Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

κοίταξε γενικά τον εμπιστεύομαι , μέχρι στιγμής με έχει προφυλάξει από πολλά φάρμακα κλπ επισης είπε ότι αυτή τη φορά θα βοηθήσει εκείνος λες και είναι δικός μας  ! οικονομικά εννοούσε όποτε δεν θεωρώ να το διακινδυνεύσει ! τι να σου πω! οι παρενέργειες είναι κάτι που δεν είναι στάνταρ ότι θα τους πειράξουν όλους ,όποτε δεν με αγχώνει αυτό! περισσότερο με αγχώνει αυτό που είπες ότι δεν βγαίνουν καλα τα ωάρια ! 

Και με τη κλομιφαινη υποτίθεται δε βγαινουν καλά τα ωαρια..ειναι αναλογα βεβαια και τι ορμονικο εχεις .αν ζορίζεις τις ωοθηκες να βγαλουν κατι που δεν εχουν τοτε ειναι λογικο να μην ειναι και καλο.το εχω παθει για αυτο στο λεω με ενεσεις να ειναι ακαταλληλα τα ωαρια κ με φυσικο κυκλο σουπερ ..κ καθε οργανισμος αλλιως α ανταποκρίνεται.δε βγαινει ακρη γενικα ομως ειναι κ θεμα τυχης ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 6 λεπτά , Nephele78 είπε:

Και με τη κλομιφαινη υποτίθεται δε βγαινουν καλά τα ωαρια..ειναι αναλογα βεβαια και τι ορμονικο εχεις .αν ζορίζεις τις ωοθηκες να βγαλουν κατι που δεν εχουν τοτε ειναι λογικο να μην ειναι και καλο.το εχω παθει για αυτο στο λεω με ενεσεις να ειναι ακαταλληλα τα ωαρια κ με φυσικο κυκλο σουπερ ..κ καθε οργανισμος αλλιως α ανταποκρίνεται.δε βγαινει ακρη γενικα ομως ειναι κ θεμα τυχης ..

ο γιατρός είπε δε θέλω να πάρω για να βάλω στην άκρη,θέλω να πάρω ώστε να βρω 2 δυνατές βλαστοκυστες όποτε δεν χρειάζεται παραπάνω boost 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 18 λεπτά , Angot είπε:

ο γιατρός είπε δε θέλω να πάρω για να βάλω στην άκρη,θέλω να πάρω ώστε να βρω 2 δυνατές βλαστοκυστες όποτε δεν χρειάζεται παραπάνω boost 

Η συγκεκριμένη ενεση είναι μεγάλο boost από μόνη της. Αυτό δε που είπες μήπως κάνετε 2 είναι πρωτσκουστο, πόσο μάλλον για την περίπτωσή σου.

Γενικά οι περισσοτεροι γιατροί είναι της άποψης ότι φυσικούς κάνουμε αν η γυναίκα είναι φτωχή ανταποκριτρια οπότε και τα φάρμακα της διέγερσης δε θα είχαν αποτέλεσμα. Ή αν έχει κάποιο σοβαρό θέμα υγείας που δεν πρέπει να πάρει τα εν λόγω φάρμακα. Δε θεωρούν ότι είναι τόσο βλαβερά αν χρησιμοποιηθούν 1-2 φορες ώστε να αξίζει η ταλαιπωρία των επαναλαμβανομενων φυσικών κύκλων. Αλλά προσπαθούν να προσαρμόσουν το πρωτοκολλο στον ασθενή τους και την πρώτη φορά ειδικά  όταν η γυναίκα είναι μικρής ηλικίας προχωράνε συντηρητικά.

Επίσης η μεταφορά εμβρυων 3 ημερών χωρίς ούτε μια φορά να έχετε αφήσει τα εμβρυα να φτάσουν σε βλαστοκυστες για να δείτε τη δυναμική τους είναι επίσης περίεργο. Εδώ τα άφηναν σε εμένα να γίνουν βλαστοκυστες που ξεκίνησα την εξωσωματική στα 40 οπότε και το ρίσκο να χαθεί το εμβρυο ήταν μεγαλύτερο. Όμως και οι 4 μεγαλογιατροί που πήγα πριν καταλήξω στο δικό μου ήταν  τις ιδιας άποψης, μόνο βλαστοκυστες πλέον.
Και τώρα το πρωτοκολλο με τη μία ενεση που κάνεις από όσους πηγα δε μου το πρότεινε. Μόνο ο άσχετος (απο όλες τις αποψεις) γιατρός που είχα στην πρώτη εξωσωματικη μου και έφυγα τρέχοντας. 
Όσο αφορά στην ποιότητα των ωαρίων, με τη μία ένεση είχα 8 ωαρια από τα οποία τα 4 ωριμα που κατέληξαν σε 2 πολυ καλές μεν βλαστοκυστες που ομως δεν έδωσαν εγκυμοσυνη, ενώ με τις επόμενες διεγερσεις είχα 9 και 13 ωαρια, εκτός των οποίων 7 και 10 ωριμα που κατέληξαν σε 4 και 5 βλαστοκυστες που έδωσαν εγκυμοσυνη (η προηγούμενη δυστυχώς και σε μένα κατέληξε σε παλινδρομη λογω χρωμοσωμικων).

Εγώ παντως δεδομενου ότι τα αποφεύγεις τα φάρμακα θα σου πρότεινα να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη, τουλάχιστον αφού αποφάσισες να τα πάρεις να ξεκινήσεις με τις καλύτερες προοπτικές και το πρωτοκολλο που θα ταιριάζει πιο πολύ στην περίπτωση σου και να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 
Επειδή δε μπορώ να θυμηθώ, ποιος είναι ο λόγος που οδηγηθήκατε  στην εξωσωματικη?

πρίν από 28 λεπτά , Angot είπε:

Αλήθεια δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μείνουν στην άκρη; Πώς είναι τόσο σίγουρος ότι θα πετύχει η επόμενη προσπάθεια; Οκ, δεν λέω να πάρεις βαρύ πρωτόκολλο αλλά είσαι μικρή και μέχρι τώρα έχεις δείξει καλή ανταπόκριση. Με ένα νορμαλ πρωτόκολλο μπορείς να κανείς 6-7 βλαστοκυστες. Επίσης και να πετύχει και να σου μείνουν κατάψυξη, αργότερα μπορεί να θελήσεις ένα δεύτερο παιδάκι, γιατί να μην σε περιμένει έτοιμο; Θα πρότεινα να επιμείνεις σε παραπάνω έμβρυα, θα νιώθεις και εσυ καλύτερα αν έχεις κάβα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , Angot είπε:

Δυστυχώς δεν δινουν πάντα εγκυμοσύνη οι "δυνατές"βλαστοκυστες.. Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έβαλα μια βλαστοκυστη άριστης ποιότητας,η οποία μου έδωσε ένα ωραιότατο 0 και στη δεύτερη εμβρυομεταφορα βάλαμε δύο πολύ καλής ποιότητας και έπιασαν,απλά το ένα το απέβαλλα και το άλλο είναι η κόρη μου. Έχω άλλα δύο στην κατάψυξη και από τώρα σκέφτομαι ότι άμα δεν δώσουν εγκυμοσύνη,πρέπει να κάνω πάλι ωοληψια και τώρα είμαι 38 και όχι 36,παίζει ρόλο. Όσο περισσότερες βλαστοκυστες έχεις,τόσο το καλύτερο. Και φυσικά λιγότερες ωοληψιες,λιγότερη ταλαιπωρία.Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου,αυτή τη φορά να πάει τέλεια και να γίνεις σύντομα μανούλα ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Angot είπε:

Ε τότε αν δε χρειαζεται παραπανω μπουστ γιατι  προτεινει αυτη την ένεση που η ιδια ειναι φουλ μπουστ;.δεν τον κρινω τον γιατρο -δε ξερω κ ποιος ειναι ..αλλα καμια φορα κ εκεινοι κανουν λαθος απο τις πολλες γυναίκες που εχουν..οποτε ξαναρωτα τον να σιγουρευτεις κ να εισαι ησυχη.. για μενα καλο ειναι να εχεις κ καταψυξη εστω ενα αν ειναι εφικτο..κ φυσικα εγω παντα πιστευω  εστω και 1 φυσικο αξιζει καποια να κανει χωρις φαρμακα κ παρενεργειες ..

πρίν από 31 λεπτά , Nels είπε:

Η συγκεκριμένη ενεση είναι μεγάλο boost από μόνη της. Αυτό δε που είπες μήπως κάνετε 2 είναι πρωτσκουστο, πόσο μάλλον για την περίπτωσή σου.

Γενικά οι περισσοτεροι γιατροί είναι της άποψης ότι φυσικούς κάνουμε αν η γυναίκα είναι φτωχή ανταποκριτρια οπότε και τα φάρμακα της διέγερσης δε θα είχαν αποτέλεσμα. Ή αν έχει κάποιο σοβαρό θέμα υγείας που δεν πρέπει να πάρει τα εν λόγω φάρμακα. Δε θεωρούν ότι είναι τόσο βλαβερά αν χρησιμοποιηθούν 1-2 φορες ώστε να αξίζει η ταλαιπωρία των επαναλαμβανομενων φυσικών κύκλων. Αλλά προσπαθούν να προσαρμόσουν το πρωτοκολλο στον ασθενή τους και την πρώτη φορά ειδικά  όταν η γυναίκα είναι μικρής ηλικίας προχωράνε συντηρητικά.

Επίσης η μεταφορά εμβρυων 3 ημερών χωρίς ούτε μια φορά να έχετε αφήσει τα εμβρυα να φτάσουν σε βλαστοκυστες για να δείτε τη δυναμική τους είναι επίσης περίεργο. Εδώ τα άφηναν σε εμένα να γίνουν βλαστοκυστες που ξεκίνησα την εξωσωματική στα 40 οπότε και το ρίσκο να χαθεί το εμβρυο ήταν μεγαλύτερο. Όμως και οι 4 μεγαλογιατροί που πήγα πριν καταλήξω στο δικό μου ήταν  τις ιδιας άποψης, μόνο βλαστοκυστες πλέον.
Και τώρα το πρωτοκολλο με τη μία ενεση που κάνεις από όσους πηγα δε μου το πρότεινε. Μόνο ο άσχετος (απο όλες τις αποψεις) γιατρός που είχα στην πρώτη εξωσωματικη μου και έφυγα τρέχοντας. 
Όσο αφορά στην ποιότητα των ωαρίων, με τη μία ένεση είχα 8 ωαρια από τα οποία τα 4 ωριμα που κατέληξαν σε 2 πολυ καλές μεν βλαστοκυστες που ομως δεν έδωσαν εγκυμοσυνη, ενώ με τις επόμενες διεγερσεις είχα 9 και 13 ωαρια, εκτός των οποίων 7 και 10 ωριμα που κατέληξαν σε 4 και 5 βλαστοκυστες που έδωσαν εγκυμοσυνη (η προηγούμενη δυστυχώς και σε μένα κατέληξε σε παλινδρομη λογω χρωμοσωμικων).

Εγώ παντως δεδομενου ότι τα αποφεύγεις τα φάρμακα θα σου πρότεινα να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη, τουλάχιστον αφού αποφάσισες να τα πάρεις να ξεκινήσεις με τις καλύτερες προοπτικές και το πρωτοκολλο που θα ταιριάζει πιο πολύ στην περίπτωση σου και να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 
Επειδή δε μπορώ να θυμηθώ, ποιος είναι ο λόγος που οδηγηθήκατε  στην εξωσωματικη?

ανεξήγητη υπογονιμότητα! όλα υποτίθεται είναι τελεια!   θα του δωσω και αυτή τη φορά ευκαιρία !αν δεν πετύχει θα παω άλλου! του εχω εμπιστοσύνη γενικά !τον ξέρω δλδ και από άλλη κοπέλα που είχε σοβαρό πρόβλημα ! εκείνος θεωρεί πως με την ανατάοκριση που ειχα στην κλομιφενη θα βγάλω περίπου 8 απο τα οποία το 40% θα γίνουν βλαστοκυστες! μου ξεκαθάρισε όμως εξαρχής ότι αν δεν είναι αρίστος ο κύκλος μου δε θα προχωρήσει ! 

πρίν από 1 λεπτό , Nephele78 είπε:

Ε τότε αν δε χρειαζεται παραπανω μπουστ γιατι  προτεινει αυτη την ένεση που η ιδια ειναι φουλ μπουστ;.δεν τον κρινω τον γιατρο -δε ξερω κ ποιος ειναι ..αλλα καμια φορα κ εκεινοι κανουν λαθος απο τις πολλες γυναίκες που εχουν..οποτε ξαναρωτα τον να σιγουρευτεις κ να εισαι ησυχη.. για μενα καλο ειναι να εχεις κ καταψυξη εστω ενα αν ειναι εφικτο..κ φυσικα εγω παντα πιστευω  εστω και 1 φυσικο αξιζει καποια να κανει χωρις φαρμακα κ παρενεργειες ..

εκανα 3 φορέ με κλομιφενη και πήρα σύνολο 10 ωάρια με γονιμοποίηση 6. αλλά δεν τραβάει άλλο !

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Angot είπε:

ανεξήγητη υπογονιμότητα! όλα υποτίθεται είναι τελεια!   θα του δωσω και αυτή τη φορά ευκαιρία !αν δεν πετύχει θα παω άλλου! του εχω εμπιστοσύνη γενικά !τον ξέρω δλδ και από άλλη κοπέλα που είχε σοβαρό πρόβλημα ! εκείνος θεωρεί πως με την ανατάοκριση που ειχα στην κλομιφενη θα βγάλω περίπου 8 απο τα οποία το 40% θα γίνουν βλαστοκυστες! μου ξεκαθάρισε όμως εξαρχής ότι αν δεν είναι αρίστος ο κύκλος μου δε θα προχωρήσει

Οκ, τη γνωμη μου σου την είπα, και για τις αμφιβολίες μου για τον γιατρό και κυρίως για το πρωτοκολλο. Το να σου προτείνει 2 τέτοιες ενέσεις είναι από τρομακτικό έως εγκληματικό. Μιλάμε για 4000+ μοναδες, εγώ πάνω από 2700 δεν έχω πάρει ποτέ. Εκτός και αν νομίζει ότι το 150 που λέει η εν λόγω ενεση είναι οι αντιστοιχουμενες μοναδες της σε φάρμακα τύπου ανταγωνιστων, καμία σχέση όμως.

Επισης οι δυο βλαστοκυστες ειναι λίγες, η εμβρυολογος μου μου είπε ότι ανεξαρτητως ηλικίας έως 50% των βλαστοκυστων που προκυπτουν είναι γερές, το οποίο βέβαια σε ηλικία γυναίκας πανω απο 35 σταδιακα μειωνεται. Αφού θα παρεις φάρμακα και γερή δόση καλύτερα να στοχευεις σε 4+. Θεωρώ ότι για την ηλικία σου και χωρίς να υπάρχει διαπιστωμένο πρόβλημα γονιμότητας έχεις ήδη ταλαιπωρηθεί πολύ αλλα δε θα επιμείνω παραπάνω.

Καλή επιτυχία εύχομαι, μακάρι να είναι η τελευταία σου προσπάθεια και να πάνε όλα τελεια!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Angot είπε:

αχ εχω προβληματιστεί πάλι! υπάρχει κάποια κοπέλα που προχώρησε με αυτή τη χαζοένεση; 

Εγώ πρώτη φορά την ακούω και είμαι ήδη 5 χρόνια στη μάχη. Παρακολουθώ τη συζήτηση σας αλλά δεν έχω άποψη . Σίγουρα θα το έψαχνα καλά σύμφωνα με αυτά που ακούω γιατί όντως ακούγεται πολύ δυνατή η δόση. Καλό θα ήταν να τον βάλεις να σου εξηγήσει με επιχειρήματα γιατί αυτόν τον τρόπο και όχι άλλο. Κι αν σε πείσει προχωρας. 

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Nels είπε:

Οκ, τη γνωμη σου την είπα, και για τις αμφιβολίες μου για τον γιατρό και κυρίως για το πρωτοκολλο. Το να σου προτείνει 2 τέτοιες ενέσεις είναι από τρομακτικό έως εγκληματικό. Μιλάμε για 4000+ μοναδες, εγώ πάνω από 2700 δεν έχω πάρει ποτέ. Εκτός και αν νομίζει ότι το 150 που λέει η εν λόγω ενεση είναι οι αντιστοιχουμενες μοναδες της σε φάρμακα τύπου ανταγωνιστων, καμία σχέση όμως.

Επισης οι δυο βλαστοκυστες ειναι λίγες, η εμβρυολογος μου μου είπε ότι ανεξαρτητως ηλικίας έως 50% των βλαστοκυστων που προκυπτουν είναι γερές, το οποίο βέβαια σε ηλικία γυναίκας πανω απο 35 σταδιακα μειωνεται. Αφού θα παρεις φάρμακα και γερή δόση καλύτερα να στοχευεις σε 4+. Θεωρώ ότι για την ηλικία σου και χωρίς να υπάρχει διαπιστωμένο πρόβλημα γονιμότητας έχεις ήδη ταλαιπωρηθεί πολύ αλλα δε θα επιμείνω παραπάνω.

Καλή επιτυχία εύχομαι, μακάρι να είναι η τελευταία σου προσπάθεια και να πάνε όλα τελεια!

μπας και είναι άλλη ένεση ρε παιδί μου; είπε κι ολας ότι την κάνουμε στο κέντρο πρωινή ώρα! 

πρίν από 3 λεπτά , Angot είπε:

μπας και είναι άλλη ένεση ρε παιδί μου; είπε κι ολας ότι την κάνουμε στο κέντρο πρωινή ώρα! 

Τι να σου πω βρε κορίτσι μου, ρώτα να είσαι σίγουρη αλλά μόνο αυτή ξέρω ως μονοδοσικη.

πρίν από 16 λεπτά , Angot είπε:

Καλημέρα, διαβάζω και εγώ αυτά που γραφεις και μαθαίνω, δεν ξέρω καθόλου τη συγκεκριμένη ένεση όμως προβληματίζομαι. Είσαι πολύ μικρούλα και λογικά σε 2-3 κύκλους θα πάρεις με φυσικό 1-2 καλές βλαστοκυστες. Γιατί να πάρεις φάρμακα εάν δεν αφήσεις την άκρη; 
Ειμαι σχεδόν 42 και προχωράω με φυσικούς αλλά αν είχα την ηλικία σου θα έκανα ένα καλό πρωτόκολλο ( έκανα στη 2η διεγερση ένα τόσο εύκολο με gonal και arvakap που ούτε καν κατάλαβα ότι έκανα διεγερση. Καμία παρενέργεια, 2 ωάρια πήραμε και δώσανε 2 καλές βλαστοκυστες ΑΒ και ΒΒ. Δεν είχα ούτε παραπάνω ωοθηλακια να φανταστεις. Παλινδρόμησε λόγω ποιοτητας εμβρύων, κατα πάσα πιθανότητα λόγω σπερματος.)  Θεωρω μια κοπέλα με καλή ΑΜΗ, γιατί εγώ ειμαι στο πάτωμα, θα έπαιρνε πολλά  περισσότερα και πιο ποιοτικά ωάρια για πολλά πολλά παιδάκια στο μέλλον. Σύνολο έκανα 1600 μονάδες. 
Αν θελεις κάνε του μερικές ερωτήσεις να καταλάβεις γιατί, εφόσον θα πάρεις τις ορμόνες, να μην έχεις εμβρυακια στην άκρη; Και αν δεν θέλετε να κρατήσετε εμβρυακια, παρε του κυκλου σου, δεν καταλαβαίνεις απολύτως τπτ και ίσως είναι και πιο ποιοτικά. Τον ίδιο αριθμό θα εχεις στο ίδιο διάστημα αν σκεφτούμε ότι θα πρέπει να περιμένεις κιόλας για την μεταφορά να ηρεμήσει το σώμα σου. Ενώ στο φυσικό, πας κατευθείαν και μεταφορα.  Όπως μου λέει και ο γιατρός,  ένας καλός κύκλος που δίνει καλό ωάριο πάει καλα μέχρι το τέλος. 

πρίν από 4 λεπτά , Chris_V είπε:

Καλημέρα, διαβάζω και εγώ αυτά που γραφεις και μαθαίνω, δεν ξέρω καθόλου τη συγκεκριμένη ένεση όμως προβληματίζομαι. Είσαι πολύ μικρούλα και λογικά σε 2-3 κύκλους θα πάρεις με φυσικό 1-2 καλές βλαστοκυστες. Γιατί να πάρεις φάρμακα εάν δεν αφήσεις την άκρη; 
Ειμαι σχεδόν 42 και προχωράω με φυσικούς αλλά αν είχα την ηλικία σου θα έκανα ένα καλό πρωτόκολλο ( έκανα στη 2η διεγερση ένα τόσο εύκολο με gonal και arvakap που ούτε καν κατάλαβα ότι έκανα διεγερση. Καμία παρενέργεια, 2 ωάρια πήραμε και δώσανε 2 καλές βλαστοκυστες ΑΒ και ΒΒ. Δεν είχα ούτε παραπάνω ωοθηλακια να φανταστεις. Παλινδρόμησε λόγω ποιοτητας εμβρύων, κατα πάσα πιθανότητα λόγω σπερματος.)  Θεωρω μια κοπέλα με καλή ΑΜΗ, γιατί εγώ ειμαι στο πάτωμα, θα έπαιρνε πολλά  περισσότερα και πιο ποιοτικά ωάρια για πολλά πολλά παιδάκια στο μέλλον. Σύνολο έκανα 1600 μονάδες. 
Αν θελεις κάνε του μερικές ερωτήσεις να καταλάβεις γιατί, εφόσον θα πάρεις τις ορμόνες, να μην έχεις εμβρυακια στην άκρη; Και αν δεν θέλετε να κρατήσετε εμβρυακια, παρε του κυκλου σου, δεν καταλαβαίνεις απολύτως τπτ και ίσως είναι και πιο ποιοτικά. Τον ίδιο αριθμό θα εχεις στο ίδιο διάστημα αν σκεφτούμε ότι θα πρέπει να περιμένεις κιόλας για την μεταφορά να ηρεμήσει το σώμα σου. Ενώ στο φυσικό, πας κατευθείαν και μεταφορα.  Όπως μου λέει και ο γιατρός,  ένας καλός κύκλος που δίνει καλό ωάριο πάει καλα μέχρι το τέλος. 

Επίσης αν έχεις άνεση και οικειότητα στείλε και ένα μεηλ στην Οικονομόπουλου ;)

Εμενα αυτή με έβαλε στο σωστό δρόμο για βρω σωστό γιατρό με όσα μου ειπε στην 1η αποβολη. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σε όλες! Από σήμερα είμαι κλινήρης. Εχθές ένιωσα δυνατούς πόνους και μετά αίμα κόκκινο και αρκετουτσικο! 
ο γιατρός μου έκοψε τη vasclor και στη θέση της μου έδωσε Utrogestan. Ευτυχώς σήμερα δεν έχω δει αίμα και ελπίζω να μην ξαναδώ! Μου είπε ότι μάλλον είναι κάποια μικρη αποκόλληση. Μακάρι να είναι καλά τα μωρά μου και να μην έπαθε τίποτα κάποιο! 
οποια έχει ανάλογη εμπειρία αν θέλει μου γράφει να πάρω και εγώ θάρρος!!!

• Ευχή 2
  • Δύναμη! 9
  • Λουλούδια 1

15 ώρες πρίν, Angot είπε:

καλησπερα κορίτσια εχω χαθεί λίγο γιατί τρέχω ! λοιπόν τα νέα μου, εχω αδιαθετήσει ήδη  ,με έχει δει και ο γιατρός και συμφωνήσαμε να χαλαρώσω αυτό το μήνα και από τον επόμενο να κάνω υστεροσκοπηση , διέγερση με 1 ένεση που γίνεται τη 2η μέρα, και εμβρυομεταφορα στον ίδιο κύκλο με βλαστοκυστες ! 

Εμεις παμε αντιστροφα... Στην προηγούμενη διεγερση έκανα elonva... δεν ένιωσα κατι ιδιαιτερο για να το θυμάμαι... πήραν 7 ωράρια και κατέληξα με 2 βλαστοκυστες με αρνητική χοριακη!

Τώρα πάω με κλομιφαινη (πρώτη φορα) και τον άλλο μήνα μήπως καταφέρουμε και πάρουμε το ωάριο του μήνα... 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...