Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

1,5 χρονο;; χαρα στο κουραγιο σου! Ναι πολυ φοβαμαι οτι θα ταλαιπωρηθω κι εγω. Μου ειπε οτι ειναι στο 50% και υπαρχει και ενα μικροβιο για το οποιο μ εδωσε 2 βδομαδες αντιβιωση. Κατα τ αλλα οπως λες κολπικα προβιοτικα και 2 χαπια τη μερα απο το στομα. Μαλλον πρεπει να οπλιστω με υπομονη. Ηταν να ξεκινησω διεγερση τον επομενο μηνα και ειμαι πολυ απογοητευμενη!

Μάλλον είναι θέμα οργανισμου τι να πω.... Δεν έχω ακούσει η διαβάσει για κάποια άλλη κοπέλα να της έχει παρει τόσο χρόνο..... Και εγώ κάθε φορά έπαιρνα αντιβίωση. Επηρεάζει και την διέγερση;δεν το ήξερα αυτό... Κατά τα άλλα υπομονή όπως είπες.... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

17 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Και σε σένα το ίδιο!

Ήταν συνεχόμενο, μια είχα απλά ροή και μια και πηγματα. Κόκκινο ζωηρό. Και απλά ένα πρωί σταμάτησε. Κάπου 9η εβδομάδα ήμουν. Έπαιρνα salospir και μου το έκοψε μαχαίρι. Έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις είδαμε ότι δεν έχω θρομβοφυλια οπότε και δεν τα συνέχισα, ενώ είχαμε πει να κάνω και αντιπηκτικες. Το μωράκι μου σε κάθε υπέρηχο είχε τις σωστές μετρήσεις για τις μέρες που ήμουν. Εγώ είχα και πόνο. Συνήθως το πρώτο τρίμηνο δεν φαίνεται από προέρχεται το αίμα.  Έχεις μιλήσει με τον αιματολογο σου για το αίμα που έχεις; Μήπως χρειαστεί για λίγες μέρες να σταματήσεις τις αντιπηκτικες; Σε ποια εβδομάδα είσαι; 

Σε ευχαριστω για την απάντηση. Είμαι στην 7η τωρα. Ευτυχώς μου σταμάτησε το αίμα με τα Utrogestan. Εγώ δεν πήρα ποτε Σαλοσπίρ. Μόνο αντιπηκτικές κάνω από την αρχή και μου είπε να μην τις σταματήσω ο γυναικολόγος. Δεν έχω πάει σε αιματολόγο. Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται γιατί πριν 2-3 μίνες είχα κάνει όλες τος εξετάσεις που χρειάζονται για το αίμα λόγω κάποιας άλλης άσχετης επέμβασης που είχα κάνει και όλα ήταν μια χαρά! 
γενικα πριν μείνω έγκυος είχα κάνει πολλές εξετάσεις για πολλά πράγματα. 
τωρα αν χρειαστεί θα πάω . Για την ώρα σταμάτησε το αίμα αλλά κάθομαι ξαπλωμένη γιατί έχω φοβηθεί πολύ και με εξαντλούν υπερβολικά και τα Utrogestan. 

11 ώρες πρίν, Ririii88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Από την 6η βδομάδα είχα αίμα στην αρχή μια μέρα και σταμάτησε . Μετά από μια βδομάδα άλλες 2 μέρες κ σταμάτησε . Δεν έκατσα όμως σπίτι όπως είχε πει ο γιατρός κ ήρθε το γερό αίμα περίπου 1 βδομάδα , λες και αδιαθέτησα ! Κ τώρα είμαι ήδη δυο βδομαδες κρεβάτι κ θα είμαι άλλες 20 μέρες ! Δεν έχουμε βρει την αιτία και είμαι τώρα 9&5 !! Ξεκούραση θέλει κ ηρεμία κ όλα θα πάνε καλά !!! 🙏🏼🧚🏼‍♂️

Καλή δύναμη σου εύχομαι και υπομονή! 
και εμένα σταμάτησε τώρα αλλά δεν σηκώνομαι παρα μόνο για τουαλέτα! Θα κάτσω στα αυγα μου γιατί δεν θέλω να το ξαναδώ το άτιμο! Με τρομάζει πολύ! 

πρίν από 13 λεπτά , Perdikoula είπε:

Σε ευχαριστω για την απάντηση. Είμαι στην 7η τωρα. Ευτυχώς μου σταμάτησε το αίμα με τα Utrogestan. Εγώ δεν πήρα ποτε Σαλοσπίρ. Μόνο αντιπηκτικές κάνω από την αρχή και μου είπε να μην τις σταματήσω ο γυναικολόγος. Δεν έχω πάει σε αιματολόγο. Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται γιατί πριν 2-3 μίνες είχα κάνει όλες τος εξετάσεις που χρειάζονται για το αίμα λόγω κάποιας άλλης άσχετης επέμβασης που είχα κάνει και όλα ήταν μια χαρά! 
τωρα αν χρειαστεί θα πάω . Για την ώρα σταμάτησε το αίμα αλλά κάθομαι ξαπλωμένη γιατί έχω φοβηθεί πολύ και με εξαντλούν υπερβολικά και τα Utrogestan. 

Αφού έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις και είσαι μια χαρά γιατί κανείς αντιπηκτικες; Επίσης από την 7η εβδομάδα εάν δεν υπάρχει αιμάτωμα το έχεις "αποκόλληση" είναι καταχρηστικό όρος, το λένε όλοι οι γιατροί, αφού η εικόνα δεν είναι ξεκάθαρη. Το salospir αραιώνει το αίμα το ίδιο και οι αντιπηκτικες. Εάν ξανά έχεις αιμορραγίες θα πρέπει να σε δει ο αιματολογος. Συνήθως συνεχίζεις τις αντιπηκτικες όταν έχεις αποδεδειγμένα θρομβοφυλια, οπότε ζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά. 

Εγώ που είχα τόσο καιρό, η αιματολογος μου είπε μόνο εάν έχω πιθανότητες προεκλαμψίας θα ξεκινήσω πάλι τα salospir, γιατί τοτε τα υπέρ είναι περισσότερα από τα κατά. Οπότε στην β επιπέδου θα ξέρω πως θα συνεχίσουμε. 

Και εκεί συντηρητικά, γιατί έχω πιθανότητες πάλι για αιμορραγίες (επειδή δεν καταφέραμε να προσδιορίσουμε την αιτία). 

Στα λέω γιατί έκανα και παράγοντες πήξης. 

Τα utrogestan τα παίρνεις από το στόμα; Εγώ τα έβαζα ενδοκολπικα συν σε ενέσιμη μορφή. Δεν είσαι από εξωσωματική; 

πρίν από 24 λεπτά , Perdikoula είπε:

Καλή δύναμη σου εύχομαι και υπομονή! 
και εμένα σταμάτησε τώρα αλλά δεν σηκώνομαι παρα μόνο για τουαλέτα! Θα κάτσω στα αυγα μου γιατί δεν θέλω να το ξαναδώ το άτιμο! Με τρομάζει πολύ! 

Εγώ σκέψου είχα κανονικά αιμα και πηγματα και ο γιατρός δεν ήθελε να με δει για να μην μετακινηθώ !! Όποτε η ψυχολογία μου μην σοτ πω πως ήταν .. έκλαιγα όλη μέρα !!! Ναι καλύτερα ξεκουράσου .. εμένα έχει σταματήσει από την προηγούμενη Παρασκευή και παρ ολ αυτά είμαι στο κρεβάτι, θα σηκωθώ να φαω κτλ .. θα βγω έξω τέλος του μήνα !  

• Μου αρέσει 2

πρίν από 52 λεπτά , Libra 81 είπε:

Μάλλον είναι θέμα οργανισμου τι να πω.... Δεν έχω ακούσει η διαβάσει για κάποια άλλη κοπέλα να της έχει παρει τόσο χρόνο..... Και εγώ κάθε φορά έπαιρνα αντιβίωση. Επηρεάζει και την διέγερση;δεν το ήξερα αυτό... Κατά τα άλλα υπομονή όπως είπες.... 

Δεν ξερω να πω την αληθεια. Ειναι δικη μου υποθεση οτι δεν θα μπορω να ξεκινησω διεγερση δεν εχω μιλησει ακομα με τον γιατρο σχετικα με αυτο. Ειμαι στο πρωτο σοκ ακομα!!! Μακαρι να εχεις συντομα θετικα αποτελεσματα!

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Δεν ξερω να πω την αληθεια. Ειναι δικη μου υποθεση οτι δεν θα μπορω να ξεκινησω διεγερση δεν εχω μιλησει ακομα με τον γιατρο σχετικα με αυτο. Ειμαι στο πρωτο σοκ ακομα!!! Μακαρι να εχεις συντομα θετικα αποτελεσματα!

Εγώ παντως που έκανα διέγερση, φυσικό τροποποιημένο και φυσικό κυκλο δεν μου ανέφερε ότι αυτό παιζει ρόλο. Σε ευχαριστώ πολύ και σε σενα ευχομαι ότι καλυτερο! 

πρίν από 27 λεπτά , Libra 81 είπε:

Εγώ παντως που έκανα διέγερση, φυσικό τροποποιημένο και φυσικό κυκλο δεν μου ανέφερε ότι αυτό παιζει ρόλο. Σε ευχαριστώ πολύ και σε σενα ευχομαι ότι καλυτερο! 

Ναι ναι μου ειπε οτι μπορουμε να κανουμε διεγερση και στην ωοληψια να μου παρει δειγμα για επαναληπτικη βιοψια. Για εμβρυομεταφορα ειναι απαγορευτικο. Αχ σ ευχαριστω πολυ, μακαρι να φτιαξουν τα πραγματα!

πρίν από 6 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Ναι ναι μου ειπε οτι μπορουμε να κανουμε διεγερση και στην ωοληψια να μου παρει δειγμα για επαναληπτικη βιοψια. Για εμβρυομεταφορα ειναι απαγορευτικο. Αχ σ ευχαριστω πολυ, μακαρι να φτιαξουν τα πραγματα!

Αυτό είναι το καλυτερο!!!! Όλα καλά θα πάνε!!!! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Αφού έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις και είσαι μια χαρά γιατί κανείς αντιπηκτικες; Επίσης από την 7η εβδομάδα εάν δεν υπάρχει αιμάτωμα το έχεις "αποκόλληση" είναι καταχρηστικό όρος, το λένε όλοι οι γιατροί, αφού η εικόνα δεν είναι ξεκάθαρη. Το salospir αραιώνει το αίμα το ίδιο και οι αντιπηκτικες. Εάν ξανά έχεις αιμορραγίες θα πρέπει να σε δει ο αιματολογος. Συνήθως συνεχίζεις τις αντιπηκτικες όταν έχεις αποδεδειγμένα θρομβοφυλια, οπότε ζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά. 

Εγώ που είχα τόσο καιρό, η αιματολογος μου είπε μόνο εάν έχω πιθανότητες προεκλαμψίας θα ξεκινήσω πάλι τα salospir, γιατί τοτε τα υπέρ είναι περισσότερα από τα κατά. Οπότε στην β επιπέδου θα ξέρω πως θα συνεχίσουμε. 

Και εκεί συντηρητικά, γιατί έχω πιθανότητες πάλι για αιμορραγίες (επειδή δεν καταφέραμε να προσδιορίσουμε την αιτία). 

Τα utrogestan τα παίρνεις από το στόμα; Εγώ τα έβαζα ενδοκολπικα συν σε ενέσιμη μορφή. Δεν είσαι από εξωσωματική; 

Αντιπηκτικες ενέσεις δεν κάνεις μόνο όταν έχεις θρομβοφιλια. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου πρέπει να κάνεις γιατί υπάρχουν παράγοντες οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν σε θρόμβωση:Ηλικία,κιλά, κληρονομικότητα, κάπνισμα, εξωσωματική. Ειχα κάνει όλες τις εξετάσεις,ήταν καλές,όμως λόγω όσων ανέφερα υπήρχε κίνδυνος θρόμβωσης. Έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη και 40 μέρες αφού γέννησα τις clexane 0,4, μικρή δόση. Είναι κουραστικό,όμως είχα πει στον εαυτό μου να κάνει υπομονή,διότι αν χτύπα ξύλο πάθαινα θρόμβωση,θα έχασα το παιδί μου. 

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Από εξωσωματική είμαι και εγώ! Είμαι αρκετά μεγαλουτσικη ίσως για αυτό μου δίνει τις αντιπηκτικές. Επισησ Ανεβαίνει και λίγο η πίεση μου κάποιες μέρες! Τα Utrogestan τα παίρνω από προχθές μόνο από το στόμα. Κάνω και ενέσεις Lentogest. 
πριν έβαζα ενδοκολπικα vasclor τώρα μου τις έκοψε. Τα αιματολογικά μου ήταν οκ αρχές του έτους που είχα κάνει ότι εξετάσεις μου είχαν δώσει για την επέμβαση μου. 
αλλα ίσως επειδή έχω μια πολύ σπάνια ασθένεια (για την οποία έκανα και την επέμβαση) ίσως για αυτό να μου τις δίνει για να είναι σίγουρος. Υποθέτω ότι δεν θα τις κάνω μονίμως. Φαντάζομαι θα μάθω στο επόμενο ραντεβού! Όσο για την αποκόλληση αυτό μου είπε ότι μάλλον έχουμε μια μικρη αποκολληση. Θα παρακολουθούμε θα δούμε πως θα πάει και θα βλέπουμε! Εμένα μου είπε να κάτσω στο κρεβάτι και αυτό κάνω, ειδικά εφόσον είχα και αυτόν το δυνατό πόνο! 

2 ώρες πρίν, Ririii88 είπε:

Εγώ σκέψου είχα κανονικά αιμα και πηγματα και ο γιατρός δεν ήθελε να με δει για να μην μετακινηθώ !! Όποτε η ψυχολογία μου μην σοτ πω πως ήταν .. έκλαιγα όλη μέρα !!! Ναι καλύτερα ξεκουράσου .. εμένα έχει σταματήσει από την προηγούμενη Παρασκευή και παρ ολ αυτά είμαι στο κρεβάτι, θα σηκωθώ να φαω κτλ .. θα βγω έξω τέλος του μήνα !  

Σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια! Και να μην ξανασυμβεί! 

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αντιπηκτικες ενέσεις δεν κάνεις μόνο όταν έχεις θρομβοφιλια. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου πρέπει να κάνεις γιατί υπάρχουν παράγοντες οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν σε θρόμβωση:Ηλικία,κιλά, κληρονομικότητα, κάπνισμα, εξωσωματική. Ειχα κάνει όλες τις εξετάσεις,ήταν καλές,όμως λόγω όσων ανέφερα υπήρχε κίνδυνος θρόμβωσης. Έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη και 40 μέρες αφού γέννησα τις clexane 0,4, μικρή δόση. Είναι κουραστικό,όμως είχα πει στον εαυτό μου να κάνει υπομονή,διότι αν χτύπα ξύλο πάθαινα θρόμβωση,θα έχασα το παιδί μου. 

Κληρονομικότητα θρομβοφιλιας φαίνεται στις εξετάσεις όπου φαίνεται εάν έχεις επίκτηκη ή κληρονομική εάν το λέω σωστά. Κιλά, ηλικία , κάπνισμα αυτό το κρίνει πάντα ένας αιματολογος και όχι ο γυναικολόγος. Κάνεις και τις απαραίτητες εξετάσεις για να δεις εάν σε καλύπτει η δόση που παίρνεις. Οι εξετάσεις αυτές γίνονται κάθε μήνα.  Η εξωσωματική από μόνη της δεν οδηγεί σε θρόμβωση, μην λέμε τέτοιες κουβέντες μας διαβάζουν και κορίτσια που ξεκινάνε τώρα και θα τρομάξουν. Μας δίνουν στην αρχή σαλοσπιρ ή αντιπηκτικες προληπτικά επειδή παίρνουμε πολλά χάπια. Όπως πχ την κορτιζόνη. Καμία μας δεν θέλει να χάσει το παιδί της προφανώς και όταν έχεις θρομβοφυλια κινδυνεύεις και εσύ η ίδια με εμβολή. Αλλά όλα αυτά που παίρνουμε θέλουν και τις ανάλογες οδηγίες από τους ειδικούς. 

Εχουν αποδειχθεί με σχετικές έρευνες ότι τα φάρμακα που παίρνουμε στην εμβρυομεταφορα δεν προκαλούν θρόμβωση ούτε τις διέγερσης.

Αυτά δεν είναι δικά μου λεγόμενα αλλά της αγαπημένης μου και πολλών εδώ μέσα αιματολογου ❤️

Τέλος υπάρχουν και οι περιπτώσεις όπου οι αντιπηκτικες και το salospir οδηγεί σε αντίθετο αποτέλεσμα. Πχ εάν έχεις αιμοφιλία.

πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

θα συμφωνήσω (Αντιπηκτικες ενέσεις δεν κάνεις μόνο όταν έχεις θρομβοφιλια), είχα πάει στην αιματολόγο πριν την εξωσωματική, όλες οι εξετάσεις καλές, κάναμε στην 9η εβδομάδα πάλι για επίκτητη θρομβοφιλία βγήκαν όλες καλές. Απο την ετ έκανα αντιπηκτικές, η αυχιενική όμως έδειξε υψηλή πιθανότητα για προεκλαμψία, ετσι προσθέσαμε και σαλοσπιρ, επίσης καθε βδομάδα μετράω ANTI- Xa, η αιματολόγος με καθοδηγεί, εκεί είδαμε ότι δεν με καλύπτουν και αυξήσαμε τη δόση. Επίσης ο εξωσωματικός μου μου τόνισε οτι ήθελε παρακολούθηση απο αιματολόγο πρίν την αυχιενική, εγω θεωρώ οτι είναι πολύ σημαντικό @Perdikoula μου να πας, ειδικά με 3 μωράκια, το Έλενα έχει εξαιρετική γιατρό

• Μου αρέσει 3

πρίν από 3 λεπτά , Perdikoula είπε:

Από εξωσωματική είμαι και εγώ! Είμαι αρκετά μεγαλουτσικη ίσως για αυτό μου δίνει τις αντιπηκτικές. Επισησ Ανεβαίνει και λίγο η πίεση μου κάποιες μέρες! Τα Utrogestan τα παίρνω από προχθές μόνο από το στόμα. Κάνω και ενέσεις Lentogest. 
πριν έβαζα ενδοκολπικα vasclor τώρα μου τις έκοψε. Τα αιματολογικά μου ήταν οκ αρχές του έτους που είχα κάνει ότι εξετάσεις μου είχαν δώσει για την επέμβαση μου. 
αλλα ίσως επειδή έχω μια πολύ σπάνια ασθένεια (για την οποία έκανα και την επέμβαση) ίσως για αυτό να μου τις δίνει για να είναι σίγουρος. Υποθέτω ότι δεν θα τις κάνω μονίμως. Φαντάζομαι θα μάθω στο επόμενο ραντεβού! Όσο για την αποκόλληση αυτό μου είπε ότι μάλλον έχουμε μια μικρη αποκολληση. Θα παρακολουθούμε θα δούμε πως θα πάει και θα βλέπουμε! Εμένα μου είπε να κάτσω στο κρεβάτι και αυτό κάνω, ειδικά εφόσον είχα και αυτόν το δυνατό πόνο! 

Σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια! Και να μην ξανασυμβεί! 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είχα πόνους και εγώ. Έκατσα ξάπλα 3 μήνες και βγήκα αφού έκλεισα 1 μήνα καθαρή. 

Έχεις ένα ιστορικό που ο γιατρός το κρίνει απαραίτητο. Καταλαβαίνω απόλυτα. 

Δεν εχουμε όλες το ίδιο ιστορικό. Εγώ επειδή είχα 5 εβδομάδες με είδαν 3 αιματολογοι. Το συμπέρασμα ήταν ή φταίνε τα salospir που τα έπαιρνα ήδη 3 μήνες ή είχα δύο και έχασα το ένα. 

Πάντως όσο αναπτύσσεται το σπορακι σου όλα καλά θα πάνε. Σημαίνει ότι το αίμα δεν προέρχεται από εκεί. Εύχομαι να σου σταματήσει και να μην ξανά αντιμετωπίσεις αυτό το τρομακτικό θέαμα του αίματος. Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!! 

πρίν από 3 λεπτά , silvy22 είπε:

θα συμφωνήσω (Αντιπηκτικες ενέσεις δεν κάνεις μόνο όταν έχεις θρομβοφιλια), είχα πάει στην αιματολόγο πριν την εξωσωματική, όλες οι εξετάσεις καλές, κάναμε στην 9η εβδομάδα πάλι για επίκτητη θρομβοφιλία βγήκαν όλες καλές. Απο την ετ έκανα αντιπηκτικές, η αυχιενική όμως έδειξε υψηλή πιθανότητα για προεκλαμψία, ετσι προσθέσαμε και σαλοσπιρ, επίσης καθε βδομάδα μετράω ANTI- Xa, η αιματολόγος με καθοδηγεί, εκεί είδαμε ότι δεν με καλύπτουν και αυξήσαμε τη δόση. Επίσης ο εξωσωματικός μου μου τόνισε οτι ήθελε παρακολούθηση απο αιματολόγο πρίν την αυχιενική, εγω θεωρώ οτι είναι πολύ σημαντικό @Perdikoula μου να πας, ειδικά με 3 μωράκια, το Έλενα έχει εξαιρετική γιατρό

Κάθε εβδομάδα κάνεις;; Νόμιζα ότι την κάνουν κάθε μήνα. Τουλάχιστον η φίλη μου έκανε κάθε μήνα αυτές τις εξετάσεις. 

Και εμένα η αιματολογος είπε ότι εάν έχω πιθανότητες για προεκλαμψία πάμε για σαλοσπιρ με προσοχή (λόγω αιμορραγιών).

Και βάση των αποτελεσμάτων μου απαγορεύεται να κάνω αντιπηκτικες. Σας τα έχω ξανά πει ούτως η άλλως.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είχα πόνους και εγώ. Έκατσα ξάπλα 3 μήνες και βγήκα αφού έκλεισα 1 μήνα καθαρή. 

Έχεις ένα ιστορικό που ο γιατρός το κρίνει απαραίτητο. Καταλαβαίνω απόλυτα. 

Δεν εχουμε όλες το ίδιο ιστορικό. Εγώ επειδή είχα 5 εβδομάδες με είδαν 3 αιματολογοι. Το συμπέρασμα ήταν ή φταίνε τα salospir που τα έπαιρνα ήδη 3 μήνες ή είχα δύο και έχασα το ένα. 

Πάντως όσο αναπτύσσεται το σπορακι σου όλα καλά θα πάνε. Σημαίνει ότι το αίμα δεν προέρχεται από εκεί. Εύχομαι να σου σταματήσει και να μην ξανά αντιμετωπίσεις αυτό το τρομακτικό θέαμα του αίματος. Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!! 

Κάθε εβδομάδα κάνεις;; Νόμιζα ότι την κάνουν κάθε μήνα. Τουλάχιστον η φίλη μου έκανε κάθε μήνα αυτές τις εξετάσεις. 

Και εμένα η αιματολογος είπε ότι εάν έχω πιθανότητες για προεκλαμψία πάμε για σαλοσπιρ με προσοχή (λόγω αιμορραγιών).

ναι εκανα μια φορα ηταν χαμηλά, κάνω δεύτερη βγήκε σχεδόν 0, αυξήσαμε τη δόση και ξαναμέτρησα, και βλέπουμε....δεν το έχουμε βρει ακόμη...πωσ βγήκαν οι πιθανότητες για προεκλαμψία? είσαι και πολύ μικρούλα εσύ!

• Μου αρέσει 1

Ενώ ο εξωσωματικος μου λόγω βιοχημικών που είχα μου είχε προτείνει αντιπηκτικες για όλο το 9μηνον+ λεχώνα.

Just now, silvy22 είπε:

ναι εκανα μια φορα ηταν χαμηλά, κάνω δεύτερη βγήκε σχεδόν 0, αυξήσαμε τη δόση και ξαναμέτρησα, και βλέπουμε....δεν το έχουμε βρει ακόμη...πωσ βγήκαν οι πιθανότητες για προεκλαμψία? είσαι και πολύ μικρούλα εσύ!

Στην αυχενική όλα καλά, στην β επιπέδου θα το κοιτάξουμε. Προς το παρόν φαίνεται να μην έχω πιθανότητες. Αλλά αυτά είναι και κληρονομικά. Η νύφη μου έχει ενώ ήταν 25 μόνο. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...