Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 43 λεπτά , alex998 είπε:

Εγώ έχω fsh 5,52 lh 8,91 e2 44,17 τεστοστερόνη έχω 0,52 με όριο το 0,48 και Αμη 3,79 ng/ml αυτό είναι απλες πολυκυστικες η σύνδρομο? Είμαι 25 ετών 

2 ημέρα περιόδου έγιναν οι εξετάσεις 

Δεν είναι μόνο αυτές οι εξετάσεις. Δεν μπορείς να καταλάβεις από αυτές εάν έχεις σύνδρομο. Εσύ έχεις εικόνα και αναρωτιεσαι εάν έχεις σύνδρομο; Επίσης έχεις κάτι από όσα προανέφερα; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 10 λεπτά , alex998 είπε:

Τα τελευταία 3 χρόνια έχω πολύ άστατο κύκλο από 28 έως 45 ημέρες και τώρα τελευταία πιο πολύ 40ριδες κύκλους και λίγες μαύρες τρίχες ξεμπαρκες στο σώμα όχι πολλές 1-2 στο μάγουλο και 4-5 στο στήθος και λίγες άλλες στον αφαλό δηλαδή δεν έχω έντονη τριχοφυία 

Ίσως και να έχεις. Για σωστή διάγνωση θα πρέπει να πας σε ενδοκρινολόγο με εξειδίκευση στις πολυκυστικες. Να μπορέσει να σου δώσει και σωστή καθοδήγηση. Με διατροφή και άσκηση ξέρω ότι η ποιότητα ζωής φτιάχνει. Ο κύκλος γίνεται ποιο σταθερός, δεν έχεις έντομα PMS. 

2 ώρες πρίν, alex998 είπε:

Εγώ έχω fsh 5,52 lh 8,91 e2 44,17 τεστοστερόνη έχω 0,52 με όριο το 0,48 και Αμη 3,79 ng/ml αυτό είναι απλες πολυκυστικες η σύνδρομο? Είμαι 25 ετών 

2 ημέρα περιόδου έγιναν οι εξετάσεις 

Καλησπέρα  έχω ακριβώς τις ίδιες τιμές με εσένα στη 2η μετά περιοδου, εκτός από ΑΜΗ που έχω 6.00 ng/mL. Έχω κάθε μηνα περιοδο και κανω ωορρηξια κανονικά, έχω εικόνα πολυκυστικων και όχι συνδρομο όπως μου έχουν πει ο γυναικολογος μου αλλά κ ο εξωσωματικος. Θεωρώ εκεί είσαι κ εσύ, στην εικόνα δηλαδή.

πρίν από 2 λεπτά , alex998 είπε:

Ναι αλλά γιατί έχεις τόσο υψηλή Αμη? Μήπως μου έκαναν λάθος στην τιμή της Αμη?

Αυτό ίσως σε κάθε οργανισμό να είναι διαφορετικό, η τιμή εννοώ. 

Επίσης κ εγω έχω τριχοφυια.

Επίσης το σύνδρομο φαίνεται και στον υπέρηχο, από το σχήμα των ωοθυλακιων, αυτί μπορεί να στο πει κ ο γιατρός. Κ σε ενδοκρινολογο που έχω πάει για εικόνα μου μίλησε. Η διατροφή βοηθαει πάρα πολύ και η γυμναστική ειδικά στο θέμα της περιόδου να έρχεται σωστά. Όπως κ στην ωορρηξία! Η γυμναστική στην εικόνα και στο συνδρομο είναι πολύ σημαντικός παράγοντας!!

πρίν από 35 λεπτά , alex998 είπε:

Έχεις πολύ τριχοφυία? Πολύ ανεβασμένη τεστοστερόνη?

Στα χέρια και στα πόδια ναι, στο πρόσωπο είχα χνουδι αλλά φαινοταν. Το αντιμετώπισα όμως με λέιζερ και γλύτωσα. Οσο για την τεστοστερόνη είδα ξανά τώρα την εξέταση και λέει 22.65 ng/dl, είναι μέσα στις φυσιολογικές τιμές αναφοράς. 

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Nels είπε:

Χρόνια πολλά, Αληθώς Ανεστη!
Τις έκανα ανά ένα χρόνο, δεν ήθελα να ζοριστω παραπάνω, θέλαμε να πάμε και τα ταξιδάκια μας στο ενδιάμεσο!! Σκέφτηκα να κάνω και φυσικούς ενδιάμεσα αλλά μάλλον δεν είμαι της ταλαιπωρίας.
Τις δύο πρώτες φορές έκανα πρωτοκολλο ανταγωνιστων αλλά το τρίτο μου ταίριαξε καλύτερα, καταστολή το μηνα πριν τη διέγερση (αντισυλληπτικο χαπι 21 μέρες και μια βδομάδα αβερκαπ) και μετά διεγερση με gonal, Μ.Α.Π. μου το είπε ο γιατρός, βοηθάει στην ομαλή και συγχρονισμενη ανάπτυξη των ωοθυλακιων.

Και είχες καλό αριθμό βλαστοκυστεων την τελευταία φορά;

Κορίτσια έκανα τεστ ωορρηξίας και βγήκε θετικό τώρα το βράδυ. Η ωορρηξία είναι 24-48 ώρες μετά. Αύριο το πρωί έχω υπέρηχο. Λόγω Πάσχα δεν πήρα τίποτα αυτό τον μήνα γιατί οριακά θα προλάβω, αν προλάβω. Το πρωί λογικά θα δει ωάριο, θα κάνω και τις ορμονικές. Υπάρχει περίπτωση να με προγραμματίσουν για ωοληψια Τετάρτη και ήδη να έχει γίνει;

tvXOp2.png

πρίν από 26 λεπτά , Ele@n είπε:

Κορίτσια έκανα τεστ ωορρηξίας και βγήκε θετικό τώρα το βράδυ. Η ωορρηξία είναι 24-48 ώρες μετά. Αύριο το πρωί έχω υπέρηχο. Λόγω Πάσχα δεν πήρα τίποτα αυτό τον μήνα γιατί οριακά θα προλάβω, αν προλάβω. Το πρωί λογικά θα δει ωάριο, θα κάνω και τις ορμονικές. Υπάρχει περίπτωση να με προγραμματίσουν για ωοληψια Τετάρτη και ήδη να έχει γίνει;

Για να σε βάλει Τετάρτη θα πρέπει να μην κανείς οβιτρελ. Εμένα μου έχει συμβεί μια φορά που άργησα να πάω για υπέρηχο, είχα την ίδια μέρα lh στα ύψη και ωοθυλάκιο 21. Μου είπαν έλα το πρωί μήπως και το προλάβουμε αλλά δεν… το ίδιο βράδυ έκανα ωορρηξία, το κατάλαβα. Τι μέρα του κύκλου είσαι; 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Ele@n είπε:

Ναι, για τα δεδομένα μας (42 ετών και πολυ κακό σπερμα) οι 5 βλαστοκυστες που πήραμε θεωρείται πολύ καλός αριθμός. Η ποιότητα βέβαια είναι άλλο θέμα καθως από τις πέντε η 1 ήταν υγιής, οι άλλες 2 είχαν χρωμοσωμικες και για τις υπόλοιπες 2 δεν πήραμε αποτέλεσμα (πιθανόν λόγω μη επαρκούς δειγματος).

Στις προηγούμενες 2 διεγερσεις είχα σύνολο 6 βλαστοκυστες, βαθμολογίας ΑΑ έως ΑΒ εκτός από μια που δεν ήταν μορφολογικα καλή αλλά κατέληξαν οι πρώτες 2 σε μηδενική χοριακη, οι επόμενες 2 σε παλινδρομη, αυτή που δεν ήταν καλή μορφολογικα δεν τη χρησιμοποιησαμε και την τελευταία τη στείλαμε μαζί με τις επομενες καινούριες για βιοψια και ήταν παθολογική.

Συνολο λοιπόν 11 βλαστοκυστες, 1 μονο σίγουρα υγιής. Αν αυτή η μία δεν προχωρούσε θα σταματούσα να το παλεύω με τα δικά μου ωαρια. Δωρεά ωαριων ή διακρατικη υιοθεσια (το πιθανότερο, το σκεφτομαστε και για μελλοντικά εξαλλου). Εννοείται έχει μεγάλη ευθύνη και το σπερμα αλλά τα νεαρά ωαρια έχουν τη δυνατότητα να το επιδιορθώνουν. Κοινως time is a bitch.

Ο γιατρός μου ωστόσο δε μου είχε προτείνει ακομη δωρεά ωαρίων παρόλο που τη δουλεύει αρκετά σε μεγάλες ηλικιες με μεγάλη επιτυχια. Ήταν εξαρχής αισιόδοξος ότι θα πετυχαιναμε οπότε έπαιρνα και εγώ λίγο κουραγιο να συνεχίσω, πολλή σημαντικη και η ψυχολογία στην κατάσταση μας.

• Μου αρέσει 3

7 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Για να σε βάλει Τετάρτη θα πρέπει να μην κανείς οβιτρελ. Εμένα μου έχει συμβεί μια φορά που άργησα να πάω για υπέρηχο, είχα την ίδια μέρα lh στα ύψη και ωοθυλάκιο 21. Μου είπαν έλα το πρωί μήπως και το προλάβουμε αλλά δεν… το ίδιο βράδυ έκανα ωορρηξία, το κατάλαβα. Τι μέρα του κύκλου είσαι; 

Σήμερα είμαι 14η. Το πρωί που σηκώθηκα έκανα πάλι τέστ ωορρηξίας και ήταν αρνητικό. Οπότε είμαι πολύ οριακά για να την προλάβω. Άρα με υπέρηχο πριν με βάλουν μέσα μπορεί να δει αν έχει γίνει, σωστά;

7 ώρες πρίν, Nels είπε:

Ναι, για τα δεδομένα μας (42 ετών και πολυ κακό σπερμα) οι 5 βλαστοκυστες που πήραμε θεωρείται πολύ καλός αριθμός. Η ποιότητα βέβαια είναι άλλο θέμα καθως από τις πέντε η 1 ήταν υγιής, οι άλλες 2 είχαν χρωμοσωμικες και για τις υπόλοιπες 2 δεν πήραμε αποτέλεσμα (πιθανόν λόγω μη επαρκούς δειγματος).

Στις προηγούμενες 2 διεγερσεις είχα σύνολο 6 βλαστοκυστες, βαθμολογίας ΑΑ έως ΑΒ εκτός από μια που δεν ήταν μορφολογικα καλή αλλά κατέληξαν οι πρώτες 2 σε μηδενική χοριακη, οι επόμενες 2 σε παλινδρομη, αυτή που δεν ήταν καλή μορφολογικα δεν τη χρησιμοποιησαμε και την τελευταία τη στείλαμε μαζί με τις επομενες καινούριες για βιοψια και ήταν παθολογική.

Συνολο λοιπόν 11 βλαστοκυστες, 1 μονο σίγουρα υγιής. Αν αυτή η μία δεν προχωρούσε θα σταματούσα να το παλεύω με τα δικά μου ωαρια. Δωρεά ωαριων ή διακρατικη υιοθεσια (το πιθανότερο, το σκεφτομαστε και για μελλοντικά εξαλλου). Εννοείται έχει μεγάλη ευθύνη και το σπερμα αλλά τα νεαρά ωαρια έχουν τη δυνατότητα να το επιδιορθώνουν. Κοινως time is a bitch.

Ο γιατρός μου ωστόσο δε μου είχε προτείνει ακομη δωρεά ωαρίων παρόλο που τη δουλεύει αρκετά σε μεγάλες ηλικιες με μεγάλη επιτυχια. Ήταν εξαρχής αισιόδοξος ότι θα πετυχαιναμε οπότε έπαιρνα και εγώ λίγο κουραγιο να συνεχίσω, πολλή σημαντικη και η ψυχολογία στην κατάσταση μας.

Οι πέντε είναι σούπερ!!! Μακάρι να βρω κι εγώ τόσες! Από ότι κατάλαβα μόνο την τελευταία φορά και μια βλαστοκυστη που είχες από τις προηγούμενες φορές έστειλες για προεμφυτευτικο. 

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ele@n είπε:

Σήμερα είμαι 14η. Το πρωί που σηκώθηκα έκανα πάλι τέστ ωορρηξίας και ήταν αρνητικό. Οπότε είμαι πολύ οριακά για να την προλάβω. Άρα με υπέρηχο πριν με βάλουν μέσα μπορεί να δει αν έχει γίνει, σωστά;

Οι πέντε είναι σούπερ!!! Μακάρι να βρω κι εγώ τόσες! Από ότι κατάλαβα μόνο την τελευταία φορά και μια βλαστοκυστη που είχες από τις προηγούμενες φορές έστειλες για προεμφυτευτικο. 

Ναι, θα το δει. Είσαι πολύ οριακά, μακάρι να το προλάβεις!

Καλημέρα!μια ερώτηση αν γνωρίζετε ..πήρα αντισυλληπτικά αλλά κ inofert βιταμίνες( π παίρνω καιρό τώρα.).υπάρχει θέμα με το συνδυασμό τους ?δεν το είχα διευκρινίσει με τον γιατρό μ αν έπρεπε να τα πάρω μαζί ...αλλά εφόσον είναι βιταμίνες το θεώρησα ακίνδυνο .τι λέτε εσείς ?με έχει στρεσαρει λίγο ...σε ένα άρθρο έλεγε ότι δεν υπάρχει θέμα με τον συνδυασμό τους... 

5 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Ναι, θα το δει. Είσαι πολύ οριακά, μακάρι να το προλάβεις!

Μπααα, τελικά έγινε και νωρίτερα από ότι υπολόγιζα. Έκανα και προγεστερόνη και είναι πάνω από 1.

tvXOp2.png

πρίν από 28 λεπτά , Ele@n είπε:

Μπααα, τελικά έγινε και νωρίτερα από ότι υπολόγιζα. Έκανα και προγεστερόνη και είναι πάνω από 1.

Κρίμα! Άρα τα άτιμα τα τεστακια δουλεύουν. Focus στον Μάιο!

• Ευχή 1

Κορίτσια μου καλησπέρα και χρόνια πολλά!! Δεν σας έχω ξεχάσει, θυμάμαι συνέχεια την βοήθεια που μου προσφέρατε απλόχερα στην τόσο τραγική έμπειρα που μου κέρασε αυτό το δύσκολο για όλες μας ταξίδι της εξωσωματικής! Ήθελα απλά το χρόνο μου , να βρω τον εαυτο μου και να πατήσω ξανά στα πόδια μου με αισιοδοξία! Σας παρακολουθούσα που και που και πάνω κάτω έχω μια ιδέα για τη φάση που βρίσκεται η καθεμία σας! 😍 εγώ να σας είμαι ειλικρινής έχω 6 μέρες καθυστέρηση σήμερα , δεν έχω καθόλου συμπτώματα περιόδου ούτε πρησμένο στήθος όπως συνήθως ούτε πρηξίματα στο σώμα όπως πάντα , έχω μερικά πονάκια χαμηλά στην κοιλιά αλλά την ένταση του πόνου δεν θα την περιέγραφα ούτε καν σαν ενόχληση. Δηλαδή ανεπαίσθητα, και όχι συνέχεια κατά της διάρκεια της μέρας! Δεν έχω ούτε αναγούλες ούτε ζαλάδες , έχω μόνο συχνουρία που παρατήρησα από χθες έντονα. Τώρα εύλογα θα μου πείτε γιατί δεν κανεις ένα τεστ βρε χριστιανή και μας σκας κι εμάς και σκας κι εσυ! 😂 ειλικρινά σας το λέω φοβάμαι τόσο πολύ να το κάνω! Και φυσικά τι φοβάμαι; Το αρνητικό αποτέλεσμα!  Δεν έχω ποτέ καθυστερήσεις στους κύκλους μου η αλήθεια. Είχα 1-2 φορές στη ζωή μου κι αυτό για 2-3 μέρες το πολύ. Από την άλλη σκέφτομαι μήπως έχει γίνει και καμία βλακεία από εκείνη τη διέγερση που είχα κάνει τον Φλεβάρη. Τον Μαρτη όμως μου ήρθε κανονικά η περίοδος μου. Τι να πω;;;;; Σας τα είπα μαζεμένα πάλι 😋

• Ευχή 7

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...