Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη! Να χαιρεστε όλες τις οικογένειες σας και ευχές του χρόνου να κρατάμε αγκαλιά όλες τα μωράκια μας ή να τα έχουμε στην κοιλιά! 
θελω να εωτησω υπάρχει κάποια ενότητα για γυναίκες που κυοφορούν τρίδυμα; 
ψαχνω να βρω συναγωνίστριες χεχε

αν ξέρετε κάτι ενημερώστε με! 
φιλια πολλά σε όλες! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1 hour ago, Σποράκι είπε:

Κρίμα! Άρα τα άτιμα τα τεστακια δουλεύουν. Focus στον Μάιο!

Πάμε γερά!!!

πρίν από 44 λεπτά , Machart είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα και χρόνια πολλά!! Δεν σας έχω ξεχάσει, θυμάμαι συνέχεια την βοήθεια που μου προσφέρατε απλόχερα στην τόσο τραγική έμπειρα που μου κέρασε αυτό το δύσκολο για όλες μας ταξίδι της εξωσωματικής! Ήθελα απλά το χρόνο μου , να βρω τον εαυτο μου και να πατήσω ξανά στα πόδια μου με αισιοδοξία! Σας παρακολουθούσα που και που και πάνω κάτω έχω μια ιδέα για τη φάση που βρίσκεται η καθεμία σας! 😍 εγώ να σας είμαι ειλικρινής έχω 6 μέρες καθυστέρηση σήμερα , δεν έχω καθόλου συμπτώματα περιόδου ούτε πρησμένο στήθος όπως συνήθως ούτε πρηξίματα στο σώμα όπως πάντα , έχω μερικά πονάκια χαμηλά στην κοιλιά αλλά την ένταση του πόνου δεν θα την περιέγραφα ούτε καν σαν ενόχληση. Δηλαδή ανεπαίσθητα, και όχι συνέχεια κατά της διάρκεια της μέρας! Δεν έχω ούτε αναγούλες ούτε ζαλάδες , έχω μόνο συχνουρία που παρατήρησα από χθες έντονα. Τώρα εύλογα θα μου πείτε γιατί δεν κανεις ένα τεστ βρε χριστιανή και μας σκας κι εμάς και σκας κι εσυ! 😂 ειλικρινά σας το λέω φοβάμαι τόσο πολύ να το κάνω! Και φυσικά τι φοβάμαι; Το αρνητικό αποτέλεσμα!  Δεν έχω ποτέ καθυστερήσεις στους κύκλους μου η αλήθεια. Είχα 1-2 φορές στη ζωή μου κι αυτό για 2-3 μέρες το πολύ. Από την άλλη σκέφτομαι μήπως έχει γίνει και καμία βλακεία από εκείνη τη διέγερση που είχα κάνει τον Φλεβάρη. Τον Μαρτη όμως μου ήρθε κανονικά η περίοδος μου. Τι να πω;;;;; Σας τα είπα μαζεμένα πάλι 😋

Γεια σου κορίτσι! Θυμάμαι καλά που είχες κάνει την πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη; Δεν νομίζω να υπάρχει προβλημα από τη διέγερση. Ή κάποια ανωμαλία του κύκλου είναι ή (που στο εύχομαι) μια εγκυμοσύνη βρε! Και αν κατάλαβα προσπαθείς φυσικά από τον Φλεβάρη οπότε όλα παίζουν!

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

Καλησπέρα κοριτσια, χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη με υγεία και σύντομα κοιλίτσες γεμάτες για όλα τα κορίτσια που προσπαθούμε!!! Ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια που έχουν πάρει clomiphene για περισσότερα ωάρια, είδαν αποτέλεσμα? Μήπως δίνει κάνα δυο περισσότερα ωάρια αλλά όχι ποιοτικά? Μου το πρότεινε ο γιατρός αν και γενικά μετά από 4 διεγερσεις με ενέσεις ήθελα να συνεχίσω σε φυσικούς κύκλους. 

πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Καλησπέρα κοριτσια, χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη με υγεία και σύντομα κοιλίτσες γεμάτες για όλα τα κορίτσια που προσπαθούμε!!! Ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια που έχουν πάρει clomiphene για περισσότερα ωάρια, είδαν αποτέλεσμα? Μήπως δίνει κάνα δυο περισσότερα ωάρια αλλά όχι ποιοτικά? Μου το πρότεινε ο γιατρός αν και γενικά μετά από 4 διεγερσεις με ενέσεις ήθελα να συνεχίσω σε φυσικούς κύκλους. 

Εγώ παίρνω. Μέχρι στιγμής στις δύο πρώτες φορές έχω πάρει από ένα. Κι εγώ ελπίζω σε ένα ακόμα κάθε φορά. 

tvXOp2.png

πρίν από 18 λεπτά , Ele@n είπε:

Εγώ παίρνω. Μέχρι στιγμής στις δύο πρώτες φορές έχω πάρει από ένα. Κι εγώ ελπίζω σε ένα ακόμα κάθε φορά. 

αφού πήρες μόνο 1 ωάριο, γιατί σου έδωσε ξανά clomiphene? εγώ 1 φορά έλεγα να το δοκιμάσω αν και δεν ξέρω αν κάνει για την ηλικία μου 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

αφού πήρες μόνο 1 ωάριο, γιατί σου έδωσε ξανά clomiphene? εγώ 1 φορά έλεγα να το δοκιμάσω αν και δεν ξέρω αν κάνει για την ηλικία μου 

Είχα κάνει διέγερση τον Γενάρη οπότε μέχρι να περάσει ο καιρός για να μπορώ να κάνω την επόμενη ή θα πήγαινα με φυσικούς ή με ήπιο πρωτόκολλο. Νομίζω ότι με κλομιφαινη υπάρχει ενδεχόμενο να πάρει δύο. Έτσι μου είπαν και τα κορίτσια εδώ. Είναι και η @Angot που έχει πάρει τέσσερα. Είναι βέβαια μικρή. Απλά εγώ θέλω πολλες βλαστοκυστες, ούτε τριών ημερών ούτε λίγα. Και τρέχω να προλάβω. 

tvXOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Ele@n είπε:

Είχα κάνει διέγερση τον Γενάρη οπότε μέχρι να περάσει ο καιρός για να μπορώ να κάνω την επόμενη ή θα πήγαινα με φυσικούς ή με ήπιο πρωτόκολλο. Νομίζω ότι με κλομιφαινη υπάρχει ενδεχόμενο να πάρει δύο. Έτσι μου είπαν και τα κορίτσια εδώ. Είναι και η @Angot που έχει πάρει τέσσερα. Είναι βέβαια μικρή. Απλά εγώ θέλω πολλες βλαστοκυστες, ούτε τριών ημερών ούτε λίγα. Και τρέχω να προλάβω. 

Διάβασα ότι η συχνή χρήση κλομιφαινης ένοχοποιείται για καρκίνο ωοθηκών. Από την άλλη, οι περισσότεροι γιατροί σου λένε ότι όλα τα φάρμακα είναι ακίνδυνα. εν τω μεταξύ και εγώ λόγω ηλικίας θα ήθελα και το ένα παραπάνω ωάριο όμως όχι με το οποιοδήποτε κόστος 

πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Διάβασα ότι η συχνή χρήση κλομιφαινης ένοχοποιείται για καρκίνο ωοθηκών. Από την άλλη, οι περισσότεροι γιατροί σου λένε ότι όλα τα φάρμακα είναι ακίνδυνα. εν τω μεταξύ και εγώ λόγω ηλικίας θα ήθελα και το ένα παραπάνω ωάριο όμως όχι με το οποιοδήποτε κόστος 

Προφανώς κανείς δεν θέλει τι οποιοδήποτε τίμημα. Μέχρι έξι φορές τη δίνουν. Δεν έχω διαβάσει να έχει πάρει κάποια παραπάνω. Λιγότερες ναι...

tvXOp2.png

@Eternity κορίτσι μ καλησπερα ,νομίζω ειμαι η μόνη που έχει πάρει τοοοοοση κλομιφενη δω μέσα! καλό ·κακό θα δείξει! εχω πάρει σύνολο 4 φορες !

την 1η φορα πήρα 4ωαρια από τα οποία γονιμοποιήθηκαν τα 2 με ε2: περίπου 400 μέτα την orgalutran 

τη 2η φορα πήρα 2 ωάρια και γονιμοποιήθηκαν το 1 με e2:32 μετά την orgalutran 

την 3η φορα πήρα 5ωαρια και γονιμοποιήθηκαν τα 2 ή 3 δεν θυμαμαι με ε2: πάνω από 1000

την 4ηφορα πήρα 3 ωάρια και γονιμοποιήθηκε μόνο το 1 και ε2: δε θυμαμαι νομίζω περίπου 600-800 με επιφύλαξη 

σε όλες αυτές τις φορες εκανα 1 φορα κυστικο  και άλλη 1 φορα ειχα ανεβασμένη προγεστερονη! παρατήρησα επισης οτι όσο έπαιρνα τόσο πιο δύσκολα απαντούσα καλα ! επισης τα έμβρυα που φτιάξαμε ήταν πάντα εξαιρετικής ποιότητας αλλά μονο την 1 φορα  μου έδωσαν εγκυμοσυνη,τα βάζαμε 3ων ημερών! τέλος η ε2 για μένα δεν μου άλλαζε και τρομερά τα ωάρια που έπαιρνα!

• Ευχαριστώ 1

Κοριτσια καλησπερα. Εχει δοκιμασει καποια τις βιταμινες ovacare να μου πει τη γνωμη της; ρωτησα τον γιατρο αν πρεπει να προετοιμασω τον οργανισμο μου και μου προτεινε να παρω αυτες,αλλα ειναι και πανακριβες και δεν ξερω αν αξιζει καθως καποιοι λενε οτι γενικα τετοιου ειδους βιταμινες δεν κανουν και μεγαλη διαφορα.

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , Angot είπε:

@Eternity κορίτσι μ καλησπερα ,νομίζω ειμαι η μόνη που έχει πάρει τοοοοοση κλομιφενη δω μέσα! καλό ·κακό θα δείξει! εχω πάρει σύνολο 4 φορες !

την 1η φορα πήρα 4ωαρια από τα οποία γονιμοποιήθηκαν τα 2 με ε2: περίπου 400 μέτα την orgalutran 

τη 2η φορα πήρα 2 ωάρια και γονιμοποιήθηκαν το 1 με e2:32 μετά την orgalutran 

την 3η φορα πήρα 5ωαρια και γονιμοποιήθηκαν τα 2 ή 3 δεν θυμαμαι με ε2: πάνω από 1000

την 4ηφορα πήρα 3 ωάρια και γονιμοποιήθηκε μόνο το 1 και ε2: δε θυμαμαι νομίζω περίπου 600-800 με επιφύλαξη 

σε όλες αυτές τις φορες εκανα 1 φορα κυστικο  και άλλη 1 φορα ειχα ανεβασμένη προγεστερονη! παρατήρησα επισης οτι όσο έπαιρνα τόσο πιο δύσκολα απαντούσα καλα ! επισης τα έμβρυα που φτιάξαμε ήταν πάντα εξαιρετικής ποιότητας αλλά μονο την 1 φορα  μου έδωσαν εγκυμοσυνη,τα βάζαμε 3ων ημερών! τέλος η ε2 για μένα δεν μου άλλαζε και τρομερά τα ωάρια που έπαιρνα!

Σε ευχαριστώ πολύ για την τόσο λεπτομερή απάντησή σου! Η αλήθεια είναι ότι είχα πάρει στο παρελθόν για να κάνω σπερματεγχυση και δε θυμάμαι να είχε ανταποκριθεί ο οργανισμός μου. Τώρα πλέον αρκετά μεγαλύτερη φοβάμαι μήπως δεν έχει νόημα. Αν δε δοκιμάσω δε θα το μάθω θα μου πεις. 

πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την τόσο λεπτομερή απάντησή σου! Η αλήθεια είναι ότι είχα πάρει στο παρελθόν για να κάνω σπερματεγχυση και δε θυμάμαι να είχε ανταποκριθεί ο οργανισμός μου. Τώρα πλέον αρκετά μεγαλύτερη φοβάμαι μήπως δεν έχει νόημα. Αν δε δοκιμάσω δε θα το μάθω θα μου πεις. 

θεωρώ ότι εστω μια φορά εγώ θα δοκίμαζα στη θέση σου!  δεν έχεις να χάσεις κάτι ! σαν διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή έτσι κι αλλιώς, χαπάκια παιρνεις ! πάντως εμένα  όταν πήρα για  3η φορά κλομιφενη με πέρασε απο εξετάσεις για να συνεχίσω! υπερηχο μαστών -παπ κλπ! αρα αθώα δεν τη λες!!!το λέω επειδή ανέφερες για την κλομιφενη και την επιβάρυνση! 

3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σήμερα είχα ωοληψια μετά απο κλομιφαινη... απογοήτευση για εμένα... ενώ έβλεπε 2-3 στους υπερηχους το ένα μόνο ήταν κατάλληλο και δεν έχω πολλές ελπίδες για γονιμοποίηση και εξέλιξη...

3 ώρες πρίν, Angot είπε:

θεωρώ ότι εστω μια φορά εγώ θα δοκίμαζα στη θέση σου!  δεν έχεις να χάσεις κάτι ! σαν διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή έτσι κι αλλιώς, χαπάκια παιρνεις ! πάντως εμένα  όταν πήρα για  3η φορά κλομιφενη με πέρασε απο εξετάσεις για να συνεχίσω! υπερηχο μαστών -παπ κλπ! αρα αθώα δεν τη λες!!!το λέω επειδή ανέφερες για την κλομιφενη και την επιβάρυνση! 

Κάπου διάβαζα ότι επιτρέπεται μέχρι 6 φορές. Και καλα να πάει η 1 φορά δε θέλω να ξαναπάρω γιατί ήδη έχω επιβαρυνθεί αρκετά και με τις διεγερσεις. 

2 ώρες πρίν, Sisheido είπε:

Σήμερα είχα ωοληψια μετά απο κλομιφαινη... απογοήτευση για εμένα... ενώ έβλεπε 2-3 στους υπερηχους το ένα μόνο ήταν κατάλληλο και δεν έχω πολλές ελπίδες για γονιμοποίηση και εξέλιξη...

Μήπως τελικά δε δίνουν τόσο καλά ωάρια? Μήπως φτάνουμε στο τέλος να χάνουμε και το δικό μας που ίσως να ήταν πολύ καλο χωρίς φάρμακα?Δυστυχώς στον υπέρηχο φαίνονται και αυτά που δεν έχουν γενετικό υλικό. Ίσως βέβαια απλά αυτός ο κύκλος να μην ήταν και τόσο καλός. Εύχομαι να προχωρήσει αυτό το ένα και να είναι το παιδάκι σου! 

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, alex998 είπε:

Η Αμη σου γτ έπεσε τόσο πολύ μέσα σε 1 έτος? Πας για πρόωρη εμμηνόπαυση? Από τα 28? Περίοδο έχεις κανονικά κάθε 28-30 ημέρες?

Κορίτσι μου τι είναι αυτά που λες στην κοπέλα; Έχεις 2 μέρες που γράφεις με τρέλα για την αμη, την πρόωρη εμμηνόπαυση και τις πολυκυστικες. Σου έχουν απαντήσει τόσες κοπελες ότι πρέπει λίγο να τα ξεκαθαρίσεις στο κεφάλι σου και να απευθυνθείς στον γυναικολόγο σου και εγώ σου είπα σε έναν ενδοκρινολόγο. Χαμηλή αμη δεν σημαίνει πρόωρη εμμηνόπαυση, ίσως χαμηλή γονιμότητα. Έχω χαμηλή ΑΜΗ, είμαι έγκυος και είχα σούπερ ανταπόκριση σε ποσότητα στην διέγερση. Καμία στο σόι μου δεν έχει μπει σε εμμηνόπαυση πριν τα 50. Έχω κάνει 4 φορές ΑΜΗ και πήρα 4 φορές διαφορετικό αποτέλεσμα. Άρα δεν είναι όλα απόλυτα.

Και προσωπικά έχω περίοδο κάθε 30 μέρες και πάντα κάνω ωορρηξία. 

• Μου αρέσει 9

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...