Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Lotos είπε:

Είπε δε θα τελειώσει ακριβώς στις 3ημερες.θα έχει κάτι παραπανω από 300δλδ...άρα αφού εξαντληθούν οι 300,την τεταρτη μέρα θα βάλω ότι έμεινε..μετά  από το νέο φάρμακο θα βάλω τις μονάδες που είχε σταματησει πριν η πένα και θα προσθέσω..δεν τα ξέρω κ εγώ γτ δεν έχω κάνει ...περιμένω τα νέα σου !!!ελπίζω να είναι όλα τέλεια !!!!!

Ναι αν οντως εχουν μεινει 25 μοναδες θα κανεις αυτες κ αλλες 75 απο τη νεα.. εγω τουλαχιστον που ειχα κανει τις gonal ετσι ηταν 😀

Σε ευχαριστωω για τις ευχές!

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 13 λεπτά , Terry1986 είπε:

Η αληθεια ειναι πως δεν εισαι υπερβολικη.. οντως ειναι πολλα τα λεφτα.. εγω θυμαμαι ειχα δωσει 3.300 μαζι με την καταψυξη και μου ειχαν πει οτι αν χρειαστει μικρογονιμοποιηση δεν αλλαζει το κοστος..

Βεβαια θεωρω πως ειχα δωσει παρα πολλα για τον φυσικο κυκλο που εκανα.. 1.850 η ωοληψια, η καταψυξη και η καλλιεργεια της βλαστοκυστης..και μετα στην ΕΤ εδωσα 400..

Ενω στην 2η ΕΤ στο ιδιο γιατρο πριν κανω τον φυσικο κυκλο εχω δωσει 900..μονο για την ΕΤ..

Οποτε γενικα θεωρω πως ο καθενας χρεωνει οοοοοο,τι θελει!

Για την ωοληψια το καταλαβαίνω γιατί πληρώνεις, γιατρό, κλινική, αναισθησιολογο. Γενικα απ ότι κατάλαβα εκμεταλλευονται το πρόβλημα, επειδή ξέρουν πώς δεν έχουμε άλλη επιλογή. 

πρίν από 16 λεπτά , Anna G είπε:

Αχχ  κορίτσι μου δεν είσαι καθόλου υπερβολική εμένα η πρώτη μου εξωσωματική μου βγήκε σχεδόν 5.000 και με φάρμακα μέσω ΕΟΠΠΥ να καταλάβεις ένα θα σου πω 500€ η κατάψυξη και 500€ η απόψυξη. 

5000; Έλεος δηλαδή! Κι εγώ τώρα πάω για την τρίτη εξωσωματική, που νομίζουν ότι τα βρίσκουμε.. δεν φυτρώνουν!

Πολύ έχω θυμώσει, έτσι μου ρχεται να πάω πάλι στον προηγούμενο 😔

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , alexia7 είπε:

Για την ωοληψια το καταλαβαίνω γιατί πληρώνεις, γιατρό, κλινική, αναισθησιολογο. Γενικα απ ότι κατάλαβα εκμεταλλευονται το πρόβλημα, επειδή ξέρουν πώς δεν έχουμε άλλη επιλογή. 

5000; Έλεος δηλαδή! Κι εγώ τώρα πάω για την τρίτη εξωσωματική, που νομίζουν ότι τα βρίσκουμε.. δεν φυτρώνουν!

Μα ναι χρεωνουν ό,τι θελουν! Απλα της καθε κλινικης οι αμοιβες για καθε υπηρεσια ειναι φιξ και μετα παιζει ρολο η αμοιβη του γιατρου σου που προφανως επηρεαζει το συνολο..βεβαια αυτο με το να χρεωνουν κ το ξεπαγωμα που ανεφερες η Αννα δε το ειχα ακουσει ξανα απο αλλη κοπελα..

Πραγματικα δυστυχως χρειαζεται γερο πορτοφολι για ολα αυτα.. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Lotos είπε:

Σε ευχαριστώ για την στήριξη γλυκιά μ!Αυτό που μου λείπει θα αναγράφεται εκεί π θα σταματάει η πένα σωστά ? πχ αν εξαντληθείι στο 25 το φαρμακο,θα βάλω το επόμενο  φάρμακο στην πένα στο 25 πάλι σωστά (γτ τόσο υπολείπεται ?) ??νομίζω θα πάω στ φαρμακείο γτ τρομάζω !!

Δεν έχω κάνει τη συγκεκριμένη πένα για να σου πω ακριβώς πως το δείχνει. Σίγουρα θα έχει οδηγίες μέσα και υπάρχουν πολλά βιντεάκια στο ιντερνετ.

1 ώρα πρίν, alexia7 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Έχω πάθει ένα σοκ με το οικονομικό κομμάτι της εξωσωματικής, απο τον καινούριο εξωσωματιστη που πήγα πρόσφατα. Ενώ πρίν έκανα 2 εξωσωματικές (2 διεγερσεις) χωρίς κατάψυξη,με μικρογονιμοποιηση..μου έφτασε 2.800 περίπου η καθεμία, με απομακρυσμενη παρακολούθηση κ ο εξωσωματιστης ήταν ένα απο τα μεγαλύτερα ονόματα. Τώρα σε αυτόν που πήγα, παρόλο που κ αυτός είναι σχετικά γνωστός, αλλά όχι και τόσο συγκριτικά με τον άλλον, μας είπε 3.500 χωρίς κατάψυξη. Με κατάψυξη είναι επιπλέον 400 και με μικρογονιμοποιηση +300.

Είμαι υπερβολική που μου φαίνονται πολλά;

Αχ δυστυχώς πάνω κάτω εκεί είναι οι τιμές, ειδικά όταν ξεκινάς με έναν καινούριο γιατρό. Από εκεί και πέρα όμως μετά την πρώτη προσπάθεια γίνονται εκπτώσεις και πρέπει να πέφτει αρκετά. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, alexia7 είπε:

Και δεν είχα και το επιθυμητό αποτέλεσμα,γιατί άμα πετυχαίνε θα έλεγα οκ χαλάλι όλα.εσυ που είσαι Αθήνα η Θεσσαλονίκη;;;

1 ώρα πρίν, Terry1986 είπε:

Μα ναι χρεωνουν ό,τι θελουν! Απλα της καθε κλινικης οι αμοιβες για καθε υπηρεσια ειναι φιξ και μετα παιζει ρολο η αμοιβη του γιατρου σου που προφανως επηρεαζει το συνολο..βεβαια αυτο με το να χρεωνουν κ το ξεπαγωμα που ανεφερες η Αννα δε το ειχα ακουσει ξανα απο αλλη κοπελα..

Πραγματικα δυστυχως χρειαζεται γερο πορτοφολι για ολα αυτα.. 

Και όμως Terry χρέωναν και την απόψυξη...ήταν και ο κύριος λόγος που έφυγα από την κλινική γιατί δεν βαστούσε άλλη προσπάθεια η τσέπη μου με τέτοιες τιμές.

πρίν από 19 λεπτά , Anna G είπε:

Και δεν είχα και το επιθυμητό αποτέλεσμα,γιατί άμα πετυχαίνε θα έλεγα οκ χαλάλι όλα.εσυ που είσαι Αθήνα η Θεσσαλονίκη;;;

Και όμως Terry χρέωναν και την απόψυξη...ήταν και ο κύριος λόγος που έφυγα από την κλινική γιατί δεν βαστούσε άλλη προσπάθεια η τσέπη μου με τέτοιες τιμές.

Εγώ δυστυχώς μένω επαρχία, συγκεκριμένα στη Πάτρα,ο γιατρός είναι Αθήνα. Οπότε έχω και το περαδωθε με τα χιλιόμετρα 😓

πρίν από 6 λεπτά , alexia7 είπε:

Εγώ δυστυχώς μένω επαρχία, συγκεκριμένα στη Πάτρα,ο γιατρός είναι Αθήνα. Οπότε έχω και το περαδωθε με τα χιλιόμετρα 😓

Καταλαβαίνω και εγώ έτσι 1:30 ώρα κάνω για να πάω κάθε φορά.

Θέλει υπομονή κάποια στιγμή σίγουρα θα ανταμειφθούμε για αυτήν την ταλαιπωρία.!!!! 

• Ευχή 1

πρίν από 23 λεπτά , Terry1986 είπε:

Εμενα κοριτσια ο σακος μεγαλωσε ελαχιστα.. απο 10 χιλ την περασμενη Τριτη στα 13 σημερα..κανονισαμε αποξεση την Τεταρτη.. 😞

Κρίμα...Λυπαμαι.. κανε υπομονή θα βρεθεί το σωστό έμβρυο !

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Terry1986 είπε:

Πρέπει να ξεκινησω από την αρχή, δεν εχουμε αλλα εμβρυα.. 😞

Ναι το θυμάμαι ..ξεκουράσου λίγο και ξεκινά πάλι ...υπάρχουν πολλές γυναίκας στον πλανήτη π σε νιώθουμε !αυτό π θες θα το καταφέρεις αλλά θέλει στομάχι ....

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 49 λεπτά , Terry1986 είπε:

Εμενα κοριτσια ο σακος μεγαλωσε ελαχιστα.. απο 10 χιλ την περασμενη Τριτη στα 13 σημερα..κανονισαμε αποξεση την Τεταρτη.. 😞

Κριμα βρε κοπέλα μου, προσπάθησε να το δεις θετικά όσο μπορείς, ότι υπήρξε γονιμοποίηση και το παλεψε το εμβρυάκι σου άρα στο επόμενο θα έρθει!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Terry1986 είπε:

Πρέπει να ξεκινησω από την αρχή, δεν εχουμε αλλα εμβρυα.. 😞

Λυπάμαι πάρα πολύ. Πολύ επίπονο όλο αυτό τώρα. Είναι σκληρό πολύ. Εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα και να έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε από την αρχή. 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Ωχ βρε κορίτσι, πολύ κρίμα. Ευχομαι να είναι το τελευταίο άσχημο νέο που παίρνεις. Λυπάμαι πολύ!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...