Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Nora39 είπε:

Και οταν λεμε τη δυναμικη..πχ στα 3 εμβρυα που πηρα  μηδενικη χοριακή ,εαν τα αφηνα για βλαστοκυστες δε θα γινοντουσαν σωστα;

Είναι πολύ παραγοντικό το θέμα.  Μπορεί να γινόντουσαν άριστες βλαστοκυστες κ πάλι να μην προχωρούσαν σε εγκυμοσύνη. Δεν μπορείς να ξέρεις απλά με τις βλαστοκυστες υπάρχει μια καλητερη πιθανότητα το εμβρυο να είναι πιο δυνατό άρα να δώσει κ εγκυμοσύνη 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

15 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Έβαλα δύο! Αλλά ακόμα και σε αυτό το σενάριο είναι κακή η αύξηση..τι να πω?τουλάχιστον να μην είναι εξωμήτριο και έχουμε και τίποτα χειρότερο..

Εσύ είσαι καλύτερα?

Ναι, το πήρα απόφαση και προς το παρόν σχεδιάζω διακοπές. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.

Αν έχει μείνει μόνο το ένα, δεν είναι κακή η αύξηση γιατί δε ξέρεις πόσο θα ήταν αρχικά. Θα δεις, μην απογοητεύεσαι. Πάντως, αύξηση υπάρχει. 

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 2

5 ώρες πρίν, Troia είπε:

Αν είναι αυτός ο λόγος (που τελευταία πριν την παρατήρηση μπορεί να σύστησα 3 φορές οριακά τον εξωσωματιστή μου τώρα που το σκέφτομαι) είναι ξεκάθαρο ότι αυτό εδώ το φόρουμ δεν είναι ανεξάρτητο και δεν αναφέρομαι στη σύσταση που έκανα για τον εξωσωματιστή μου ιδιωτικά που μπορεί να τους ενόχλησε, αλλά στις προειδοποιήσεις προς πολλές γυναίκες να ψάχνονται αν τους πουν ότι έχουν 'ενδομητρίτιδα' και να παίρνουν γνώμες πριν τις εγχύσεις και τα τριπλά σχήματα. Και να παίρνουν και γνώμες από ανεξάρτητους γιατρούς έξω από το χώρο των εξωσωματικών. Και όλο αυτό έρχεται τώρα που όπως διάβασα στο parents.org υπάρχει πρόβλημα χρηματοδότησης των δύο φόρουμ....Εύχομαι απλώς αυτό να είναι σύμπτωση...

Ένας ακόμα λόγος να μην ξαναασχοληθώ, κρίμα που αναγκάζομαι να χάσω επαφή με γυναίκες που γνώρισα εδώ και εκτιμώ και πλέον δεν έχω τρόπο να επικοινωνήσω μαζί τους και κρίμα που αποθαρρύνομαι με αυτό τον τρόπο να γράφω και να λέω τη γνώμη μου που ίσως είναι αρκετά διαφορετική από την πεπατημένη...

@Rose7 πολλά συγχαρητήρια για τη νέα σου εγκυμοσύνη!!!! Στο mammyland θα σε βρω με το ίδιο username; Άραγε αν σου στείλω εγώ μήνυμα θα το δεις;

Είναι όλα αυτοματοποιημηνα αμα κολλήσει κάπου το σύστημα έστω κ από λάθος μετά μπερδεύεις.  Κ εμένα για κάποιο καιρό ενώ με εβαζε μέσα σαν μέλος κ μετα μου έβγαζε ότι δεν είμαι μέλος αμα κολλήσει ο αλγόριθμος μετά 

25 minutes ago, Nora39 said:

Και οταν λεμε τη δυναμικη..πχ στα 3 εμβρυα που πηρα  μηδενικη χοριακή ,εαν τα αφηνα για βλαστοκυστες δε θα γινοντουσαν σωστα;

Μπορεί και να έφταναν κανονικά, δεν έχει να λέει αυτό. Το ότι δεν έπιασαν δεν σημαίνει ότι δεν θα έφταναν στο στάδιο της βλαστοκύστης ή ότι ποιοτικά θα ήταν μέτριες. Έχω μεταφέρει 7 άριστες και πολύ καλές βλαστοκύστες και 2 άριστα 3ων ημερών και όμως μόνο 2 κατάφεραν να πιαστούν. Είναι πράγματι πολυπαραγοντικό το θέμα όπως σου είπε και η @linaa

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

2 hours ago, silvy22 said:

Όλα να πάνε καλα εύχομαι, είναι δυνατόν σε 2 εβδομάδες να εξαλειφθεί ο τράχηλος?

Από ότι φαίνεται είναι....με τα μάτια μου έβλεπα τον κολπικό υπερυπου έλεγε Τρι πριν δεκαπέντε ημέρες και τώρα αυτό...

31 minutes ago, EvgeniaCher said:

Για ποιο λόγο έγινε αυτό, σε ενημέρωσαν; Άνοιξε ξαφνικά ο τράχηλος; Εύχομαι πραγματικά να πάει καλά και να αντιμετωπίστηκε το όποιο πρόβλημα 🙏

Ναι ήθελαν να βγουν , άνοιξε ο τράχηλος και ήταν έτοιμα. Στο τσακ προλάβαμε....

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Nina_1979 είπε:

Ναι, το πήρα απόφαση και προς το παρόν σχεδιάζω διακοπές. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.

Αν έχει μείνει μόνο το ένα, δεν είναι κακή η αύξηση γιατί δε ξέρεις πόσο θα ήταν αρχικά. Θα δεις, μην απογοητεύεσαι. Πάντως, αύξηση υπάρχει. 

Καλα κανεις και σχεδιαζεις τις διακοπούλες σου να ξεφυγεις λιγο απ ολα αυτα και να ξεχαστεις! Ειναι πολυ σημαντικο πρωτα απ ολα να ειμαστε εμεις καλα!!! 😀 Τα λεω να τα ακουω κ εγω..

Αυριο θα εχουμε μια ξεκαθαραη εικονα πιστευω με την χοριακη που θα πάρουμε.. Δεν εχω ελπιδες αλλα οκ ποτε δεν ξερεις!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, GBAL είπε:

Ο τράχηλος 15 ημέρες πριν ήταν 3. Μου είχε πει το παρακολουθούμε και στη β επιπέδου βλέπουμε...δεν προλάβαμε μας πρόλαβε αυτός....τώρα μου δίνουν διάφορα ...θα μείνω μέσα πλήρη ακινησία...ο τράχηλος σαν επέμβαση έκλεισε...είναι οκ αλλά το βράδυ για δυο ώρες έχασα υγρά με αίμα κάμποσα και φοβήθηκε ότι είναι αμνιακο....πήγαμε για υπέρηχο αλλά όλα έδειξαν καλά...γεμάτοι οι σάκοι ...είμαστε υπό παρακολούθηση 

Θα τα καταφέρετε! Το είχα πάθει και εγώ με εξάλειψη 2cm σε 10 μέρες έκτακτη περίδεση την 21η εβδομάδα και όλα πήγαν καλά! Θα σε φροντίσουν εκεί θα πάρεις και τις αντιβιώσεις σου θα πας σπιτάκι σου στον καναπέ σου και ο καιρός θα περάσει για να υποδεχτείς τα μωρά σου όταν πρέπει! 

• Μου αρέσει 1

Κράτα το

4 minutes ago, λουκουμαδακι said:

Θα τα καταφέρετε! Το είχα πάθει και εγώ με εξάλειψη 2cm σε 10 μέρες έκτακτη περίδεση την 21η εβδομάδα και όλα πήγαν καλά! Θα σε φροντίσουν εκεί θα πάρεις και τις αντιβιώσεις σου θα πας σπιτάκι σου στον καναπέ σου και ο καιρός θα περάσει για να υποδεχτείς τα μωρά σου όταν πρέπει! 

Για πες λεπτομέρειες....πως ενποωθες μετά;;; εγώ δυστυχώς δέκα ώρες μετά έβγαλα υγρά ...αλλά ευτυχώς έγινε υπέρηχος σήμερα και τα αμνιακα είναι φουλ οπότε ίσως λέει να υπάρχει μια μικρή διαδρομή ίσως και όχι ...είμαι υπό παρακολούθηση....εσύ μετά πλήρη ακινησία;;;

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μεγάλη Πέμπτη θα κάνουν μονο εμβρυομεταφορές και θα βλέπουν εγκύους μου είπαν και μεγάλη Παρασκευή με Δευτέρα του Πάσχα θα ειναι κλειστά. Εχεις ωοληψια;

Σε ευχαριστώ Κατερίνα μου... Οχι...δεν ειμαι για ωοληψια...Αλλα δεν ξερω ποτε θα αδιαθετησω ωστε να χρειαστω να μου γράψουν εξετάσεις...Και γενικα να ξερω ποιες μέρες θα ειναι κλειστα...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Σε ευχαριστώ Κατερίνα μου... Οχι...δεν ειμαι για ωοληψια...Αλλα δεν ξερω ποτε θα αδιαθετησω ωστε να χρειαστω να μου γράψουν εξετάσεις...Και γενικα να ξερω ποιες μέρες θα ειναι κλειστα...

Εσυ να τις ζητήσεις απο πριν σε 3 εβδομάδες λήγουν έχεις περιθώριο 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, GBAL είπε:

Για πες λεπτομέρειες....πως ενποωθες μετά;;; εγώ δυστυχώς δέκα ώρες μετά έβγαλα υγρά ...αλλά ευτυχώς έγινε υπέρηχος σήμερα και τα αμνιακα είναι φουλ οπότε ίσως λέει να υπάρχει μια μικρή διαδρομή ίσως και όχι ...είμαι υπό παρακολούθηση....εσύ μετά πλήρη ακινησία;;;

Ήταν σοκ η αλήθεια είναι το ξέρεις και εσύ, πήγαμε για τη β επιπέδου όλα καλά και τελειώνοντας στον έλεγχο είδαμε ότι είχε εξαλειφθεί είχε κάνει χοάνη και με έστειλε για κολπικό έλεγχο για μικρόβια και 12 ώρες μετά περίδεση. Υγρά δεν είχα και έμεινα ένα βράδυ στην κλινική προληπτικά με ενδοφλέβια αντιβίωση και μετά αντιβίωση στο σπίτι παρόλο που ο κολπικός δεν έβγαλε κάτι. Μετά ήμουν καναπέ κρεβάτι έβγαινα μόνο για γιατρό μέχρι την 30η εβδομάδα όπου πήρα το οκ για ελαφριές βόλτες κλπ. Πέρασε ο καιρός γρήγορα πάντως και όσο φτάναμε στις 30 εβδομάδες μετά 32 κλπ έφυγε και το άγχος της μεγάλης προωρότητας. Κάναμε και δύο σετ ενέσεις για τα πνευμόνια στις 28 και στις 32 εβδομάδες και όταν γέννησα στην 34η ανέπνεε το παιδί κανονικά καλύτερα και από εμένα είχε πλήρη κορεσμό από το πρώτο λεπτό. 

Θα το πάρεις χαλαρά στο σπίτι και πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους γιατί η περίδεση σε όσες ξέρω τουλάχιστον εγώ τόσα χρόνια στα φόρουμ κλπ έφερε τελειόμηνες εγκυμοσύνες δεν αντιμετώπισε κάποια πρόβλημα μετά. Είσαι και τυχερή όπως και εγώ που είχες ραντεβού με γιατρό και δεν πέρασε ακόμα μια βδομάδα δύο όπου εκεί θα ήταν εντελώς αλλιώς το σενάριο. Καλή επιστροφή στο σπίτι σου! :)

• Μου αρέσει 3

Κράτα το

2 minutes ago, λουκουμαδακι said:

Ήταν σοκ η αλήθεια είναι το ξέρεις και εσύ, πήγαμε για τη β επιπέδου όλα καλά και τελειώνοντας στον έλεγχο είδαμε ότι είχε εξαλειφθεί είχε κάνει χοάνη και με έστειλε για κολπικό έλεγχο για μικρόβια και 12 ώρες μετά περίδεση. Υγρά δεν είχα και έμεινα ένα βράδυ στην κλινική προληπτικά με ενδοφλέβια αντιβίωση και μετά αντιβίωση στο σπίτι παρόλο που ο κολπικός δεν έβγαλε κάτι. Μετά ήμουν καναπέ κρεβάτι έβγαινα μόνο για γιατρό μέχρι την 30η εβδομάδα όπου πήρα το οκ για ελαφριές βόλτες κλπ. Πέρασε ο καιρός γρήγορα πάντως και όσο φτάναμε στις 30 εβδομάδες μετά 32 κλπ έφυγε και το άγχος της μεγάλης προωρότητας. Κάναμε και δύο σετ ενέσεις για τα πνευμόνια στις 28 και στις 32 εβδομάδες και όταν γέννησα στην 34η ανέπνεε το παιδί κανονικά καλύτερα και από εμένα είχε πλήρη κορεσμό από το πρώτο λεπτό. 

Θα το πάρεις χαλαρά στο σπίτι και πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους γιατί η περίδεση σε όσες ξέρω τουλάχιστον εγώ τόσα χρόνια στα φόρουμ κλπ έφερε τελειόμηνες εγκυμοσύνες δεν αντιμετώπισε κάποια πρόβλημα μετά. Είσαι και τυχερή όπως και εγώ που είχες ραντεβού με γιατρό και δεν πέρασε ακόμα μια βδομάδα δύο όπου εκεί θα ήταν εντελώς αλλιώς το σενάριο. Καλή επιστροφή στο σπίτι σου! :)

Ευχαριστώ πολύ...θέλω να ειμαι αισιόδοξη...φοβήθηκα εχθές πρώτη νύχτα είχα υγρά αλλά ευτυχώς ο υπέρηχος δεν έδειξε απώλεια αμνιακων οπότε ελπίζουμε...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1
  • Δύναμη! 1

Αχ κορίτσια αυτή τη φορά η αναμονή δε ξέρω τι να πω ,έχουν περάσει 3 μέρες από την εμβρυομεταφορα και νοιωθω λες και έχει περάσει ένας αιώνας και ακόμα έχουμε χαχα... Ευτυχώς σήμερα δούλεψα και λίγο από το σπίτι ,σηκώθηκα και λίγο έκατσα στη κουζίνα όχι όλο ξάπλα λέω το Σάββατο να πάω και για ένα καφέ δε ξέρω... Αιώνας μου φαίνεται, άσε που προσπαθώ να συγκρίνω με την άλλη φορά όταν είχα κάποιο πονακι κάτι και τώρα τίποτα ελάχιστα μόνο ακόμα 

• Καλή τύχη! 8

13 ώρες πρίν, GBAL είπε:

Καλημερα κορίτσια...εγώ την πάτησα ...δεν πρόλαβα να πάω εχθές για τη β επιπέδου που είχα το μεσημέρι, ξύπνησα με αίμα ήρθα νοσοκομείο και μπήκα έκτακτως για περίδεση..είμαι 21 εβδομάδα ..η πράξη έγινε αλλά η συνέχεια άγνωστη αν θα τα καταφέρω διότι έχω πολλά υγρά τη νυχτα...περιμένω να ξημερώσει μια δυσκολη μερα...καλή συνέχεια σε όλες θα σας ενημερώσω 

Απίστευτο κορίτσι μου. Πως έγινε αυτο, υπαρχει καποια εξηγηση απο το γιατρό;

Να εισαι δυνατή, η σκεψη μας και οι προσευχες μας θα ειναι μαζι σου να πάνε όλα καλά!

6 ώρες πρίν, GBAL είπε:

Από ότι φαίνεται είναι....με τα μάτια μου έβλεπα τον κολπικό υπερυπου έλεγε Τρι πριν δεκαπέντε ημέρες και τώρα αυτό...

Ναι ήθελαν να βγουν , άνοιξε ο τράχηλος και ήταν έτοιμα. Στο τσακ προλάβαμε....

Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα να επιστρέψεις στο σπίτι σου!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...