Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Ψάξτο πριν πάρεις το χάπι, εγώ θα άφηνα το σώμα να κάνει την δουλειά του εφόσον δεν υπάρχει άλλος κίνδυνος βέβαια.

Ενημέρωσε μας!

Ναι εχεις δικιο νομιζω κατι τετοιο θα προτιμουσα κ εγω..αν πχ κοβοντας τα χαπια αρχισε να πεφτει η χοριακη για παράδειγμα θα προτιμουσα αυτο οχι αμεσως την εύκολη λυση..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1 hour ago, Terry1986 είπε:

Ναι εχεις δικιο νομιζω κατι τετοιο θα προτιμουσα κ εγω..αν πχ κοβοντας τα χαπια αρχισε να πεφτει η χοριακη για παράδειγμα θα προτιμουσα αυτο οχι αμεσως την εύκολη λυση..

Κοριτσι μου με παρόμοια χοριακη με εσένα που δεν ανέβαινε όμως ο γιατρός απλά μου ζήτησε να σταματήσω τα χάπια. Αδιαθέτησα μόνη μου σε 7 μέρες χωρίς τπτ άλλο. 
Ημουν πολλή φοβισμένη κιόλας και όταν τον είχα ρωτησει τι να περιμένω, μου είχε πει συγκεκριμένα ότι με αυτήν την χοριακη μια απλή περίοδος θα είναι, οπως και ήταν. 
Σφιξε τα δόντια αν δεν προχωρήσει τη Δευτέρα και ψάξτο  για το χάπι, μην το πάρεις χωρίς να είσαι σίγουρη για τις παρενεργειες. 
Αν και σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις μια έκπληξη μέχρι τότε. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Chris_V είπε:

Κοριτσι μου με παρόμοια χοριακη με εσένα που δεν ανέβαινε όμως ο γιατρός απλά μου ζήτησε να σταματήσω τα χάπια. Αδιαθέτησα μόνη μου σε 7 μέρες χωρίς τπτ άλλο. 
Ημουν πολλή φοβισμένη κιόλας και όταν τον είχα ρωτησει τι να περιμένω, μου είχε πει συγκεκριμένα ότι με αυτήν την χοριακη μια απλή περίοδος θα είναι, οπως και ήταν. 
Σφιξε τα δόντια αν δεν προχωρήσει τη Δευτέρα και ψάξτο  για το χάπι, μην το πάρεις χωρίς να είσαι σίγουρη για τις παρενεργειες. 
Αν και σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις μια έκπληξη μέχρι τότε. 

Σε ευχαριστω κοριτσακι μου! Νομιζω και εγω αυτο θα προτεινω να κοψω τα χαπια αν δεν παει καλα & να μου ερθει φυσιολογικα περιοδος χωρις αλλες παρεμβασεις..

πρίν από 10 λεπτά , Terry1986 είπε:

Σε ευχαριστω κοριτσακι μου! Νομιζω και εγω αυτο θα προτεινω να κοψω τα χαπια αν δεν παει καλα & να μου ερθει φυσιολογικα περιοδος χωρις αλλες παρεμβασεις..

Να σε ρωτήσω, είχες κάνει ovitrelle? Και αν ναι ποτε; 
Γιατι θυμαμαι ότι Εμενα με άφησε να κανω 4 χοριακες πριν κόψω χάπια μηπως και τυχόν η 1η χοριακη είχε ανιχνεύσει ovitrelle (είχα κάνει πολύ νωρίς από την χαρά μου) και είχα καλύτερη αύξηση από ότι φαινόταν. 

πρίν από 32 λεπτά , Chris_V είπε:

Να σε ρωτήσω, είχες κάνει ovitrelle? Και αν ναι ποτε; 
Γιατι θυμαμαι ότι Εμενα με άφησε να κανω 4 χοριακες πριν κόψω χάπια μηπως και τυχόν η 1η χοριακη είχε ανιχνεύσει ovitrelle (είχα κάνει πολύ νωρίς από την χαρά μου) και είχα καλύτερη αύξηση από ότι φαινόταν. 

Οχι οχι ημουν σε τεχνητο κυκλο και την εκανα κανονικα στις 10 μερες.. 24/3 ΕΤ βλαστοκυστων και πρωτη χοριακη 3/4

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Η γυναικολογος μου ανεφερε 3 μηνες τους οποιους μαλλον θα χρειαστω ετσι κ αλλιως..γτ δεν εχουμε αλλα εμβρυα και λεω αυτη τη φορα να ξεκινησω τη διαδικασια μεσω επιτροπης οποτε το πιθανοτερο ειναι πως καπου τοσο χρειαζομαστε.. αν ειναι 6 μηνο ισως παει πολυ..θα την ρωτησω εννοειται την Δευτερα απο κοντα.. εξωσωματικο σκεφτομουν να αλλαξω οποτε θα εχω και το κομματι αυτο να κανω 2-3 ραντεβου με καποιους καινουριους..

Ισως να δει αν ειναι ενδομητριο η εξωμητριο αν φαινεται κιολας κατι... η για να μιλησουμε..αυτα η γυναικολογος οχι ο εξωσωματικος (δεν με πηραν καν τηλ αυτη τη φορα)..

Νομιζω πως η γυναικολογος απλα θελει να φυγει για Πασχα οποτε ειναι η ευκολη λυση της αυτη?μην συμβει κατι και δεν ειναι εδω? Αλλα και εγω αυτα σκεφτομουν τωρα που μου λετε και εσεις αφου το επεξεργαστηκα να σου πω την αληθεια..γτ εκεινη τη στιγμη δεν ημουν προετοιμασμενη...

Καλα για τον εξωσωματικο δεν εχω λογια. Οπως πολλοι νιωθω πως μας βλεπουν σαν ενα πορτοφολι

Για να φανεί κάτι πρέπει η χοριακη να είναι πάνω από 1.500 μονάδες. 

Όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια ψάξε παραπάνω πριν πάρεις το χάπι. Ούτως ή άλλως με χαμηλή χοριακη μέχρι να πέσει δεν θα πάθεις κάτι. Αλλά όταν κόβεις φαντάσου τα χάπια θέλει λίγες μέρες να ξεκινήσει η διαδικασία. Το σώμα μας ξέρει. Η φύση έχει προνοήσει.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για να φανεί κάτι πρέπει η χοριακη να είναι πάνω από 1.500 μονάδες. 

Όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια ψάξε παραπάνω πριν πάρεις το χάπι. Ούτως ή άλλως με χαμηλή χοριακη μέχρι να πέσει δεν θα πάθεις κάτι. Αλλά όταν κόβεις φαντάσου τα χάπια θέλει λίγες μέρες να ξεκινήσει η διαδικασία. Το σώμα μας ξέρει. Η φύση έχει προνοήσει.

Σε ευχαριστω πολυ Χριστινα μου εχεις δικιο!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Οι χοριακες εχουν ως εξης:

3/4 92.10

5/4 118

7/4 179

Πιστευετε υπαρχει καποια ελπιδα??

Η γυναικολογος μου ειπε να κανουμε μια τελευταια χοριακη και τη Δευτέρα και αν δεν παει οπως θελουμε σε ανοδο ή δεν εχει ξεκινησει καθοδο να μου δωσει μεθοτρεξάτη..

Με την μαια του εξωσωματικου δεν εχω μιλησει ακομα

Εγώ επιμένω ότι μπορεί να ήταν 2 και να παλινδρόμησε νωρίς. Καμιά φορά αυτό επηρεάζει την αύξηση της χοριακής. Γιατρός δεν είμαι, αλλά αυτό μου είχε πει η μαία στη δική μου περίπτωση.

Όσο για τον εξωσωματικό, πάρε τηλέφωνο και πρήξε τον. Εγώ έπαιρνα συνέχεια, μάλιστα κάποια στιγμή η μαία του μου είπε «είστε πολύ αγχωμένη, δεν κάνετε καλά» και της απάντησα «αυτο είναι δική μου δουλειά και δε σας αφορά, απλά  μεταφέρετε το μήνυμα στο γιατρό». 

Έχουμε τα ζόρια μας, να φοβόμαστε και να μιλήσουμε κι από πάνω; 

• Μου αρέσει 6

πρίν από 7 λεπτά , Nina_1979 είπε:

Εγώ επιμένω ότι μπορεί να ήταν 2 και να παλινδρόμησε νωρίς. Καμιά φορά αυτό επηρεάζει την αύξηση της χοριακής. Γιατρός δεν είμαι, αλλά αυτό μου είχε πει η μαία στη δική μου περίπτωση.

Όσο για τον εξωσωματικό, πάρε τηλέφωνο και πρήξε τον. Εγώ έπαιρνα συνέχεια, μάλιστα κάποια στιγμή η μαία του μου είπε «είστε πολύ αγχωμένη, δεν κάνετε καλά» και της απάντησα «αυτο είναι δική μου δουλειά και δε σας αφορά, απλά  μεταφέρετε το μήνυμα στο γιατρό». 

Εγώ βρήκα την υγειά μου όταν άλλαξα γυναικολόγο όπου μου έκανε την δεύτερη εμβρυομεταφορα. Μιλούσα μαζί του σε όλα και τώρα που με παρακολουθεί είναι εκεί. Μιλάω συνήθως με την μαία που τα μεταφέρει όλα ή θα κρίνει ότι για αυτό το θέμα πάρε τον γιατρό. Ενώ με τον πρώτο; 3 φορές μιλήσαμε. 1 στο πρώτο ραντεβού 10 λεπτά, μετά στην εμβρυομεταφορα και μετά "τι δεν πήγε καλά".

• Μου αρέσει 2

πρίν από 20 λεπτά , Nina_1979 είπε:

Ναι θα παρω αύριο τηλεφωνο!! Θα το παλεψω οσο μπορω να σου πω μην εχω μετα τυψεις πως δεν εκανα ο,τι περνουσε απο το χερι μ!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Εγώ βρήκα την υγειά μου όταν άλλαξα γυναικολόγο όπου μου έκανε την δεύτερη εμβρυομεταφορα. Μιλούσα μαζί του σε όλα και τώρα που με παρακολουθεί είναι εκεί. Μιλάω συνήθως με την μαία που τα μεταφέρει όλα ή θα κρίνει ότι για αυτό το θέμα πάρε τον γιατρό. Ενώ με τον πρώτο; 3 φορές μιλήσαμε. 1 στο πρώτο ραντεβού 10 λεπτά, μετά στην εμβρυομεταφορα και μετά "τι δεν πήγε καλά".

Έτσι κι εγώ, έπαιρνα για οποιαδήποτε απορία και πάντα απαντούσε. Είτε έπαιρνε ο ίδιος, είτε μου μετέφερε η μαία τις οδηγίες του (πχ μια φορά έκανα λάθος και πήρα 2 σικλακούρ αντι για ένα, πήρα στο καπάκι και σε μισή ώρα μου απάντησε η μαία πως ο γιατρός είπε ότι δεν πειράζει). 

Έλεος ρε κορίτσια, να μπορούμε να μιλάμε τουλάχιστον, το θεωρώ αδιαπραγμάτευτο αυτό…

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Το ιδιο σκεφτομαι και εγω να κανω..

• Μου αρέσει 1

20 ώρες πρίν, Miss_Pineapple είπε:

Φανταστικά νέα!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!! ♥️♥️♥️Λογικά θα πρέπει ν προσεχείς λίγο περισσότερο αλλά ο γιατρός σου θα σε καθοδηγήσει κατάλληλα!! 🥑🥑🥑

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ δυστυχώς δεν πρόλαβα κανένα από τα δυο ωοθηλάκια.. Σπάσανε όποτε ακυρώθηκε η ωοληψία… Είμαι πολύ στενοχωρημένη αλλά προσπαθώ κάπως να μαζέψω τις δυνάμεις μου γιατί θα πάμε εμβρυομεταφορά τη Δευτέρα με το ένα εμβρυάκι μας.

Σε ευχαριστω πολύ! Εύχομαι και σε σένα πολύ καλή επιτυχία με την ετ σου!!! Να πάνε όλα τέλεια και γρήγορα να πάρεις μια μεγάλη χοριακη! 

20 ώρες πρίν, piglet είπε:

Στο κέντρο παντως που παω-παμε αρκετές απ εδώ μέσα έχει πολλες υπέροχες φωτογραφίες από τρίδυμα!! Θυμάμαι μια με δυο κοριτσάκια και στην μέση ένα αγοράκι πολυ όμορφα!!! Όλα να πανε κατ ευχην!! Και γιατί να μην πάνε αλλωστε;;!! 

Σε ευχαριστω πολύ! Ναι μωρέ σήμερα είμαι πιο ήρεμη και εγώ! 

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Nina_1979 είπε:

Η επικοινωνία, η σχέση και η εμπιστοσύνη στο γιατρό είναι πολύ σημαντικό κομμάτι.

Ελεος και αυτοί, σαν χρήμα μας βλέπουν μόνο μέχρι να μας βάλουν στο χέρι. 
Και εγώ έτσι άλλαξα και ηρέμησα. 
Και σκέφτομαι πολύ σοβαρά για την επόμενη προσπάθεια να μην ασχοληθώ καθόλου, ούτε με ορμόνες, ούτε με ποιότητα εμβρύων ούτε τπτ. Έτσι και αλλιώς ότι και να γίνει, ότι και να είναι θα το μεταφέρω αν κρίνει ο εμβρυολογος ότι είναι έχει ελπίδες.!

Θα πηγαίνω απλώς βολτες να χαζεύω μωρουδιακά, να τα χαϊδεύω και να σκέφτομαι το μωράκι που μια μέρα θα κρατήσω αγκαλιά. 
Πρεπει να αφήσουμε το φόβο πίσω μας, όλα τα κορίτσια. Ήδη ο αγώνας που κάνουμε είναι δύσκολος.

• Μου αρέσει 8
  • Δύναμη! 4
  • Λουλούδια 2

2 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Η επικοινωνία, η σχέση και η εμπιστοσύνη στο γιατρό είναι πολύ σημαντικό κομμάτι.

Ελεος και αυτοί, σαν χρήμα μας βλέπουν μόνο μέχρι να μας βάλουν στο χέρι. 
Και εγώ έτσι άλλαξα και ηρέμησα. 
Και σκέφτομαι πολύ σοβαρά για την επόμενη προσπάθεια να μην ασχοληθώ καθόλου, ούτε με ορμόνες, ούτε με ποιότητα εμβρύων ούτε τπτ. Έτσι και αλλιώς ότι και να γίνει, ότι και να είναι θα το μεταφέρω αν κρίνει ο εμβρυολογος ότι είναι έχει ελπίδες.!

Θα πηγαίνω απλώς βολτες να χαζεύω μωρουδιακά, να τα χαϊδεύω και να σκέφτομαι το μωράκι που μια μέρα θα κρατήσω αγκαλιά. 
Πρεπει να αφήσουμε το φόβο πίσω μας, όλα τα κορίτσια. Ήδη ο αγώνας που κάνουμε είναι δύσκολος.

Ακριβώς αυτό!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...