχρι στιγμης δεν ηταν με το μερος μου! Παντως κ οι δυο φορες π εφεραν εγκυμοσυνη ηταν με βλαστοκυστες ΑΑ..στην πρωτη παλιμδρομη δεν καναμε καρυοτυπο, αυριο τωρα θα κανουμε να δουμε αν υπηρχε κατι παθολογικο οταν βγει..

Αυτο που με στεναχωρει ειναι πως η επομενη φορα θα αργησει σχετικα να ερθει..μου φαινεται πολυ μακρινος ο Σεπτέμβριος.. 😞

Δυστυχώς είμαστε Θεσσαλονίκη κορίτσι μου και δεν μπορώ να σε βοηθήσω με ανδρολόγο, αλλά είμαι σίγουρη ότι κάποια από τα κορίτσια που θα το δουν θα σου απαντήσουν. Νομίζω και η @MarGe2022 πρέπει να το έχουν ψάξει με ανδρολόγο και αν θυμάμαι καλά το κορίτσι μας αυτό είναι Αθήνα. 

Ξέρω ότι φαίνεται μακρινός ο Σεπτέμβρης.. Αλλά δεν είναι. Εμείς ενώ έχουμε στο πρόγραμμα να ξεκινήσουμε σε 3 εβδομάδες διέγερση, σήμερα που το σκεφτόμουν ξανά, αν δεν είναι αρκετά καλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του άντρα μου, θα το αναβάλλουμε για Σεπτέμβριο κι ας λέει ό,τι θέλει ο γυναικολόγος. 

Περνάει γρήγορα ο καιρός, ειδικά το καλοκαίρι.. Και σκέψου ότι κάπου στο Νοέμβριο όταν ξεκινούσαμε τη διαδικασία με χαρτιά ΕΟΠΥΥ ήθελα να ξεκινήσω εκείνη τη στιγμή και μου φαινόταν χαμένος χρόνος οι εξετάσεις και τα συναφή. 

Εύχομαι όλα να πάνε καλά την επόμενη φορά κορίτσι μου!!

πρίν από 17 λεπτά , xristinakarr είπε:

Δυστυχώς είμαστε Θεσσαλονίκη κορίτσι μου και δεν μπορώ να σε βοηθήσω με ανδρολόγο, αλλά είμαι σίγουρη ότι κάποια από τα κορίτσια που θα το δουν θα σου απαντήσουν. Νομίζω και η @MarGe2022 πρέπει να το έχουν ψάξει με ανδρολόγο και αν θυμάμαι καλά το κορίτσι μας αυτό είναι Αθήνα. 

Ξέρω ότι φαίνεται μακρινός ο Σεπτέμβρης.. Αλλά δεν είναι. Εμείς ενώ έχουμε στο πρόγραμμα να ξεκινήσουμε σε 3 εβδομάδες διέγερση, σήμερα που το σκεφτόμουν ξανά, αν δεν είναι αρκετά καλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του άντρα μου, θα το αναβάλλουμε για Σεπτέμβριο κι ας λέει ό,τι θέλει ο γυναικολόγος. 

Περνάει γρήγορα ο καιρός, ειδικά το καλοκαίρι.. Και σκέψου ότι κάπου στο Νοέμβριο όταν ξεκινούσαμε τη διαδικασία με χαρτιά ΕΟΠΥΥ ήθελα να ξεκινήσω εκείνη τη στιγμή και μου φαινόταν χαμένος χρόνος οι εξετάσεις και τα συναφή. 

Σε ευχαριστω κοριτσι μου!

Η αληθεια ειναι πως οντως δεν ειναι μεγαλο το διαστημα απλα τωρα δε το καταλαβαινω.. θα αναδιοργανωθω σιγα σιγα και ολα θα γινουν στο χρόνο τους!

Σίγουρα αν δε νιωθεις ικανοποιημένη απο τα αποτελεσματα να ακουσεις το ενστικτο σου κ να κανεις αυτο π εσυ πιστευεις καλυτερο!!! ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 24/4/2023 at 6:53 ΜΜ, Miss_Pineapple είπε:

Καλησπέρα σε όλες! 😊 @anna.k@Σποράκι@Katiamaxiking @EvgeniaCher και σε εσάς εύχομαι με όλη μου τη ψυχή τα καλύτερα σε όποιο στάδιο και να βρίσκεται η καθεμία!!! 🙏🏻😘🏻 @EvgeniaCher λες να έχει πιάσει και το ωάριο που δεν προλάβαμε να το πάρουμε με ωοληψία γιατί είχε σκάσει?? Θα τρελαθώ 🤪 
@Terry1986λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου!!! Πάρε τον χρόνο σου για τον επόμενο κύκλο σου και πραγματικά σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά!!! ❤️ Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά! ❤️ 
@alexia7 έκανα προς το παρόν μόνο έναν κύκλο οπότε δεν είμαι τόσο έμπειρη. Παρόλα αυτά κι εμένα τσιμπημένη μου φαίνεται. Σου γράφω τα δικά μου για σύγκριση. Ήμουν σε μια από τις τρεις μεγαλύτερες κλινικές της Αθήνας και με τον επιστημονικό διευθυντή της μονάδας για γιατρό και εμένα μου βγήκε 2700. Από εκεί 1000 ήταν η καθαρή αμοιβή του γιατρού, 900 η ωοληψία (6 ωάρια), 300 η ICSI και η κατάψυξη του εμβρύου (1 έμβρυο) μαζί και 500 εμβρυομεταφορά. Βέβαια εμένα μου είχε πει ο γιατρός ότι μπορεί να διαφοροποιηθεί η τιμή ανάλογα με τον αριθμό των εμβρύων. 

Υπάρχει περίπτωση το ένα αυτό γονιμοποιημένο ωάριο να διαχωριστεί στην μέση και να προκύψουν έτσι τα δίδυμα από την μεταφορά μόνο ενός εμβρύου. Το γεγονός αυτό δεν είναι συνηθισμένο αλλά έχει συμβεί. Μια κοπέλα που την παρακολουθεί ο ιατρός μου, της μετέφερε δύο εμβρυάκια, το ένα από τα δύο χωρίστηκε και έκανε τελικά 3διδυμα. Πότε σου έχουν πει να επαναλάβεις την χοριακή; 

• Μου αρέσει 1

22 ώρες πρίν, Aangelika8 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, για τις βιταμίνες τις ovamax έχει καμία εμπειρία? Πιστεύετε βοηθάνε καθόλου? Τον Ιούνιο θα ξεκινήσω για νέα ωοληψια, Μάιο θα κάνω υστεροσκοπηση και ρώτησα το γιατρό μου αν μπορώ να πάρω κάτι να βοηθήσω την κατάσταση κ μου είπε να πάρω αυτές, 2 πρωί 2 βράδυ. Έχει σημασία αν τις πάρεις νηστική ή μετά από το φαγητό? 

Εγω παίρνω τις ovamax το βράδυ πριν κοιμηθώ γιατί έχουν μελατονινη μέσα. Ο γιατρός δλδ μου είπε να παιρνω 2 κάθε βραδυ. Και το μεσημέρι παιρνω 2 fertilimax. 

• Ευχαριστώ 1

2 hours ago, EvgeniaCher said:

Υπάρχει περίπτωση το ένα αυτό γονιμοποιημένο ωάριο να διαχωριστεί στην μέση και να προκύψουν έτσι τα δίδυμα από την μεταφορά μόνο ενός εμβρύου. Το γεγονός αυτό δεν είναι συνηθισμένο αλλά έχει συμβεί. Μια κοπέλα που την παρακολουθεί ο ιατρός μου, της μετέφερε δύο εμβρυάκια, το ένα από τα δύο χωρίστηκε και έκανε τελικά 3διδυμα. Πότε σου έχουν πει να επαναλάβεις την χοριακή; 

Καλησπέρα! Σήμερα έκανα και πήγε αρκετά καλά σε 45 ώρες πήγε 3397,4 (+160% πάνω). 🙏🏻 Μου ζήτησε να επαναλάβω Παρασκευή και πιστεύω θα μου ζητήσει να πάω για υπέρηχο την επόμενη βδομάδα. Εσύ πώς πας με την εγκυμοσύνη σου? 🙏🏻😘

• Μου αρέσει 5
  • Ευχή 2
  • Λουλούδια 3

πρίν από 21 λεπτά , Miss_Pineapple είπε:

Καλησπέρα! Σήμερα έκανα και πήγε αρκετά καλά σε 45 ώρες πήγε 3397,4 (+160% πάνω). 🙏🏻 Μου ζήτησε να επαναλάβω Παρασκευή και πιστεύω θα μου ζητήσει να πάω για υπέρηχο την επόμενη βδομάδα. Εσύ πώς πας με την εγκυμοσύνη σου? 🙏🏻😘

Ουάου, τρελές τιμές μέσα σε 45 ώρες!!!! Με τέτοια τιμή μπορεί να δείτε και σάκο και εμβρυακά στοιχεία. Εγώ δόξα το θεό διανύω την 16 εβδομάδα της κύησης και μέχρι στιγμής όλα είναι καλά :) 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μηπως εχει καποια μενοπουρ που δε χρειαζεται ; Το ξερωω δυσκολο αλλα ποτέ δε ξερεις..ειναι για μια κοπελα που προσπαθει πολλα χρονια κ πραγματικα θελω και ευχομαι  να τα καταφερει οπως και για ολες τις γυναικες φυσικα το ευχομαι ..αν μπορει καποια να βοηθησει..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

7 minutes ago, EvgeniaCher said:

Ουάου, τρελές τιμές μέσα σε 45 ώρες!!!! Με τέτοια τιμή μπορεί να δείτε και σάκο και εμβρυακά στοιχεία. Εγώ δόξα το θεό διανύω την 16 εβδομάδα της κύησης και μέχρι στιγμής όλα είναι καλά :) 

Μακάρι!! Ανυπομονώ!!! 🙏🏻 Ωωω τι τέλεια!! Προετοιμάζεστε για β' επιπέδου σιγά σιγά? Με το καλό εύχομαι όλα!!! ❤️ 🙏🏻

• Ευχαριστώ 1

14 hours ago, xristinakarr said:

Καλημέρα κορίτσια μου. Ναι @xristinakarr Αθήνα είμαι, και ναι εμείς το έχουμε ψάξει με ανδρολόγο και μας βοήθησε πολύ. @Terry1986 αν θέλεις να σου συστήσω τον δικό μας, στείλε μου πμ. 

Καλημέρα σε όλες τις τσούπρεεεεεες! 🌹 Βαστάτεεεεεε γερά αδερφές μουυυυυ, θα τα καταφέρουμε όλες! ❤️

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 2

Αχ κορίτσια με έχει φάει το άγχος..είχα τις ενέσεις στο ψυγείο (συντήρηση φυλάσσεται από 2-8 )και το μπουκαλακι με το νερό δίπλα είχε πιάσει κρυστάλλους παγου μέσα...ενώ αντίθετα ένα γυάλινο μπουκάλι με υγρό δίπλα, δεν είχε πιάσει πάγο..ούτε η αμπούλα (φάρμακο)..με έχει φάει όμως το στρες μήπως ήταν πολύ χαμηλή θερμοκρασία (δλδ κάτω από 2) γτ ήταν στ Μαξ τ ψυγείο..πφφφ..η νοσοκόμα με καθησύχασε λίγο ότι είναι προστατευμένο μέσα αλλά τώρα με ξαναεπιασε πανικός...λέτε να έχει γίνει κάτι κακο;

Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα το απόγευμα μετά από δυο εβδομάδες καθυστέρησης  μου ήρθε περίοδος ( τον Μάρτιο είχα κάνει διέγερση και Απρίλιο έγινε  η εμβρυομεταφορά, αλλά ήταν βιοχημική κύηση, οποτε αφήστε τα) Όμως σ αυτήν την περίοδο κορίτσια πονάω αφόρητα σαν να με ανοίγουν στην μέση ένα πράγμα ενώ δεν έχω μεγάλη ροή, το έχει πάθει καμία σας; Πήρα την γιατρο μου λέει πάρε παυσίπονο, πήρα δυο αλλά έρχεται και φεύγει ο πόνος 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...