Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Κορίτσια μη με βρίσετε χαχα σκέφτηκα αύριο να κάνω ένα τεστ ,τώρα το σκέφτηκα αύριο μπορεί να το μετανοιωσω δε ξέρω 6η μέρα θα είμαι λέτε να δείξει τίποτα ? 

Επίσης κάποια κοπέλα είχε πει για μια εφαρμογή για κάτι που κανείς με τη κάμερα δε ξέρω για να φανεί αν είναι αχνο αν υπάρχει γραμμή γιατί έχω και μια μυωπία η γυναίκα χαχαχχα . 

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 4 λεπτά , Ria_ είπε:

Κορίτσια μη με βρίσετε χαχα σκέφτηκα αύριο να κάνω ένα τεστ ,τώρα το σκέφτηκα αύριο μπορεί να το μετανοιωσω δε ξέρω 6η μέρα θα είμαι λέτε να δείξει τίποτα ? 

Επίσης κάποια κοπέλα είχε πει για μια εφαρμογή για κάτι που κανείς με τη κάμερα δε ξέρω για να φανεί αν είναι αχνο αν υπάρχει γραμμή γιατί έχω και μια μυωπία η γυναίκα χαχαχχα . 

Κρατήσου μέχρι τη Δευτέρα καλύτερα και να κάνεις εννοειται το early test. Καλή επιτυχία!!

πρίν από 4 λεπτά , Nels είπε:

Κρατήσου μέχρι τη Δευτέρα καλύτερα και να κάνεις εννοειται το early test. Καλή επιτυχία!!

Ναι έχω πάρει και early και κάποια σε ταινίες που είναι .. πφφ θα προσπαθήσω πόσο θα τα καταφέρω δε ξέρω ,βλέπω και κάτι βιντεάκια στο τικ τοκ που δείχνουν και κάπως με έπιασε αναλαμπή τώρα 

πρίν από 4 λεπτά , Ria_ είπε:

Ναι έχω πάρει και early και κάποια σε ταινίες που είναι .. πφφ θα προσπαθήσω πόσο θα τα καταφέρω δε ξέρω ,βλέπω και κάτι βιντεάκια στο τικ τοκ που δείχνουν και κάπως με έπιασε αναλαμπή τώρα 

Εμένα στην 7η έδειξε ξεκαθαρα πάντως, άχνη γραμμή βέβαια, αλλά υπολογίζω ότι η χοριακη μου εκείνη τη μέρα ήταν γύρω στο 50. Κάτω από 50 που θα είχα την 6η μέρα δεν ξέρω αν θα έδειχνε, μπορεί να λένε ότι έχουν ευαισθησία 10 και 20 μονάδες αλλά πιο safe είναι πάνω από 50.

πρίν από 6 λεπτά , Nels είπε:

Εμένα στην 7η έδειξε ξεκαθαρα πάντως, άχνη γραμμή βέβαια, αλλά υπολογίζω ότι η χοριακη μου εκείνη τη μέρα ήταν γύρω στο 50. Κάτω από 50 που θα είχα την 6η μέρα δεν ξέρω αν θα έδειχνε, μπορεί να λένε ότι έχουν ευαισθησία 10 και 20 μονάδες αλλά πιο safe είναι πάνω από 50.

Εμένα τη προηγούμενη φορά έδειξε θετικό την 8η έντονο και πολύ γρήγορα βγήκε , οπότε πιστεύω ότι ίσως και 6η ή 7η έστω αχνό θα έδειχνε αν είχα κάνει. 

Διαφημίσεις

On 7/4/2023 at 7:17 ΜΜ, Terry1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Οι χοριακες εχουν ως εξης:

3/4 92.10

5/4 118

7/4 179

Πιστευετε υπαρχει καποια ελπιδα??

Η γυναικολογος μου ειπε να κανουμε μια τελευταια χοριακη και τη Δευτέρα και αν δεν παει οπως θελουμε σε ανοδο ή δεν εχει ξεκινησει καθοδο να μου δωσει μεθοτρεξάτη..

Με την μαια του εξωσωματικου δεν εχω μιλησει ακομα

Λυπάμαι πολύ, η εξέλιξη δεν φαίνεται να είναι καλή. Υπομονή μέχρι την Δευτέρα μήπως και αρχίσει να σταθεροποιείται ή να μειώνεται. Οι τιμές της χοριακής είναι χαμηλές για να σου δώσει μεθοτρεξάτη, ούτε σάκος δεν έχει σχηματιστεί, η φύση ξέρει καλύτερα μπορεί να αποβληθεί ότι υπάρχει από μόνη της. Καλύτερα να ζητήσεις και μια 2η γνώμη για την περίπτωση αυτή. Εάν δεν κάνω λάθος όταν δίνεται η μεθοτρεξάτη θα πρέπει να υπάρχει συνεχή παρακολούθηση από τον ιατρό καθώς προκαλεί έντονες συσπάσεις και αιμορραγίες. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 15 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Λυπάμαι πολύ, η εξέλιξη δεν φαίνεται να είναι καλή. Υπομονή μέχρι την Δευτέρα μήπως και αρχίσει να σταθεροποιείται ή να μειώνεται. Οι τιμές της χοριακής είναι χαμηλές για να σου δώσει μεθοτρεξάτη, ούτε σάκος δεν έχει σχηματιστεί, η φύση ξέρει καλύτερα μπορεί να αποβληθεί ότι υπάρχει από μόνη της. Καλύτερα να ζητήσεις και μια 2η γνώμη για την περίπτωση αυτή. Εάν δεν κάνω λάθος όταν δίνεται η μεθοτρεξάτη θα πρέπει να υπάρχει συνεχή παρακολούθηση από τον ιατρό καθώς προκαλεί έντονες συσπάσεις και αιμορραγίες. 

Ναι η αληθεια ειναι πως πλέον το εχω παρει αποφαση..αυτο που μου εκανε βεβαια εντύπωση ειναι πως σημερα μιλησα με τον εξωσωματικο και μου ειπε να συνεχισω χαπια κλπ μεχρι να με δει η γυναικολογος ενω δεν μπορω να πω οτι μ εδωσε πιθανοτητες να εξελιχθει καλα..

Θα παω την Δευτερα και θα δω τι θα μου πει απο κοντα και η γυναικολογος.. ισως οντως παρω και δευτερη γμωμη εχεις δικιο, δεν το ειχα σκεφτει.

Σε ευχαριστώ παρα πολυ!

• Ευχή 1

2 hours ago, Ria_ said:

Εμένα έδειξε την 7η μέρα πολύ αχνή γραμμή σε τεστ ταινία. Με το early θα έδειχνε ίσως και νωρίτερα. Κι εγώ 6η μέρα ήθελα να το κάνω αλλά φοβόμουν πάρα πολύ μηπως δεν δω γραμμή και με ρίξει.

Εγώ είχα πει για την εφαρμογή αλλά δεν θυμάμαι πως την λένε. Όμως στην ουσία αυτό που κάνει αυτή η εφαρμογή είναι να πειράζει τα χρώματα της εικόνας. Την σκουραίνει ή την κάνει αρνητικό. Μπορείς δλδ να πειραματιστείς και με την επεξεργασία του κινητού σου  

eardp2.png

2 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Υπάρχουν 2-3 εφαρμογές τέτοιες, αλλά είναι για iphone κινητά. Για android, σε βάζει να πληρώσεις (οπότε άστο). 

Όπως είπε και η @kateriiina25, στην ουσία πειράζει τα χρώματα και την αντίθεση ή την φωτεινότητα. Φωτογράφισε καλά το τεστ σου και κάντο με το κινητό σου από την κάμερα.

Κι εμένα είχε δείξει 7η μέρα (με έμβρυα 3ης ημέρας), τόσο άχνη που νόμιζα πως έκαναν πουλάκια τα μάτια μου! Μετά όσο περνούσαν οι μέρες, όλο και σκουραινε η γραμμή.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία 💞💞💞

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εμένα έδειξε την 7η μέρα πολύ αχνή γραμμή σε τεστ ταινία. Με το early θα έδειχνε ίσως και νωρίτερα. Κι εγώ 6η μέρα ήθελα να το κάνω αλλά φοβόμουν πάρα πολύ μηπως δεν δω γραμμή και με ρίξει.

Εγώ είχα πει για την εφαρμογή αλλά δεν θυμάμαι πως την λένε. Όμως στην ουσία αυτό που κάνει αυτή η εφαρμογή είναι να πειράζει τα χρώματα της εικόνας. Την σκουραίνει ή την κάνει αρνητικό. Μπορείς δλδ να πειραματιστείς και με την επεξεργασία του κινητού σου  

Α μάλιστα σε ευχαριστώ πολυ,δε πειράζει που δε θυμάσαι σιγά θα προσπαθήσω να κρατηθώ ίσως γιατί και εγώ αυτό ακριβως φοβάμαι  . Το early είπα πιο ευαίσθητο από τη ταινία ? Γιατί νομίζω και τα 2 είναι από 10 και πάνω . 

πρίν από 4 λεπτά , Chemist85 είπε:

Υπάρχουν 2-3 εφαρμογές τέτοιες, αλλά είναι για iphone κινητά. Για android, σε βάζει να πληρώσεις (οπότε άστο). 

Όπως είπε και η @kateriiina25, στην ουσία πειράζει τα χρώματα και την αντίθεση ή την φωτεινότητα. Φωτογράφισε καλά το τεστ σου και κάντο με το κινητό σου από την κάμερα.

Κι εμένα είχε δείξει 7η μέρα (με έμβρυα 3ης ημέρας), τόσο άχνη που νόμιζα πως έκαναν πουλάκια τα μάτια μου! Μετά όσο περνούσαν οι μέρες, όλο και σκουραινε η γραμμή.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία 💞💞💞

Χαχαχαχ αυτό ακριβώς φοβάμαι ότι θα λέω είναι δεν είναι ! Την προηγούμενη φορά έκανα 8η και είχε βγει έντονη κατευθείαν τώρα με έχει πιάσει η ανυπομονησία μου ! 

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️❤️

Διαφημίσεις

12 hours ago, EvgeniaCher said:

@GBAL κοπέλα μου πως είσαι; Βγήκες από το νοσοκομείο, τα εμβρυάκια σου είναι καλά; 

Καλησπέρα είμαι καλά, όχι δεν βγήκα ακόμα διότι ο γιατρός θέλει να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση...δεν ξέρω ακόμα πόσο θα κάτσω θα μιλήσω μαζί του σήμερα....τα εμβρυακια είναι καλά και γενικώς δεν είχα καμία άλλη επιπλοκή....ωστόσο ο φόβος παραμένει ακόμα και με το παραμικρό που αισθάνομαι τρομάζω ....άστα.......δύσκολη η κατασταση

• Ευχή 6
  • Δύναμη! 1
  • Λουλούδια 1

πρίν από 1 λεπτό , GBAL είπε:

Καλησπέρα είμαι καλά, όχι δεν βγήκα ακόμα διότι ο γιατρός θέλει να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση...δεν ξέρω ακόμα πόσο θα κάτσω θα μιλήσω μαζί του σήμερα....τα εμβρυακια είναι καλά και γενικώς δεν είχα καμία άλλη επιπλοκή....ωστόσο ο φόβος παραμένει ακόμα και με το παραμικρό που αισθάνομαι τρομάζω ....άστα.......δύσκολη η κατασταση

Εύχομαι σύντομα να είσαι σπίτι σου και να είναι μια κακή ανάμνηση όλο αυτό. Σου στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας και όλη τη θετική μας ενέργεια! 🌷

5 minutes ago, GBAL said:

Μπράβο που πάνε ολα καλά! Ελπίζω όλα απο δω και πέρα να πάνε τέλεια μέχρι να τα πάρεις στην αγκαλιά σου. Ήθελα να σε ρωτήσω, οταν είδατε οτι ο τράχηλος εχει κάποιο πρόβλημα δεν θα μπορούσε να σου εχει δώσει ο γιατρός προληπτικά αντιβίωση; 

@Ria_ έκανες το τεστ;

@Angot κορίτσι μου πως είσαι;

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...