Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Τι έγινε τελικά;; ρώτησες τον γιατρό αν μπορείς να ξεκινήσεις;

Εγώ μια κολπιτιδα είχα στην καλλιέργεια και δεν με άφησαν δυστυχώς....

Θα σκεφτόμαστε θετικά!!! Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας παντως!!!

Οχι περιμενω να τελειωσει η αντιβιωση και θα τον παρω. Εμενα μου βρεθηκε ενα μικροβιο στο μικροβιωμα του ενδομητριου γι αυτο παιρνω αντιβιωση και προβιοτικα. Πιστευω πως δεν επηρεαζεται η ολη διαδικασια της διεγερσης και της ωοληψιας απλως προβληματιζομαι για το αν πρεπει με το που τελειωσω το ενα φαρμακο να παρω ολα αυτα της διεγερσης και επιπλεον μου εχει κολλησει οτι η αντιβιωση θα επηρεασει την ποιοτητα των ωαριων που θα παρουμε. Μπορει να ειναι τελειως χαζο αυτο που σκεφτομαι αλλα περνανε ολα απ το μυαλο μου στη φαση που ειμαι. 

Καλησπέρα κι από εμένα και χρόνια πολλά! Εύχομαι γαληνιες εγκυμοσυνες και μωράκια στις αγκαλιές όλων μας!

Λοιπόν θα πω λίγο σύντομα τα τελευταία νέα μου κι αν μπορεί κάποια να με βοηθήσει.. 

Εχθές πήγα σε έναν νέο εξωσωματιστη, όχι και τόσο μεγάλο όνομα, αλλά έχω ακούσει πολλά καλά. Έλεγα μετά την δεύτερη παλινδρομη που είχα τα Χριστούγεννα, να δοκιμάσω φυσιολογικά κ απο καλοκαίρι βλέπω για την 3η εξωσωματική. Ενώ έχω φτιάξει και την προλακτινη κι έχω ξεκινήσει και τα συμπληρώματα ο γιατρός δεν μου είπε καλά νέα. Το ενδομητριο είναι μόνο 4 χιλιοστά κι έτσι είναι αδύνατο να πετύχω εγκυμοσύνη. Αυτό μού είπε ότι προήλθε πιθανότητα απο την απόξεση που έκανα τον Δεκέμβριο και θα πρέπει να προχωρήσουμε σε υστερεκτομη για να επαναφέρουμε την μήτρα.

Κι εκεί που νόμιζα ότι έχει μείνει λίγο για να φτάσω στην κορυφή του βουνού, ξαφνικά έπεσα πάλι κάτω και πρέπει να ξεκινήσω πάλι απο την αρχή. 

Ο γιατρός μου πρότεινε να την κάνω όσο πιο σύντομα γίνεται ή στο Ι@@ω ή στην δική του κλινική. Ξέρει μήπως καμία πόσο θα μου στοιχίσει; θέλει καιρό η αποκατάσταση; μπορώ να πάω για δουλειά την επόμενη μέρα;

Έχω κουραστεί τόσο πολύ,αλλά ο στόχος μου να κρατήσω το μωρό μου στην αγκαλιά μου, μού δίνει δύναμη.

• Ευχή 1
  • Δύναμη! 1

πρίν από 13 λεπτά , alexia7 είπε:

Καλησπέρα κι από εμένα και χρόνια πολλά! Εύχομαι γαληνιες εγκυμοσυνες και μωράκια στις αγκαλιές όλων μας!

Λοιπόν θα πω λίγο σύντομα τα τελευταία νέα μου κι αν μπορεί κάποια να με βοηθήσει.. 

Εχθές πήγα σε έναν νέο εξωσωματιστη, όχι και τόσο μεγάλο όνομα, αλλά έχω ακούσει πολλά καλά. Έλεγα μετά την δεύτερη παλινδρομη που είχα τα Χριστούγεννα, να δοκιμάσω φυσιολογικά κ απο καλοκαίρι βλέπω για την 3η εξωσωματική. Ενώ έχω φτιάξει και την προλακτινη κι έχω ξεκινήσει και τα συμπληρώματα ο γιατρός δεν μου είπε καλά νέα. Το ενδομητριο είναι μόνο 4 χιλιοστά κι έτσι είναι αδύνατο να πετύχω εγκυμοσύνη. Αυτό μού είπε ότι προήλθε πιθανότητα απο την απόξεση που έκανα τον Δεκέμβριο και θα πρέπει να προχωρήσουμε σε υστερεκτομη για να επαναφέρουμε την μήτρα.

Κι εκεί που νόμιζα ότι έχει μείνει λίγο για να φτάσω στην κορυφή του βουνού, ξαφνικά έπεσα πάλι κάτω και πρέπει να ξεκινήσω πάλι απο την αρχή. 

Ο γιατρός μου πρότεινε να την κάνω όσο πιο σύντομα γίνεται ή στο Ι@@ω ή στην δική του κλινική. Ξέρει μήπως καμία πόσο θα μου στοιχίσει; θέλει καιρό η αποκατάσταση; μπορώ να πάω για δουλειά την επόμενη μέρα;

Έχω κουραστεί τόσο πολύ,αλλά ο στόχος μου να κρατήσω το μωρό μου στην αγκαλιά μου, μού δίνει δύναμη.

Αυτό με φάρμακα δεν μπορεί να διορθωθεί; Καλύτερα, βέβαια,να κάνεις μια υστεροσκοπηση, να έχετε και πλήρη εικόνα. Έχω την αίσθηση ότι, ειδικά, αν είναι διαγνωστική, την ίδια μέρα πηγαίνεις στο σπίτι σου και την επόμενη μπορείς να επιστρέψεις κανονικά στη δουλειά σου. Αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς θέλει να κάνει ο γιατρός σου...Θέλει να επέμβει κάπως στη μήτρα ή απλώς να δει σε τι κατάσταση είναι;

Τώρα για κόστος...να μην χρειάζονται 700-1000€...;

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , eirinigt είπε:

Αυτό με φάρμακα δεν μπορεί να διορθωθεί; Καλύτερα, βέβαια,να κάνεις μια υστεροσκοπηση, να έχετε και πλήρη εικόνα. Έχω την αίσθηση ότι, ειδικά, αν είναι διαγνωστική, την ίδια μέρα πηγαίνεις στο σπίτι σου και την επόμενη μπορείς να επιστρέψεις κανονικά στη δουλειά σου. Αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς θέλει να κάνει ο γιατρός σου...Θέλει να επέμβει κάπως στη μήτρα ή απλώς να δει σε τι κατάσταση είναι;

Τώρα για κόστος...να μην χρειάζονται 700-1000€...;

Για το κόστος κατι τέτοιο κατάλαβα κι εγώ. Θα με ενημερώσουν κι απο βδομάδα. Θέλει να επέμβει στη μήτρα, αρχικά αυτό ήταν και το ζητούμενο, απλά μετά απο την επέμβαση θα ανανεωθεί και το ενδομητριο ..απ οτι μου είπε ο ίδιος.

πρίν από 37 λεπτά , alexia7 είπε:

Για το κόστος κατι τέτοιο κατάλαβα κι εγώ. Θα με ενημερώσουν κι απο βδομάδα. Θέλει να επέμβει στη μήτρα, αρχικά αυτό ήταν και το ζητούμενο, απλά μετά απο την επέμβαση θα ανανεωθεί και το ενδομητριο ..απ οτι μου είπε ο ίδιος.

Κοριτσι μου μήπως εννοείς κάτι άλλο? Γιατί υστερεκτομη είναι η αφαίρεση της μητρας. Εγω δε θα έκανα τίποτα επεμβατικο πριν πάρω και μια δεύτερη γνώμη για  το ίδιο θέμα, εκτός και αν εννοείς υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ που είναι συνηθες και προτείνεται μετά από αποξεση για έλεγχο καια καθαρισμο τυχόν συμφυσεων. Θα σου πρότεινα επίσης να παρακολουθήσεις το ενδομητριο σου και στον επόμενο  κύκλο σου. Έχει περάσει λίγος καιρός από την αποξεση , το σώμα σου θελει το χρόνο του, εγώ για 2 μήνες μετά από αποξεση δεν είχα καν περιοδο και χρειάστηκαν άλλοι 2 για να φτιάξει ο κύκλος μου.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Nels είπε:

Κοριτσι μου εγω δε θα έκανα τίποτα επεμβατικο πριν πάρω και μια δεύτερη γνώμη για  το ίδιο θέμα. Θα σου πρότεινα επίσης να παρακολουθήσεις το ενδομητριο σου και στον επόμενο  κύκλο σου. Έχει περάσει λίγος καιρός από την αποξεση , το σώμα σου θελει το χρόνο του, εγώ για 2 μήνες μετά από αποξεση δεν είχα καν περιοδο και χρειάστηκαν άλλοι 2 για να φτιάξει ο κύκλος μου.

Το πρόβλημά μου είναι ότι πρέπει να προχωρήσω στην τρίτη εξωσωματική όσο πιο σύντομα γίνεται. Είχα σκοπό να ξεκινήσω άμεσα με τον νέο γιατρό που είδα εχθές, αλλά με τα δεδομένα που έχω τώρα, έχω μπερδευτεί.. θα πρέπει να φτάσω Σεπτέμβρη να κάνω την διέγερση. Και σε ποιον να πάω για 2η γνώμη! Τις προηγούμενες 2 εξωσωματικές τις έκανα με έναν απο τα καλύτερα ονόματα του χώρου (ΜΜ) ο οποίος ήταν εξαφανισμένος μονίμως και απρόσωπος εντελώς .. δεν μου έκανε! Τώρα πήγα σε έναν άλλο (ΕΜ) μήπως με κάνει και νιώσω λίγο καλύτερα. Δεν έχω ιδέα που αλλού να πάω. Στην επαρχία όπου βρίσκομαι, δεν εμπιστεύομαι κανέναν!

πρίν από 16 λεπτά , Nels είπε:

Κοριτσι μου μήπως εννοείς κάτι άλλο? Γιατί υστερεκτομη είναι η αφαίρεση της μητρας. Εγω δε θα έκανα τίποτα επεμβατικο πριν πάρω και μια δεύτερη γνώμη για  το ίδιο θέμα, εκτός και αν εννοείς υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ που είναι συνηθες και προτείνεται μετά από αποξεση για έλεγχο καια καθαρισμο τυχόν συμφυσεων. Θα σου πρότεινα επίσης να παρακολουθήσεις το ενδομητριο σου και στον επόμενο  κύκλο σου. Έχει περάσει λίγος καιρός από την αποξεση , το σώμα σου θελει το χρόνο του, εγώ για 2 μήνες μετά από αποξεση δεν είχα καν περιοδο και χρειάστηκαν άλλοι 2 για να φτιάξει ο κύκλος μου.

Αχ ναιι, έκανα λάθος! Έχεις δίκιο! Υστεροσκοπηση εννοούσα! Τα έχω μπλέξει με την ορολογία!

πρίν από 15 λεπτά , alexia7 είπε:

Το πρόβλημά μου είναι ότι πρέπει να προχωρήσω στην τρίτη εξωσωματική όσο πιο σύντομα γίνεται. Είχα σκοπό να ξεκινήσω άμεσα με τον νέο γιατρό που είδα εχθές, αλλά με τα δεδομένα που έχω τώρα, έχω μπερδευτεί.. θα πρέπει να φτάσω Σεπτέμβρη να κάνω την διέγερση. Και σε ποιον να πάω για 2η γνώμη! Τις προηγούμενες 2 εξωσωματικές τις έκανα με έναν απο τα καλύτερα ονόματα του χώρου (ΜΜ) ο οποίος ήταν εξαφανισμένος μονίμως και απρόσωπος εντελώς .. δεν μου έκανε! Τώρα πήγα σε έναν άλλο (ΕΜ) μήπως με κάνει και νιώσω λίγο καλύτερα. Δεν έχω ιδέα που αλλού να πάω. Στην επαρχία όπου βρίσκομαι, δεν εμπιστεύομαι κανέναν!

Αχ ναιι, έκανα λάθος! Έχεις δίκιο! Υστεροσκοπηση εννοούσα! Τα έχω μπλέξει με την ορολογία!

Εγω εκανα προσφατα υστεροσκοπηση στο Ιασω. Εχω ιδιωτικη ασφαλεια οποτε δεν πληρωσα ολο το ποσο αλλα αν κρινω απο το ποσοστο που πληρωσα κοστιζει καπου στα 1000 ευρω. Σαν εξεταση ειναι πολυ απλη, την αλλη μερα πας κανονικα για δουλεια. 

πρίν από 17 λεπτά , alexia7 είπε:

Μα είπα κι εγώ! Εντάξει, υστεροσκοπηση σχεδόν όλοι οι γιατροί προτείνουν, ειδικά μετά από αποξεση. Επίσης μετά την υστεροσκοπηση ένα κύκλο θα αφήσεις και μπορείς να ξεκινήσεις, δε θα σε πάει απο Σεπτέμβριο. Τι ηλικία έχεις και αγχωθηκες με το χρόνο? Όπως και να χει η σωστή προετοιμασία είναι το πιο σημαντικό. Και εγώ ένα χρόνο έκανα τις προσπάθειες μου παρόλο που ξεκίνησα στα 40 τη διαδικασία εξωσωματικης. Θέλει και ο οργανισμός το χρόνο του να επανέλθει.

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, alexia7 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου 

Καταρχήν πάρε τον χρόνο σου να ηρεμήσεις και να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη 

Είναι καλό που στο πρότεινε να κάνετε υστεροσκοπιση για να δει τι ακριβώς συμβαίνει με το ενδιμητριο και αν χρειαστεί να διορθώσει κάτι

Αν την κάνεις στο Ιασώ,  είναι 290 το νοσοκομείο και ότι σου ζητήσει ο γιατρός μετα δικά του . Και απ όσο γνωρίζω πλέον η υστεροσκοπιση δεν γίνεται σε ιατρείο έχει απαγορευτεί. Μιλάω για διαγνωστική υστεροσκοπιση πάντα.  Και δεν είναι κάτι,  μπορείς να πας και δουλειά μετά,  να συνεχίσεις ότι κάνεις κανονικά 

Ας το κάνεις , να ηρεμήσει και ο οργανισμός να αρχίσει να παχύνει το ενδομητριο και να έχετε επαφές γιατί βοηθάει και η υστεροσκοπιση αρκετά,  και εύχομαι να μην  χρειαστεί 3η εξωσωματική 

πρίν από 3 λεπτά , Nels είπε:

Μα είπα κι εγώ! Εντάξει, υστεροσκοπηση σχεδόν όλοι οι γιατροί προτείνουν, ειδικά μετά από αποξεση. Επίσης μετά την υστεροσκοπηση ένα κύκλο θα αφήσεις και μπορείς να ξεκινήσεις, δε θα σε πάει απο Σεπτέμβριο. Τι ηλικία έχεις και αγχωθηκες με το χρόνο? Όπως και να χει η σωστή προετοιμασία είναι το πιο σημαντικό. Και εγώ ένα χρόνο έκανα τις προσπάθειες μου παρόλο που ξεκίνησα στα 40 τη διαδικασία εξωσωματικης. Θέλει και ο οργανισμός το χρόνο του να επανέλθει.

Ξεκίνησα πριν 1 χρόνο στα 38 κλεισμένα και σε σε λίγες ημέρες κλείνω τα 39. Απο τα ωάρια που κάνω γονιμοποιουνται λίγα και δεν επιβιώνει κανένα. Επίσης σκέφτομαι ότι έρχεται και ο Αύγουστος που είναι ένας άκυρος μήνας, γιατί όλα είναι κλειστά. Επίσης δεν έχω περάσει καν απο επιτροπή, ούτε καν ραντεβού έχω κλείσει, ούτε καν εξετάσεις έχω κάνει. Οπότε με τα χίλια ζόρια αν καταφέρω τον Ιούλιο και η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω με τίποτα να πιέσω τον εαυτό μου για όλο αυτό,γιατί θα επηρεάσει και το αποτέλεσμα (ειμαι υπερβολική το ξέρω)

1 hour ago, alexia7 είπε:

Ναι, τότε μάλλον εννοεί το scratching. Σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται να χρειάζεσαι και 1 μέρα νοσηλείας...

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , Anniee είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου 

Καταρχήν πάρε τον χρόνο σου να ηρεμήσεις και να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη 

Είναι καλό που στο πρότεινε να κάνετε υστεροσκοπιση για να δει τι ακριβώς συμβαίνει με το ενδιμητριο και αν χρειαστεί να διορθώσει κάτι

Αν την κάνεις στο Ιασώ,  είναι 290 το νοσοκομείο και ότι σου ζητήσει ο γιατρός μετα δικά του . Και απ όσο γνωρίζω πλέον η υστεροσκοπιση δεν γίνεται σε ιατρείο έχει απαγορευτεί. Μιλάω για διαγνωστική υστεροσκοπιση πάντα.  Και δεν είναι κάτι,  μπορείς να πας και δουλειά μετά,  να συνεχίσεις ότι κάνεις κανονικά 

Ας το κάνεις , να ηρεμήσει και ο οργανισμός να αρχίσει να παχύνει το ενδομητριο και να έχετε επαφές γιατί βοηθάει και η υστεροσκοπιση αρκετά,  και εύχομαι να μην  χρειαστεί 3η εξωσωματική 

Πόσο πολύ θα ήθελα να πιάσει η ευχή σου! ❤️ έχω χάσει τον εαυτό μου με τις εξωσωματικές και τις αποβολές. 

Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή 🥰

πρίν από 17 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Εγω εκανα προσφατα υστεροσκοπηση στο Ιασω. Εχω ιδιωτικη ασφαλεια οποτε δεν πληρωσα ολο το ποσο αλλα αν κρινω απο το ποσοστο που πληρωσα κοστιζει καπου στα 1000 ευρω. Σαν εξεταση ειναι πολυ απλη, την αλλη μερα πας κανονικα για δουλεια. 

Έχω κι εγώ ιδιωτική ασφάλιση. Άρα μπορώ να την χρησιμοποιήσω!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , alexia7 είπε:

Πόσο πολύ θα ήθελα να πιάσει η ευχή σου! ❤️ έχω χάσει τον εαυτό μου με τις εξωσωματικές και τις αποβολές. 

Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή 🥰

Έχω κι εγώ ιδιωτική ασφάλιση. Άρα μπορώ να την χρησιμοποιήσω!

Στο εύχομαι ειλικρινά ❤️

Και στο λέει ένα άτομο που έχω χάσει και τον αριθμό παλινδρομων που είχα για να αποκτήσω τα παιδάκια μου 

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...