Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλησπέρα κοριτσια, χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη με υγεία και σύντομα κοιλίτσες γεμάτες για όλα τα κορίτσια που προσπαθούμε!!! Ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια που έχουν πάρει clomiphene για περισσότερα ωάρια, είδαν αποτέλεσμα? Μήπως δίνει κάνα δυο περισσότερα ωάρια αλλά όχι ποιοτικά? Μου το πρότεινε ο γιατρός αν και γενικά μετά από 4 διεγερσεις με ενέσεις ήθελα να συνεχίσω σε φυσικούς κύκλους. 

Κορίτσια μου χρόνια πολλά!!!χριστός ανέστη!!!εύχομαι τα καλύτερα σε όλες!!!!!

Eternity μου....εγω εχω παρει συνολικά σε 5 κύκλους κλομιφαινη....οχι συνεχόμενα 5 αλλά στο σύνολο....δυστηχως σε έμενα δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα...την πρώτη φορά πήραμε δύο ωάρια και δεν προχώρησε κανένα αν και γονιμοποιηθηκαν...

τη δεύτερη δεν γονιμοποιηθηκε καν..

τρίτη και τέταρτη φορά ήταν κυστικα και την Πέμπτη δεν έκανα καν ωάριο....βέβαια η αμη μου είναι σχεδόν ανύπαρκτη οπότε σίγουρα παίζει κ αυτό κάποιο ρόλο...

παρόλα αυτά η γνώμη μου είναι να πάρεις έστω ένα κύκλο και να δεις πως αντιδράει το δικό σου σώμα!!!γιατί έχω ακούσει και θετικά αποτελέσματα!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

9 ώρες πρίν, Machart είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα και χρόνια πολλά!! Δεν σας έχω ξεχάσει, θυμάμαι συνέχεια την βοήθεια που μου προσφέρατε απλόχερα στην τόσο τραγική έμπειρα που μου κέρασε αυτό το δύσκολο για όλες μας ταξίδι της εξωσωματικής! Ήθελα απλά το χρόνο μου , να βρω τον εαυτο μου και να πατήσω ξανά στα πόδια μου με αισιοδοξία! Σας παρακολουθούσα που και που και πάνω κάτω έχω μια ιδέα για τη φάση που βρίσκεται η καθεμία σας! 😍 εγώ να σας είμαι ειλικρινής έχω 6 μέρες καθυστέρηση σήμερα , δεν έχω καθόλου συμπτώματα περιόδου ούτε πρησμένο στήθος όπως συνήθως ούτε πρηξίματα στο σώμα όπως πάντα , έχω μερικά πονάκια χαμηλά στην κοιλιά αλλά την ένταση του πόνου δεν θα την περιέγραφα ούτε καν σαν ενόχληση. Δηλαδή ανεπαίσθητα, και όχι συνέχεια κατά της διάρκεια της μέρας! Δεν έχω ούτε αναγούλες ούτε ζαλάδες , έχω μόνο συχνουρία που παρατήρησα από χθες έντονα. Τώρα εύλογα θα μου πείτε γιατί δεν κανεις ένα τεστ βρε χριστιανή και μας σκας κι εμάς και σκας κι εσυ! 😂 ειλικρινά σας το λέω φοβάμαι τόσο πολύ να το κάνω! Και φυσικά τι φοβάμαι; Το αρνητικό αποτέλεσμα!  Δεν έχω ποτέ καθυστερήσεις στους κύκλους μου η αλήθεια. Είχα 1-2 φορές στη ζωή μου κι αυτό για 2-3 μέρες το πολύ. Από την άλλη σκέφτομαι μήπως έχει γίνει και καμία βλακεία από εκείνη τη διέγερση που είχα κάνει τον Φλεβάρη. Τον Μαρτη όμως μου ήρθε κανονικά η περίοδος μου. Τι να πω;;;;; Σας τα είπα μαζεμένα πάλι 😋

Καλησπέρα! Δυστυχώς δεν θυμάμαι την ιστορία σου, είμαι όμως σίγουρη ότι πέρασες πολύ δύσκολα. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου δύναμη, πείσμα και αισιοδοξία, και πολύ σύντομα να σβήσει αυτή η δυσάρεστη ανάμνηση με κάτι πολύ ευχάριστο!

Σχετικά με την καθυστέρησή σου, φυσικά και θα μπορούσε να είναι εγκυμοσύνη αν υπήρξαν επαφές. Τα συμπτώματα μπορούν κάλλιστα να είναι ανύπαρκτα! Σε καταλαβαίνω ότι διστάζεις να κάνεις τεστ, είναι αυτή η ρημάδα η απογοήτευση όταν δεν λέει να εμφανιστεί η γραμμή. Και μόνο που το γράφω, το νιώθω για τον εαυτό μου. Δες πόσο μπορείς να κρατηθείς, και ζύγισε την κατάσταση και την ψυχολογία σου. Όσο δεν αδιαθετείς η αγωνία θα κορυφώνεται. Αμφιβάλλω να πρόκειται για διαταραχή από διέγερση Φεβρουαρίου, έχουν περάσει αρκετοί μήνες. Εγώ έκανα ωοληψία το Μάρτιο, και χθες μου ήρθε για 2η φορά η περίοδος με 3-5 μέρες καθυστέρησης σε κύκλο 28 ημερών +- 2 ημέρες. 

Το μόνο σιγουρο είναι ότι θα οδηγηθείς μόνη σου στη σωστή απόφαση. Και μακάρι...🥰

• Μου αρέσει 1

16 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλησπέρα κοριτσια, χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη με υγεία και σύντομα κοιλίτσες γεμάτες για όλα τα κορίτσια που προσπαθούμε!!! Ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια που έχουν πάρει clomiphene για περισσότερα ωάρια, είδαν αποτέλεσμα? Μήπως δίνει κάνα δυο περισσότερα ωάρια αλλά όχι ποιοτικά? Μου το πρότεινε ο γιατρός αν και γενικά μετά από 4 διεγερσεις με ενέσεις ήθελα να συνεχίσω σε φυσικούς κύκλους. 

Καλημέρα. Εγώ πηρα μια φορά και ήταν η μοναδική που δεν γονιμοποιηθηκε το ωάριο. Μου εδωσε ο γιατρός επειδή έκανα φυσικους κύκλους για να παρουμε κατι παραπανω. Αλλά δυστυχώς δεν μου έκατσε καθόλου καλά. Ενώ σε φυσικό κυκλο (τεσσερις φορές συνολικά)είχαν γονιμοποιηθει όλα. Πιστεύω ότι είναι και θέμα οργανισμου όμως. Για μια φορά πιστευω οτι μπορεις να το κάνεις για να δεις και το αποτελεσμα.Ελπίζω να πάνε όλα καλά. 

Καλημέρα κορίτσια! Χρειάζομαι την βοήθεια όσων βρίσκονται Θεσσαλονίκη και κάνουν φυσικους κύκλους. Θελω πληροφοριες για κέντρα που έχουν εμπειρία σε φυσικό κυκλο και τιμές σε προσωπικό μήνυμα αν είναι ευκολο γιατί ξέρω ότι δεν επιτρέπεται σε δημόσια συζήτηση. Σας ευχαριστω πολυ!!! 

• Ευχαριστώ 1

11 hours ago, Eternity said:

Κάπου διάβαζα ότι επιτρέπεται μέχρι 6 φορές. Και καλα να πάει η 1 φορά δε θέλω να ξαναπάρω γιατί ήδη έχω επιβαρυνθεί αρκετά και με τις διεγερσεις. 

Μήπως τελικά δε δίνουν τόσο καλά ωάρια? Μήπως φτάνουμε στο τέλος να χάνουμε και το δικό μας που ίσως να ήταν πολύ καλο χωρίς φάρμακα?Δυστυχώς στον υπέρηχο φαίνονται και αυτά που δεν έχουν γενετικό υλικό. Ίσως βέβαια απλά αυτός ο κύκλος να μην ήταν και τόσο καλός. Εύχομαι να προχωρήσει αυτό το ένα και να είναι το παιδάκι σου! 

Εγώ κορίτσι μου εχω πάρει 2 φορές κλομιφαίνη και δεν είχα κάνει καν ωορρηξία. Δοκίμασε σίγουρα μια φορά και βλέπεις, ο κάθε οργανισμός ειναι διαφορετικός. Εμένα μου ταίριαξαν τα femara και τα εχω παρει συνολικά 12-13 φορές. Ομως δεν ειναι ιδια ουσία με την κλομιφαίνη, η κανονική τους χρήση ειναι φάρμακο κατα του καρκίνου και υπάρχουν γυναίκες που τα παίρνουν για 10 χρόνια σερί. Οχι οτι ειναι ακίνδυνο αλλά νομίζω ειναι καλύτερο 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

On 14/4/2023 at 4:13 ΜΜ, MarGe2022 είπε:

@dreamteam, @Machart, @TaxAgg, @xristinakarr, @Λουμ@Kate33, @Fifi88, @froufrou80, @Visit a vis - δώστε σημεία ζωής και update αν θέλετε! Εύχομαι τα καλύτερα! 

Καλημέρα σε όλες κορίτσια, Χρόνια Πολλά με υγεία και χαμόγελα σε ΟΛΕΣ μας (Αμήν Παναγία μου!)..!!

Εγώ λογικά ξεκινάω διέγερση σε ένα μήνα (τέλος Μαΐου) και έχω αγχωθεί, βλέπω στον ύπνο μου μωρά και εγκυμοσύνες με άσχημο τέλος. Ούτε στον ύπνο μας δεν ξεκουραζόμαστε.. Με έχει αγχώσει το γεγονός ότι έχω σχετικά χαμηλή ΑΜΗ (~1,1 ng/ml) και ο γιατρός που είπε για gonal δόση των 300 και αναρωτιέμαι αν θα ανταποκριθώ και φυσικά αναρωτιέμαι αν θα έχει βελτιωθεί το σπέρμα μας που είχε κατακερματισμό 31% και πολύ υψηλό οξειδωτικό στρες. Οψόμεθα..

On 13/4/2023 at 7:14 ΜΜ, Sisheido είπε:

Καλησπέρα! Είναι πρώτη φορά "διεγερση" με κλομιφαινη... σήμερα 8η μέρα του κυκλου Lh 13.1 και Ε2 540... από τον υπέρηχο ο γιατρός πιστεύει ότι θα πάρει 3...  έχει καμία εμπειρία και εικόνα? 

Εγώ είχα πάρει δύο φορές για τις δύο σπερματεγχύσεις και είχα αρκετά ωοθυλάκια, βέβαια δεν ξέρουμε καν αν ήταν γεμάτα και πώς ήταν ποιοτικά.. Μια φορά θα το δοκίμαζα κι εγώ σίγουρα. 

15 ώρες πρίν, Zaxaroulamak είπε:

Κοριτσια καλησπερα. Εχει δοκιμασει καποια τις βιταμινες ovacare να μου πει τη γνωμη της; ρωτησα τον γιατρο αν πρεπει να προετοιμασω τον οργανισμο μου και μου προτεινε να παρω αυτες,αλλα ειναι και πανακριβες και δεν ξερω αν αξιζει καθως καποιοι λενε οτι γενικα τετοιου ειδους βιταμινες δεν κανουν και μεγαλη διαφορα.

Καλημέρα, εγώ τον παρακαλούσα τον δικό μου να μου πει πώς να προετοιμαστώ και είπε να μην πάρω τίποτα. Διάβασα το γνωστό βιβλίο "it starts with the egg" και παρήγγειλα τα βασικά που προτείνει η συγγραφέας από βιταμίνες και τα παίρνω ένα δίμηνο σχεδόν (αλφα λιποϊκό οξύ, βιταμίνη Ε, βιταμίνη D, βιταμίνη C και ένα σύμπλεγμα βιταμινών Β, φολικό οξύ και COq10 ουμπικινόλη). Στη θέση σου θα τα έπαιρνα αυτά που προτείνει ο γιατρός.. Κακό δε νομίζω να κάνουν, παρά μόνο στην τσέπη μας. Θεωρητικά το συγκεκριμένο βιβλίο υποστηρίζει ότι κάνουν διαφορά οι βιταμίνες, αλλά σε βάθος κάποιων λίγων μηνών. Μαζί με διατροφή (που προσωπικά ακόμη παλεύω) και αποφυγή τοξινών. 

• Ευχαριστώ 1
  • Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

19 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλησπέρα, εγώ έχω κάνει 3 κύκλους με κλομιφαινη αλλά για υποβοηθηση με φυσική σύλληψη, ο γιατρός μου είχε πει ότι μπορώ να πάρω 12 φορές, εγω βεβαια ξερω για 6 φορες, είχα καλή ανταπόκριση κ έκανα πάντα ωορρηξια από μόνη μου χωρίς ένεση αλλά είχα θέμα στο ενδομητριο εγώ, δεν μεγάλωνε όσο έπρεπε για εμφύτευση, μετά έκανα κ 2 κύκλους Φεμαρα που είναι πιο ακίνδυνα από την κλομιφαινη. 

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλες! Ειμαι σε μακρύ πρωτόκολλο με Arvekap και meriofert. Είμαι στην 8η μέρα και το πρωί σημερα οπως και πριν λίγο είδα καφέ υγρά (βλέννη) όπως στα τελειώματα της περιόδου και έχω ανησυχήσει αρκετά για το τι μπορεί να είναι. Να είναι από τις ορμόνες; Έχει συμβεί σε καμία κοπέλα κάτι αντίστοιχο με το πρωτόκολλο αυτό;

πρίν από 24 λεπτά , Fay_ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλες! Ειμαι σε μακρύ πρωτόκολλο με Arvekap και meriofert. Είμαι στην 8η μέρα και το πρωί σημερα οπως και πριν λίγο είδα καφέ υγρά (βλέννη) όπως στα τελειώματα της περιόδου και έχω ανησυχήσει αρκετά για το τι μπορεί να είναι. Να είναι από τις ορμόνες; Έχει συμβεί σε καμία κοπέλα κάτι αντίστοιχο με το πρωτόκολλο αυτό;

Έχεις τελειώσει με τις arvekap? Εμενα στο τελείωμα του πρώτου κύκλου απο το μακρύ πρωτόκολλο ενώ έκανα arvekap είχα περίοδο , έλεγαν οι οδηγίες ότι μπορεί να δω καφέ η αίμα 

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

Έχεις τελειώσει με τις arvekap? Εμενα στο τελείωμα του πρώτου κύκλου απο το μακρύ πρωτόκολλο ενώ έκανα arvekap είχα περίοδο , έλεγαν οι οδηγίες ότι μπορεί να δω καφέ η αίμα 

Όχι δεν έχω τελειώσει. Τις συνεχίζω έχω κάνει 9 μέχρι τώρα. Βασικά τις ξεκίνησα την 2η μέρα όχι από τον προηγούμενο κύκλο όπως είθισται στο μακρύ (ίσως είναι κάποια παραλλαγή του πρωτοκόλλου αυτού) 

πρίν από 56 λεπτά , Fay_ είπε:

Όχι δεν έχω τελειώσει. Τις συνεχίζω έχω κάνει 9 μέχρι τώρα. Βασικά τις ξεκίνησα την 2η μέρα όχι από τον προηγούμενο κύκλο όπως είθισται στο μακρύ (ίσως είναι κάποια παραλλαγή του πρωτοκόλλου αυτού) 

ναι ειναι διαφορετικό, ρώτησε το γιατρό σου

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, Soho24 είπε:

Καλησπέρα! Δυστυχώς δεν θυμάμαι την ιστορία σου, είμαι όμως σίγουρη ότι πέρασες πολύ δύσκολα. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου δύναμη, πείσμα και αισιοδοξία, και πολύ σύντομα να σβήσει αυτή η δυσάρεστη ανάμνηση με κάτι πολύ ευχάριστο!

Σχετικά με την καθυστέρησή σου, φυσικά και θα μπορούσε να είναι εγκυμοσύνη αν υπήρξαν επαφές. Τα συμπτώματα μπορούν κάλλιστα να είναι ανύπαρκτα! Σε καταλαβαίνω ότι διστάζεις να κάνεις τεστ, είναι αυτή η ρημάδα η απογοήτευση όταν δεν λέει να εμφανιστεί η γραμμή. Και μόνο που το γράφω, το νιώθω για τον εαυτό μου. Δες πόσο μπορείς να κρατηθείς, και ζύγισε την κατάσταση και την ψυχολογία σου. Όσο δεν αδιαθετείς η αγωνία θα κορυφώνεται. Αμφιβάλλω να πρόκειται για διαταραχή από διέγερση Φεβρουαρίου, έχουν περάσει αρκετοί μήνες. Εγώ έκανα ωοληψία το Μάρτιο, και χθες μου ήρθε για 2η φορά η περίοδος με 3-5 μέρες καθυστέρησης σε κύκλο 28 ημερών +- 2 ημέρες. 

Το μόνο σιγουρο είναι ότι θα οδηγηθείς μόνη σου στη σωστή απόφαση. Και μακάρι...🥰

Μόλις αδιαθέτησα και το αστείο είναι ότι πήρα τεστ, γύρισα από τη βόλτα μου κιουρια πανάθεμά με, και την ώρα που το έκανα τσουυυύπ να σου και το αιματακι! Όχι τίποτα, τζάμπα και τα 9 ευρώ του τεστ 😆 το διακωμωδώ μπας και δεν τα βάψω πάλι σκούρα.. αλλά οοοοχι .. πάμε δυναμικά! Τον Ιούνιο έχουμε κλεισμένο ραντεβού για την επιτροπή! Τον Μάιο μας περιμένουν αρκετά διαδικαστικά, έχω να προγραμματίσω σαλπιγγογραφια, εξετάσεις γενικότερα, ένα σωρό χαρτιά, σπερμοδιαγραμμα ο σύζυγος… οπότε θα περάσει ο καιρός και θα κάνουμε και την επόμενη προσπάθεια μας! 

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 8
  • Δύναμη! 4
  • Λουλούδια 1

1 hour ago, Machart είπε:

Μόλις αδιαθέτησα και το αστείο είναι ότι πήρα τεστ, γύρισα από τη βόλτα μου κιουρια πανάθεμά με, και την ώρα που το έκανα τσουυυύπ να σου και το αιματακι! Όχι τίποτα, τζάμπα και τα 9 ευρώ του τεστ 😆 το διακωμωδώ μπας και δεν τα βάψω πάλι σκούρα.. αλλά οοοοχι .. πάμε δυναμικά! Τον Ιούνιο έχουμε κλεισμένο ραντεβού για την επιτροπή! Τον Μάιο μας περιμένουν αρκετά διαδικαστικά, έχω να προγραμματίσω σαλπιγγογραφια, εξετάσεις γενικότερα, ένα σωρό χαρτιά, σπερμοδιαγραμμα ο σύζυγος… οπότε θα περάσει ο καιρός και θα κάνουμε και την επόμενη προσπάθεια μας! 

Όταν δεν τη θες εμφανίζεται και όταν την περιμένεις πως και πως κάνει τα νούμερα της. Αχ αυτή η περίοδος. Καλή αρχηηηηη!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

On 18/4/2023 at 7:24 ΜΜ, Zaxaroulamak είπε:

Κοριτσια καλησπερα. Εχει δοκιμασει καποια τις βιταμινες ovacare να μου πει τη γνωμη της; ρωτησα τον γιατρο αν πρεπει να προετοιμασω τον οργανισμο μου και μου προτεινε να παρω αυτες,αλλα ειναι και πανακριβες και δεν ξερω αν αξιζει καθως καποιοι λενε οτι γενικα τετοιου ειδους βιταμινες δεν κανουν και μεγαλη διαφορα.

Καλημέρα κοπέλα μου. Εγω τις παιρνω... κοντεύω να κλείσω 3μηνο τωρα. Θεωρω πως κατι λιγο κανουν...Μπορει και τυχαιο αλλα μετά απο καιρο που δεν προχωραγε κανενα έμβρυο,τωρα προχώρησε...Βεβαια εκανε και ο σύζυγος παρακέντηση επιδιδυμιδας και σίγουρα οφείλεται και σε αυτο....θα δειξει και στην επομενη ωοληψια...

On 18/4/2023 at 8:38 ΜΜ, Sisheido είπε:

Σήμερα είχα ωοληψια μετά απο κλομιφαινη... απογοήτευση για εμένα... ενώ έβλεπε 2-3 στους υπερηχους το ένα μόνο ήταν κατάλληλο και δεν έχω πολλές ελπίδες για γονιμοποίηση και εξέλιξη...

Η κλομιφαινη ειναι τα σερπαφαρ; Τα εχω μπερδεψει ..Παντως οσες φορες κ αν ειχα παρει ειτε σερπαφαρ είτε φεμαρα,ποτε κανενα εμβρυο δεν προχωραγε...Την τελευταία φορα φαινοταν οτι θα πάρουμε σίγουρα δυο με τρια ωαρια και τελικά πηραμε μονο ενα...Εγω δεν ξαναπαιρνω τίποτα...Αφου και με αυτα παλι με ενα καταληγω...Βεβαια ο καθε οργανισμός ειναι διαφορετικός...

• Μου αρέσει 3
  • Καλή τύχη! 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 17 λεπτά , winspert είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου. Εγω τις παιρνω... κοντεύω να κλείσω 3μηνο τωρα. Θεωρω πως κατι λιγο κανουν...Μπορει και τυχαιο αλλα μετά απο καιρο που δεν προχωραγε κανενα έμβρυο,τωρα προχώρησε...Βεβαια εκανε και ο σύζυγος παρακέντηση επιδιδυμιδας και σίγουρα οφείλεται και σε αυτο....θα δειξει και στην επομενη ωοληψια...

Η κλομιφαινη ειναι τα σερπαφαρ; Τα εχω μπερδεψει ..Παντως οσες φορες κ αν ειχα παρει ειτε σερπαφαρ είτε φεμαρα,ποτε κανενα εμβρυο δεν προχωραγε...Την τελευταία φορα φαινοταν οτι θα πάρουμε σίγουρα δυο με τρια ωαρια και τελικά πηραμε μονο ενα...Εγω δεν ξαναπαιρνω τίποτα...Αφου και με αυτα παλι με ενα καταληγω...Βεβαια ο καθε οργανισμός ειναι διαφορετικός...

έχετε δηλαδή ένα εμβρυάκι? μπραβο!!! με το καλό και στην επόμενη

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 57 λεπτά , winspert είπε:

Η κλομιφαινη ειναι τα σερπαφαρ; Τα εχω μπερδεψει ..Παντως οσες φορες κ αν ειχα παρει ειτε σερπαφαρ είτε φεμαρα,ποτε κανενα εμβρυο δεν προχωραγε...Την τελευταία φορα φαινοταν οτι θα πάρουμε σίγουρα δυο με τρια ωαρια και τελικά πηραμε μονο ενα...Εγω δεν ξαναπαιρνω τίποτα...Αφου και με αυτα παλι με ενα καταληγω...Βεβαια ο καθε οργανισμός ειναι 

Κλομιφαινη έγραφε το κουτί αλλά φαντάζομαι είναι άλλη εταιρία με παρόμοια δράση...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...