Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , alexia7 είπε:

Ξεκίνησα πριν 1 χρόνο στα 38 κλεισμένα και σε σε λίγες ημέρες κλείνω τα 39. Απο τα ωάρια που κάνω γονιμοποιουνται λίγα και δεν επιβιώνει κανένα. Επίσης σκέφτομαι ότι έρχεται και ο Αύγουστος που είναι ένας άκυρος μήνας, γιατί όλα είναι κλειστά. Επίσης δεν έχω περάσει καν απο επιτροπή, ούτε καν ραντεβού έχω κλείσει, ούτε καν εξετάσεις έχω κάνει. Οπότε με τα χίλια ζόρια αν καταφέρω τον Ιούλιο και η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω με τίποτα να πιέσω τον εαυτό μου για όλο αυτό,γιατί θα επηρεάσει και το αποτέλεσμα (ειμαι υπερβολική το ξέρω)

Αν είναι να περάσεις επιτροπή πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα τις εξετάσεις, έχει πολλή χαρτουρα και θέλει και 2 σπερμοδιαγραμματα με διαφορά τουλάχιστον 75 ημερών το καθένα (αν είχατε κάνει πέρυσι και δεν έχουν περάσει 12 μήνες μέχρι την επιτροπή μπορείτε να ξαναχρησιμοποιησετε αυτα).

Το σπερμα είναι οκ?

Και τι εννοείς ότι τα εμβρυα δεν επιβιώνουν? Τι εμβρυα μεταφέρατε τις προηγούμενες φορές?

Έκανες βιοψια σε μήτρα και εμβυο μετά την αποξεση? Σου είπαν που οφειλόταν η παλινδρομη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

21 ώρες πρίν, Zaxaroulamak είπε:

Γεια σου κοπελα μου. Καλα εκανες να παιρνουμε δυναμη!! Εμεις εχουμε θεμα με το σπερμα. Ολιγοασθενοσπερμια για την ακριβεια. Κανουμε θεραπεια με βιταμινες κτλ. Εμενα ειναι καλες οι εξετασεις μου απλως στην υστεροσκοπηση βρεθηκαν χαμηλοι οι γαλακτοβακιλλοι και πρεπει να τους ανεβασω για την εμβρυομεταφορα. Μου ειπε οτι μπορω να ξεκινησω διεγερση οποτε η αρχες Μαιου η τελος Μαιου θα ξεκινησω πρωτα ο Θεος. Εσεις για ποιο λογο προχωρατε σε εξωσωματικη; νομιζω οτι υπαρχουν κοπελες που πετυχαινουν με την πρωτη αλλα ειναι και λιγο τυχη να σου ταιριαξει και το πρωτοκολλο απ οτι εχω καταλαβει. Μακαρι να πανε ολα καλα και να συζηταμε τα ευχαριστα παρεουλα 😊

πρίν από 50 λεπτά , alexia7 είπε:

Το πρόβλημά μου είναι ότι πρέπει να προχωρήσω στην τρίτη εξωσωματική όσο πιο σύντομα γίνεται. Είχα σκοπό να ξεκινήσω άμεσα με τον νέο γιατρό που είδα εχθές, αλλά με τα δεδομένα που έχω τώρα, έχω μπερδευτεί.. θα πρέπει να φτάσω Σεπτέμβρη να κάνω την διέγερση. Και σε ποιον να πάω για 2η γνώμη! Τις προηγούμενες 2 εξωσωματικές τις έκανα με έναν απο τα καλύτερα ονόματα του χώρου (ΜΜ) ο οποίος ήταν εξαφανισμένος μονίμως και απρόσωπος εντελώς .. δεν μου έκανε! Τώρα πήγα σε έναν άλλο (ΕΜ) μήπως με κάνει και νιώσω λίγο καλύτερα. Δεν έχω ιδέα που αλλού να πάω. Στην επαρχία όπου βρίσκομαι, δεν εμπιστεύομαι κανέναν!

Αχ ναιι, έκανα λάθος! Έχεις δίκιο! Υστεροσκοπηση εννοούσα! Τα έχω μπλέξει με την ορολογία!

Εμένα ο γιατρος θα μου κάνει υστεροσκοπηση γτ έχω τοξοειδή μητρα...έχω περάσει αντίστοιχα αποξεσεις κ άργησα να συνέλθω.μην ανησυχείς..εμενα μου είπε τα εξής :αυτό τον μήνα ,καλώς εχόντων θα κάνω διέγερση ..τον άλλο υστεροσκοπηση κ τον αμέσως επόμενο ετ...δε μου ανέφερε πως μετα από υστεροσκοπηση ,πρέπει να περιμένω έναν κύκλο  όμως για μεταφορά ...δεν ξέρω ββ αν έχετε ανάλογες εμπειρίες.σου ευχομαι να είναι όλα καλά !

πρίν από 3 λεπτά , Nels είπε:

Αν είναι να περάσεις επιτροπή πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα τις εξετάσεις, έχει πολλή χαρτουρα και θέλει και 2 σπερμοδιαγραμματα με διαφορά τουλάχιστον 75 ημερών το καθένα (αν είχατε κάνει πέρυσι και δεν έχουν περάσει 12 μήνες μέχρι την επιτροπή μπορείτε να ξαναχρησιμοποιησετε αυτα).

Το σπερμα είναι οκ?

Και τι εννοείς ότι τα εμβρυα δεν επιβιώνουν? Τι εμβρυα μεταφέρατε τις προηγούμενες φορές?

Έκανες βιοψια σε μήτρα και εμβυο μετά την αποξεση? Σου είπαν που οφειλόταν η παλινδρομη?

Το ξέρω ρε γαμωτο, τα σπερμοδιαγραμματα είναι αυτά που μας πάνε πίσω, γιατί το τελευταίο ήταν πριν απο χρονο + .Έκανα καρυοτυπο εμβρυου και ηταν τρισωμια 15.

Στην πρώτη εξωσωματική μεταφέραμε 2 μοριδια, έμειναν 3 τα οποία δεν επιβιωσαν καν. Στην 2η εξωσωματική μεταφέραμε 2 βλαστοκυστες άριστης ποιότητας, έμεινε 1 το οποίο δεν επιβίωσε. 

Το σπέρμα είναι οκ. 

πρίν από 5 λεπτά , Lotos είπε:

Εμένα ο γιατρος θα μου κάνει υστεροσκοπηση γτ έχω τοξοειδή μητρα...έχω περάσει αντίστοιχα αποξεσεις κ άργησα να συνέλθω.μην ανησυχείς..εμενα μου είπε τα εξής :αυτό τον μήνα ,καλώς εχόντων θα κάνω διέγερση ..τον άλλο υστεροσκοπηση κ τον αμέσως επόμενο ετ...δε μου ανέφερε πως μετα από υστεροσκοπηση ,πρέπει να περιμένω έναν κύκλο  όμως για μεταφορά ...δεν ξέρω ββ αν έχετε ανάλογες εμπειρίες.σου ευχομαι να είναι όλα καλά !

Κι εμένα για τοξοειδη μήτρα θα μου κάνουν κι ετσι θα επανέλθει και το ενδομητριο. Πολυ καλύτερο αυτό που είπαν σε εσένα όμως. Αν είχα περάσει επιτροπή θα το πρότεινα κι εγώ στον γιατρό μου.

1 hour ago, alexia7 είπε:

Πόσο πολύ θα ήθελα να πιάσει η ευχή σου! ❤️ έχω χάσει τον εαυτό μου με τις εξωσωματικές και τις αποβολές. 

Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή 🥰

Έχω κι εγώ ιδιωτική ασφάλιση. Άρα μπορώ να την χρησιμοποιήσω!

Ναι αν εχεις ιδιωτικη ασφαλεια θα μειωθει κατα πολυ το ποσο που θα χρειαστει να πληρωσεις. Να εχεις δυναμη και να κανεις ο,τι χρειαζεται για να αποκτησεις το παιδακι σου. Ευχομαι να πανε ολα καλα! 

• Λουλούδια 1

22 ώρες πρίν, Zaxaroulamak είπε:

Οχι περιμενω να τελειωσει η αντιβιωση και θα τον παρω. Εμενα μου βρεθηκε ενα μικροβιο στο μικροβιωμα του ενδομητριου γι αυτο παιρνω αντιβιωση και προβιοτικα. Πιστευω πως δεν επηρεαζεται η ολη διαδικασια της διεγερσης και της ωοληψιας απλως προβληματιζομαι για το αν πρεπει με το που τελειωσω το ενα φαρμακο να παρω ολα αυτα της διεγερσης και επιπλεον μου εχει κολλησει οτι η αντιβιωση θα επηρεασει την ποιοτητα των ωαριων που θα παρουμε. Μπορει να ειναι τελειως χαζο αυτο που σκεφτομαι αλλα περνανε ολα απ το μυαλο μου στη φαση που ειμαι. 

Δεν είναι κακό να το ψαχνεις, ούτε χαζό ακούγεται, θέλουμε το καλύτερο για εμάς. 

Κάνε υπομονή λίγες μέρες και όπως κ να γίνει ας είναι για καλο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, alexia7 είπε:

Το ξέρω ρε γαμωτο, τα σπερμοδιαγραμματα είναι αυτά που μας πάνε πίσω, γιατί το τελευταίο ήταν πριν απο χρονο + .Έκανα καρυοτυπο εμβρυου και ηταν τρισωμια 15.

Στην πρώτη εξωσωματική μεταφέραμε 2 μοριδια, έμειναν 3 τα οποία δεν επιβιωσαν καν. Στην 2η εξωσωματική μεταφέραμε 2 βλαστοκυστες άριστης ποιότητας, έμεινε 1 το οποίο δεν επιβίωσε. 

Το σπέρμα είναι οκ. 

Κι εμένα για τοξοειδη μήτρα θα μου κάνουν κι ετσι θα επανέλθει και το ενδομητριο. Πολυ καλύτερο αυτό που είπαν σε εσένα όμως. Αν είχα περάσει επιτροπή θα το πρότεινα κι εγώ στον γιατρό μου.

Εντάξει, αφού τα εμβρυα φτάσανε να γίνουν βλαστοκυστες μια χαρά είσαι, εξάλλου συνήθως σε βλαστοκυστες φτάνουν σχεδόν τα μισά που γονιμοποιουνται. Η τρισωμια ήταν τυχαίο γεγονός, υποθέτω έχετε κάνει καρυοτυπου ζεύγους. Το ότι έμεινες έγκυος ακόμη και με παθολογικο εμβρυο είναι πολύ αισιόδοξο, ένα γερό εμβρυακι θέλετε και θα τα καταφέρετε!  Ευχομαι η επόμενη προσπάθεια να είναι η τυχερή σας!

3 ώρες πρίν, alexia7 είπε:

Το σπέρμα είναι οκ. 

Καλησπερα κοριτσι μου! Εγω εκανα τον φεβρουαριο υστεροσκοπηση με scratching στο Ι@σω και το κοστος τ νοσοκομειου με την ιδιωτικη ασφαλεια πηγε 150 ευρω και η αμοιβη τ γιατρου 80 ευρω περιπου (η συμμετοχη μου σε ολα αυτα απο την ασφαλεια).. απλα για να σε καλυψει θα πρεπει σαν αιτιολογια να πεις πως εχεις αιμορραγίες ή κατι μη σχετικο με εγκυμοσυνη συνηθως..στον ακριβως επομενο κυκλο του Μαρτιου δηλαδη εκανα ΕΤ..

Επισης, πριν 2 χρονια πριν την πρωτη ΕΤ ειχα κανει υστεροσκοπηση λογω τοξοειδους μητρας&αφαιρεση ινομυωματος και η συμμετοχη μ αν θυμαμαι ηταν καπου 300-350 & η γιατρος αλλα τοσα.. Αλλα λογω του ινομυωματος επρεπε να περιμενω 3 μηνες για προσπαθεια..

Στην πρωτη περίπτωση π σ ανεφερα βγηκα με τα απο 2 ωρες κ γυρισα σπιτι κανονικα και δουλεψα κ στην δευτερη εμεινα ενα βραδυ προληπτικα.. 

Σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!!!

πρίν από 10 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου! Εγω εκανα τον φεβρουαριο υστεροσκοπηση με scratching στο Ι@σω και το κοστος τ νοσοκομειου με την ιδιωτικη ασφαλεια πηγε 150 ευρω και η αμοιβη τ γιατρου 80 ευρω περιπου (η συμμετοχη μου σε ολα αυτα απο την ασφαλεια).. απλα για να σε καλυψει θα πρεπει σαν αιτιολογια να πεις πως εχεις αιμορραγίες ή κατι μη σχετικο με εγκυμοσυνη συνηθως..στον ακριβως επομενο κυκλο του Μαρτιου δηλαδη εκανα ΕΤ..

Επισης, πριν 2 χρονια πριν την πρωτη ΕΤ ειχα κανει υστεροσκοπηση λογω τοξοειδους μητρας&αφαιρεση ινομυωματος και η συμμετοχη μ αν θυμαμαι ηταν καπου 300-350 & η γιατρος αλλα τοσα.. Αλλα λογω του ινομυωματος επρεπε να περιμενω 3 μηνες για προσπαθεια..

Στην πρωτη περίπτωση π σ ανεφερα βγηκα με τα απο 2 ωρες κ γυρισα σπιτι κανονικα και δουλεψα κ στην δευτερη εμεινα ενα βραδυ προληπτικα.. 

Καλησπέρα !ελπίζω να είσαι καλα..Περίμενες τόσο πολύ για μεταφορά ,λόγω ινομυωματος?η διόρθωση τοξοειδής μητρας μήπως είναι πιο απλό κ προχωρούν  στον επόμενο κύκλο για ετ ?

πρίν από 39 λεπτά , Lotos είπε:

Καλησπέρα !ελπίζω να είσαι καλα..Περίμενες τόσο πολύ για μεταφορά ,λόγω ινομυωματος?η διόρθωση τοξοειδής μητρας μήπως είναι πιο απλό κ προχωρούν  στον επόμενο κύκλο για ετ ?

Ειμαι καλα!! Ελπιζω και εσυ το ιδιο! Ναι νομιζω πως αν ειχα κανει μονο την τοξοειδη μητρα θα εκανα κατευθειαν στον επομενο κυκλο μεταφορα.. για το ινομυωμα στο σημειο που ηταν μου ειπαν 3 μηνες αναμονη.. υποθετω παιζει ρολο το σημείο που ηταν ομως -δεν ενοχλουσε για εμφυτευση αλλα μ ειπε αφου θα μπεις κανε κ αυτο να μην σε ενοχλησει αν μεγαλωσει ή κατα πολυδυμη κυηση να με πιεζει κ να με ενοχλει. βεβαια υποθετω στο μεσοδιαστημα θα μπορούσα να εχω κανει διέγερση-δε το ρωτησα και λογω καποιων αλλων θεματων την εκανα στο τελος μετα απο 6 μηνες..

Τωρα π τκ σκεφτομαι θυμαμαι η γυναικολογος στην αρχη μ ειπε πως θα με παει πισω το ινομυωμα ενω αν εκανα μονο το διαφραγμα για την τοξοειδη μητρα θα προχωρουσα αμεσως (ο εξωσωματικος ζητησε και το ινομυωμα)

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Nels είπε:

Εντάξει, αφού τα εμβρυα φτάσανε να γίνουν βλαστοκυστες μια χαρά είσαι, εξάλλου συνήθως σε βλαστοκυστες φτάνουν σχεδόν τα μισά που γονιμοποιουνται. Η τρισωμια ήταν τυχαίο γεγονός, υποθέτω έχετε κάνει καρυοτυπου ζεύγους. Το ότι έμεινες έγκυος ακόμη και με παθολογικο εμβρυο είναι πολύ αισιόδοξο, ένα γερό εμβρυακι θέλετε και θα τα καταφέρετε!  Ευχομαι η επόμενη προσπάθεια να είναι η τυχερή σας!

Ναι κάναμε καρυότυπο ζεύγους και βγήκαν μια χαρά τα αποτελέσματα, δεν υπάρχει πρόβλημα. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ, μακάρι!

3 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Κι εγώ για τον ίδιο λόγο θα κάνω . Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, μου ειναι πολυ χρήσιμες! Σου εύχομαι ότι καλύτερο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες και χρόνια πολλά!!!

Είπα να δώσω και γω σημεία ζωής εδώ μιας και είχα καιρό! Τα νέα απ' το δικό μου μέτωπο είναι σχετικά φλατ..... Μετά από 2 καλλιέργειες ενδομητρίου, 2 φορες αγωγή με αντιβίωση, περιμένω να πάω για την τρίτη καλλιέργεια μπας και έχει μειωθεί η Gardnerella  μου και μπορέσω τον άλλο μήνα να βάλω τα 2 τελευταία κατεψυγμένα μου εμβρυάκια.... 

Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες!

• Καλή τύχη! 3
  • Ευχή 8

πρίν από 9 λεπτά , Miss_Pineapple είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Πώς είστε;; ♥️♥️ Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορταζοντες!!! 🎉🎉🎉Μόλις πήρα αποτελέσματα χοριακής και ειναι 1278,9 mU/ml είναι καλά;; 

Καλησπερα κοριτσι μ! ειναι τελεια η τιμή! Αν θυμαμαι καλα, σημερα ηταν η μερα που σ ειχε ζητησει ο γιατρος, σωστα? Ειναι τελεια τιμη για πρωτη χοριακη! Ενα ειχες βαλει ή δυο? ❤️

• Ευχαριστώ 1

40 minutes ago, Terry1986 said:

Καλησπερα κοριτσι μ! ειναι τελεια η τιμή! Αν θυμαμαι καλα, σημερα ηταν η μερα που σ ειχε ζητησει ο γιατρος, σωστα? Ειναι τελεια τιμη για πρωτη χοριακη! Ενα ειχες βαλει ή δυο? ❤️

Αχχχ μακάρι!!! ♥️♥️♥️ Όλα καλά και σε σένα εύχομαι που αν θυμάμαι καλά ζορίστηκες.. ♥️🙏🤞🏻Αύριο κανονικά μου είχε πει, αλλά τον κοίταζα με αυτά τα μάτια του τύπου γιατρέ θα σκάσω και μου είπε μια μέρα νωρίτερα.. Αύριο κλεινω 14 μέρες από ετ με ένα έμβρυο τριών ημερών.. 

• Μου αρέσει 5

1 ώρα πρίν, Miss_Pineapple είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Πώς είστε;; ♥️♥️ Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορταζοντες!!! 🎉🎉🎉Μόλις πήρα αποτελέσματα χοριακής και ειναι 1278,9 mU/ml είναι καλά;; 

Μπράβο! Τελεια χοριακή! Συγχαρητήρια!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...