Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

4 ώρες πρίν, Miss_Pineapple είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Χριστός Ανέστη! Με υγεία, δύναμη και εύχομαι ευχάριστα νέα σύντομα για όλες μας!!! 🙏 Εγώ έκανα εμβρυομεταφορα Δευτέρα 10/4 και είναι να κάνω χοριακή την Κυριακή. Χθες όμως έκανα ένα τεστ δεν κρατήθηκα και βγήκε θετικό!!! Δυο χρόνια προσπάθειες δεν έχω ξανά δει θετικό και χάρηκα πολύ αλλά ταυτόχρονα προσπαθώ να παραμείνω συντηρητικά αισιόδοξη μην πάει κάτι στραβά..

Συγχαρητήρια! Τι υπέροχα νέα! Όλα να πάνε κατ' ευχήν! Με τη βοήθεια του Θεού να δεις σε 9 μήνες το αγγελουδάκι σου!

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Miss_Pineapple είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Χριστός Ανέστη! Με υγεία, δύναμη και εύχομαι ευχάριστα νέα σύντομα για όλες μας!!! 🙏 Εγώ έκανα εμβρυομεταφορα Δευτέρα 10/4 και είναι να κάνω χοριακή την Κυριακή. Χθες όμως έκανα ένα τεστ δεν κρατήθηκα και βγήκε θετικό!!! Δυο χρόνια προσπάθειες δεν έχω ξανά δει θετικό και χάρηκα πολύ αλλά ταυτόχρονα προσπαθώ να παραμείνω συντηρητικά αισιόδοξη μην πάει κάτι στραβά..

Με το καλο η χοριακη!!! 😊😇

• Ευχαριστώ 1

On 19/4/2023 at 8:21 ΜΜ, Machart είπε:

Μόλις αδιαθέτησα και το αστείο είναι ότι πήρα τεστ, γύρισα από τη βόλτα μου κιουρια πανάθεμά με, και την ώρα που το έκανα τσουυυύπ να σου και το αιματακι! Όχι τίποτα, τζάμπα και τα 9 ευρώ του τεστ 😆 το διακωμωδώ μπας και δεν τα βάψω πάλι σκούρα.. αλλά οοοοχι .. πάμε δυναμικά! Τον Ιούνιο έχουμε κλεισμένο ραντεβού για την επιτροπή! Τον Μάιο μας περιμένουν αρκετά διαδικαστικά, έχω να προγραμματίσω σαλπιγγογραφια, εξετάσεις γενικότερα, ένα σωρό χαρτιά, σπερμοδιαγραμμα ο σύζυγος… οπότε θα περάσει ο καιρός και θα κάνουμε και την επόμενη προσπάθεια μας! 

Εεεε ρε τι τραβάμε! Θα μπορούσε να έρθει η ρημάδα την προηγούμενη ημέρα, αλλά οοοοοοοχι εκεί την ώρα του τεστ 🥺 Σε νιώθω, κι εγώ και όλες μας! Ξέχασέ το γρήγορα και βουρ για τις εξετάσεις σας. Πλησιάζει ο καιρός, πάμε με αισιοδοξία για την επόμενη προσπάθεια ❤

• Λουλούδια 1

Κορίτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά, είμαι 42 ετών και

ξεκινάω την 2η....ελπίζω και τελευταία και τυχερή.....προσπάθεια εξωσωματικής και θα ακολουθήσουμε το πρωτόκολλο με την ένεση ELONVA. Σήμερα συγκεκριμένα έκανα την ένεση 3η μέρα τ κύκλου και την 9η μέρα θα με ξαναδεί ο γιατρός

Έχει ακολουθήσει καμιά σας αυτό το πρωτόκολλο και αν είχατε καλά αποτελέσματα???? 

Στην πρώτη προσπάθεια πήγαμε με φυσικους μαζέψαμε 4 ωάρια πολύ καλής ποιότητας όπως είπε και ο γιατρός, τα έβαλα και τα 4 αλλα δυστυχως αρνητική χοριακη.....

Ευχαριστώ.....

• Ευχή 3
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, DIMIFEB είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά, είμαι 42 ετών και

ξεκινάω την 2η....ελπίζω και τελευταία και τυχερή.....προσπάθεια εξωσωματικής και θα ακολουθήσουμε το πρωτόκολλο με την ένεση ELONVA. Σήμερα συγκεκριμένα έκανα την ένεση 3η μέρα τ κύκλου και την 9η μέρα θα με ξαναδεί ο γιατρός

Έχει ακολουθήσει καμιά σας αυτό το πρωτόκολλο και αν είχατε καλά αποτελέσματα???? 

Στην πρώτη προσπάθεια πήγαμε με φυσικους μαζέψαμε 4 ωάρια πολύ καλής ποιότητας όπως είπε και ο γιατρός, τα έβαλα και τα 4 αλλα δυστυχως αρνητική χοριακη.....

Εκανα διεγερση με elonva τον Οκτώβριο... πήραμε 7 ωράρια, γονιμοποιηθηκαν τα 4 και κατέληξα με 2 βλαστοκυστες για εμβρυομεταφορα στον επόμενο κύκλο... μηδενική χοριακη με μια ίωση που δεν ξέρουμε.ποσο ρόλο μπορεί να επεξεργαστεί μετά την εμβρυομεταφορα!

Αν το ξαναέκανα θα προτιμούσα κανονική διεγερση...

11 minutes ago, Sisheido said:

Εκανα διεγερση με elonva τον Οκτώβριο... πήραμε 7 ωράρια, γονιμοποιηθηκαν τα 4 και κατέληξα με 2 βλαστοκυστες για εμβρυομεταφορα στον επόμενο κύκλο... μηδενική χοριακη με μια ίωση που δεν ξέρουμε.ποσο ρόλο μπορεί να επεξεργαστεί μετά την εμβρυομεταφορα!

Αν το ξαναέκανα θα προτιμούσα κανονική διεγερση...

Με φυσικό κύκλο έχεις προσπαθήσει η σε πήγε κατευθείαν με elonva? Επίσης η ηλικία σου???

On 14/4/2023 at 5:20 ΜΜ, Terry1986 είπε:

Πωπω!!! Τρομερο update κανεις!!!! Και να μην θυμομαστε κατι, τσουπ μας τα βαζεις σε ταξη ολα!!! ❤️ ❤️ Ειδες τελικα ηταν ενας τυχαιο γεγονος οι καταβολες του Φεβρουαριου!! Να εχεις καλη επιτυχια γλυκια μου μετα το Πασχα σου ευχομαι ολοψυχα!!!!

Εμενα εννοειται το θριλερ συνεχιζεται!

Σαββατο 8/4 277

Δευτερα 10/4 554

Τεταρτη 12/4 943

Σημερα 14/4 1.489

Απογοητευτηκα πολυ με ρη σημερινη τιμη αλλα ο,τι είναι να γινει θα γινει.. Δεν μπορω να κανω κατι απο τη δικη μου πλευρα δυστυχώς.. απλα ειχαν αναπτερωθει οι ελπιδες μου..

Εκανα υπερηχο στην γυναικολογο την Τρίτη και ειδαμε 2 χιλιοστα π ειπε συμβαδιζει με την χοριακη μου.. Ισως παω αυριο ή την Κυριακη ξανα για υπερηχο στο Νοσοκομείο.. Περιμενω οδηγιες τους..

Τι έγινε τελικά? Πήγες για υπέρηχο? Δεν είδα να έγραψες τα νέα σου και σε θυμήθηκα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 58 λεπτά , lizard12 είπε:

Τι έγινε τελικά? Πήγες για υπέρηχο? Δεν είδα να έγραψες τα νέα σου και σε θυμήθηκα!!

Καλησπέρα! Κάναμε υπέρηχο την Τρίτη τελικά είδαμε σακο 10 χιλιοστά.. μου είπε πως είναι οκ σε σχέση με τις χοριακές που έκανα κ με τον υπερηχο της περασμένης Τρίτης που ηταν 2 χιλιοστά σε θεμα ανάπτυξης.. Βέβαια συνολικά δείχνει να είναι κάποιες μέρες πίσω σε σχέση με την ημέρα της ΕΤ.. θα πάω ξανά την Δευτέρα ελπίζοντας να δούμε εμβρυικα στοιχεια..

Εσυ πώς είσαι?

• Ευχή 7

23 ώρες πρίν, Zaxaroulamak είπε:

@Alex@ @Lotos αχ ποσο ανυπομονουσα κι εγω να ξεκινησω ελπιζοντας οτι θα ερθω πιο κοντα στο ονειρο αλλα τελειωνω αντιβιωση περιπου 5 μερες πριν την περιοδο οποτε σκεφτομαι οτι ισως ειναι καλυτερα να αφησω να περασει ο μηνας και να παω με την επομενη περιοδο. Τι λετε; εχει καποια κοπελα ξεκινησει διεγερση μετα απο αντιβιωση; 

Τι έγινε τελικά;; ρώτησες τον γιατρό αν μπορείς να ξεκινήσεις;

Εγώ μια κολπιτιδα είχα στην καλλιέργεια και δεν με άφησαν δυστυχώς....

On 20/4/2023 at 1:53 ΜΜ, Lotos είπε:

Κορίτσι μου, μαζί θα πάμε σχεδόν..θα είμαστε παρέα στη διεγερση !!!μακάρι να τα καταφέρουμε !!!δεν ξέρω ββ ποσες πιθανότητες έχουμε να τα καταφέρουμε απ' την πρώτη ετ..φαντάζομαι παίζει ρόλο το έμβρυο?

Θα σκεφτόμαστε θετικά!!! Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας παντως!!!

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Terry1986 είπε:

Καλησπέρα! Κάναμε υπέρηχο την Τρίτη τελικά είδαμε σακο 10 χιλιοστά.. μου είπε πως είναι οκ σε σχέση με τις χοριακές που έκανα κ με τον υπερηχο της περασμένης Τρίτης που ηταν 2 χιλιοστά σε θεμα ανάπτυξης.. Βέβαια συνολικά δείχνει να είναι κάποιες μέρες πίσω σε σχέση με την ημέρα της ΕΤ.. θα πάω ξανά την Δευτέρα ελπίζοντας να δούμε εμβρυικα στοιχεια..

Εσυ πώς είσαι?

Ίσως έγινε καθυστερημένη εμφύτευση ;μακάρι να είναι το τυχερό σου!

• Ευχή 1

5 ώρες πρίν, DIMIFEB είπε:

Με φυσικό κύκλο έχεις προσπαθήσει η σε πήγε κατευθείαν με elonva? Επίσης η ηλικία σου???

Το 2016 είχα κάνει κανονική διέγερση με μακρύ πρωτόκολλο όπου είχα έμβρυα για 3 εμβρυομεταφορες... στην 3η έκανα τον γιο μου (μετά από 3 χρονια)! 

Τον Οκτώβρη  κάναμε με την elonva όπως σου είπα...

Και τώρα πήγαμε με κλομιφαινη και μάλλον φυσικούς για συνέχεια...

Κλείνω τα 40 το καλοκαίρι.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Lotos είπε:

Ίσως έγινε καθυστερημένη εμφύτευση ;μακάρι να είναι το τυχερό σου!

Μακάρι! αυτο σκεφτηκα κ εγω αλλα δε τη ρωτησα ποτε!! 😀

Καλη αρχη να εχεις τις επομενες μερες!!

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Εσυ πώς είσαι?

Ωραία ένα βήμα τη φορά. Κι εγώ έτσι κάνω.. Και ότι γίνει.. Έχουμε ακούσει καρδιά και αναπτύσσεται. Είμαι 8 και 1 τώρα και μου είπε να πάω σε δύο βδομάδες πάλι. Θα δούμε. Βήμα βήμα διστακτικά. Ελπίζω τη Δευτέρα να ακούσετε κ παλμό να πάρεις μια ανάσα. Πόσο θα είσαι? 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

πρίν από 37 λεπτά , lizard12 είπε:

Ωραία ένα βήμα τη φορά. Κι εγώ έτσι κάνω.. Και ότι γίνει.. Έχουμε ακούσει καρδιά και αναπτύσσεται. Είμαι 8 και 1 τώρα και μου είπε να πάω σε δύο βδομάδες πάλι. Θα δούμε. Βήμα βήμα διστακτικά. Ελπίζω τη Δευτέρα να ακούσετε κ παλμό να πάρεις μια ανάσα. Πόσο θα είσαι? 

Τέλεια!! Να είσαι αισιόδοξη!! Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο!! Τα λέω για να τα ακούω και εγώ!

Βάσει υπερηχου σήμερα είμαι 5+5 σημερα αλλα βάσει των εφαρμογών 6+2..

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...