Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Terry1986 είπε:

Κοριτσι μου πολλες κοπελες ειχαν αυτα τα συμπτωμα και προχωρησαν ολα καλα! Να μην απογοητευεσαι και να πιστεύεις στο εμβρυακι σου.. ❤️

Η Πέμπτη δεν ειναι μακρια..ισως να μιλησεις ξανα με τον γιατρο να του ζητουσες να εκανες νωριτερα χοριακη & επαναληπτικη ετσι ωστε να σου φυγει το αγχος!!

Είχα διαβάσει και από άλλες κοπέλες παλιότερα πως έκαναν χοριακη την 9η μέρα , αλλά δυστυχώς εδώ που μένω ( Γερμανία) οι γιατροί είναι κάθετη πως η χοριακη πρέπει να γίνει 13η μέρα κ μετά από δυο μέρες επαναληπτική αν και εφόσον βγει θετική. 

πρίν από 4 λεπτά , Terry1986 είπε:

Κοριτσι μου πολλες κοπελες ειχαν αυτα τα συμπτωμα και προχωρησαν ολα καλα! Να μην απογοητευεσαι και να πιστεύεις στο εμβρυακι σου.. ❤️

Η Πέμπτη δεν ειναι μακρια..ισως να μιλησεις ξανα με τον γιατρο να του ζητουσες να εκανες νωριτερα χοριακη & επαναληπτικη ετσι ωστε να σου φυγει το αγχος!!

Αυτο ελπιζω και εγω!

Απλα αυτο που μ φαινεται βουνο ειναι πως πρεπει να ξεκινησω απο την αρχη..

Έχεις μιλήσει με τον γιατρό σου να σου πει για ποιον λόγο η προηγούμενες φορές ήταν αποτυχημένες ; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 2 λεπτά , Gianna95 είπε:

Είχα διαβάσει και από άλλες κοπέλες παλιότερα πως έκαναν χοριακη την 9η μέρα , αλλά δυστυχώς εδώ που μένω ( Γερμανία) οι γιατροί είναι κάθετη πως η χοριακη πρέπει να γίνει 13η μέρα κ μετά από δυο μέρες επαναληπτική αν και εφόσον βγει θετική. 

Έχεις μιλήσει με τον γιατρό σου να σου πει για ποιον λόγο η προηγούμενες φορές ήταν αποτυχημένες ; 

Ααα ναι στο εξωτερικο είναι αλλιως.. προσπαθησε να μεινεις ξαπλωμενη και αν συνεχισει το ροζ να τον ενοχλησεις ξανα..

Στην πρωτη παλινδρομη θεωρησαμε πως ηταν ενα τυχαιο γεγονος, πιθανοτατα και χρωμοσωμικη ανωμαλια αλλα δεν το εξετασαμε περαιτέρω..

Στην δευτερη που πηρα το μηδεν μαε φωναξε και μας ειπε πως μαλλον λογω ηλικιας και κακης ποιοτητας σπερματος δεν εχουμε υγιη εμβρυα και προτεινε σε επομενη διεγερση νανκανουμε προεμφυτευτικο..

Για το τωρινο δεν εχω μιλησει με τον εξωσωματικο αλλα μονο με την γυναικολογο μου.. ωστοσο θεωρω πως τα ιδια θα μου πει..αυτη τη φορα ομως θα στειλουμε για βιοψια-καρυοτυπο οποτε θα εχουμε ισως μια απαντηση..

πρίν από 1 λεπτό , Terry1986 είπε:

Ααα ναι στο εξωτερικο είναι αλλιως.. προσπαθησε να μεινεις ξαπλωμενη και αν συνεχισει το ροζ να τον ενοχλησεις ξανα..

Στην πρωτη παλινδρομη θεωρησαμε πως ηταν ενα τυχαιο γεγονος, πιθανοτατα και χρωμοσωμικη ανωμαλια αλλα δεν το εξετασαμε περαιτέρω..

Στην δευτερη που πηρα το μηδεν μαε φωναξε και μας ειπε πως μαλλον λογω ηλικιας και κακης ποιοτητας σπερματος δεν εχουμε υγιη εμβρυα και προτεινε σε επομενη διεγερση νανκανουμε προεμφυτευτικο..

Για το τωρινο δεν εχω μιλησει με τον εξωσωματικο αλλα μονο με την γυναικολογο μου.. ωστοσο θεωρω πως τα ιδια θα μου πει..αυτη τη φορα ομως θα στειλουμε για βιοψια-καρυοτυπο οποτε θα εχουμε ισως μια απαντηση..

Οι πρώτες φορές είναι εμβρυακια 3ης ή 5ης μέρας; 
Είμαι σίγουρη πως η επόμενη θα είναι η τυχερή. Είναι δύσκολο και ψυχοφθόρο να ξανά μπεις σε αυτήν την διαδικασία και το γνωρίζω αλλά μην το βάλετε κάτω. Κάντε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και θεωριτικα μετά την 3η αποτυχημένη φορά πρέπει ο γιατρός να σας δώσει μια εξήγηση.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , Gianna95 είπε:

Οι πρώτες φορές είναι εμβρυακια 3ης ή 5ης μέρας; 
Είμαι σίγουρη πως η επόμενη θα είναι η τυχερή. Είναι δύσκολο και ψυχοφθόρο να ξανά μπεις σε αυτήν την διαδικασία και το γνωρίζω αλλά μην το βάλετε κάτω. Κάντε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και θεωριτικα μετά την 3η αποτυχημένη φορά πρέπει ο γιατρός να σας δώσει μια εξήγηση.

Και τα 6 ηταν βλαστοκυστες.. τα 5 τα ειχαμε παρει απο διεγερση τον Δεκεμβριο του 2021 και το 1 με τροποποιημενο φυσικο κυκλο τον Δεκεμβριο του 2022..

Θα περιμενουμε να δουμε τον καρυοτυπο τ εμβρυου πιστευω για να παρουμε σαφη απαντηση..

Το λαθος απο την αρχη ηταν πως προσπερασαμε αρκετα το θεμα του σπερματος.. μας ειπε να παρει βιταμινες κλπ για βελτιωση αλλα δε μας παρεπεμψε σε ανδρολογο να καταλαβουμε ποσο σημαντικο ειναι..γτ αυτο π ειπαν ηταν οτι στη χειροτερη περιπτωση θα κανουμε μικρογονιμοποιηση..δηλαδη πως το θεμα το προσπερνας με αυτο..κ η αληθεια ειναι πως θεωρησαμε με αυτα τα λεγομενα πως οκ το προσπερναμε κ χωρις χαπια..ε βλακειες..

Οταν τα καταλαβα διαβάζοντας εδω ηταν ηδη εργα..ηταν ακριβως πριν κανω τον φυσικο κυκλο που πηρα την αποφαση να το ρισκαρω εν γνωσει μ πλεον..

1 hour ago, Terry1986 είπε:

Και τα 6 ηταν βλαστοκυστες.. τα 5 τα ειχαμε παρει απο διεγερση τον Δεκεμβριο του 2021 και το 1 με τροποποιημενο φυσικο κυκλο τον Δεκεμβριο του 2022..

Θα περιμενουμε να δουμε τον καρυοτυπο τ εμβρυου πιστευω για να παρουμε σαφη απαντηση..

Το λαθος απο την αρχη ηταν πως προσπερασαμε αρκετα το θεμα του σπερματος.. μας ειπε να παρει βιταμινες κλπ για βελτιωση αλλα δε μας παρεπεμψε σε ανδρολογο να καταλαβουμε ποσο σημαντικο ειναι..γτ αυτο π ειπαν ηταν οτι στη χειροτερη περιπτωση θα κανουμε μικρογονιμοποιηση..δηλαδη πως το θεμα το προσπερνας με αυτο..κ η αληθεια ειναι πως θεωρησαμε με αυτα τα λεγομενα πως οκ το προσπερναμε κ χωρις χαπια..ε βλακειες..

Οταν τα καταλαβα διαβάζοντας εδω ηταν ηδη εργα..ηταν ακριβως πριν κανω τον φυσικο κυκλο που πηρα την αποφαση να το ρισκαρω εν γνωσει μ πλεον..

Να μην το αφήσεις να ξανά δοκιμάσετε, αφού όμως κάνετε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Και είναι σίγουρη πως πλησιάζει η στιγμή π θα αντικρίσεις μια τεράστια χοριακη 🥰

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Gianna95 είπε:

Να μην το αφήσεις να ξανά δοκιμάσετε, αφού όμως κάνετε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Και είναι σίγουρη πως πλησιάζει η στιγμή π θα αντικρίσεις μια τεράστια χοριακη 🥰

Σ ευχαριστώ!! Εσενα θα ερθει την Πέμπτη!!

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μ καλη επιτυχια!

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Gianna95 είπε:

Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι ;;; 😊

15 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Εννοεις οτι δεν πηρατε τις βιταμινες; γιατι κι εμεις με το σπερμα εχουμε θεμα και η αληθεια ειναι οτι με τις βιταμινες οκ δεν εχουμε δει και τεραστια βελτιωση. Κι εμας μας εχουν πει οτι με τη μικρογονινοποιησει το ξεπερνας στην ουσια αυτο το προβλημα αλλα δεν ισχυει;;;

πρίν από 22 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Εννοεις οτι δεν πηρατε τις βιταμινες; γιατι κι εμεις με το σπερμα εχουμε θεμα και η αληθεια ειναι οτι με τις βιταμινες οκ δεν εχουμε δει και τεραστια βελτιωση. Κι εμας μας εχουν πει οτι με τη μικρογονινοποιησει το ξεπερνας στην ουσια αυτο το προβλημα αλλα δεν ισχυει;;;

Κοιτα, εγω τις πηρα ο φιλος μ οχι..ουτε ελαττωσε το καπνισμα. Απο διατροφη γενικα δεν θα ελεγα οτι κανει κατι ασχημο αλλα δεν προσεχει και φουλ αν κ ειναι αδυνατος..

Με το σπερμα ειχαμε θεμα με κινητικοτητα, ποσοτητα αλλα κ μορφολογια, αλλα δεν ειχαμε κανει κατακερματισμο DNA & οξειδωτικο στρες που θεωρω πως ειναι πολυ σημαντικα.. γτ μπορει απο αυτα και μονο τα περισσοτερα εμβρυα αν οχι ολα να ηταν παθολογικα και σε συνδυασμο παντα με την ηλικια μας..

Μπορει κ ολα αυτα π συμβαινουν να ειναι τυχαια αλλα νιωθω πως δεν καναμε ό,τι μπορουσαμε.. σιγουρα η εξωσωματικη τα προσπερναει αλλα δεν σ επιβεβαιωνει πως θα γινουν υγιης βλαστοκυστες.. απλα με τρωει πως θα μπορουσαμε να εχουμε κανει κατι να βελτιωσουμε την κατασταση αν ειχαμε μιλησει κ με εναν ανδρολογο.

Ο εξωσωματικος απο τη δευτερη αποτυχια μας μιλησε για προεμφυτευτικο έλεγχο 

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Gianna95 είπε:

Καλημέρα:) 

Οφφενμπαχ φαντάζομαι κ εσυ εδώ ; 

Καλημέρα!! Ναι και εγώ! Δίπλα στο Βερολίνο, Μαγδεμβουργο! Απλά τελικά παντού στη Γερμανία ε αυτό το θέμα της χοριακης οι γιατροί είναι αυστηροί και δεν καταλαβαίνω το γιατί.. εύχομαι η χοριακη να είναι τεράστια! 😊😊😘

• Ευχαριστώ 1
  • Ευχή 1

1 hour ago, Terry1986 είπε:

Κοιτα, εγω τις πηρα ο φιλος μ οχι..ουτε ελαττωσε το καπνισμα. Απο διατροφη γενικα δεν θα ελεγα οτι κανει κατι ασχημο αλλα δεν προσεχει και φουλ αν κ ειναι αδυνατος..

Με το σπερμα ειχαμε θεμα με κινητικοτητα, ποσοτητα αλλα κ μορφολογια, αλλα δεν ειχαμε κανει κατακερματισμο DNA & οξειδωτικο στρες που θεωρω πως ειναι πολυ σημαντικα.. γτ μπορει απο αυτα και μονο τα περισσοτερα εμβρυα αν οχι ολα να ηταν παθολογικα και σε συνδυασμο παντα με την ηλικια μας..

Μπορει κ ολα αυτα π συμβαινουν να ειναι τυχαια αλλα νιωθω πως δεν καναμε ό,τι μπορουσαμε.. σιγουρα η εξωσωματικη τα προσπερναει αλλα δεν σ επιβεβαιωνει πως θα γινουν υγιης βλαστοκυστες.. απλα με τρωει πως θα μπορουσαμε να εχουμε κανει κατι να βελτιωσουμε την κατασταση αν ειχαμε μιλησει κ με εναν ανδρολογο.

Κοριτσάκι μ..ξέρεις αυτά είναι λίγο περίεργα ..θυμασαι π εγω από τα 27 έως τα 29 ,είχα 2 παλινδρομες κ ήμουν μικρή .. όλες οι εξετάσεις κομπλέ .ο σύντροφός μ δεν καπνιζει αλλά τρώει λίγο βλακείες αν κ το βελτιωσε .πιστεύω δλδ πως το σύνδρομο κάνει τέτοια νούμερα κ σε συνδυασμό μ τα αλλα ..πως απλά είναι ζήτημα τύχης να βρεθεί το σωστό έμβρυο...δεν είσαι κ καμία μεγάλη .όσο για τον προεμφυτετικο είναι μια λύση καλή νομίζω ...απλά να έχεις γιατρό π να νιώθεις καλά ,όσο γίνεται ..

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Terry1986 είπε:

Λυπάμαι πολύ για τα νέα σου κορίτσι μου. Ελπίζω και πραγματικά πιστεύω ότι η επόμενη φορά θα είναι η καλή. 

Νομίζω σχεδόν όλοι οι γυναικολόγοι τα ίδια λένε. Κι εμάς μας έλεγε όλα τα ξεπερνάει η μικρογονιμοποίηση, προχωρήστε, μην περιμένετε.. Και δεν το λέει και από άποψη χρημάτων, ο συγκεκριμένος με παρακολουθεί χρόνια και δεν είναι καθόλου φιλοχρήματος.

Ο ανδρολόγος όμως ήταν τελείως αντίθετος γιατί λέει ότι ένα μορφολογικά αποδεκτό σπερματοζωάριο μπορεί να έχει υψηλό κατακερματισμό. Μεγάλη η συζήτηση γι' αυτό το θέμα.. Μου φαίνεται ποντάρουν όλοι στην τύχη ότι ε, από τα 2-4 που μεταφέρουμε όλο και κάποιο έμβρυο θα είναι οκ. Τί να πω.. όλες πάνω κάτω τα ίδια ακούμε κορίτσι μου.  Κι από την άλλη υπάρχουν και τα ζευγάρια με μικρή ηλικία όπως αναφέρει και η Lotos, και με χαμηλό κατακερματισμό τα οποία ταλαιπωρούνται και δεν πετυχαίνουν με την πρώτη ή τη δεύτερη. Είναι και η ρημάδα η τύχη. 

Εύχομαι ολόψυχα να το αφήσεις σύντομα πίσω σου όλο αυτό και να οπλιστείς με αισιοδοξία για τη συνέχεια..!

Υ.Γ. Έχουμε την ίδια ηλικία αν κρίνω από τη χρονολογία στο username σου. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Terry1986 είπε:

Μμμ ναι η αληθεια ειναι οτι βοηθαει στη ψυχολογια να ξερεις οτι τα εχεις ελεγξει ολα και οτι εχεις κανει ο,τι περναει απο το χερι σου. Απο κει και περα θεωρω οπως λενε και οι κοπελες οτι ειναι και λιγο θεμα τυχης. Εμενα παιρνει τις βιταμινες οπως του εχουν συστησει οι γιατροι, διατροφη οκ κανει ο,τι μπορει και παλι ουτε φοβερη διαφορα ειδαμε στο σπερμοδιαγραμμα ουτε μπορω να ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα και θα προκυψουν υγιη εμβρυακια. Το ευχομαι ομως! 

Επισης κοριτσια ειμαι προβληματισμενη γιατι ενω γενικα εμπιστευομαι τον γυναικολογο μου,  με τις εμπειριες που εχω διαβασει απο εσας σαν να μου κακοφανηκε που δεν μου εκλεισε ραντεβου πριν ξεκινησω διεγερση. Μου ειπε απλα οτι οταν αδιαθετησω θα μου στειλει αναλυτικα το πρωτοκολλο που θα γραφει τι πρεπει να παιρνω και ποτε.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...