Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα ! 6 μέρες πριν προχώρησα σε έμβρυομεταφορα με 5 ημερών  βλαστοκυστες!!!  Σήμερα που σε γράφω είμαι στην 5η μέρα της διαδικασίας Το θέμα μου ειναι το εξής!!έχω είδη ένα μπέμπη 16 μηνων 13 κιλά ο οποίος θέλει τρομερή προσοχή ..

Με συνέπεια αν κλαίει να πρέπει να το πιασω να τον αλλάξω και όλα όσα κάνουμε!! Να σημειωθεί ότι δεν έχω βοήθεια από πουθενά!!! Φοβάμαι ότι επειδή τον σηκώνω δεν θα καταφέρω να του χαρίσω αδερφάκι!!! Κ η αλήθεια είναι ότι με έχει πάρει από κάτω ! Έχετε αντίστοιχη ιστορία αλλά με επιτυχή έκβαση;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

17 minutes ago, kateriiina25 said:

Μπράβο που πάνε ολα καλά! Ελπίζω όλα απο δω και πέρα να πάνε τέλεια μέχρι να τα πάρεις στην αγκαλιά σου. Ήθελα να σε ρωτήσω, οταν είδατε οτι ο τράχηλος εχει κάποιο πρόβλημα δεν θα μπορούσε να σου εχει δώσει ο γιατρός προληπτικά αντιβίωση; 

@Ria_ έκανες το τεστ;

@Angot κορίτσι μου πως είσαι;

Δεν νομίζω γιατί  είχαμε δει ότι είναι περίπου τρία και κλειστός.....δεκαπέντε περίπου μέρες μετά έγινε αυτό. Είδα ροζ και ήρθα και είχε ανοίξει ήταν έτοιμα να βγουν . Οπότε γιατί να μου έδινε αντιβίωση.....δεν ξέρω κιόλας.....πάντως τον εμπιστεύομαι ακόμα και αν παιδευομαι νομίζω κάνει ότι μπορεί ...αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι κάποια πράγματα δεν τα γλιτώνεις όσο καλό χειρισμό και να έχει ο γιατρός....

Τι να πω βρε κορίτσια τα έχω παίξει και εγώ με τέτοιο ιστορικό......έχω εκπαιδευτεί τόσο στην υπομονή που δεν περιγράφεται..... εύχομαι σε όλες τα καλύτερα...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 6

πρίν από 44 λεπτά , GBAL είπε:

Καλησπέρα είμαι καλά, όχι δεν βγήκα ακόμα διότι ο γιατρός θέλει να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση...δεν ξέρω ακόμα πόσο θα κάτσω θα μιλήσω μαζί του σήμερα....τα εμβρυακια είναι καλά και γενικώς δεν είχα καμία άλλη επιπλοκή....ωστόσο ο φόβος παραμένει ακόμα και με το παραμικρό που αισθάνομαι τρομάζω ....άστα.......δύσκολη η κατασταση

Ίσως να είναι και καλύτερα έτσι ώστε να νιώθεις πιο ασφαλείς μέχρι να περάσει η πρώτη μπόρα. Αφού τα εμβρυάκια σου είναι εκεί γαντζωμένα ο φόβος εύχομαι να περιοριστεί μέρα με την ημέρα και να μπορέσεις να πας σιγά σιγά στο σπίτι σου. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , cool_girl είπε:

Κορίτσια καλημέρα ! 6 μέρες πριν προχώρησα σε έμβρυομεταφορα με 5 ημερών  βλαστοκυστες!!!  Σήμερα που σε γράφω είμαι στην 5η μέρα της διαδικασίας Το θέμα μου ειναι το εξής!!έχω είδη ένα μπέμπη 16 μηνων 13 κιλά ο οποίος θέλει τρομερή προσοχή ..

Με συνέπεια αν κλαίει να πρέπει να το πιασω να τον αλλάξω και όλα όσα κάνουμε!! Να σημειωθεί ότι δεν έχω βοήθεια από πουθενά!!! Φοβάμαι ότι επειδή τον σηκώνω δεν θα καταφέρω να του χαρίσω αδερφάκι!!! Κ η αλήθεια είναι ότι με έχει πάρει από κάτω ! Έχετε αντίστοιχη ιστορία αλλά με επιτυχή έκβαση;

Ενταξει καλο θα ειναι αφου αποφισες προγραματισμενα μια προσπαθεια εγκυμοσυνης να εχεις εστω μια βοηθεια για τους πρωτους μηνες οχι μονο τωρα στην εμβρυομεταφορα αλλα κ στην εγκυμοσυνη που ειναι πιο επικινδυνα τα πραγματα με ενα τοσο μικρο παιδακι . 

1 hour ago, GBAL είπε:

Δεν νομίζω γιατί  είχαμε δει ότι είναι περίπου τρία και κλειστός.....δεκαπέντε περίπου μέρες μετά έγινε αυτό. Είδα ροζ και ήρθα και είχε ανοίξει ήταν έτοιμα να βγουν . Οπότε γιατί να μου έδινε αντιβίωση.....δεν ξέρω κιόλας.....πάντως τον εμπιστεύομαι ακόμα και αν παιδευομαι νομίζω κάνει ότι μπορεί ...αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι κάποια πράγματα δεν τα γλιτώνεις όσο καλό χειρισμό και να έχει ο γιατρός....

Τι να πω βρε κορίτσια τα έχω παίξει και εγώ με τέτοιο ιστορικό......έχω εκπαιδευτεί τόσο στην υπομονή που δεν περιγράφεται..... εύχομαι σε όλες τα καλύτερα...

Έπαιρνες utrogestan? Είμαστε ίδιες εβδομάδες κ μένα ο γιατρός απλά απ 3 μου τα μείωσε σταδιακά κ παίρνω κάθε μέρα 1 το βράδυ.. όπως κ μαγνήσιο ! Αυτά παίζουν ρόλο για το τράχηλο ..

Διαφημίσεις

6 minutes ago, minnie26 said:

Έπαιρνες utrogestan? Είμαστε ίδιες εβδομάδες κ μένα ο γιατρός απλά απ 3 μου τα μείωσε σταδιακά κ παίρνω κάθε μέρα 1 το βράδυ.. όπως κ μαγνήσιο ! Αυτά παίζουν ρόλο για το τράχηλο ..

Ναι τα έπαιρνα και τα παίρνω.....

1 hour ago, Ria_ said:

Καλημέρααααα , ναι έκανα σήμερα και είναι θετικοοο αχνό λίγο μεν αλλά θετικό 😀

Μπράβο μπράβο!! Ευχομαι να ειναι το τυχερό σου 💕

1 hour ago, GBAL said:

Η αλήθεια ειναι οτι δεν ξερω ποιες ειναι οι φυσιολογικές μετρήσεις στον τράχηλο. Νόμιζα πως ήδη φαινόταν κάποιο μικρό πρόβλημα γι αυτο ρώτησα για προληπτική αντιβίωση 

eardp2.png

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Ενταξει καλο θα ειναι αφου αποφισες προγραματισμενα μια προσπαθεια εγκυμοσυνης να εχεις εστω μια βοηθεια για τους πρωτους μηνες οχι μονο τωρα στην εμβρυομεταφορα αλλα κ στην εγκυμοσυνη που ειναι πιο επικινδυνα τα πραγματα με ενα τοσο μικρο παιδακι . 

Οπότε δεν έχω ελπίδες 🥺😢😢😢

2 hours ago, cool_girl said:

Και εμένα η κόρη μου είναι 16 μηνών, κοντά 10 κιλά, τουλάχιστον τις ημέρες μέχρι την χοριακή προσπαθούσα να τη σηκώνω λίγο έως καθόλου. Τα περισσότερα πράγματα τα έκανε ο σύζυγός μου, τουλάχιστον μέχρι την χοριακή, για να μην σκέφτομαι ότι αυτό έφταιγε κ δεν πήγε καλά. Πλέον αναγκαστικά την σηκώνω λίγο καθημερινά, αν και τα δύσκολα τα αναλαμβάνει ο μπαμπάς, πχ μπάνιο. Ο γιατρός μου είπε ότι από το 2ο τρίμηνο έχει μεγαλύτερη σημασία να μην την σηκώνω, αν κατάλαβα σωστά 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, cool_girl είπε:

Καλημέρα, έχεις το άγχος της μεταφοράς και γιγαντώνεται στο μυαλό σου όλο αυτό σε καταλαβαίνω..Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο καμία γυναίκα δεν θα είχε δεύτερο παιδί μέχρι να σταματήσει να παίρνει αγκαλιά το πρώτο. Για σκέψου το. Ισχύει; Όχι. Παιδιά γεννιούνται σωρηδόν με διαφορά μηνών ενός έτους δύο κλπ από τα αδερφάκια τους πολλές έχουν τρία κάτω των τριών ετών καθώς γεννάνε συνεχόμενα έχοντας παράλληλα την φροντίδα ενός δύο κλπ. Με προσοχή και ελαφρύ κάθισμα σε έναν καναπέ σε ένα κρεβάτι μπορείς να παίρνεις αγκαλιά το μικρό σου και όλα όσα έκανες με πιο αργές κινήσεις πιο πολύ για την ψυχολογία σου τώρα και αργότερα για το έμβρυο. Καλή επιτυχία με τις καλύτερες ευχές! 

• Μου αρέσει 1

Κράτα το

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Η αλήθεια ειναι οτι δεν ξερω ποιες ειναι οι φυσιολογικές μετρήσεις στον τράχηλο. Νόμιζα πως ήδη φαινόταν κάποιο μικρό πρόβλημα γι αυτο ρώτησα για προληπτική αντιβίωση 

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ ,μακάρι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά !!! ❤️❤️❤️

• Ευχή 5

2 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Καλημέρααααα , ναι έκανα σήμερα και είναι θετικοοο αχνό λίγο μεν αλλά θετικό 😀

Μπραβοοοοο, άντε περιμένουμε και το νούμερο τώρα. Όλα να πάνε τέλεια!

• Ευχαριστώ 1

57 minutes ago, kateriiina25 said:

Ναι φαινόταν για αυτό και ήμουν σχεδόν σε ακινησία , έκανα πολύ λίγα πράγματα αλλά δεν ήταν αρκετό...η αντιβίωση δεν ξέρω αν θα βοηθούσε κάπου....πάντως αισθάνομαι καλά μεν αλλά γεμάτη ανασφάλεια...δεν ξέρω τι άλλο θα αντιμετωπίσω πια...

• Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 4

πρίν από 57 λεπτά , λουκουμαδακι είπε:

Καλημέρα, έχεις το άγχος της μεταφοράς και γιγαντώνεται στο μυαλό σου όλο αυτό σε καταλαβαίνω..Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο καμία γυναίκα δεν θα είχε δεύτερο παιδί μέχρι να σταματήσει να παίρνει αγκαλιά το πρώτο. Για σκέψου το. Ισχύει; Όχι. Παιδιά γεννιούνται σωρηδόν με διαφορά μηνών ενός έτους δύο κλπ από τα αδερφάκια τους πολλές έχουν τρία κάτω των τριών ετών καθώς γεννάνε συνεχόμενα έχοντας παράλληλα την φροντίδα ενός δύο κλπ. Με προσοχή και ελαφρύ κάθισμα σε έναν καναπέ σε ένα κρεβάτι μπορείς να παίρνεις αγκαλιά το μικρό σου και όλα όσα έκανες με πιο αργές κινήσεις πιο πολύ για την ψυχολογία σου τώρα και αργότερα για το έμβρυο. Καλή επιτυχία με τις καλύτερες ευχές! 

Σε ευχαριστώ πολύ μέσα απ' την καρδιά μου!!! Πριν λίγο πήρα τα αποτελέσματα απ' την ορμονικές εξετάσεις που μου ζήτησε το κέντρο!!! Θεωρείς πως κάτι γίνεται

Προγεστερόνη:78

Οιστραδιόλη 302

Θα χαρώ να λάβω απάντηση σου !!!!

1 hour ago, Σποράκι είπε:

Μπραβοοοοο, άντε περιμένουμε και το νούμερο τώρα. Όλα να πάνε τέλεια!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ !!! Ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά . Τετάρτη έχω χοριακη ❤️ Θα σας πω εννοείται!!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 3

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...