Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Perdikoula είπε:

Σε ευχαριστω πολύ μου έδωσες δύναμη! 
το αίμα ήταν συνεχόμενο η σταματούσε και ξαναερχότανε; Το μωρό αναπτυσσόταν καλά παρα το αίμα; Έκανες αντιπηκτικές; Εγώ κάνω! Σου εύχομαι μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη! Με το καλό το μωράκι σου!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Και σε σένα το ίδιο!

Ήταν συνεχόμενο, μια είχα απλά ροή και μια και πηγματα. Κόκκινο ζωηρό. Και απλά ένα πρωί σταμάτησε. Κάπου 9η εβδομάδα ήμουν. Έπαιρνα salospir και μου το έκοψε μαχαίρι. Έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις είδαμε ότι δεν έχω θρομβοφυλια οπότε και δεν τα συνέχισα, ενώ είχαμε πει να κάνω και αντιπηκτικες. Το μωράκι μου σε κάθε υπέρηχο είχε τις σωστές μετρήσεις για τις μέρες που ήμουν. Εγώ είχα και πόνο. Συνήθως το πρώτο τρίμηνο δεν φαίνεται από προέρχεται το αίμα.  Έχεις μιλήσει με τον αιματολογο σου για το αίμα που έχεις; Μήπως χρειαστεί για λίγες μέρες να σταματήσεις τις αντιπηκτικες; Σε ποια εβδομάδα είσαι; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 19 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπέρα! Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον!!

Ειχαμε μια ανατροπή χτες & ειμαστε επιφυλακτικα αισιοδοξοι!

Πηγα το Σαββατο και εκανα αλλη μια χοριακη & ηταν 277. Εκανα & χτες και βγηκε 554!

Πηγα σημερα γυναικολογο και ειδαμε 2 χιλιοστα αλλα ειναι παρα πολυ νωρις, ωστοσο μου ειπε πως ειναι οκ για την χοριακη μου (υπλογιζουμε σημερα καπου 800) & 2 μερες πισω σε σχεση με την ΕΤ..

Θα παω ξανα αυριο για χοριακη και ισως Παρασκευη ή Σαββατο στο Ι@σω για υπερηχο αναλογα.. θα είμαι σε επικοινωνια με τη γιατρο καιβθα αποφασισουμε..

Ελπίζω να συνεχισουν οι διπλασιασμοι & να εχουμε μια καλη εξελιξη!!

Υπέροχα νέα!!! Άντε να πάρει τα πάνω του :) 

7 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Κορίτσια βγήκε η χοριακή,είμαι 8η μέρα σήμερα. 59 μου φάνηκε πολύ χαμηλή αλλά ο γιατρός δεν ανησύχησε μου είπε ότι είναι επειδή είναι νωρίς.  Τι να πω μακάρι .... 

Συγχαρητήρια, σου εύχομαι αυτήν την φορά να μην έχεις καμμιά αρνητική εξέλιξη!!! Καλούς διπλασιασμούς :) 

• Ευχαριστώ 2

πρίν από 11 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Συγχαρητήρια, σου εύχομαι αυτήν την φορά να μην έχεις καμμιά αρνητική εξέλιξη!!! Καλούς διπλασιασμούς :) 

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ ,αμήν μακάρι αυτή τη φορά να πάει καλά :)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 35 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Σε ευχαριστουμε πολυ @EvgeniaCher!! Καλους διπλασιασμους @Ria_ μου!! Ολα καλα να πανε!

• Ευχαριστώ 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , Terry1986 είπε:

Σε ευχαριστουμε πολυ @EvgeniaCher!! Καλους διπλασιασμους @Ria_ μου!! Ολα καλα να πανε!

Σε ευχαριστώ πολύ ,εύχομαι και σε εσένα όλα καλα να πάνε κορίτσι μου. !!! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπέρα! Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον!!

Ειχαμε μια ανατροπή χτες & ειμαστε επιφυλακτικα αισιοδοξοι!

Πηγα το Σαββατο και εκανα αλλη μια χοριακη & ηταν 277. Εκανα & χτες και βγηκε 554!

Πηγα σημερα γυναικολογο και ειδαμε 2 χιλιοστα αλλα ειναι παρα πολυ νωρις, ωστοσο μου ειπε πως ειναι οκ για την χοριακη μου (υπλογιζουμε σημερα καπου 800) & 2 μερες πισω σε σχεση με την ΕΤ..

Θα παω ξανα αυριο για χοριακη και ισως Παρασκευη ή Σαββατο στο Ι@σω για υπερηχο αναλογα.. θα είμαι σε επικοινωνια με τη γιατρο καιβθα αποφασισουμε..

Ελπίζω να συνεχισουν οι διπλασιασμοι & να εχουμε μια καλη εξελιξη!!

Μπράβο!! Τι ωραία νέα είναι αυτά!! Μακάρι όλα να πάνε καλά!

• Μου αρέσει 1

@Angot μου γιατροί δεν είμαστε φυσικά, όλες μιλάμε βάσει εμπειρίας. Δεν γνωρίζω πολλά για το πρωτόκολλο με την μία ένεση όμως δεν μπορώ με τίποτα να συμφωνήσω με το σκεπτικό του γιατρού ότι δεν θέλετε να κρατήσετε στην άκρη. Για ποιο λόγο να μπεις στην διαδικασία φουλ διέγερσης με στόχο να μαζέψεις μόνο 2 για να βάλεις μία φορά? 1ον δεν ξέρεις ότι αυτή η φορά θα πετύχει και 2ον είσαι σε μία τέλεια ηλικία να κρατήσεις εμβρυάκια στην άκρη για μεταγενέστερη εγκυμοσύνη. Επίσης, αν όπως λένε τα κορίτσια αυτή η ένεση είναι 2000 μονάδες τότε δεν είναι καθόλου ήπια. Εγώ αγάπη μου έκανα σύνολο 1350 μονάδες (9 μέρες επί 150 μονάδες), με την πιο ήπια δόση δηλαδή και πήραμε 26 ωάρια. Είναι και στον άνθρωπο εννοείται αλλά αν όπως λέει δεν θέλει να σε φορτώσει είναι πολύ καλύτερο να σου κάνει ένα ήπιο πρωτόκολλο 150 μονάδων και να δείτε πως θα πάει στους υπερήχους. Έχεις πολύ καλύτερο έλεγχο έτσι γιατί βλέπεις την εξέλιξη μέρα τη μέρα και αν χρειαστεί ανεβάζεις τις μονάδες ή τις μειώνεις. Αν ήθελε μόνο 2 βλαστοκύστες τότε ας συνέχιζες με κλομιφαίνη, μα είναι αυτό σκεπτικό;;; Απορώ όπως απορούσα και που σου έβαλε 3 φορές 3ων ημερών. Στεναχωριέμαι που σε προβληματίζουμε αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουμε δει εδώ μέσα πολλά λάθη και από καλούς γιατρούς. 

@Ria_ μου συγχαρητήρια για την θετική χοριακή. Καλύτερα που την έκανες σήμερα γιατί θα προλάβεις να κάνεις και την επαναληπτική την Πέμπτη. Εύχομαι να έχει υπερδιπλασιαστεί 🤞

• Μου αρέσει 6

eardp2.png

πρίν από 12 λεπτά , kateriiina25 είπε:

@Angot μου γιατροί δεν είμαστε φυσικά, όλες μιλάμε βάσει εμπειρίας. Δεν γνωρίζω πολλά για το πρωτόκολλο με την μία ένεση όμως δεν μπορώ με τίποτα να συμφωνήσω με το σκεπτικό του γιατρού ότι δεν θέλετε να κρατήσετε στην άκρη. Για ποιο λόγο να μπεις στην διαδικασία φουλ διέγερσης με στόχο να μαζέψεις μόνο 2 για να βάλεις μία φορά? 1ον δεν ξέρεις ότι αυτή η φορά θα πετύχει και 2ον είσαι σε μία τέλεια ηλικία να κρατήσεις εμβρυάκια στην άκρη για μεταγενέστερη εγκυμοσύνη. Επίσης, αν όπως λένε τα κορίτσια αυτή η ένεση είναι 2000 μονάδες τότε δεν είναι καθόλου ήπια. Εγώ αγάπη μου έκανα σύνολο 1350 μονάδες (9 μέρες επί 150 μονάδες), με την πιο ήπια δόση δηλαδή και πήραμε 26 ωάρια. Είναι και στον άνθρωπο εννοείται αλλά αν όπως λέει δεν θέλει να σε φορτώσει είναι πολύ καλύτερο να σου κάνει ένα ήπιο πρωτόκολλο 150 μονάδων και να δείτε πως θα πάει στους υπερήχους. Έχεις πολύ καλύτερο έλεγχο έτσι γιατί βλέπεις την εξέλιξη μέρα τη μέρα και αν χρειαστεί ανεβάζεις τις μονάδες ή τις μειώνεις. Αν ήθελε μόνο 2 βλαστοκύστες τότε ας συνέχιζες με κλομιφαίνη, μα είναι αυτό σκεπτικό;;; Απορώ όπως απορούσα και που σου έβαλε 3 φορές 3ων ημερών. Στεναχωριέμαι που σε προβληματίζουμε αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουμε δει εδώ μέσα πολλά λάθη και από καλούς γιατρούς. 

@Ria_ μου συγχαρητήρια για την θετική χοριακή. Καλύτερα που την έκανες σήμερα γιατί θα προλάβεις να κάνεις και την επαναληπτική την Πέμπτη. Εύχομαι να έχει υπερδιπλασιαστεί 🤞

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Κατερίνα μου ❤️❤️❤️ Ναι όντως ,αφού και ο γιατρός δεν είχε θέμα να τη κάνω σήμερα καλύτερα εννοείται!

• Μου αρέσει 2

11 ώρες πρίν, Perdikoula είπε:

Καλημέρα σε όλες! Από σήμερα είμαι κλινήρης. Εχθές ένιωσα δυνατούς πόνους και μετά αίμα κόκκινο και αρκετουτσικο! 
ο γιατρός μου έκοψε τη vasclor και στη θέση της μου έδωσε Utrogestan. Ευτυχώς σήμερα δεν έχω δει αίμα και ελπίζω να μην ξαναδώ! Μου είπε ότι μάλλον είναι κάποια μικρη αποκόλληση. Μακάρι να είναι καλά τα μωρά μου και να μην έπαθε τίποτα κάποιο! 
οποια έχει ανάλογη εμπειρία αν θέλει μου γράφει να πάρω και εγώ θάρρος!!!

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Από την 6η βδομάδα είχα αίμα στην αρχή μια μέρα και σταμάτησε . Μετά από μια βδομάδα άλλες 2 μέρες κ σταμάτησε . Δεν έκατσα όμως σπίτι όπως είχε πει ο γιατρός κ ήρθε το γερό αίμα περίπου 1 βδομάδα , λες και αδιαθέτησα ! Κ τώρα είμαι ήδη δυο βδομαδες κρεβάτι κ θα είμαι άλλες 20 μέρες ! Δεν έχουμε βρει την αιτία και είμαι τώρα 9&5 !! Ξεκούραση θέλει κ ηρεμία κ όλα θα πάνε καλά !!! 🙏🏼🧚🏼‍♂️

• Δύναμη! 2

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

αγαπημένη μου καλημερα! δεν γνωρίζω γιατί θέλει να το πάμε έτσι! μου είπε πιστευω θα εχω βλαστοκυστες για 2 μεταφορές !αλλα το σκεπτικό μου δεν είναι να μαζέψω για να εχω ,το σκεπτικό πρέπει να είναι ότι πάμε να μείνουμε έγκυος! επισης όταν του ειπα ότι θέλω να κάνω κανονική διέγερση να μαζέψω αρκετά έμβρυα δε συμφώνησε!  δεν ξέρω μήπως υπάρχει κάποια άλλη ένεση που εννοούσε ή κάποια ένεση που λέτε εσείς έτσι ώστε να κάνω απλώς λίγα παραπάνω απ ότι κάνω συνήθως, το λέω αυτό γιατί μου είπε  ισως κάνουμε και 2η ένεση αλλά θα το δούμε! τα κορίτσια είπαν αποκλείεται να θέλει να μου κάνει 2ενεσεις από τη συγκεκριμένη! και η αλήθεια είναι ότι ο γιατρός μου δεν είναι και φαν των ορμονών όποτε σκέφτομαι μήπως κάτι λάθος εχω καταλάβει εγώ; δεν ξέρω! 

σε ότι αφορά τα οικονομικά κλπ αυτή τη φορά είπε θα ειναι εκείνος που θα βοηθήσει λες και ειναι δικοσ μου άνθρωπος και να μην ασχοληθώ εγώ,να το αφήσω πάνω του!

Κοριτσια καλημερα. Ειμαι λιγο απογοητευμενη απο χθες. Ηθελα να ρωτησω οσες πηρατε προβιοτικα και κολπικα και απο το στομα ειχατε βελτιωση; ποσο ευκολα διορθωνεται το περιβαλλον του ενδομητριου;; εχω στο μυαλο μου οτι ειναι κατι που δεν ειναι ευκολο να ξεπεραστει.

1 hour ago, Zaxaroulamak είπε:

Κοριτσια καλημερα. Ειμαι λιγο απογοητευμενη απο χθες. Ηθελα να ρωτησω οσες πηρατε προβιοτικα και κολπικα και απο το στομα ειχατε βελτιωση; ποσο ευκολα διορθωνεται το περιβαλλον του ενδομητριου;; εχω στο μυαλο μου οτι ειναι κατι που δεν ειναι ευκολο να ξεπεραστει.

Καλημέρα. Και εγώ ταλαιπωρουμαι εδώ και ενάμιση χρόνο με το ενδομήτριο....είμαι στην αναμονή της τέταρτης βιοψιας και ελπίζω να έχω βελτίωση για να μπορέσω να προχωρησω σε εμβρυομεταφορα. Τις δυο πρωτες φορές οι γαλακτοβακιλλοι ήταν στο μηδέν και μετά από ένα χρόνο πηγε στο 11%. Ο γιατρός μου είπε ότι απο την στιγμή που ανέβηκε θα προχωρησε και άλλο. Για να δουμε.Εννοείται ότι όλο αυτό το διάστημα παιρνω προβιοτικά από το στόμα τρώω γιαούρτι προβιο πινω κεφιρ και βάζω κολπικα υποθετα. 

πρίν από 25 λεπτά , Libra 81 είπε:

Καλημέρα. Και εγώ ταλαιπωρουμαι εδώ και ενάμιση χρόνο με το ενδομήτριο....είμαι στην αναμονή της τέταρτης βιοψιας και ελπίζω να έχω βελτίωση για να μπορέσω να προχωρησω σε εμβρυομεταφορα. Τις δυο πρωτες φορές οι γαλακτοβακιλλοι ήταν στο μηδέν και μετά από ένα χρόνο πηγε στο 11%. Ο γιατρός μου είπε ότι απο την στιγμή που ανέβηκε θα προχωρησε και άλλο. Για να δουμε.Εννοείται ότι όλο αυτό το διάστημα παιρνω προβιοτικά από το στόμα τρώω γιαούρτι προβιο πινω κεφιρ και βάζω κολπικα υποθετα. 

1,5 χρονο;; χαρα στο κουραγιο σου! Ναι πολυ φοβαμαι οτι θα ταλαιπωρηθω κι εγω. Μου ειπε οτι ειναι στο 50% και υπαρχει και ενα μικροβιο για το οποιο μ εδωσε 2 βδομαδες αντιβιωση. Κατα τ αλλα οπως λες κολπικα προβιοτικα και 2 χαπια τη μερα απο το στομα. Μαλλον πρεπει να οπλιστω με υπομονη. Ηταν να ξεκινησω διεγερση τον επομενο μηνα και ειμαι πολυ απογοητευμενη!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...