Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 37 λεπτά , Chris_V είπε:

Καλημέρα, διαβάζω και εγώ αυτά που γραφεις και μαθαίνω, δεν ξέρω καθόλου τη συγκεκριμένη ένεση όμως προβληματίζομαι. Είσαι πολύ μικρούλα και λογικά σε 2-3 κύκλους θα πάρεις με φυσικό 1-2 καλές βλαστοκυστες. Γιατί να πάρεις φάρμακα εάν δεν αφήσεις την άκρη; 
Ειμαι σχεδόν 42 και προχωράω με φυσικούς αλλά αν είχα την ηλικία σου θα έκανα ένα καλό πρωτόκολλο ( έκανα στη 2η διεγερση ένα τόσο εύκολο με gonal και arvakap που ούτε καν κατάλαβα ότι έκανα διεγερση. Καμία παρενέργεια, 2 ωάρια πήραμε και δώσανε 2 καλές βλαστοκυστες ΑΒ και ΒΒ. Δεν είχα ούτε παραπάνω ωοθηλακια να φανταστεις. Παλινδρόμησε λόγω ποιοτητας εμβρύων, κατα πάσα πιθανότητα λόγω σπερματος.)  Θεωρω μια κοπέλα με καλή ΑΜΗ, γιατί εγώ ειμαι στο πάτωμα, θα έπαιρνε πολλά  περισσότερα και πιο ποιοτικά ωάρια για πολλά πολλά παιδάκια στο μέλλον. Σύνολο έκανα 1600 μονάδες. 
Αν θελεις κάνε του μερικές ερωτήσεις να καταλάβεις γιατί, εφόσον θα πάρεις τις ορμόνες, να μην έχεις εμβρυακια στην άκρη; Και αν δεν θέλετε να κρατήσετε εμβρυακια, παρε του κυκλου σου, δεν καταλαβαίνεις απολύτως τπτ και ίσως είναι και πιο ποιοτικά. Τον ίδιο αριθμό θα εχεις στο ίδιο διάστημα αν σκεφτούμε ότι θα πρέπει να περιμένεις κιόλας για την μεταφορά να ηρεμήσει το σώμα σου. Ενώ στο φυσικό, πας κατευθείαν και μεταφορα.  Όπως μου λέει και ο γιατρός,  ένας καλός κύκλος που δίνει καλό ωάριο πάει καλα μέχρι το τέλος. 

Επίσης αν έχεις άνεση και οικειότητα στείλε και ένα μεηλ στην Οικονομόπουλου ;)

Εμενα αυτή με έβαλε στο σωστό δρόμο για βρω σωστό γιατρό με όσα μου ειπε στην 1η αποβολη. 

εχω βρεθεί με την γιατρό ,δεν καταλαβαίνει καν γιατί κάνω εξωσωματική μου είπε !

πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Εμεις παμε αντιστροφα... Στην προηγούμενη διεγερση έκανα elonva... δεν ένιωσα κατι ιδιαιτερο για να το θυμάμαι... πήραν 7 ωράρια και κατέληξα με 2 βλαστοκυστες με αρνητική χοριακη!

Τώρα πάω με κλομιφαινη (πρώτη φορα) και τον άλλο μήνα μήπως καταφέρουμε και πάρουμε το ωάριο του μήνα... 

απλώς εγώ με την κλομιφενη αυτό που κατάλαβα είναι ότι μου έκανε κύστες 2 φορες! γενικά όμως τπτ από παρενέργειες! την ενεση αυτη την εκανες και συ 2η μέρα και μετά τέλος; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 6 λεπτά , Angot είπε:

εχω βρεθεί με την γιατρό ,δεν καταλαβαίνει καν γιατί κάνω εξωσωματική μου είπε !

απλώς εγώ με την κλομιφενη αυτό που κατάλαβα είναι ότι μου έκανε κύστες 2 φορες! γενικά όμως τπτ από παρενέργειες! την ενεση αυτη την εκανες και συ 2η μέρα και μετά τέλος; 

Κύστες κάνει η κλομιφεν, αν σε έβαζε όμως για ωοληψια ξανά σε δεύτερη φάση και επιπλέον ωαρια θα έπαιρνες και θα γλιτωνες τις κύστες. Την ένεση αυτή την έχει κάνει μια φίλη μου αρκετά χρόνια πριν, της πήγε καλά. Το θέμα δεν είναι τόσο η το πρωτόκολλο όσο η λογική του δεν θέλω να περισσέψουν έμβρυα. Ευχομαι να πάνε όλα καλά και να είναι η τυχερή σου!!!

πρίν από 3 λεπτά , Ria_ είπε:

Κορίτσια βγήκε η χοριακή,είμαι 8η μέρα σήμερα. 59 μου φάνηκε πολύ χαμηλή αλλά ο γιατρός δεν ανησύχησε μου είπε ότι είναι επειδή είναι νωρίς.  Τι να πω μακάρι .... 

Αχ είναι τέλεια!!!! , Εγώ 9η μέρα και ήταν 60. Άρα για 8η μέρα νομίζω έχεις πολύ καλό νούμερο. Εύχομαι να διπλασιάζεται τέλεια!!! Ένα έβαλες η δύο? 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , Ria_ είπε:

Κορίτσια βγήκε η χοριακή,είμαι 8η μέρα σήμερα. 59 μου φάνηκε πολύ χαμηλή αλλά ο γιατρός δεν ανησύχησε μου είπε ότι είναι επειδή είναι νωρίς.  Τι να πω μακάρι .... 

Συγχαρητήρια!!! Ισχύει αυτό που λέει ο γιατρός του, η συνέχεια μας ενδιαφέρει. Να είναι η τυχερή σου 🥰

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , lizard12 είπε:

Αχ είναι τέλεια!!!! , Εγώ 9η μέρα και ήταν 60. Άρα για 8η μέρα νομίζω έχεις πολύ καλό νούμερο. Εύχομαι να διπλασιάζεται τέλεια!!! Ένα έβαλες η δύο? 

Αλήθεια ? Αχ μακάρι !!! Δύο βάλαμε βλαστοκυστες. Και ποια ήταν συνέχεια πως εξελίχθηκε ? Συγνώμη αλλά δε θυμάμαι αν έχω διαβάσει να το λες 

Just now, Σποράκι είπε:

Συγχαρητήρια!!! Ισχύει αυτό που λέει ο γιατρός του, η συνέχεια μας ενδιαφέρει. Να είναι η τυχερή σου 🥰

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ ,μακάρι !!!! ❣️ Μου είπε αυτό με το τεστ μπορεί να έτυχε σημασία έχει τώρα να διπλασιαστεί και ότι είναι θετική . 

Ναι 2η μέρα έκανα υπέρηχο, εξετάσεις και την ενεση! μετά από καμιά εβδομάδα έκανα υπέρηχο μέρα παρά μέρα και πρόσθεσε για 3 μέρες 150 μονάδες gonal...

Παντως και σε κανονική διεγερση πριν χρόνια βέβαια είχα πάρει πολλά ωάρια αλλά πάλι τα μισά δεν ήταν καλά.... σαν αναλογία δλδ το ίδιο μου βγήκε!

Μικρό καλαθι κρατάω για την κλομιφαινη κι εγω... Απλά είπαμε να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια...

πρίν από 16 λεπτά , Ria_ είπε:

Κοριτσάρα μου ♥️♥️ όλα τέλεια θα πάνε.. πάμε γεραααα 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 47 λεπτά , Perdikoula είπε:

Καλημέρα σε όλες! Από σήμερα είμαι κλινήρης. Εχθές ένιωσα δυνατούς πόνους και μετά αίμα κόκκινο και αρκετουτσικο! 
ο γιατρός μου έκοψε τη vasclor και στη θέση της μου έδωσε Utrogestan. Ευτυχώς σήμερα δεν έχω δει αίμα και ελπίζω να μην ξαναδώ! Μου είπε ότι μάλλον είναι κάποια μικρη αποκόλληση. Μακάρι να είναι καλά τα μωρά μου και να μην έπαθε τίποτα κάποιο! 
οποια έχει ανάλογη εμπειρία αν θέλει μου γράφει να πάρω και εγώ θάρρος!!!

Εγώ. Κράτησαν 5 εβδομάδες και δεν βρήκαμε ποτέ την αιτία. Το έψαξα και με αιματολογο. Είμαι στην 20η εβδομάδα. Όλα καλά θα πάνε. Υπομονή και ξάπλα. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Ria_ είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου, μια χαρά είναι η χοριακη σου για 8η μέρα, καλούς διπλασσιασμους εύχομαι!

πρίν από 29 λεπτά , Ria_ είπε:

Αλήθεια ? Αχ μακάρι !!! Δύο βάλαμε βλαστοκυστες. Και ποια ήταν συνέχεια πως εξελίχθηκε ? Συγνώμη αλλά δε θυμάμαι αν έχω διαβάσει να το λες 

Στην αρχή είχα καλούς διπλασιασμους, μετά με μικρότερη αύξηση αλλά χθες ακούσαμε καρδιά. So far, so good.  Και σου λέω εγώ είχα 9η μέρα τη δική σου χοριακη. Για 8η λοιπόν σε βρίσκω μια χαρά. Υπομονή ως την Πέμπτη τώρα και μάθε αν θα είναι ανοιχτό το μικροβιολογικό σου γιατί μερικοί δουλεύουν ως Τετάρτη τελευταία μέρα λόγω Πάσχα

πρίν από 8 λεπτά , Nels είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου, μια χαρά είναι η χοριακη σου για 8η μέρα, καλούς διπλασσιασμους εύχομαι!

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσι μου ❣️❣️

πρίν από 3 λεπτά , lizard12 είπε:

Στην αρχή είχα καλούς διπλασιασμους, μετά με μικρότερη αύξηση αλλά χθες ακούσαμε καρδιά. So far, so good.  Και σου λέω εγώ είχα 9η μέρα τη δική σου χοριακη. Για 8η λοιπόν σε βρίσκω μια χαρά. Υπομονή ως την Πέμπτη τώρα και μάθε αν θα είναι ανοιχτό το μικροβιολογικό σου γιατί μερικοί δουλεύουν ως Τετάρτη τελευταία μέρα λόγω Πάσχα

Αααα μάλιστα κατάλαβα ωραία ,μπράβο κορίτσι μου χαίρομαι για σένα αφού άκουσες και καρδούλα όλα καλά θα πάνε . 

Ρώτησα είναι ανοιχτό κλείνει μόνο μεγάλη Παρασκευή και μετά Σάββατο είναι πάλι ανοιχτό αν θέλω να κάνω άλλη μια χαχα. 

3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Εγώ. Κράτησαν 5 εβδομάδες και δεν βρήκαμε ποτέ την αιτία. Το έψαξα και με αιματολογο. Είμαι στην 20η εβδομάδα. Όλα καλά θα πάνε. Υπομονή και ξάπλα. 

Σε ευχαριστω πολύ μου έδωσες δύναμη! 
το αίμα ήταν συνεχόμενο η σταματούσε και ξαναερχότανε; Το μωρό αναπτυσσόταν καλά παρα το αίμα; Έκανες αντιπηκτικές; Εγώ κάνω! Σου εύχομαι μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη! Με το καλό το μωράκι σου!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...