Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες! 😊 @anna.k@Σποράκι@Katiamaxiking @EvgeniaCher και σε εσάς εύχομαι με όλη μου τη ψυχή τα καλύτερα σε όποιο στάδιο και να βρίσκεται η καθεμία!!! 🙏🏻😘🏻 @EvgeniaCher λες να έχει πιάσει και το ωάριο που δεν προλάβαμε να το πάρουμε με ωοληψία γιατί είχε σκάσει?? Θα τρελαθώ 🤪 
@Terry1986λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου!!! Πάρε τον χρόνο σου για τον επόμενο κύκλο σου και πραγματικά σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά!!! ❤️ Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά! ❤️ 
@alexia7 έκανα προς το παρόν μόνο έναν κύκλο οπότε δεν είμαι τόσο έμπειρη. Παρόλα αυτά κι εμένα τσιμπημένη μου φαίνεται. Σου γράφω τα δικά μου για σύγκριση. Ήμουν σε μια από τις τρεις μεγαλύτερες κλινικές της Αθήνας και με τον επιστημονικό διευθυντή της μονάδας για γιατρό και εμένα μου βγήκε 2700. Από εκεί 1000 ήταν η καθαρή αμοιβή του γιατρού, 900 η ωοληψία (6 ωάρια), 300 η ICSI και η κατάψυξη του εμβρύου (1 έμβρυο) μαζί και 500 εμβρυομεταφορά. Βέβαια εμένα μου είχε πει ο γιατρός ότι μπορεί να διαφοροποιηθεί η τιμή ανάλογα με τον αριθμό των εμβρύων. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 29 λεπτά , Miss_Pineapple είπε:

Καλησπέρα σε όλες! 😊 @anna.k@Σποράκι@Katiamaxiking @EvgeniaCher και σε εσάς εύχομαι με όλη μου τη ψυχή τα καλύτερα σε όποιο στάδιο και να βρίσκεται η καθεμία!!! 🙏🏻😘🏻 @EvgeniaCher λες να έχει πιάσει και το ωάριο που δεν προλάβαμε να το πάρουμε με ωοληψία γιατί είχε σκάσει?? Θα τρελαθώ 🤪 
@Terry1986λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου!!! Πάρε τον χρόνο σου για τον επόμενο κύκλο σου και πραγματικά σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά!!! ❤️ Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά! ❤️ 
@alexia7 έκανα προς το παρόν μόνο έναν κύκλο οπότε δεν είμαι τόσο έμπειρη. Παρόλα αυτά κι εμένα τσιμπημένη μου φαίνεται. Σου γράφω τα δικά μου για σύγκριση. Ήμουν σε μια από τις τρεις μεγαλύτερες κλινικές της Αθήνας και με τον επιστημονικό διευθυντή της μονάδας για γιατρό και εμένα μου βγήκε 2700. Από εκεί 1000 ήταν η καθαρή αμοιβή του γιατρού, 900 η ωοληψία (6 ωάρια), 300 η ICSI και η κατάψυξη του εμβρύου (1 έμβρυο) μαζί και 500 εμβρυομεταφορά. Βέβαια εμένα μου είχε πει ο γιατρός ότι μπορεί να διαφοροποιηθεί η τιμή ανάλογα με τον αριθμό των εμβρύων. 

3 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Ναι το θυμάμαι ..ξεκουράσου λίγο και ξεκινά πάλι ...υπάρχουν πολλές γυναίκας στον πλανήτη π σε νιώθουμε !αυτό π θες θα το καταφέρεις αλλά θέλει στομάχι ....

3 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Κριμα βρε κοπέλα μου, προσπάθησε να το δεις θετικά όσο μπορείς, ότι υπήρξε γονιμοποίηση και το παλεψε το εμβρυάκι σου άρα στο επόμενο θα έρθει!

1 ώρα πρίν, lizard12 είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ. Πολύ επίπονο όλο αυτό τώρα. Είναι σκληρό πολύ. Εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα και να έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε από την αρχή. 

1 ώρα πρίν, Σποράκι είπε:

Ωχ βρε κορίτσι, πολύ κρίμα. Ευχομαι να είναι το τελευταίο άσχημο νέο που παίρνεις. Λυπάμαι πολύ!

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια.. θα ανασυγκροτηθω και θα προσπαθησω ξανα απο την αρχη.. υποθετω πως θα παει μετα το καλοκαιρι η επομενη προσπαθεια.. δεν ξερω αν στο μεσοδιαστημα μπορω να κανω ωοληψία αλλα περσι που ειχα κανει αποξεση παλι τον Απριλιο μου ειχαν πει οτι μπορω να κανω ΕΤ μετα απο 3 κυκλους κ επεσε τον Αυγουστο κ ξεκινησα τον Σεπτεμβριο..

• Δύναμη! 2

πρίν από 49 λεπτά , Terry1986 είπε:

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια.. θα ανασυγκροτηθω και θα προσπαθησω ξανα απο την αρχη.. υποθετω πως θα παει μετα το καλοκαιρι η επομενη προσπαθεια.. δεν ξερω αν στο μεσοδιαστημα μπορω να κανω ωοληψία αλλα περσι που ειχα κανει αποξεση παλι τον Απριλιο μου ειχαν πει οτι μπορω να κανω ΕΤ μετα απο 3 κυκλους κ επεσε τον Αυγουστο κ ξεκινησα τον Σεπτεμβριο..

Δεύτερη φορά απόξεση; Πόσο δύναμη έχεις. Φαντάζομαι ότι θα μπορείς να κάνεις φυσικούς, ο Σεπτέμβρης θα είναι επανεκκίνηση για πολλές από εμάς!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 29 λεπτά , Lotos είπε:

Κορίτσια στην puergon η φαρμακοποιος έβαλε πρώτα το φάρμακο μετα ρυθμισε  τις μονάδες κ στο τέλος την ένεση ..πειράζει? αγχώθηκα γτ δεν ήξερε .. ...είναι λάθος ?ξέρετε ?

Νομιζω πως δεν πειραζει αλλα δεν θυμαμαι κιολας..οι οδηγιες λενε να βαλεις πρωτα την ενεση??μηπως να παρεις τηλ τον γιατρο να μην εισαι αγχωμενη??

πρίν από 51 λεπτά , Σποράκι είπε:

Δεύτερη φορά απόξεση; Πόσο δύναμη έχεις. Φαντάζομαι ότι θα μπορείς να κάνεις φυσικούς, ο Σεπτέμβρης θα είναι επανεκκίνηση για πολλές από εμάς!

Δυστυχως ναι.. περσι ηταν η πρωτη ΕΤ ημουν τοσο αισιοδοξη, δεν ειχα καμια φοβια.. ειχαμε ακουσει κ καρδια..μετα απο 3 μερες ειχα αιμορραγια κ δυστυχώς δεν ηταν απλα οπως φανηκε..καναμε αποξεση αλλα οχι καρυοτυπο.. τον Σεπτεμβρη εκανα την δευτερη ΕΤ με μηδενικη χοριακη και τωρα αυτη..αποφασισαμε με τη γιατρο αυτη τη φορα να κανουμε καρυοτυπο γτ την πρωτη ειπαμε πως δεν συντρεχει λογος..νομιζα πως θα μπορουσαμε να κανουμε μονο αν ειχαμε δει εμβρυικα στοιχεια..

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα, για τις βιταμίνες τις ovamax έχει καμία εμπειρία? Πιστεύετε βοηθάνε καθόλου? Τον Ιούνιο θα ξεκινήσω για νέα ωοληψια, Μάιο θα κάνω υστεροσκοπηση και ρώτησα το γιατρό μου αν μπορώ να πάρω κάτι να βοηθήσω την κατάσταση κ μου είπε να πάρω αυτές, 2 πρωί 2 βράδυ. Έχει σημασία αν τις πάρεις νηστική ή μετά από το φαγητό? 

1 hour ago, Terry1986 είπε:

Νομιζω πως δεν πειραζει αλλα δεν θυμαμαι κιολας..οι οδηγιες λενε να βαλεις πρωτα την ενεση??μηπως να παρεις τηλ τον γιατρο να μην εισαι αγχωμενη??

Δυστυχως ναι.. περσι ηταν η πρωτη ΕΤ ημουν τοσο αισιοδοξη, δεν ειχα καμια φοβια.. ειχαμε ακουσει κ καρδια..μετα απο 3 μερες ειχα αιμορραγια κ δυστυχώς δεν ηταν απλα οπως φανηκε..καναμε αποξεση αλλα οχι καρυοτυπο.. τον Σεπτεμβρη εκανα την δευτερη ΕΤ με μηδενικη χοριακη και τωρα αυτη..αποφασισαμε με τη γιατρο αυτη τη φορα να κανουμε καρυοτυπο γτ την πρωτη ειπαμε πως δεν συντρεχει λογος..νομιζα πως θα μπορουσαμε να κανουμε μονο αν ειχαμε δει εμβρυικα στοιχεια..

Πραγματικά όλο αυτό που περιγράφεις μου έχει γίνει εφιάλτης, θέλω τόσο να δω μια θετική χοριακή αλλά τρέμω την εξέλιξη. Πρέπει να κάνετε καρυοτυπο, τουλάχιστον να ξέρεις. Λοιπόν τρίτωσε το κακό η επόμενη θα είναι η τυχερή 😉

• Ευχή 1

Κορίτσια παρακαλώ τα φώτα σας, 

βρίσκομαι στην 9η μέρα εμβρυομεταφοράς σήμερα, είναι η δεύτερη εξωσωματική που κάνω.Αυτή την φορά ήθελα να το πάρω με λιγότερο άγχος αλλά δυστυχώς δεν γίνετε. Έκανα τεστ φαρμακείου στην 6η μέρα και μ έβγαλε θετικό αποτέλεσμα, ξανά έκανα την επόμενη μέρα πάλι θετικό. Τώρα έχω απο χθες κάτι ροζ αιματακια, κάτι πονάκια περίπου, έχω και δέκατα απο χθες (36,8-37,2) και δεν ξέρω τι γίνετε απο το κέντρο που κάνω την εξωσωματική μου είπαν απλός να συνεχίσω τα κολπικά χάπια και να πάω την Πέμπτη για χοριακη.

εχω αγχωθεί πολύ φοβάμαι πως θα ξανα απογοητευτώ. Είχε μήπως κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία και τελικά θετικό αποτέλεσμα ;   

• Καλή τύχη! 3
  • Ευχή 3

πρίν από 4 λεπτά , Gianna95 είπε:

βρίσκομαι στην 9η μέρα εμβρυομεταφοράς σήμερα, είναι η δεύτερη εξωσωματική που κάνω.Αυτή την φορά ήθελα να το πάρω με λιγότερο άγχος αλλά δυστυχώς δεν γίνετε. Έκανα τεστ φαρμακείου στην 6η μέρα και μ έβγαλε θετικό αποτέλεσμα, ξανά έκανα την επόμενη μέρα πάλι θετικό. Τώρα έχω απο χθες κάτι ροζ αιματακια, κάτι πονάκια περίπου, έχω και δέκατα απο χθες (36,8-37,2) και δεν ξέρω τι γίνετε απο το κέντρο που κάνω την εξωσωματική μου είπαν απλός να συνεχίσω τα κολπικά χάπια και να πάω την Πέμπτη για χοριακη.

εχω αγχωθεί πολύ φοβάμαι πως θα ξανα απογοητευτώ. Είχε μήπως κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία και τελικά θετικό αποτέλεσμα ;   

Νομιζω πως ολα αυτα που περιγραφεις ειναι θετικα συμπτωματα. Πολλες εχουν ροζ καφε η και αιμα τον πρωτο καιρο. 

@Terry1986 λυπαμαι πολυ για την εξελιξη. Πολλες αγωνιουσαμε μαζι σου και περιμεναμε τα νεα σου. Ευχομαι να εισαι δυνατη και να προχωρησεις παρακατω με επιτυχια! 

• Ευχαριστώ 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Νομιζω πως ολα αυτα που περιγραφεις ειναι θετικα συμπτωματα. Πολλες εχουν ροζ καφε η και αιμα τον πρωτο καιρο. 

Στα τεστ δεν πιστεύω, το έκανα για να μ φύγει το άγχος αλλα τελικά δεν με βοήθησε. Πιστεύεις δλδ πως θα πετύχει ; Δεν φαντάζεσαι ποσο χαρούμενη με έκανες 🥰🥰🥰

πρίν από 41 λεπτά , Σποράκι είπε:

Πραγματικά όλο αυτό που περιγράφεις μου έχει γίνει εφιάλτης, θέλω τόσο να δω μια θετική χοριακή αλλά τρέμω την εξέλιξη. Πρέπει να κάνετε καρυοτυπο, τουλάχιστον να ξέρεις. Λοιπόν τρίτωσε το κακό η επόμενη θα είναι η τυχερή 😉

Καλα την πρωτη φορα π ειδα θετικη χοριακη δεν σκεφτηκα καν το ενδεχομενο να μην παει καλα..ημουν στον πλανητη happy! Κ γενικα ειχα αρκετη αγνοια! Εφαγα τη μουρη μ κ ισιωσα..φοβομουν στη δευτερη μη γινει το ιδιο..κ πηρα ενα 0 ολο δικο μ!! Ε τωρα ειχα τις παραξενες χοριακες απο την αρχη με αναμεικτα συναισθηματα..απο τη μια ελπιδα απο την αλλη απογοητευση..κ στο τελος.. ε τωρα ολα τα σεναρια τα εχω νιωσει αρα ζω τον εφιαλτη π λες..θα φοβαμαι απο εδω κ περα ολα τα πιθανα ενδεχομενα..

Ας ελπισουμε οταν ερθει με το καλο η επομενη φορα να ειναι και η τυχερη..

πρίν από 9 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

@Terry1986 λυπαμαι πολυ για την εξελιξη. Πολλες αγωνιουσαμε μαζι σου και περιμεναμε τα νεα σου. Ευχομαι να εισαι δυνατη και να προχωρησεις παρακατω με επιτυχια! 

Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου! Θα βρω την δυναμη και θα προσπαθησω ξανα απο την αρχη.. Πιστευα πως θα τα παρατησω, πως δεν εχω αλλη δυναμη αλλα ανακαλυπτω πως καθε φορα βρισκω το κουραγιο..κ ξανασηκωνομαι.. θα προσπαθω οσο εχω δυναμεις (& κουραγιο να μαζευω λεφτα!!!!!) να κυνηγησω το ονειρο μ.. 

• Ευχή 4
  • Δύναμη! 1

10 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είπε δε θα τελειώσει ακριβώς στις 3ημερες.θα έχει κάτι παραπανω από 300δλδ...άρα αφού εξαντληθούν οι 300,την τεταρτη μέρα θα βάλω ότι έμεινε..μετά  από το νέο φάρμακο θα βάλω τις μονάδες που είχε σταματησει πριν η πένα και θα προσθέσω..δεν τα ξέρω κ εγώ γτ δεν έχω κάνει ...περιμένω τα νέα σου !!!ελπίζω να είναι όλα τέλεια !!!!!

Καλησπέρα κορίτσι μου, θα σου πω ακριβώς τι θα κάνεις γιατί μου συνέβη ακριβώς το ίδιο πράγμα. Και μου εξηγούσαν και δεν πολυκαταλάβαινα, τους κοιτούσα σαν ηλίθια 🤣 Λοιπόν, κάνεις 100 IU τη μέρα σωστά? Η αμπούλα έχει 300 IU. Ξεκινάς την 1η μέρα, κάνεις 100. Τη 2η και 3η μέρα το ίδιο. Θεωρητικά έχει τελειώσει το φάρμακο, πάντα όμως έχει λίγο παραπάνω μέσα. Και εδώ έρχεται το κλου 😅 Την 4η μέρα, που ουσιαστικά θα χρησιμοποιήσεις ό,τι έχει απομέινει, θα ρυθμίσεις την πένα σου και πάλι στις 100 μονάδες. Θα πιέσεις το έμβολο. Όταν τελειώσει το υγρό της αμπούλας, το έμβολο δεν θα πιέζεται πλέον. Θα μείνει δηλαδή σταματημένο, δεν θα πιέζεται πια, και η πένα θα δείχνει ας πούμε το νούμερο 60 (άρα το επιπλέον που είχε, ήταν 40 μονάδες). Θα ξεβιδώσεις την πένα, θα πετάξεις την άδεια αμπούλα, και θα βάλεις την επόμενη των 300 IU. ΔΕΝ θα πειράξεις το έμβολο, θα έχει παραμείνει σταματημένο στις 60 μονάδες. Και τότε θα τρυπήσεις την κοιλίτσα σου, και απλά θα χρησιμοποιήσεις 60 μονάδες από το καινούριο σκεύασμα. 60 από το καινούριο + 40 από το παλιό = 100 μονάδες. Και τέλος 😊

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλα την πρωτη φορα π ειδα θετικη χοριακη δεν σκεφτηκα καν το ενδεχομενο να μην παει καλα..ημουν στον πλανητη happy! Κ γενικα ειχα αρκετη αγνοια! Εφαγα τη μουρη μ κ ισιωσα..φοβομουν στη δευτερη μη γινει το ιδιο..κ πηρα ενα 0 ολο δικο μ!! Ε τωρα ειχα τις παραξενες χοριακες απο την αρχη με αναμεικτα συναισθηματα..απο τη μια ελπιδα απο την αλλη απογοητευση..κ στο τελος.. ε τωρα ολα τα σεναρια τα εχω νιωσει αρα ζω τον εφιαλτη π λες..θα φοβαμαι απο εδω κ περα ολα τα πιθανα ενδεχομενα..

Ας ελπισουμε οταν ερθει με το καλο η επομενη φορα να ειναι και η τυχερη..

Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου! Θα βρω την δυναμη και θα προσπαθησω ξανα απο την αρχη.. Πιστευα πως θα τα παρατησω, πως δεν εχω αλλη δυναμη αλλα ανακαλυπτω πως καθε φορα βρισκω το κουραγιο..κ ξανασηκωνομαι.. θα προσπαθω οσο εχω δυναμεις (& κουραγιο να μαζευω λεφτα!!!!!) να κυνηγησω το ονειρο μ.. 

ξέρω πως είναι αρκετά δύσκολο και πως οι περισσότερες εδώ μέσα περνάμε το ίδιο. Αλλά κάποια στιγμή μ είπε μια φίλη μ κάτι και μ έδωσε δύναμη για την δεύτερη προσπάθεια μ, και θα το πω μήπως σε βοηθήσει. Κάποια στιγμή όλες θα πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλιά άλλες σύντομα αλλες λίγο αργότερα. Αλλά θα γίνει. Μην το βάζεις κάτω

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 20 λεπτά , Gianna95 είπε:

Κοριτσι μου πολλες κοπελες ειχαν αυτα τα συμπτωμα και προχωρησαν ολα καλα! Να μην απογοητευεσαι και να πιστεύεις στο εμβρυακι σου.. ❤️

Η Πέμπτη δεν ειναι μακρια..ισως να μιλησεις ξανα με τον γιατρο να του ζητουσες να εκανες νωριτερα χοριακη & επαναληπτικη ετσι ωστε να σου φυγει το αγχος!!

πρίν από 1 λεπτό , Gianna95 είπε:

ξέρω πως είναι αρκετά δύσκολο και πως οι περισσότερες εδώ μέσα περνάμε το ίδιο. Αλλά κάποια στιγμή μ είπε μια φίλη μ κάτι και μ έδωσε δύναμη για την δεύτερη προσπάθεια μ, και θα το πω μήπως σε βοηθήσει. Κάποια στιγμή όλες θα πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλιά άλλες σύντομα αλλες λίγο αργότερα. Αλλά θα γίνει. Μην το βάζεις κάτω

Αυτο ελπιζω και εγω!

Απλα αυτο που μ φαινεται βουνο ειναι πως πρεπει να ξεκινησω απο την αρχη..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...