Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

23 minutes ago, Neverstop said:

Ωχ, λυπάμαι. Συμβαίνουν αυτά στους φυσικούς. Εύχομαι ολόψυχα το ένα που θα βάλετε να σας φέρει όλη τη χαρά μαζεμένη! 

Σε ευχαριστώ πολύ! ♥️ Πραγματικά θέλω να είμαι αισιόδοξη για τη Δευτέρα και νιώθω ότι δε μπορώ… 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 44 λεπτά , Miss_Pineapple είπε:

Φανταστικά νέα!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!! ♥️♥️♥️Λογικά θα πρέπει ν προσεχείς λίγο περισσότερο αλλά ο γιατρός σου θα σε καθοδηγήσει κατάλληλα!! 🥑🥑🥑

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ δυστυχώς δεν πρόλαβα κανένα από τα δυο ωοθηλάκια.. Σπάσανε όποτε ακυρώθηκε η ωοληψία… Είμαι πολύ στενοχωρημένη αλλά προσπαθώ κάπως να μαζέψω τις δυνάμεις μου γιατί θα πάμε εμβρυομεταφορά τη Δευτέρα με το ένα εμβρυάκι μας.

Αυτό θα είναι και το τυχερό σας!! Πίστεψε σε αυτό και στη δυναμη του όσο μπορείς!! Καλή επιτυχία!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 50 λεπτά , Miss_Pineapple είπε:

Φανταστικά νέα!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!! ♥️♥️♥️Λογικά θα πρέπει ν προσεχείς λίγο περισσότερο αλλά ο γιατρός σου θα σε καθοδηγήσει κατάλληλα!! 🥑🥑🥑

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ δυστυχώς δεν πρόλαβα κανένα από τα δυο ωοθηλάκια.. Σπάσανε όποτε ακυρώθηκε η ωοληψία… Είμαι πολύ στενοχωρημένη αλλά προσπαθώ κάπως να μαζέψω τις δυνάμεις μου γιατί θα πάμε εμβρυομεταφορά τη Δευτέρα με το ένα εμβρυάκι μας.

Καλή επιτυχία, να είναι το τυχερό σου!!!

• Ευχαριστώ 1

26 minutes ago, piglet said:

Στο κέντρο παντως που παω-παμε αρκετές απ εδώ μέσα έχει πολλες υπέροχες φωτογραφίες από τρίδυμα!! Θυμάμαι μια με δυο κοριτσάκια και στην μέση ένα αγοράκι πολυ όμορφα!!! Όλα να πανε κατ ευχην!! Και γιατί να μην πάνε αλλωστε;;!! 

Παρεμπιπτόντως τι απαίσια διακόσμηση αυτό με τις φωτό!!! Πω πω καιρό θέλω να το σχολιάσω αυτό. Με πιάνει ένα πλάκωμα κάθε φορά με όλο αυτό το χάος στους τοίχους. Είχε έμπνευση ο διακοσμητής 😅 

eardp2.png

πρίν από 3 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Παρεμπιπτόντως τι απαίσια διακόσμηση αυτό με τις φωτό!!! Πω πω καιρό θέλω να το σχολιάσω αυτό. Με πιάνει ένα πλάκωμα κάθε φορά με όλο αυτό το χάος στους τοίχους. Είχε έμπνευση ο διακοσμητής 😅 

😂😂😂😂εμένα μου φαίνεται απαίσιο εκείνο το χρυσό γλυπτό!! μόλις μπαίνεις που απεικονίζει μια έγκυο τεράστια!! 

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Τόσα χρόνια τα ίδια θέλουν μια ανανέωση και το γλυπτό είναι κάπως τρομακτικό 

• Χαχα 3

On 6/4/2023 at 10:55 ΠΜ, GBAL είπε:

Ο τράχηλος 15 ημέρες πριν ήταν 3. Μου είχε πει το παρακολουθούμε και στη β επιπέδου βλέπουμε...δεν προλάβαμε μας πρόλαβε αυτός....τώρα μου δίνουν διάφορα ...θα μείνω μέσα πλήρη ακινησία...ο τράχηλος σαν επέμβαση έκλεισε...είναι οκ αλλά το βράδυ για δυο ώρες έχασα υγρά με αίμα κάμποσα και φοβήθηκε ότι είναι αμνιακο....πήγαμε για υπέρηχο αλλά όλα έδειξαν καλά...γεμάτοι οι σάκοι ...είμαστε υπό παρακολούθηση 

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!! Καλή δύναμη!!

• Ευχή 1

Καλησπέρα κορίτσια,

Οι χοριακες εχουν ως εξης:

3/4 92.10

5/4 118

7/4 179

Πιστευετε υπαρχει καποια ελπιδα??

Η γυναικολογος μου ειπε να κανουμε μια τελευταια χοριακη και τη Δευτέρα και αν δεν παει οπως θελουμε σε ανοδο ή δεν εχει ξεκινησει καθοδο να μου δωσει μεθοτρεξάτη..

Με την μαια του εξωσωματικου δεν εχω μιλησει ακομα

πρίν από 23 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

3/4 92.10

5/4 118

7/4 179

Η γυναικολογος μου ειπε να κανουμε μια τελευταια χοριακη και τη Δευτέρα και αν δεν παει οπως θελουμε σε ανοδο ή δεν εχει ξεκινησει καθοδο να μου δωσει μεθοτρεξάτη..

Εντάξει ελπίδα δεν νομίζω να υπάρχει απλά περιμένει ο γιατρός μήπως πέσει φυσικά η χοριακη χωρίς φάρμακα . Τα φάρμακα σου είπε να τα σταματήσεις? Ίσως τότε έρθει αίμα κ αρχίσει να πέφτει κ χοριακη φυσικά θα είναι καλητερα .

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 50 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

3/4 92.10

5/4 118

7/4 179

Καλησπέρα,

Περίμενε μέχρι την Δευτέρα μηπως και παρει φορά. 

Η πρώτη σου αύξηση είναι 30% και η δεύτερη 50%. Φαντάζομαι τα κάνεις την ίδια ώρα στο ίδιο εργαστήριο; Ξέρω ότι με 60% ανά δύο μέρες είναι ικανοποιημένοι. Λίγο υπομονή μήπως κάτι αλλάξει την Δευτέρα. 

Περίμενε και τις οδηγίες του εξωσωματικου. Μπορεί εάν δεν αυξηθεί σωστά να κόψεις τα φάρμακα πρώτα. Αυτό είναι και το σωστό. Μετά παρακολουθείς την χοριακη να πέσει μόνη της. Δεν νομίζω να χρειάζεσαι φάρμακο. Είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. 

Θετικές σκέψεις και υπομονή μέχρι την Δευτέρα.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα,

Περίμενε μέχρι την Δευτέρα μηπως και παρει φορά. 

Η πρώτη σου αύξηση είναι 30% και η δεύτερη 50%. Φαντάζομαι τα κάνεις την ίδια ώρα στο ίδιο εργαστήριο; Ξέρω ότι με 60% ανά δύο μέρες είναι ικανοποιημένοι. Λίγο υπομονή μήπως κάτι αλλάξει την Δευτέρα. 

Περίμενε και τις οδηγίες του εξωσωματικου. Μπορεί εάν δεν αυξηθεί σωστά να κόψεις τα φάρμακα πρώτα. Αυτό είναι και το σωστό. Μετά παρακολουθείς την χοριακη να πέσει μόνη της. Δεν νομίζω να χρειάζεσαι φάρμακο. Είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. 

Θετικές σκέψεις και υπομονή μέχρι την Δευτέρα.

Ναι οι χοριακες εχουν γινει στο ιδιο εργαστηριο με πολυ μικρθμη απόκλιση ωρας (μιση ωρα περιπου πιο αργα την Τετάρτη σε σχεση με σημερα και τη Δευτέρα).

Δεν μου ανεφερε να κοψω τα χαπια τουλαχιστον μεχρι την Δευτερα.. μου ζητησε να παω και να με δει.. Ο εξωσωματικος αφαντος να παρω κ απο εκει γνωμη.. 

Θεωρω πως επειδη θα ειναι παραξενες μερες λογω Πασχα ισως θελει να επισπευσει τη διαδικασια με χαπια αν δεν ξεκινησει ηδη μεχρι τη Δευτερα να πεφτει η χοριακη.. γτ μου αναφερε πως αυτο θα ηταν το ιδανικο..

Στην ουσια ειναι σα να εχω διπλασιασμο σε 4 μερες.. δεν ελπιζω σε κατι, ηδη σκεφτομαι τα επομενα βηματα που πρέπει να οργανωσω για να ξεκινησω απο την αρχη..

• Λυπημένη/-ος 2

1 hour ago, Terry1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

3/4 92.10

5/4 118

7/4 179

Λυπάμαι για την έκβαση της προσπάθειας σου, όσο για την μεθοτρεξατη γνωρίζω πως μετά  πρέπει να περιμένεις 6μηνο για εγκυμοσύνη, οπότε καλύτερα να μιλήσεις με τον εξωσωματικο γτ το διάστημα είναι μεγάλο 

πρίν από 11 λεπτά , Terry1986 είπε:

Ναι οι χοριακες εχουν γινει στο ιδιο εργαστηριο με πολυ μικρθμη απόκλιση ωρας (μιση ωρα περιπου πιο αργα την Τετάρτη σε σχεση με σημερα και τη Δευτέρα).

Δεν μου ανεφερε να κοψω τα χαπια τουλαχιστον μεχρι την Δευτερα.. μου ζητησε να παω και να με δει.. Ο εξωσωματικος αφαντος να παρω κ απο εκει γνωμη.. 

Θεωρω πως επειδη θα ειναι παραξενες μερες λογω Πασχα ισως θελει να επισπευσει τη διαδικασια με χαπια αν δεν ξεκινησει ηδη μεχρι τη Δευτερα να πεφτει η χοριακη.. γτ μου αναφερε πως αυτο θα ηταν το ιδανικο..

Στην ουσια ειναι σα να εχω διπλασιασμο σε 4 μερες.. δεν ελπιζω σε κατι, ηδη σκεφτομαι τα επομενα βηματα που πρέπει να οργανωσω για να ξεκινησω απο την αρχη..

Πάρε ξανά τηλέφωνο. Δεν είμαι γιατρός αλλά δεν συμφωνώ με αυτό που λέει η γυναικολόγος σου. Τι να δει από κοντά με αυτήν την χοριακη; Έναν παχύ ενδομήτριο. Τέλος εάν δεν δώσεις χρόνο στον οργανισμό σου χωρίς τα χάπια γιατί να πάρεις φάρμακο. Λένε ότι βαρύ αυτό το χάπι. Προσπάθησε να το αποφύγεις. 

Αμάν αυτοί οι εξωσωματικοι, μόνο να τα παίρνουν ξέρουν.

πρίν από 13 λεπτά , Alex@ είπε:

Λυπάμαι για την έκβαση της προσπάθειας σου, όσο για την μεθοτρεξατη γνωρίζω πως μετά  πρέπει να περιμένεις 6μηνο για εγκυμοσύνη, οπότε καλύτερα να μιλήσεις με τον εξωσωματικο γτ το διάστημα είναι μεγάλο 

Η γυναικολογος μου ανεφερε 3 μηνες τους οποιους μαλλον θα χρειαστω ετσι κ αλλιως..γτ δεν εχουμε αλλα εμβρυα και λεω αυτη τη φορα να ξεκινησω τη διαδικασια μεσω επιτροπης οποτε το πιθανοτερο ειναι πως καπου τοσο χρειαζομαστε.. αν ειναι 6 μηνο ισως παει πολυ..θα την ρωτησω εννοειται την Δευτερα απο κοντα.. εξωσωματικο σκεφτομουν να αλλαξω οποτε θα εχω και το κομματι αυτο να κανω 2-3 ραντεβου με καποιους καινουριους..

πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πάρε ξανά τηλέφωνο. Δεν είμαι γιατρός αλλά δεν συμφωνώ με αυτό που λέει η γυναικολόγος σου. Τι να δει από κοντά με αυτήν την χοριακη; Έναν παχύ ενδομήτριο. Τέλος εάν δεν δώσεις χρόνο στον οργανισμό σου χωρίς τα χάπια γιατί να πάρεις φάρμακο. Λένε ότι βαρύ αυτό το χάπι. Προσπάθησε να το αποφύγεις. 

Αμάν αυτοί οι εξωσωματικοι, μόνο να τα παίρνουν ξέρουν.

Ισως να δει αν ειναι ενδομητριο η εξωμητριο αν φαινεται κιολας κατι... η για να μιλησουμε..αυτα η γυναικολογος οχι ο εξωσωματικος (δεν με πηραν καν τηλ αυτη τη φορα)..

Νομιζω πως η γυναικολογος απλα θελει να φυγει για Πασχα οποτε ειναι η ευκολη λυση της αυτη?μην συμβει κατι και δεν ειναι εδω? Αλλα και εγω αυτα σκεφτομουν τωρα που μου λετε και εσεις αφου το επεξεργαστηκα να σου πω την αληθεια..γτ εκεινη τη στιγμη δεν ημουν προετοιμασμενη...

Καλα για τον εξωσωματικο δεν εχω λογια. Οπως πολλοι νιωθω πως μας βλεπουν σαν ενα πορτοφολι

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Terry1986 είπε:

Η γυναικολογος μου ανεφερε 3 μηνες τους οποιους μαλλον θα χρειαστω ουτος η αλλος..γτ δεν εχουμε αλλα εμβρυα και λεω αυτη τη φορα να ξεκινησω τη διαδικασια μεσω επιτροπης οποτε το πιθανοτερο ειναι πως καπου τοσο χρειαζομαστε.. αν ειναι 6 μηνο ισως παει πολυ..θα την ρωτησω εννοειται την Δευτερα απο κοντα.. εξωσωματικο σκεφτομουν να αλλαξω οποτε θα εχω και το κομματι αυτο να κανω 2-3 ραντεβου με καποιους καινουριους..

Ψάξτο πριν πάρεις το χάπι, εγώ θα άφηνα το σώμα να κάνει την δουλειά του εφόσον δεν υπάρχει άλλος κίνδυνος βέβαια.

Ενημέρωσε μας!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...