Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλησπέρα, σου άλλαζε τα προβιοτικα μήπως σου κάτσει καλύτερα άλλο? 

Σε ποιο ποσοστό θα σου δώσει το οκ? Μου ακούγεται πολύ χρονοβόρο.. 

Καλησπέρα. Ναι έχω αλλάξει και εκεί είδα την μικρή αυξηση. Μου είπε ότι θέλει πανω από 50-60%. Αλλά όπως είπα δεν έχω διαβάσει από κάποια άλλη κοπέλα να της έχει παρει τόσο καιρό οπότε πιστευω οτι ειναι θεμα οργανισμου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια,θα ήθελα να προσθέσω κάτι ακόμα σχετικά με τις αντιπηκτικες,το οποίο ίσως βοηθήσει στο μέλλον.Όσες από εσάς (θα)κάνετε αντιπηκτικες στην εγκυμοσύνη,καλό είναι να γνωρίζετε πως αν πρόκειται να γεννησετε με επισκληριδιο(είτε φυσιολογικα είτε με καισαρική),θα πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον 12ωρες από την τελευταία αντιπηκτική ένεση. Διότι αν περάσουν λιγότερο από 12ωρες,υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθει αιμάτωμα και τότε αναγκαστικά γίνεται καισαρική με ολική νάρκωση.Που δεν είναι κάτι τρομερό,απλά προτιμούσα να είμαι ξύπνια για να δω το.μωρο μόλις βγει. Εγώ επειδή αγχωνομουν τρομερά και δεν μπορούσα να κοιμηθώ,αποφάσισα να κάνω προγραμματισμένη καισαρική με επισκληριδιο και έκανα την αντιπηκτική 24ωρες πριν τη γέννα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Εύχομαι φουσκωμένες κοιλίτσες σε όλες και πολλά μπεμπακια❤️

• Μου αρέσει 9

59 minutes ago, Libra 81 said:

Καλησπέρα. Ναι έχω αλλάξει και εκεί είδα την μικρή αυξηση. Μου είπε ότι θέλει πανω από 50-60%. Αλλά όπως είπα δεν έχω διαβάσει από κάποια άλλη κοπέλα να της έχει παρει τόσο καιρό οπότε πιστευω οτι ειναι θεμα οργανισμου.

Από την άλλη βέβαια είμαστε και τόσες γυναίκες που δεν μετρήσαμε ποτέ τους λακτοβάκιλλους και φυσικά υπάρχουν και οι θεωρίες από γιατρούς ότι δεν παίζουν ρόλο στην εμφύτευση. Θέλω να πω ότι είναι ακόμα ένα αμφιλεγόμενο θέμα που δεν έχει αποδειχτεί ο ρόλος του στην γονιμότητα. Δεν το λέω για να αποτρέψω την όποια θεραπεία αλλά για να σας δώσω ένα ψυχολογικό boost ότι ίσως και να μην ήρθε το τέλος του κόσμου και ότι ίσως δεν χρειάζεται να παλεύετε 1 χρόνο για να τους ανεβάσετε πάρα πολύ.

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Από την άλλη βέβαια είμαστε και τόσες γυναίκες που δεν μετρήσαμε ποτέ τους λακτοβάκιλλους και φυσικά υπάρχουν και οι θεωρίες από γιατρούς ότι δεν παίζουν ρόλο στην εμφύτευση. Θέλω να πω ότι είναι ακόμα ένα αμφιλεγόμενο θέμα που δεν έχει αποδειχτεί ο ρόλος του στην γονιμότητα. Δεν το λέω για να αποτρέψω την όποια θεραπεία αλλά για να σας δώσω ένα ψυχολογικό boost ότι ίσως και να μην ήρθε το τέλος του κόσμου και ότι ίσως δεν χρειάζεται να παλεύετε 1 χρόνο για να τους ανεβάσετε πάρα πολύ.

Αυτό ακριβώς, επειδή είμαι σε παρόμοια φάση και δεν βλέπω να ανεβαίνουν γρήγορα δεν ξέρω κατά πόσον είναι φρόνιμο να αφήνω τον χρόνο να περνάει.. @Libra 81μακάρι κούκλα μου να ανέβουν κατακόρυφα, σε καταλαβαίνω απόλυτα.. 

πρίν από 17 λεπτά , Neverstop είπε:

Αυτό ακριβώς, επειδή είμαι σε παρόμοια φάση και δεν βλέπω να ανεβαίνουν γρήγορα δεν ξέρω κατά πόσον είναι φρόνιμο να αφήνω τον χρόνο να περνάει.. @Libra 81μακάρι κούκλα μου να ανέβουν κατακόρυφα, σε καταλαβαίνω απόλυτα..

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει θεωρητικά κάτι άλλο που να έχει μείνει να ψάξουμε περα απο το να ελέγξουμε τα έμβρυα, πραγμα δυσκολο αφου λόγω φυσικών κυκλων δεν έχω αρκετά, οπότε προσπαθούμε να καλύψουμε αυτό που πιστευουμε ότι είναι το προβλημα. Έχω κάνει ήδη μια εξωσωματική η οποία πετυχε αλλά δεν προχωρησε όπως και όλες οι φορές που έμεινα έγκυος με φυσική σύλληψη. Οπότε έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου εκεί. Έχω κάνει τα παντα από αιματολογικές εξετάσεις και περα απο το αυτοάνοσο που έχω και είναι υπό έλεγχο δεν υπάρχει κάτι άλλο. 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Libra 81 είπε:

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει θεωρητικά κάτι άλλο που να έχει μείνει να ψάξουμε περα απο το να ελέγξουμε τα έμβρυα, πραγμα δυσκολο αφου λόγω φυσικών κυκλων δεν έχω αρκετά, οπότε προσπαθούμε να καλύψουμε αυτό που πιστευουμε ότι είναι το προβλημα. Έχω κάνει ήδη μια εξωσωματική η οποία πετυχε αλλά δεν προχωρησε όπως και όλες οι φορές που έμεινα έγκυος με φυσική σύλληψη. Οπότε έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου εκεί. Έχω κάνει τα παντα από αιματολογικές εξετάσεις και περα απο το αυτοάνοσο που έχω και είναι υπό έλεγχο δεν υπάρχει κάτι άλλο. 

Κατάλαβα, από τη στιγμή που είχες συλλήψεις καλώς τα ψάχνεις όλα. Σου εύχομαι η επόμενη μεταφορά να ναι κι η τυχερή! Ps, με ποια προβιοτικα είδες έστω αυτή τη διαφορά? 

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Σου είχαν πει ότι πρέπει να χάσεις; Εμένα μου είπαν να πάρω αλλά μου έχουν κόψει ζάχαρη, λευκό αλεύρι, λευκά ζυμαρικά και όλες τις πολύ θερμιδογόνες τροφές. Πως παχαίνω με μαρούλια και μπρόκολα... δεν ξέρω 😅 

Εγώ πάντως είπα ότι θα φάω μία φέτα τσουρέκι με μερέντα και το περιμένω πως και πως 🤤 

Οχι δεν μου είχαν πει να χάσω.. Αδυνατη ημουν!! Τώρα έχω παει στα κιλά που ήμουν στο λυκειο🤣🤣🤣Α οχι και στο γάμο μου για μια βδομάδα πηγα τόσο!! Ε και εγώ τα ίδια με σένα πρεπει να τρώω για αυτό δεν παίρνω ακόμα κιλά!! Κ εγώ θα κλέψω λίγο την ημέρα του Πάσχα καλά να είμαστε γιατί μπορεί όλα να με ενοχλουν!! Μέχρι τότε ας ονειρευτω ότι τρώω και χαίρομαι!! Καλή Αναστάση σε όλες!! Με υγεια ψυχική και σωματική!!

• Μου αρέσει 2

9 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Κατάλαβα, από τη στιγμή που είχες συλλήψεις καλώς τα ψάχνεις όλα. Σου εύχομαι η επόμενη μεταφορά να ναι κι η τυχερή! Ps, με ποια προβιοτικα είδες έστω αυτή τη διαφορά? 

Καλημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ. Μακάρι!Ξεκίνησα τα optibac intimate flora και τα κολπικα υποθετα eva biolact. 

10 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Καλημέρα! Ευχομαι με το καλό τα μωράκια σου (αν θυμάμαι καλά ότι έχεις δυο). Το γνωρίζω και έχω διαβάσει ότι οι απόψεις διίστανται αλλά έχω τα τελευταία δυο έμβρυα και θέλω να έχω καλυψει όλα τα ενδεχόμενα αν όντως φταίει αυτό. 

• Μου αρέσει 4

10 hours ago, piglet said:

Οχι δεν μου είχαν πει να χάσω.. Αδυνατη ημουν!! Τώρα έχω παει στα κιλά που ήμουν στο λυκειο🤣🤣🤣Α οχι και στο γάμο μου για μια βδομάδα πηγα τόσο!! Ε και εγώ τα ίδια με σένα πρεπει να τρώω για αυτό δεν παίρνω ακόμα κιλά!! Κ εγώ θα κλέψω λίγο την ημέρα του Πάσχα καλά να είμαστε γιατί μπορεί όλα να με ενοχλουν!! Μέχρι τότε ας ονειρευτω ότι τρώω και χαίρομαι!! Καλή Αναστάση σε όλες!! Με υγεια ψυχική και σωματική!!

Αφού καλε ήσουν αδύνατη γιατί έχασες τόσα κιλά; Πρεπει τωρα που εισαι έγκυος να χάνεις έτσι κιλά; Όσες έχουμε φυσιολογικό bmi πρέπει στο 1ο τρίμηνο να είμαστε σταθερές τουλάχιστον 

1 hour ago, Libra 81 said:

Καλημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ. Μακάρι!Ξεκίνησα τα optibac intimate flora και τα κολπικα υποθετα eva biolact. 

Καλημέρα! Ευχομαι με το καλό τα μωράκια σου (αν θυμάμαι καλά ότι έχεις δυο). Το γνωρίζω και έχω διαβάσει ότι οι απόψεις διίστανται αλλά έχω τα τελευταία δυο έμβρυα και θέλω να έχω καλυψει όλα τα ενδεχόμενα αν όντως φταίει αυτό. 

Εννοειται! Και πολύ καλά κάνεις, το ίδιο θα έκανα κι εγώ. Έπαιρνα φουλ προβιοτικά και απο το στόμα και κολπικά και ας μην ειχα μετρήσει λακτοβακιλλους

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Σε αυτό ότι σου πει ο γιατρός. Μετά από τόσο καιρό θα έμπαινα και εγώ για λίγο καιρό για παρακολούθηση. Για την ψυχολογία μου και μόνο. Ειδικά τώρα που είσαι στον 4ο. Είσαι Αθήνα; Έχει στο Αλεξάνδρα 2 πολύ καλούς που ασχολούνται με δύσκολες εγκυμοσύνες. Ο φόβος αργεί να φύγει. Εδώ εγώ που έχω τόσο καιρό και πάλι τρέμω. Πόσο σε καταλαβαίνω. Το λες και τρέμω εγώ λες και σε ξερω. Λυπάμαι πολύ για αυτό που περνάς! Εύχομαι να ξυπνήσεις μια μέρα και να μην ξανά δεις αυτά τα σκατουγρα! Έλεος. Και να το απολαύσεις κορίτσι μου. Το μωράκι σου πάντως το παλεύει ❤️❤️❤️

Αχ οχι, δεν εννοουσα να μπω τωρα νοσοκομειο!😢 Αν ηταν θα με ειχε βαλει ο δικος μου. Αλλα επειδη στο τελευταιο επεισοδιο οριακα γλιτωσα τη νοσηλεια ελεγα μηπως για οικονομικους λογους και επειδή φαινεται δυσκολη σαν εγκυμοσυνη θα ηταν καλυτερα να βρω γιατρο σε δημοσιο νοσοκομείο. Διαβαζω πχ οτι καποιες κοπελες με αιμορραγια αποκολληση χρειαστηκε να νοσηλευτουν αρκετο καιρο (μεχρι και μηνα!!) και δεν ξερω ποσα μπορει να στοιχισουν ολα αυτα σε ιδιωτικο. Αν θες στειλε μου τα δύο ονόματα που ξερεις και θα το δω αναλογα με την πορεια. Αν και εκτος του οικονομικου δε θα ηθελα με τιποτα να αλλαξω το γιατρο μου, επειδη τον εχουμε καιρο και παλέψαμε πολυ μαζι απο τη διερευνηση της υπογονικοτητας μεχρι να πετυχει η εξωσωματικη. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...