Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Angot είπε:

που ακριβώς σε βοηθάει; δλδ καθαρίζει η μήτρα;

Γενικα εξεταζεται το εσωτερικο της μητρας. Μπορει να υπαρχει κατι που δε φαινεται σε υπερηχο πχ ενα μικρο πολυποδακι. Αν βρεθει κατι στο αφαιρει εκεινη την ωρα. Εμενα μου πηρε και δειγμα για βιοψια προκειμενου να δουμε αν υπαρχει καποιο μικροβιο. Η λεγομενη ενδομητριτιδα αν καταλαβα σωστα.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 6 λεπτά , Angot είπε:

που ακριβώς σε βοηθάει; δλδ καθαρίζει η μήτρα;

Έκανα και εγώ διαγνωστική υστεροσκοπηση με μέθη και scratching. Μου έκαναν μέθη άλλα ελαφριά ναι μεν δε κατάλαβα τίποτα αλλα καμιά σχέση με τη μέθη της ωοληψιας φαντάσου ότι μόλις φύγαμε από τη κλινική πήγαμε και για φαγητό . Ούτε ζαλιζομουν ούτε πονούσα ούτε νυσταζα . 

Ελέγχει με μια κάμερα αν όλα είναι καθαρά,αν υπάρχουν πολύποδες συμφησεις ή κάτι τέλος πάντων που να εμποδίζει την εμφύτευση. Αν βρει κάτι το καθαρίζει εκείνη την ώρα . Ο γιατρός μου συγκεκριμένα για να το καταλάβω μου είπε είναι σαν να είναι ένα χωράφι η μήτρα και αν έχει κάτι είναι σα να το οργωνεις για να ανανεωθεί. Ελπίζω να σε βοήθησα !   

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

καλησπερα κορίτσια εχω χαθεί λίγο γιατί τρέχω ! λοιπόν τα νέα μου, εχω αδιαθετήσει ήδη  ,με έχει δει και ο γιατρός και συμφωνήσαμε να χαλαρώσω αυτό το μήνα και από τον επόμενο να κάνω υστεροσκοπηση , διέγερση με 1 ένεση που γίνεται τη 2η μέρα, και εμβρυομεταφορα στον ίδιο κύκλο με βλαστοκυστες ! 

Είχα κάνει και εγώ διέγερση με elonva στην πρωτη μου προσπάθεια και ειχε πολλές παρενέργειες. Καταρχάς τα πόδια μου πονουσαν για μέρες από το πρήξιμο, λογικό γιατί με μια ένεση λαμβάνουμε 2000+ μονάδες ορμονών, όσες παίρνεις σε 7+ μέρες με τις ημερήσιες ενέσεις. Επίσης ο τωρινός γιατρός μου δεν τη πιστεύει καθόλου αυτή την ένεση, θεωρεί ότι σοκάρεται ο οργανισμός και ότι δε μεγαλώνουν ομοιόμορφα τα ωοθυλακια. Επίσης με την εν λόγω διέγερση είχα τα μισά σχεδόν ωριμα ωοθυλακια σε σχέση με τις επόμενες 2 διεγερσεις μου, συνεπώς και τις μισές βλαστοκυστες. Μονο τον γιατρό συμφέρει αυτη η ένεση γιατί δε χρειάζεται να σε παρακολουθεί ανά 2 μερες. Θα σου πρότεινα κάποιο άλλο πρωτόκολλο πάντως.

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , Nels είπε:

Είχα κάνει και εγώ διέγερση με elonva στην πρωτη μου προσπάθεια και ειχε πολλές παρενέργειες. Καταρχάς τα πόδια μου πονουσαν για μέρες από το πρήξιμο, λογικό γιατί με μια ένεση λαμβάνουμε 2000+ μονάδες ορμονών, όσες παίρνεις σε 7+ μέρες με τις ημερήσιες ενέσεις. Επίσης ο τωρινός γιατρός μου δεν τη πιστεύει καθόλου αυτή την ένεση, θεωρεί ότι σοκάρεται ο οργανισμός και ότι δε μεγαλώνουν ομοιόμορφα τα ωοθυλακια. Επίσης με την εν λόγω διέγερση είχα τα μισά σχεδόν ωριμα ωοθυλακια σε σχέση με τις επόμενες 2 διεγερσεις μου, συνεπώς και τις μισές βλαστοκυστες. Μονο τον γιατρό συμφέρει αυτη η ένεση γιατί δε χρειάζεται να σε παρακολουθεί ανά 2 μερες. Θα σου πρότεινα κάποιο άλλο πρωτόκολλο πάντως.

μπυ είπε ίσως κάνουμε και 2 και επισης μου είπε ότι θα κάνουμε κανονικά αιματολογικές ,υπερηχο κλπ όπως και στις διεγέρσεις μας με κλομιφενη! ‘μήπως είναι και καμια άλλη πέρα  από την ελονβα;

κορίτσια έχετε καμια εμπειρία εσείς με αυτή την ένεση;

πρίν από 35 λεπτά , Ria_ είπε:

Έκανα και εγώ διαγνωστική υστεροσκοπηση με μέθη και scratching. Μου έκαναν μέθη άλλα ελαφριά ναι μεν δε κατάλαβα τίποτα αλλα καμιά σχέση με τη μέθη της ωοληψιας φαντάσου ότι μόλις φύγαμε από τη κλινική πήγαμε και για φαγητό . Ούτε ζαλιζομουν ούτε πονούσα ούτε νυσταζα . 

Ελέγχει με μια κάμερα αν όλα είναι καθαρά,αν υπάρχουν πολύποδες συμφησεις ή κάτι τέλος πάντων που να εμποδίζει την εμφύτευση. Αν βρει κάτι το καθαρίζει εκείνη την ώρα . Ο γιατρός μου συγκεκριμένα για να το καταλάβω μου είπε είναι σαν να είναι ένα χωράφι η μήτρα και αν έχει κάτι είναι σα να το οργωνεις για να ανανεωθεί. Ελπίζω να σε βοήθησα !   

μόνο το όργωμα στη κυριολεξία λείπει από το μέσα μας 😅 πάντως κατάλαβα επακριβώς τι εννοείς 

πρίν από 36 λεπτά , Ria_ είπε:

κανένα θέμα δεν εχω με τη μέθη, το μετά φοβάμαι !

πρίν από 3 λεπτά , Angot είπε:

μπυ είπε ίσως κάνουμε και 2 και επισης μου είπε ότι θα κάνουμε κανονικά αιματολογικές ,υπερηχο κλπ όπως και στις διεγέρσεις μας με κλομιφενη! ‘μήπως είναι και καμια άλλη πέρα  από την ελονβα;

μόνο το όργωμα στη κυριολεξία λείπει από το μέσα μας 😅 πάντως κατάλαβα επακριβώς τι εννοείς 

Καλησπέρα κορίτσι μου!!!

Και εγω εκανα το Φεβρουάριο υστεροσκοπηση με scratching και γυρισα κανονικα σπίτι & δουλεψα!! Ειχα μια ανεπαισθητη ενοχληση.. δεν με επηρεασε σε τπτ..ουτε παυσιπονο πηρα ουτε τπτ..σα να μη το εκανα ποτε...

Εμενα μου ειχαν πει επισης πως καλο θα ηταν στον επομενο η μεθεπομενο το πολυ κυκλο να κανω ΕΤ γτ ενδείκνυται ετσι μετα το scratching!!!

Καλη επιτυχια!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Angot είπε:

Οι 2 είναι παααρα πολλές μονάδες για την ηλικία σου. Εγώ ειχα κάνει μια και κανα2 puregon μετά. Δε νομίζω πάντως να υπάρχει άλλη παρόμοια. Και όταν  λέω πρήξιμο στα πόδια μιλάμε για πονο όλη μέρα, να πρέπει να τα έχω σηκωμένα συνέχεια και να μην μπορώ να κοιμηθω. Την επόμενη φορά που έκανα διέγερση με νορμάλ πρωτοκολλο δεν το πίστευα πόσο καλά ένιωθα. 

Επίσης έχω διαβάσει ότι είναι πιο επικίνδυνη για υπερδιέγερση των ωοθηκών από πρωτοκολλο με ελεγχόμενη καθημερινή δόση.

Σου εξήγησε γιατί σου προτεινε το συγκεκριμένο πρωτοκολλο? Γενικά τον εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου?

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Χαχαχαχαχα πραγματικά 😂😂😂 Και εγώ ήθελα να γελάσω οταν το έθεσε έτσι αλλά είχε πλάκα τελικά ! 

Καλημέρα κοριτσια έκανα ένα τεστ ακόμα σήμερα για να δω αν είναι πιο έντονο από το χτεσινό και δεν είναι ίσα ίσα είναι λίγο πιο αχνό . Να σημειώσω ότι είχα κάνει και Κυριακή που ήταν 6η μέρα είχε βγει πολύ πολύ αχνό ,εχτές λίγο πιο έντονο αλλά σήμερα όχι . Το ίδιο τεστ έχω κάνει όλες τις μέρες επισης

Φοβάμαι ότι πάλι δε πάει καλά τελικά .

• Ευχή 2
  • Δύναμη! 1

7 ώρες πρίν, Nels είπε:

Οι 2 είναι παααρα πολλές μονάδες για την ηλικία σου. Εγώ ειχα κάνει μια και κανα2 puregon μετά. Δε νομίζω πάντως να υπάρχει άλλη παρόμοια. Και όταν  λέω πρήξιμο στα πόδια μιλάμε για πονο όλη μέρα, να πρέπει να τα έχω σηκωμένα συνέχεια και να μην μπορώ να κοιμηθω. Την επόμενη φορά που έκανα διέγερση με νορμάλ πρωτοκολλο δεν το πίστευα πόσο καλά ένιωθα. 

Επίσης έχω διαβάσει ότι είναι πιο επικίνδυνη για υπερδιέγερση των ωοθηκών από πρωτοκολλο με ελεγχόμενη καθημερινή δόση.

Σου εξήγησε γιατί σου προτεινε το συγκεκριμένο πρωτοκολλο? Γενικά τον εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου?

κοίταξε γενικά τον εμπιστεύομαι , μέχρι στιγμής με έχει προφυλάξει από πολλά φάρμακα κλπ επισης είπε ότι αυτή τη φορά θα βοηθήσει εκείνος λες και είναι δικός μας  ! οικονομικά εννοούσε όποτε δεν θεωρώ να το διακινδυνεύσει ! τι να σου πω! οι παρενέργειες είναι κάτι που δεν είναι στάνταρ ότι θα τους πειράξουν όλους ,όποτε δεν με αγχώνει αυτό! περισσότερο με αγχώνει αυτό που είπες ότι δεν βγαίνουν καλα τα ωάρια ! 

10 ώρες πρίν, lizard12 είπε:

Κορίτσια να κάνω κ εγώ την ενημέρωση σου μου. Έκανα ΕΤ 14/03. Οι τελευταίες χοριακες δεν ανέβαιναν πολύ. 31/03 ήταν 1500, 03/04 πήγε μόνο 2500, 5/4 πήγε μόνο 3200 και 10/04 πήγε 8500. Σήμερα δηλαδή. πήγα για υπέρηχο και μου λέει ο σάκος μεγάλωσε και πρέπει κ ακούσαμε και καρδιά. Δεν περίμενα με τίποτα να ακούσω καρδιά, όλα μου λέει φαίνονται τέλεια, θα πάω σε μια βδομάδα πάλι. Τι να πω .. εγώ κρατώ μικρό καλάθι. Έχει συμβεί σε καμία αυτό με τις χοριακες και να πήγε καλά? Δεν ξέρω. Φοβάμαι. Δεν το χαίρομαι από τον φόβο. 

Καλημέρα!! 

Σε εμένα!! Και είμαι στην 20η εβδομάδα ❤️

• Ευχή 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ria_ είπε:

Καλημέρα κοριτσια έκανα ένα τεστ ακόμα σήμερα για να δω αν είναι πιο έντονο από το χτεσινό και δεν είναι ίσα ίσα είναι λίγο πιο αχνό . Να σημειώσω ότι είχα κάνει και Κυριακή που ήταν 6η μέρα είχε βγει πολύ πολύ αχνό ,εχτές λίγο πιο έντονο αλλά σήμερα όχι . Το ίδιο τεστ έχω κάνει όλες τις μέρες επισης

Φοβάμαι ότι πάλι δε πάει καλά τελικά .

Καλημέρα, γιατί δεν πας για χοριακη να σου φύγει η αγωνία. Σήμερα 8η μέρα σίγουρα θα δείξει.

πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα!! 

Σε εμένα!! Και είμαι στην 20η εβδομάδα ❤️

Δηλαδή πόσο ανέβαινε? Θυμάσαι αριθμούς? Σήμερα ξύπνησα με καλύτερη διάθεση. Θέλω να το πιστεψω κι ας φοβάμαι. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , lizard12 είπε:

Καλημέρα, γιατί δεν πας για χοριακη να σου φύγει η αγωνία. Σήμερα 8η μέρα σίγουρα θα δείξει.

Δηλαδή πόσο ανέβαινε? Θυμάσαι αριθμούς? Σήμερα ξύπνησα με καλύτερη διάθεση. Θέλω να το πιστεψω κι ας φοβάμαι. 

Ε έλεγα επειδή μου είπε ο γιατρός αύριο να πάω αύριο δε ξέρω , δε νομίζω να πει κάτι αλλά.... 

πρίν από 31 λεπτά , Ria_ είπε:

Ε έλεγα επειδή μου είπε ο γιατρός αύριο να πάω αύριο δε ξέρω , δε νομίζω να πει κάτι αλλά.... 

Απλώς καταλαβαίνω ότι τώρα είδες αυτό κ στενοχωρήθηκες και θα σε τρώει ως αύριο. Αν δεν μπορείς να το αντέξεις πήγαινε. 

πρίν από 1 λεπτό , lizard12 είπε:

Απλώς καταλαβαίνω ότι τώρα είδες αυτό κ στενοχωρήθηκες και θα σε τρώει ως αύριο. Αν δεν μπορείς να το αντέξεις πήγαινε. 

Ναι θα πάω τώρα σε λιγάκι !  

Μπορεί να μην σημαίνει και κάτι αλλά φοβάμαι τώρα 

• Καλή τύχη! 7
  • Ευχή 1

πρίν από 47 λεπτά , lizard12 είπε:

199,30 - 305 - 668 - 1550 (ανά 2 μέρες) και μετά από μια εβδομάδα 6.800 και μετά από μια εβδομάδα 37.000. 

Καταλαβαίνω την αγωνία σου και λογικό. Υπομονή και μόνο θετικές σκέψεις ότι όλα θα πάνε καλά. Το άγχος δεν θα σταματήσει, το σίγουρο είναι ότι όσο θα παίρνει ο καιρός θα αισθάνεσαι πιο σίγουρη! Οι χοριακες δεν λειτουργούν σε όλες με τον ίδιο τρόπο. Μια φίλη μου ξεκίνησε με 57, δεν είχε σωστούς διπλασιασμους και εκείνη έκανε πολλές επαναλήψεις και γέννησε έναν αντρακλα! 

Και οι δύο μας 9η μέρα μετά από Βλαστοκυστες.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...