Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 50 λεπτά , lizard12 είπε:

Σε ευχαριστώ, είμαι ακομη πολύ επιφυλακτική. Η αλήθεια είναι ότι ο γιατρός μου ζητούσε τις χοριακες. Κ αν δεν τις ζητούσε εγώ πάλι θα έκανα βέβαια αλλά τις ζητούσε. Ο γυναικολόγος μου εδώ διαφωνούσε βέβαια κ μου έλεγε μην κάνω άλλη. Εγώ ακούω όποιον με συμφέρει χαχαχαχα

Καλό Πάσχα κορίτσια με υγεία πάνω από όλα.. εύχομαι οι επόμενες μέρες να έχουν μόνο καλά νέα. Και για όσες τα νέα δεν είναι καλά να είμαστε πάντα δυνατές και να ξανασηκώνομαστε, συνεχώς αυτό λέω στον εαυτό μου. Ότι και να γίνει θα το αντιμετωπίσουμε γιατί μπορούμε.

Χαχαχαχα εμένα πάλι κανένας από τους δύο δε μου ζήτησε άλλη ,σκέφτηκα να κάνω μια σήμερα αλλά κρατηθηκα φοβάμαι ότι θα με αγχώσει και αυτό . Έκανα ένα τεστ απλά και είδα ότι έγινε πιο έντονο από αυτό που είχα κάνει προχτές πιστεύω κάτι καλό σημαίνει αυτό . Τώρα δεν ξέρω αν θα μου έρθει να κάνω τελικά άλλη αλλά προς το παρόν δεν ξέρω .

Αλλά σε καταλαβαίνω αλλά ακούσατε καρδούλα και είναι πολύ σημαντικό ανέβηκε και αρκετά είδα εγώ πιστεύω όλα καλά θα σου πάνε .

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1 ώρα πρίν, Nels είπε:

Λυπάμαι κοριτσι μου, δυστυχως κάτω από 5 είναι αρνητικη η χοριακη.11η μέρα από μεταφορά 3 ημερών ιδανικά θα ήταν πάνω από 50 η χοριακη σου.

Οπότε θέλεις μπορεις να μας πεις το ιστορικό σου μήπως υπάρχει κάτι στο οποιο μπορούμε να βοηθήσουμε.  Καλό Πάσχα με υγεία εύχομαι και ελπίζω η επόμενη φορά να είναι η τυχερή σας.

Δηλαδή δε σου δικαιολόγεισαι κάπως τις μειώσεις στις τιμές των ορμονών σου?

Τα ωοθυλακια που είχες δει στον προηγούμενο υπέρηχο μεγαλώσανε σε σχέση με τον σημερινο σου? 

Γιατι 2 μερες ακόμη orgalutran και όχι Ovitrelle αύριο βραδυ αφού πας για ωοληψια Τριτη? 

Έχεις ξανακάνει διεγερση ή φυσικό τροποποιημενο με τον ίδιο γιατρό? Αν ναι τι αποτέλεσμα είχες?

Ναι έχω κανει διέγερση το 2016 με 3 εμβρυομεταφορες που μας χάρισαν το γιο μας... Κάναμε μια διέγερση με elonva τον Οκτώβριο με αρνητικη χοριακη στην εμβρυομεταφορα του επόμενου κυκλου!

Και τώρα πήγαμε με κλομιφαινη και μετά φυσικούς και τέλος!

Γενικά τον εμπιστευομαι σαν γιατρό και ανθρωπο... τις οδηγίες μου τις έστειλε η συντονίστρια όπως πάντα... αύριο το πρωί στις 11 θα κάνω την τελευταία orgalutran και το βράδυ στις 23.30 την ovitrelle... είχαν μεγαλώσει τα 2 περισσότερο γύρω στα 17-18 αν κατάλαβα καλα.

Κρατάω μικρό καλαθι και βλέπουμε... 

• Ευχή 1

πρίν από 53 λεπτά , Sisheido είπε:

Ναι έχω κανει διέγερση το 2016 με 3 εμβρυομεταφορες που μας χάρισαν το γιο μας... Κάναμε μια διέγερση με elonva τον Οκτώβριο με αρνητικη χοριακη στην εμβρυομεταφορα του επόμενου κυκλου!

Και τώρα πήγαμε με κλομιφαινη και μετά φυσικούς και τέλος!

Γενικά τον εμπιστευομαι σαν γιατρό και ανθρωπο... τις οδηγίες μου τις έστειλε η συντονίστρια όπως πάντα... αύριο το πρωί στις 11 θα κάνω την τελευταία orgalutran και το βράδυ στις 23.30 την ovitrelle... είχαν μεγαλώσει τα 2 περισσότερο γύρω στα 17-18 αν κατάλαβα καλα.

Κρατάω μικρό καλαθι και βλέπουμε... 

Α οκ, παραξενευτηκα γιατί συνήθως το βράδυ που κανεις ovitrelle δεν κάνεις και orgalutran αλλα αφού τις κάνεις πρωί μια χαρά!

Καλή επιτυχία, αφού έχεις ξαναγίνει μανούλα θα είναι πιο εύκολο να πάνε όλα κατ ευχήν αν βρείτε αυτό το ένα και τυχερο εμβρυακι, εύχομαι να το πετύχετε σε αυτή την ωοληψια και να μην ταλαιπωρηθεις με άλλους φυσικούς.

Να χαίρεστε το παιδάκι σας και καλή Ανάσταση με υγεία!

• Μου αρέσει 1

@MarGe2022 φουσκώνουμε κορίτσι μου! Πάνω απο τα μισά ρούχα ειναι άχρηστα πια 😅 Άντε να ερθει το καλοκαιράκι να βάλουμε τα φορεματακια μας και τις φουστίτσες μας να πάρουν ανάσα οι κοιλίτσες. 
Μπραβο και για τα δικά σου νέα! Ελπίζω να πάνε ολα καλά τον επόμενο μηνα!

On 4/15/2023 at 2:07 PM, Sisheido said:

Καλημέρα και καλή ανάσταση! 10η μέρα μετά από κλομιφαινη και η lh έπεσε στο 3.5 και E2 από 540....πήγε 263.... έτσι πέφτει όσο περνάνε οι μέρες? εγώ νόμιζα ανέβαινε...

Κανονικά επρεπε να ανεβαίνει κορίτσι μου αλλά αφού τα ωοθυλάκια μεγαλώνουν και ο γιατρός δεν ειπε κατι, παρέμεινε αισιόδοξη και εύχομαι να πάνε ολα καλα! 

On 4/15/2023 at 4:12 PM, Aangelika8 said:

Καλησπέρα σε όλους κ Καλή Ανάσταση, γράφω πρώτη φόρα, έχω ολοκληρώσει την 3η προσπάθεια, βάλαμε 4/4  1 έμβρυο κατεψυγμένο πολύ καλής ποιότητας 3 ημερών κ σήμερα πήρα τη χοριακη μου 4,60, ο γιατρός μου το άφησε σε μένα αν θέλω να κάνω μια επαναληπτική την Τρίτη για να επιβεβαιώσουμε ότι δε θα ανέβει, ο ίδιος δε μου δίνει ελπίδες. Έχετε καμία παρόμοια εμπειρία με τόσο χαμηλή χοριακη να αυξήθηκε στη συνέχεια? 

Δυστυχώς εχω παρει 2 φορές τέτοιες χοριακές και ούτε καν τις υπολογίσαμε για βιοχημικές. Έκοψα τα φάρμακα απευθείας. Ήμουν ομως 2 μέρες μετά απο σένα. Δεν νομίζω οτι θα αλλάξει κάτι αλλά επανέλαβε την να εισαι 100% σίγουρη 

eardp2.png

@Nels Χρονιά Πολλά Χριστός Ανέστη καταρχήν σε όλους! Εγω κλείνω τα 40 τον άλλο μήνα, το πρόβλημα μας είναι στο σπέρμα, στον αριθμό στη μορφολογία κ στην κινητικότητα, υπάρχει κ μια κιρσοκηλη, έκανε κάποιες θεραπείες ο σύζυγος βοήθησαν κάπως δεν έκαναν θαύματα.. Οι δικές μου εξετάσεις Καλές γενικά η ΑΜΗ μόνο λίγο χαμηλή 1,20, δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα κατά τα άλλα. Έκανα το Δεκέμβριο την πρώτη μου ωοληψια πήραμε 9 ωάρια γονιμοποιηθηκαν τα 6 καταφέραμε να καταψυξουμε τα 4 στις 3 μέρες πολύ καλής ποιότητας κ το ένα άριστο. Στην 1η προσπάθεια βάλαμε το ένα κατέληξε σε βιοχημικη στη 2η βάλαμε 2 0,1 η χοριακη κ τώρα στην 3η με ένα πολύ καλό έμβρυο κ τέλειο ενδομητριο όπως λέει ο γιατρός  4,60. Τα επόμενα βήματα είναι πριν τη νέα ωοληψια να γίνει κ υστεροσκοπηση. Παρεμπιπτόντως εκανε κάποια κοπέλα πρόσφατα ποιο είναι το κόστος περίπου? Η γνώμη του γιατρού είναι κατά βάση ότι λόγω της ηλικίας μου είναι πιο δύσκολο να μείνω έγκυος κ ότι θα χρειαστούν περισσότερες προσπάθειες.. Δεν αποδίδει τις αποτυχίες κάπου αλλού.. Μπορεί η επόμενη ωοληψια να έχει καλύτερα αποτελέσματα (περισσότερα ωάρια κ έμβρυα) ή σε κάθε επόμενη προσπάθεια πρέπει να περιμένω κ κάτι λιγότερο? 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Aangelika8 είπε:

@Nels Χρονιά Πολλά Χριστός Ανέστη καταρχήν σε όλους! Εγω κλείνω τα 40 τον άλλο μήνα, το πρόβλημα μας είναι στο σπέρμα, στον αριθμό στη μορφολογία κ στην κινητικότητα, υπάρχει κ μια κιρσοκηλη, έκανε κάποιες θεραπείες ο σύζυγος βοήθησαν κάπως δεν έκαναν θαύματα.. Οι δικές μου εξετάσεις Καλές γενικά η ΑΜΗ μόνο λίγο χαμηλή 1,20, δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα κατά τα άλλα. Έκανα το Δεκέμβριο την πρώτη μου ωοληψια πήραμε 9 ωάρια γονιμοποιηθηκαν τα 6 καταφέραμε να καταψυξουμε τα 4 στις 3 μέρες πολύ καλής ποιότητας κ το ένα άριστο. Στην 1η προσπάθεια βάλαμε το ένα κατέληξε σε βιοχημικη στη 2η βάλαμε 2 0,1 η χοριακη κ τώρα στην 3η με ένα πολύ καλό έμβρυο κ τέλειο ενδομητριο όπως λέει ο γιατρός  4,60. Τα επόμενα βήματα είναι πριν τη νέα ωοληψια να γίνει κ υστεροσκοπηση. Παρεμπιπτόντως εκανε κάποια κοπέλα πρόσφατα ποιο είναι το κόστος περίπου? Η γνώμη του γιατρού είναι κατά βάση ότι λόγω της ηλικίας μου είναι πιο δύσκολο να μείνω έγκυος κ ότι θα χρειαστούν περισσότερες προσπάθειες.. Δεν αποδίδει τις αποτυχίες κάπου αλλού.. Μπορεί η επόμενη ωοληψια να έχει καλύτερα αποτελέσματα (περισσότερα ωάρια κ έμβρυα) ή σε κάθε επόμενη προσπάθεια πρέπει να περιμένω κ κάτι λιγότερο? 

Χρόνια πολλά με υγεία κορίτσι μου, Αληθώς Ανέστη!

Θα σου πω περιληπτικά τα βασικά καθώς οι περιπτωσεις μας μοιάζουν πολύ. Και εγώ ακριβώς στην ηλικία σου ξεκίνησα τις προσπάθειες εξωσωματικης, σχεδόν με το που παντρευτηκαμε καθώς είχαμε για μήνες πριν ελεύθερες επαφές χωρίς να προκύψει εγκυμοσυνη. Μετά από έλεγχο διαπιστωθηκε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα στον άντρα μου, ολιγοασθενοτερατοσπερμια (συγκεκριμένα αριθμός κάτω από 800.000/ml, κινητικότητα μέτρια 10%, μορφολογία 1%, πιθανόν λόγω της κιρσοκηλης και υψηλός κατακερματισμος). Εγώ  δεν είχα κανένα θέμα όπως προέκυψε από όλες τις εξετάσεις που έκανα πέραν πλέον τις ηλικίας μου που στατιστικά ρίχνει την πιθανότητα υγιων ωαριων κάτω από 25% στα 40 έως και κάτω από 10% μετά τα 42.

Καταρχάς επειδή ο χρόνος στην περίπτωση σου είναι πολύτιμος θα σε συμβούλευα να κάνετε και εσείς και ο σύζυγος όλες τις απαραίτητες εξετασεις, καλλιέργεια στο σπερμα και dfi, υστεροσκοπηση με έλεγχο μικροβιων στη μητρα, πλήρες πακέτο θρομβοφιλιας (όλα τα γονίδια και λοιπές αιματολογικες), θυροειδη και όλες τις απαραίτητες αιματολογικες σε σένα (βιταμίνη d3, B12, ασβεστιο, σίδηρο κλπ) και λοιπές εξετάσεις που μπορώ να στις γράψω αναλυτικά. Και αν είσαι Αθήνα καλό θα ήταν να δεις και την Οικονομοπουλου στο Ελενα.

Επίσης στην επόμενη διέγερση θα σου πρότεινα να αφήσετε τα εμβρυα να εξελιχθούν σε βλαστοκυστες. Ειναι πολύ σημαντικό να δειτε την εξελιξη των εμβρύων μετά την 3η μέρα όπου πλέον στην ανάπτυξη τους ξεκινάει να επιδρά το σπερμα. Πριν καταλήξω στο γιατρό μου είχα επισκεφτεί άλλους 4 από τους top γιατρούς, όλοι μου είπαν το ίδιο, μεταφορά μόνο βλαστοκυστων στην περίπτωση μας.

Επίσης θεωρώ λάθος που κάνατε 2 εμβρυομεταφορες με μόνο ένα εμβρυο. Στην ηλικία μας οι δίδυμες υγιεις κυησεις είναι αρκετά σπάνιες και για το λογο αυτό προτείνουν ως 3 βλαστοκυστες λίγο πριν τα 40 και 4 μετά τα 42. Εσείς είχατε 5 εμβρυα 3 ημερών θα μπορούσατε να τα μεταφέρετε σε 2 εμβρυομεταφορες. Και αν τα αφήνατε σε βλαστοκυστες στατιστικά εως 3 θα επιβιώνανε οπότε θα καταληγατε σε μια εμβρυομεταφορα και όχι σε 3 διαφορετικές.

Μην ανησυχείς για το αποτέλεσμα στη διέγερση, εμένα η τελευταία που έκανα στα 42 μου ήταν πολύ καλύτερη ποσοτικα (η ποιότητα δυστυχώς είναι το θέμα όσο μεγαλωνουμε) από τις δύο προηγούμενες (στα 40 και 41) προεκυψαν οι διπλάσιες σχεδόν βλαστοκυστες και μετά απο προεμφυτευτικο (προηγήθηκε μια παλινδρομη εγκυμοσυνη και δεν ήθελα να το ρισκάρω παλι) τώρα είμαι έγκυος με το ένα και μοναδικό εμβρυακι που ήταν υγιές.

Έχεις χρόνο ακόμη, θα τα καταφέρετε! Λίγο υπομονή θέλει και πιο συστηματική προετοιμασία!

• Μου αρέσει 4

@NelsΌντως οι περιπτώσεις μας φαίνεται να μοιάζουν πολύ, μακάρι να έχω κ εγώ ευτυχές τέλος με μια εγκυμοσύνη, με το καλό να πάρεις στα χέρια σου το μωράκι σου! Πόσο είσαι τώρα? Πόσες προσπάθειες χρειάστηκαν? 

Είμαι από Θεσσαλονίκη, από γιατρούς δεν το έψαξα πολύ μου σύστησαν αυτόν που έχω κ ο γυναικολόγος μου κ ο ουρολόγος του άντρα μου, έχει κ αυτός όνομα εδώ. Εσύ Αθήνα? 

Από τις εξετάσεις που αναφέρεις τα έχουμε κάνει κ εμείς όλα εκτός από dfi και δεν έδειξαν κάτι. Τώρα είχα στο νου μου να ζητήσω από το γιατρό να γίνει κ αυτή κ ίσως κάποια άλλη που δεν έχουμε κάνει.. 

Προχωρήσαμε με ένα έμβρυο αρχικά καθώς ήταν διστακτικός ο γιατρός για 2 ήθελε να αποφύγει δίδυμη κύηση λόγω του σωματοτυπου μου (είμαι πολύ αδύνατη) γιατί θεωρεί ότι ειναι πολύ πιθανό να έχω αρκετά θέματα. Για την τελευταία προσπαθεια δε συζητήσαμε καν την περίπτωση να πάμε σε ωοληψια καινούρια, αφού είχαμε ένα πολυ καλό. Προχωράμε τώρα με την υστεροσκοπηση κ σε νέα ωοληψια κ βλέπουμε... 

Μου έδωσες πολύ χρήσιμες πληροφορίες σε ευχαριστώ πολύ. 

On 14/4/2023 at 4:13 ΜΜ, MarGe2022 είπε:

Κοριτσάκια μου καλά, τι κάνετε;;; 😃 Χρυσοχέρες μου, τα βάψατε τα αυγά σας; τα τσουρέκια σας και τα κουλούρια σας τα φτιάξατε;;; 👩‍🍳 Τους άντρες τους στρώσατε να κάνουν καμιά δουλειά, να πλύνουν καμιά σούβλα, να πάρουν κάρβουνα;;; 😂 

Σας σκέφτομαι μέρες αλλά μόλις κατάφερα να κάτσω κάτω, και είπα, τσουπ, να μια ευκαιρία να διαβάσω τι κάνουν εκείνα τα κορίτσια! 

Βλέπω εξελίξεις μπόλικες, και έχω και εγώ νέα να σας πω! Ω ρε μάνα μου βαφτιστήρια που θα έχω του χρόνου με τόσες θετικές χοριακές! Και δώσ' του λαμπάδες και σοκολατένια αυγά που θα αγοράζω! Πόσα ζευγάρια παπούτσια θα πρέπει να αγοράσω για όλα τα ζουμπουρλούδικα πατουσάκια που θα έχει αυτό το φόρουμ σε λίγο;;;; 😃💥

Γκρουπ Α: Κορίτσια που περιμένουν να περάσουν επιτροπή ή περιμένουν αποτελέσματα επιτροπής  ❤️

Μηδέν 😃 Αράχνες έπιασε και καλά να πάθει γιατί είναι άχαρο γκρουπ! 

Γκρουπ Βου: Κορίτσια που είναι ή θα είναι μέσα στο επόμενο 3/4μηνο στην φάση της διέγερσης/ωοληψίας ❤️

Χαμούλης! 

Ξεκινάω με τα δικά μου! Κορίτσια, θυμάστε που σας είχα πει θα πήγαινα να κάνω υπερήχους για να δούμε καταβολές κάθε μήνα, να δούμε αν ο Φλεβάρης ήταν κακός μήνας ή τυπικός μήνας; Ε, δεν θα το πιστέψετε. Τελικά ο Φλεβάρης ήταν κακός μήνας! Αδιαθέτησα στις αρχές Απρίλη και πήγα για καταβολές, και εκεί που το Φλεβάρη είχαμε δει μόνο 3, τον Απρίλη είδαμε ... 6!!! Κορίτσια δεν το πίστευα! Λίγο κόντεψε ο γιατρούλης να με πάει για μίνι διέγερση με serpafar, αλλά είπαμε να κάνουμε Πάσχα ήσυχο και εγώ και αυτός, να φάω το αρνάκι μου και καμια φετούλα τσουρεκάκι, οπότε τον άλλον μήνα μάλλον πάω ήπια διέγερση με serpafar & gonal, και αρχές Ιούλη πάμε μακρύ πρωτόκολλο. Όλα αυτά βέβαια με την προυπόθεση ότι δεν έχουμε χειροτέρευση στο σπέρμα, καθότι ο σύζυγος σταμάτησε την θεραπεία από όταν είδαμε πρόβλημα στο ουρικό οξύ και σε λοιπούς δείκτες του συκωτιού. @Nima21 Όντως μάλλον τα χάπια αυτά έφταιγαν, διότι έκανε επαναληπτικές εξετάσεις προχθές, και έχουν πέσει πολύ οι τιμές!!! 

Έχουμε λοιπόν: @MarGe2022, @Katiamaxiking, @kroxa, @Alex@ (θέλω αισιοδοξία, όλα θα πάνε καλά για όλες μας). 

@Zaxaroulamak τι έγινε κορίτσι, πότε ξεκινάς; 

@Ele@n πως πήγε η διέγερση με serpafar? δώσε update γιατί αυτό θα πάρω τον Μάιο μάλλον και μου είναι ντιπ άγνωστο!

@Kate89 ελπίζω να έχουν φτιάξει κάπως τα πράγματα για εσάς. Το ότι παγώνετε την εξωσωματική δεν σημαίνει απαραίτητα ότι εσύ πρέπει να παγώσεις την διαδικασία. Θα μπορούσες να μαζέψεις ωάρια, να τα βάλεις κατάψυξη, όπως πολύ σωστά στα είπε το @Σποράκι. Είσαι πιο μικρή από μένα, αλλά ξέρεις καλά πλέον από όλες εμάς εδώ μέσα, πως όσο μεγαλώνουμε, η ποιότητα των ωαρίων φθίνει. Μήπως να μαζέψεις τώρα μερικά, και έτσι να είσαι έτοιμη να προχωρήσεις μετά όταν θα φτιάξουν τα πράγματα ή όταν η κατάσταση θα ξέρεις ότι θα είναι πιο ξεκάθαρη για το πως προχωράς, παρά να είσαι σε αναμονή; Συγγνώμη που στα λέω όλα αυτά, απλά την γνώμη μου σου λέω, όπως θα την έλεγα στην αδερφή μου...! ❤️

@alexia7 καλώς ήρθες. Αν είσαι ακόμα μπερδεμένη με τις δυο διαφορετικές απόψεις γυναικολόγου-αιματολόγου, γιατί δεν παίρνεις μία γνώμη από έναν άλλον γυναικολόγο/εξωσωματικό, μήπως σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση; 

@Fay_ κορίτσι μου λυπάμαι που δεν γονιμοποιήθηκε το ωαριάκι σου... πως σκέφτεσαι να προχωρήσεις; με το γιατρό μίλησες; θύμισε μου, βιταμίνες παίρνεις; Να προχωρήσεις όπως νιώθεις εσύ καλύτερα!

@Lotos τελικά ξεκινάς μετά το Πάσχα διέγερση; καλή επιτυχία!

@GeorgiaS8 καλώς ήρθες. Πόσες ωοληψίες έχεις κάνει και σε τι διάστημα; Πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο από την μία ωοληψία στην άλλη. Και να πάρεις γνώμη και από άλλον γιατρό. Παίρνεις βιταμίνες ενισχυτικές για την γονιμότητα; Ο ψυχολόγος με έχει βοηθήσει και μένα, και πολλές κοπέλες, θα στο πρότεινα με κλειστά μάτια!

@winspert έχεις δίκιο, σε μπέρδεψα με άλλη, συγγνώμη! Εύχομαι να πήγε καλά η ωοληψία σου. 

@Soho24 πάμε γερά για μετά το Πάσχα! Εμένα πάντως η πρώτη περίοδος μετά την ωοληψία ήρθε πιο νωρίς, η δεύτερη άργησε...

@marmaki συγχαρητήρια για το ωαριάκι που πήρες! Ποιο είναι το επόμενο βήμα, θα προχωρήσεις σε διέγερση; 

@Chris_V τελικά πρόλαβες για φυσικό πριν το Πάσχα ή θα πας για διέγερση μετά; 

@Texas πότε ξεκινάς νέα διέγερση; νέα αρχή, νέα ελπίδα!

@Angot λυπάμαι για το αποτέλεσμα της προηγούμενης προσπάθειας σου. Διακρίνω από τα posts σου πάρα πολύ άγχος και πίεση, μπορεί να κάνω λάθος. Αν ήμουν στην θέση σου, θα έπαιρνα μάλλον λίγο χρόνο να αποστασιοποιηθώ από όλα, έπειτα θα έπαιρνα μία δεύτερη γνώμη από άλλο γιατρό, και μετά θα αποφάσιζα πως να συνεχίσω. Σου εύχομαι πολύ καλή επιτυχία στην επόμενη σου προσπάθεια, ότι και αν κάνεις. 

@Βάσω91 τελικά προχώρησες σε διέγερση με φυσικό; 

@Sisheido ο ενδοκρινολόγος τελικά τι σου είπε; εγώ αυτήν την anti-tg δεν είμαι σίγουρη ότι την έχω κάνει. Έτσι την γράφει στο χαρτί; Πάντως σε κάθε περίπτωση, δεν νομίζω να επηρεάσει την διέγερση. Καλή επιτυχία!!!

@Stef91 τελικά τι αποφάσισες, πότε θα πας για διέγερση; είναι νωρίς, όλοι λένε να αφήνουμε χρόνο, αλλά και ο δικός μου ο γιατρός αρχικά μου είχε πει να αφήσουμε ένα κύκλο και να πάμε στον επόμενο, εγώ το άφησα για Μάιο...

@Anna G καλή αρχή και καλή επιτυχία!!! Σου στέλνω τις καλύτερες ευχές μου!

@dreamteam, @Machart, @TaxAgg, @xristinakarr, @Λουμ@Kate33, @Fifi88, @froufrou80, @Visit a vis - δώστε σημεία ζωής και update αν θέλετε! Εύχομαι τα καλύτερα! 

Γκρουπ Γου: Κορίτσια που προγραμματίζουν μέσα στο επόμενο 3/4μηνο εμβρυομεταφορά ❤️

@Miss_Pineapple έκανες εμβρυομεταφορά;;; καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!!!

@Ana21 εύχομαι να σταματήσει να σε παιδεύει το ενδομήτριο σύντομα!

@Georgebbi τελικά οι εξετάσεις θρομβοφιλίας τι έδειξαν; προχωράτε σε εμβρυομεταφορά; 

@eleni 21 κάνατε εμβρυομεταφορά; καλή επιτυχία!

@Nina_1979 πώς είσαι κορίτσι μου; τελικά τι σκέφτεσαι να κάνεις; να προχωρήσεις όπως θέλεις και όταν νιώσεις έτοιμη! 

@Nora39 λυπάμαι για την εξέλιξη της προηγούμενης σου προσπάθειας. Καταλαβαίνω ότι έχεις εμβρυάκια στην κατάψυξη, οπότε εύχομαι πολύ καλή επιτυχία στην επόμενη εμβρυομεταφορά!

@Libra 81 & @Neverstop εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μπορέσετε σύντομα να πάτε για εμβρυομεταφορά!

@Blue Velvet σε βάζω και σένα εδώ, ο σεπτέμβριος είναι κοντά!

@SummerDream, @Lela79, @Maroxmarox, @Malntalia, @Depi1234 - αν θέλετε, δώστε update, καλή επιτυχία ευχόμαστε!

VIP tickets @Pagor, @Σποράκι, καλή επιτυχία κορίτσια μου όταν έρθει η ώρα 😘

Γκρουπ Δου: Κορίτσια που περιμένουν θετική χοριακή ❤️

@amelie77 & @Christin88 & @*Vasoula πήρατε αποτελέσματα χοριακής; συγγνώμη αν το είπατε κάπου και δεν το είδα... εύχομαι τα καλύτερα!

@cool_girl εύχομαι μία θετικότατη χοριακή, να έχεις το καλύτερο Πασχαλιάτικο δώρο!

@Lenakki & @Titti δεν έχουμε ακούσει νέα σας, εύχομαι να έχουν πάει όλα τέλεια!

Γκρουπ "Θα το κάψουμε κυρ Στέφανε!!!" 😂  ή αλλιώς κορίτσια που πήραν θετικές χοριακές ❤️ 

@vasoula88 & @Ririii88 & @armousi & @GBAL & @Perdikoula & @Ninaki- ξάπλα, ότι λέει ο γιατρός, ρούπι μην κουνηθείτε, θα σας φέρουμε τσουρέκι με μερέντα στο κρεβάτι στα καπάκια μετά το αρνί! @GBAL μου, σου εύχομαι το επόμενο Πάσχα να έχεις τα μωράκια σου δίπλα σου, και το φετινό να μην το θυμάσαι καν!!! @Perdikoula συγχαρητήρια!!! τι τριπλό γκολ ήταν αυτό!!! σου εύχομαι να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη!!! Κ

@teenthybell & @Ria_ συγχαρητήρια!

@lizard12 ήταν λίγο θρίλερ, αλλά όλα πήγαν καλά! συγχαρητήρια!!!

@Terry1986  θρίλερ και το δικό σου! πότε πας υπέρηχο;

Οι εγκυούλες μας πως πάνε;;; φουσκώνουν, φουσκώνουν;;; 😃 Από όλους μας τούτο το Πάσχα, εσείς έχετε τα καλύτερα 'αυγoυλάκια' 🐣 !!! @Nels@Katerina2992, @Xristina96, @silvy22, @EvgeniaCher, @Chemist85, @dec-e, @αστα@Αγάπ, @piglet, @Anthiii, @minnie26  ❤️

---

Κορίτσια μου, θέλω να σας ευχηθώ Καλή Ανάσταση, και Καλό Πάσχα με υγεία, για εσάς, τους δικούς σας ανθρώπους, τα ωαριάκια σας, τα εμβρυάκια σας και τα μωράκια σας! Εύχομαι να έρθουν σύντομα χαρμόσυνα νέα για όλες μας, και το επόμενο Πάσχα όσες δεν είμαστε έγκυες να είμαστε, και όσες είναι ήδη να κρατούν γερά και ζουμπουρλούδικα μωράκια στην αγκαλιά τους! ❤️

Πάμε κορίτσια μου να ηρεμήσουμε όσο μπορούμε αυτές τις μέρες, και μετά το Πάσχα, προχωράμε μπροστά, γερά, δυναμικά, με τσαμπουκά! Και ποιος μας πιάνει! Με τα φορέματα τα αεράτα και τα ανθισμένα λουλούδια του Μάη, τσόκαρα και πέδιλα στα πόδια, θα είμαστε φορτσάτες και έτοιμες για όλα!!!!!!!!!!! 💪 

Γλυκούλα ,δίνεις νότα αισιοδοξίας.εγω έχω μια μελαγχολία αυτό το Πάσχα γτ νιώθω πως είμαι μακριά από αυτό π θέλω.σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και την εμψύχωση..μακαρι να μας πάνε όλα καλά ..ναι ,εγώ ξεκινάω μετά το Πάσχα ..τελειώνω τα αντισυλληπτικά κ περιμένω .μακάρι αυτή η χρονιά να μας χαρίσει κοιλίες μεγάλες με υγιή έμβρυα κ μωράκια όσες είναι  ήδη έγκυες!!!μακάρι !

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 3
  • Ευχή 1

@NelsΌντως οι περιπτώσεις μας φαίνεται να μοιάζουν πολύ, μακάρι να έχω κ εγώ ευτυχές τέλος με μια εγκυμοσύνη, με το καλό να πάρεις στα χέρια σου το μωράκι σου! Πόσο είσαι τώρα? Πόσες προσπάθειες χρειάστηκαν? 

Είμαι από Θεσσαλονίκη, από γιατρούς δεν το έψαξα πολύ μου σύστησαν αυτόν που έχω κ ο γυναικολόγος μου κ ο ουρολόγος του άντρα μου, έχει κ αυτός όνομα εδώ. Εσύ Αθήνα? 

Από τις εξετάσεις που αναφέρεις τα έχουμε κάνει κ εμείς όλα εκτός από dfi και δεν έδειξαν κάτι. Τώρα είχα στο νου μου να ζητήσω από το γιατρό να γίνει κ αυτή κ ίσως κάποια άλλη που δεν έχουμε κάνει.. 

Προχωρήσαμε με ένα έμβρυο αρχικά καθώς ήταν διστακτικός ο γιατρός για 2 ήθελε να αποφύγει δίδυμη κύηση λόγω του σωματοτυπου μου (είμαι πολύ αδύνατη) γιατί θεωρεί ότι ειναι πολύ πιθανό να έχω αρκετά θέματα. Για την τελευταία προσπαθεια δε συζητήσαμε καν την περίπτωση να πάμε σε ωοληψια καινούρια, αφού είχαμε ένα πολυ καλό. Προχωράμε τώρα με την υστεροσκοπηση κ σε νέα ωοληψια κ βλέπουμε... 

Μου έδωσες πολύ χρήσιμες πληροφορίες σε ευχαριστώ πολύ. 

Καλημέρα! Είμαι στην 11η βδομαδα τώρα και όλα βαίνουν καλώς. Την πρώτη προσπάθεια μου δεν την λαμβάνω υπόψιν γιατί ο γιατρός ήταν άσχετος, στη 2η είχα βιοχημικη και με την 3η τα καταφέραμε. Εκανα 3 διαφορετικές διεγερσεις σύνολο και 3 εμβρυομεταφορες.

Πολύ θετικό το οτι έχετε κάνει όλες τις εξετάσεις, το dfi λογικά θα είναι τσιμπημένο λόγω κιρσοκηλης αλλά δε μπορειτε να κάνετε κάτι για αυτό πλέον της θεραπείας με βιταμίνες και αντιοξειδωτικα που απ ότι μου είπες κανει κάνει άντρας σου.

Αυτό που του ζήτησε ο γιατρός μου την ημέρα της γονιμοποίηση ήταν να δώσει 2 δείγματα σπέρματος. Και στις 2 διεγερσεις μου το 2ο δείγμα που έδωσε, με διαφορά γύρω στο 2ωρο από από πρώτο, ήταν πολύ καλύτερης ποιότητας, τόσο σε κινητικότητα όσο και σε μορφολογία.

Προσπαθηστε με βλαστοκυστες και μη σε τρομάζει το ενδεχόμενο δίδυμης κυησης. Από τις 6 βλαστοκυστες που έλεγξα μόνο μια ήταν υγιής. Και από τις προηγούμενες 2 που είχα βάλει μαζι η μία κατέληξε σε παλινδρομη κυηση και η αλλη δεν εμφυτευτηκε. Δηλαδή και τις 8 αυτές μαζί να έβαζα μόνο μια θα έδινε υγιή εγκυμοσυνη. Στην περιπτωση μας αφενός τα ωαρια μας έχουν σε μεγάλο ποσοστο χρωμοσωμικες ανωμαλιες λόγω ηλικίας και αφετέρου έχει και το σπερμα τις δικές του αλλοιώσεις οποτε δυστυχώς δυσκολεύει η δημιουργια του ενός γέρου εμβρυου που όλες ψάχνουμε. Αλλά που θα πάει, θα έρθει.

Δες το αποτέλεσμα που θα έχεις απο τη νέα σου διεγερση και συζητάς με το γιατρό μήπως λάβεις και κάποια ωαρια σε φυσικο κυκλο, στην ηλικία μας προτείνεται, η φύση ξερει πάντα καλύτερα.

Καλή επιτυχία εύχομαι στην επόμενη σας προσπάθεια.

2 ώρες πρίν, Nels είπε:

Καλημέρα! Είμαι στην 11η βδομαδα τώρα και όλα βαίνουν καλώς. Την πρώτη προσπάθεια μου δεν την λαμβάνω υπόψιν γιατί ο γιατρός ήταν άσχετος, στη 2η είχα βιοχημικη και με την 3η τα καταφέραμε. Εκανα 3 διαφορετικές διεγερσεις σύνολο και 3 εμβρυομεταφορες.

Πολύ θετικό το οτι έχετε κάνει όλες τις εξετάσεις, το dfi λογικά θα είναι τσιμπημένο λόγω κιρσοκηλης αλλά δε μπορειτε να κάνετε κάτι για αυτό πλέον της θεραπείας με βιταμίνες και αντιοξειδωτικα που απ ότι μου είπες κανει κάνει άντρας σου.

Αυτό που του ζήτησε ο γιατρός μου την ημέρα της γονιμοποίηση ήταν να δώσει 2 δείγματα σπέρματος. Και στις 2 διεγερσεις μου το 2ο δείγμα που έδωσε, με διαφορά γύρω στο 2ωρο από από πρώτο, ήταν πολύ καλύτερης ποιότητας, τόσο σε κινητικότητα όσο και σε μορφολογία.

Προσπαθηστε με βλαστοκυστες και μη σε τρομάζει το ενδεχόμενο δίδυμης κυησης. Από τις 6 βλαστοκυστες που έλεγξα μόνο μια ήταν υγιής. Και από τις προηγούμενες 2 που είχα βάλει μαζι η μία κατέληξε σε παλινδρομη κυηση και η αλλη δεν εμφυτευτηκε. Δηλαδή και τις 8 αυτές μαζί να έβαζα μόνο μια θα έδινε υγιή εγκυμοσυνη. Στην περιπτωση μας αφενός τα ωαρια μας έχουν σε μεγάλο ποσοστο χρωμοσωμικες ανωμαλιες λόγω ηλικίας και αφετέρου έχει και το σπερμα τις δικές του αλλοιώσεις οποτε δυστυχώς δυσκολεύει η δημιουργια του ενός γέρου εμβρυου που όλες ψάχνουμε. Αλλά που θα πάει, θα έρθει.

Δες το αποτέλεσμα που θα έχεις απο τη νέα σου διεγερση και συζητάς με το γιατρό μήπως λάβεις και κάποια ωαρια σε φυσικο κυκλο, στην ηλικία μας προτείνεται, η φύση ξερει πάντα καλύτερα.

@Nels Χρηστός Ανέστη!!! Τις διεγέρσεις σε τι διάστημα μεταξύ τους τις έκανες; Με το ίδιο πρωτόκολλο;

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

@Nels Χρηστός Ανέστη!!! Τις διεγέρσεις σε τι διάστημα μεταξύ τους τις έκανες; Με το ίδιο πρωτόκολλο;

Χρόνια πολλά, Αληθώς Ανεστη!
Τις έκανα ανά ένα χρόνο, δεν ήθελα να ζοριστω παραπάνω, θέλαμε να πάμε και τα ταξιδάκια μας στο ενδιάμεσο!! Σκέφτηκα να κάνω και φυσικούς ενδιάμεσα αλλά μάλλον δεν είμαι της ταλαιπωρίας.
Τις δύο πρώτες φορές έκανα πρωτοκολλο ανταγωνιστων αλλά το τρίτο μου ταίριαξε καλύτερα, καταστολή το μηνα πριν τη διέγερση (αντισυλληπτικο χαπι 21 μέρες και μια βδομάδα αβερκαπ) και μετά διεγερση με gonal, Μ.Α.Π. μου το είπε ο γιατρός, βοηθάει στην ομαλή και συγχρονισμενη ανάπτυξη των ωοθυλακιων.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, alex998 είπε:

Γιατί λες χαμηλή Αμη αφού για την ηλικία σου είναι φυσιολογική?

Μπορεί η πολυκυστικη εικόνα να αρχίζει να γίνεται σύνδρομο?

Η άποψη του γυναικολόγου μου ήταν ότι είναι λίγο χαμηλή, όχι όμως ανησυχητική.. Δεν το έχω ψάξει να σου πω ηλικιακά ποιες πρέπει να είναι οι τιμές. 

6 ώρες πρίν, Nels είπε:

Αυτό που λες για δεύτερο δείγμα του συζύγου δεν το έχω ξανακούσει, θα το αναφέρω στο γιατρό μου. Για τον προεμφυτευτικο έλεγχο πιο είναι το κόστος? Πληρώνεις για κάθε έμβρυο ξεχωριστά? Αν κ φαντάζομαι ότι κ σε αυτό οι τιμές θα διαφέρουν από κέντρο σε κέντρο... 

2 ώρες πρίν, alex998 είπε:

Γιατί λες χαμηλή Αμη αφού για την ηλικία σου είναι φυσιολογική?

Μπορεί η πολυκυστικη εικόνα να αρχίζει να γίνεται σύνδρομο?

Καλησπέρα , δεν το γνωρίζω, δεν το έχω ξανά ακούσει δηλαδή. Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Εικόνα είναι όταν έχεις κύστες (καταβολές) μόνιμα στην μια η και στις δύο ωοθήκες και ορμονικά είσαι μια χαρά. Ενώ στο σύνδρομο πέρα από εικόνα δεν έχεις και καλά αποτελέσματα στις ορμονολογικες. Δεν αδιαθετεις συχνά κύκλους πάνω από 45 ημερών, κάνεις ανωορεκτικους κύκλους (κύκλους χωρίς ωορρηξία), έχεις αυξημένη τριχοφυΐα, έχεις ακμή, τριχοφυΐα στο πρόσωπο, κατακράτηση υγρών. Όταν εγώ έμαθα ότι έχω πολυκυστικες κοιτάξαμε για σύνδρομο, είδαμε ότι δεν έχω και δεν το ξανά κοιτάξαμε, φαντάζομαι ότι δεν γυρνάει σε σύνδρομο. Λογικά το σύνδρομο το έχεις από την αρχή. Μόνο ένας ενδοκρινολόγος μπορεί να σε καθοδηγήσει σωστά.

Αυτό που λες για δεύτερο δείγμα του συζύγου δεν το έχω ξανακούσει, θα το αναφέρω στο γιατρό μου. Για τον προεμφυτευτικο έλεγχο πιο είναι το κόστος? Πληρώνεις για κάθε έμβρυο ξεχωριστά? Αν κ φαντάζομαι ότι κ σε αυτό οι τιμές θα διαφέρουν από κέντρο σε κέντρο... 

Όντως υπάρχει διαφορά ανά κέντρο στις τιμές. Σε εμάς το κοστος της βιοψιας για 6 εμβρυα ήταν 500 ευρώ σύνολο (έχω ακούσει εως και 1000) και ανά εμβρυο το κόστος του ελέγχου ήταν 220 ευρώ (αυτό γενικά δεν έχει μεγάλη διακυμανση γιατί είναι η αμοιβή του εργαστηρίου που στέλνονται τα δειγματα). Οπότε συνολικά πληρώσαμε 1820.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...