Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 34 λεπτά , Miss_Pineapple είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Πώς είστε όλες; Λυπάμαι πολύ για τα νέα σας @lizard12 και @Terry1986… Εύχομαι με έναν μαγικό τρόπο να αλλάξει η κατάσταση και να πάρετε ευχάριστα νέα!!! 🤞🏻💪🏻 Κορίτσια θέλω την θετική σας ενέργεια!! 🙏🙏 Μετά από 16 ημέρες που με έσκασε το ωάριό μου για να ωριμάσει (συνήθως κάνω ωορρηξία την 12 με 13η μέρα) πάμε αν όλα πάνε καλά για ωοληψία με φυσικό την Παρασκευή (18η μέρα)!! Σήμερα μου είπε ο γιατρός ότι βλέπει 2 μεγάλα ωοθαλάκια όποτε ελπίζω μήπως βγάλουμε και 2 ωάρια θα δείξει.. Θα δούμε κιόλας πώς θα πάνε τα πράγματα την Παρασκευή αν και οι εξετάσεις μου ως τώρα ήταν καλές και μπορεί Δευτέρα να πάμε και για εμβρυομεταφορά!! 🙏🙏🥑

Σε ευχαριστουμε κοριτσι μου!

Μακαρι να παρεις και τα 2 ωαρια!! Καλη επιτυχια!!!!! 🙏

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

18 ώρες πρίν, Rose7 είπε:

Πιστεύω ότι στα απενεργοποίησαν λόγω των νέων κανονισμών να μη συστήνονται ειδικοί/γιατροί πάνω απο 3 φορές ακόμα και σε προσωπικά μηνύματα...

Κοριτσάκι έχουμε. Έκανα ετ το Μάρτιο και προς το παρόν οι χοριακές πάνε καλά. Θα δείξει στον πρώτο υπέρηχο σε 2/3 εβδομάδες.

Γράφτηκα στο άλλο φόρουμ με το ίδιο όνομα αλλά έχεις δίκιο, δεν μπορώ να στείλω προσωπικά μηνύματα.

Αν είναι αυτός ο λόγος (που τελευταία πριν την παρατήρηση μπορεί να σύστησα 3 φορές οριακά τον εξωσωματιστή μου τώρα που το σκέφτομαι) είναι ξεκάθαρο ότι αυτό εδώ το φόρουμ δεν είναι ανεξάρτητο και δεν αναφέρομαι στη σύσταση που έκανα για τον εξωσωματιστή μου ιδιωτικά που μπορεί να τους ενόχλησε, αλλά στις προειδοποιήσεις προς πολλές γυναίκες να ψάχνονται αν τους πουν ότι έχουν 'ενδομητρίτιδα' και να παίρνουν γνώμες πριν τις εγχύσεις και τα τριπλά σχήματα. Και να παίρνουν και γνώμες από ανεξάρτητους γιατρούς έξω από το χώρο των εξωσωματικών. Και όλο αυτό έρχεται τώρα που όπως διάβασα στο parents.org υπάρχει πρόβλημα χρηματοδότησης των δύο φόρουμ....Εύχομαι απλώς αυτό να είναι σύμπτωση...

Ένας ακόμα λόγος να μην ξαναασχοληθώ, κρίμα που αναγκάζομαι να χάσω επαφή με γυναίκες που γνώρισα εδώ και εκτιμώ και πλέον δεν έχω τρόπο να επικοινωνήσω μαζί τους και κρίμα που αποθαρρύνομαι με αυτό τον τρόπο να γράφω και να λέω τη γνώμη μου που ίσως είναι αρκετά διαφορετική από την πεπατημένη...

@Rose7 πολλά συγχαρητήρια για τη νέα σου εγκυμοσύνη!!!! Στο mammyland θα σε βρω με το ίδιο username; Άραγε αν σου στείλω εγώ μήνυμα θα το δεις;

4 ώρες πρίν, GBAL είπε:

Καλημερα κορίτσια...εγώ την πάτησα ...δεν πρόλαβα να πάω εχθές για τη β επιπέδου που είχα το μεσημέρι, ξύπνησα με αίμα ήρθα νοσοκομείο και μπήκα έκτακτως για περίδεση..είμαι 21 εβδομάδα ..η πράξη έγινε αλλά η συνέχεια άγνωστη αν θα τα καταφέρω διότι έχω πολλά υγρά τη νυχτα...περιμένω να ξημερώσει μια δυσκολη μερα...καλή συνέχεια σε όλες θα σας ενημερώσω 

Καλημέρα, 

Έχε πίστη!!!  Θα πάνε όλα καλά!! Πάρα πολλές έχουν κάνει περίδεση και έφτασαν μέχρι το τέλος!! 

Δίδυμα έχεις; Είχε φανεί κάτι στον υπέρηχο; Ο τράχηλος σου πως ήταν; Σου είπαν τίποτα για μικρόβια ή έγινε απότομα; Είμαστε κοντά, εγώ αύριο κλείνω 20 εβδομάδων και μπαίνω στην 21η. 

Τώρα είσαι στο νοσοκομείο; Τι οδηγίες έχεις; 

43 minutes ago, Xristina96 said:

Καλημέρα, 

Έχε πίστη!!!  Θα πάνε όλα καλά!! Πάρα πολλές έχουν κάνει περίδεση και έφτασαν μέχρι το τέλος!! 

Δίδυμα έχεις; Είχε φανεί κάτι στον υπέρηχο; Ο τράχηλος σου πως ήταν; Σου είπαν τίποτα για μικρόβια ή έγινε απότομα; Είμαστε κοντά, εγώ αύριο κλείνω 20 εβδομάδων και μπαίνω στην 21η. 

Τώρα είσαι στο νοσοκομείο; Τι οδηγίες έχεις; 

Καλησπέρα είμαι νοσοκομείο, είχα λίγο αίμα και ήρθα είχε σχεδόν Εξαλειφθεί ο τράχηλος.καναμε περίδεση.δεν μου είπαν για μικρόβια τίποτα. Παραμένω νοσοκομείο γιατί το βράδυ είχα πολλά υγρά, τώρα κάναμε υπέρηχο δεν φαίνεται να μου λείπουν αμνιακα....προσευχή ακινησία και ότι ο Θεός αποφάσισει.... Ο γιατρός λέει ότι φοβάται μην ξεκινήσουν συσπάσεις και τα χάσουμε....

• Ευχή 10
  • Δύναμη! 2

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , GBAL είπε:

Καλησπέρα είμαι νοσοκομείο, είχα λίγο αίμα και ήρθα είχε σχεδόν Εξαλειφθεί ο τράχηλος.καναμε περίδεση.δεν μου είπαν για μικρόβια τίποτα. Παραμένω νοσοκομείο γιατί το βράδυ είχα πολλά υγρά, τώρα κάναμε υπέρηχο δεν φαίνεται να μου λείπουν αμνιακα....προσευχή ακινησία και ότι ο Θεός αποφάσισει.... Ο γιατρός λέει ότι φοβάται μην ξεκινήσουν συσπάσεις και τα χάσουμε....

Στις προηγούμενες μετρήσεις πως ήταν ο τράχηλος σου; Δεν υπάρχουν φάρμακα που σταματάνε τις συσπάσεις; δηλαδή να νοσηλευτείς για περισσότερο διάστημα για να είσαι standby  ή δεν παίζει ρόλο; 

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 2 λεπτά , GBAL είπε:

Ο τράχηλος 15 ημέρες πριν ήταν 3. Μου είχε πει το παρακολουθούμε και στη β επιπέδου βλέπουμε...δεν προλάβαμε μας πρόλαβε αυτός....τώρα μου δίνουν διάφορα ...θα μείνω μέσα πλήρη ακινησία...ο τράχηλος σαν επέμβαση έκλεισε...είναι οκ αλλά το βράδυ για δυο ώρες έχασα υγρά με αίμα κάμποσα και φοβήθηκε ότι είναι αμνιακο....πήγαμε για υπέρηχο αλλά όλα έδειξαν καλά...γεμάτοι οι σάκοι ...είμαστε υπό παρακολούθηση 

Ολα καλα να πανε ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου!!!!

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

2 ώρες πρίν, Troia είπε:

Αν είναι αυτός ο λόγος (που τελευταία πριν την παρατήρηση μπορεί να σύστησα 3 φορές οριακά τον εξωσωματιστή μου τώρα που το σκέφτομαι) είναι ξεκάθαρο ότι αυτό εδώ το φόρουμ δεν είναι ανεξάρτητο και δεν αναφέρομαι στη σύσταση που έκανα για τον εξωσωματιστή μου ιδιωτικά που μπορεί να τους ενόχλησε, αλλά στις προειδοποιήσεις προς πολλές γυναίκες να ψάχνονται αν τους πουν ότι έχουν 'ενδομητρίτιδα' και να παίρνουν γνώμες πριν τις εγχύσεις και τα τριπλά σχήματα. Και να παίρνουν και γνώμες από ανεξάρτητους γιατρούς έξω από το χώρο των εξωσωματικών. Και όλο αυτό έρχεται τώρα που όπως διάβασα στο parents.org υπάρχει πρόβλημα χρηματοδότησης των δύο φόρουμ....Εύχομαι απλώς αυτό να είναι σύμπτωση...

Ένας ακόμα λόγος να μην ξαναασχοληθώ, κρίμα που αναγκάζομαι να χάσω επαφή με γυναίκες που γνώρισα εδώ και εκτιμώ και πλέον δεν έχω τρόπο να επικοινωνήσω μαζί τους και κρίμα που αποθαρρύνομαι με αυτό τον τρόπο να γράφω και να λέω τη γνώμη μου που ίσως είναι αρκετά διαφορετική από την πεπατημένη...

@Rose7 πολλά συγχαρητήρια για τη νέα σου εγκυμοσύνη!!!! Στο mammyland θα σε βρω με το ίδιο username; Άραγε αν σου στείλω εγώ μήνυμα θα το δεις;

@TroiaΓεια σου κορίτσι !!!εγώ είμαι άπειρη πάνω σε αυτά γτ μπαίνω τώρα στο φόρουμ κ γενικά στο κομμάτι της εξωσωματικής ..έχω δύσκολη αλλά διαφορετική ιστορία ως τώρα..τι εννοείς για την ενδομητριτδα κ τις εγχύσεις ?

πρίν από 25 λεπτά , GBAL είπε:

Ο τράχηλος 15 ημέρες πριν ήταν 3. Μου είχε πει το παρακολουθούμε και στη β επιπέδου βλέπουμε...δεν προλάβαμε μας πρόλαβε αυτός....τώρα μου δίνουν διάφορα ...θα μείνω μέσα πλήρη ακινησία...ο τράχηλος σαν επέμβαση έκλεισε...είναι οκ αλλά το βράδυ για δυο ώρες έχασα υγρά με αίμα κάμποσα και φοβήθηκε ότι είναι αμνιακο....πήγαμε για υπέρηχο αλλά όλα έδειξαν καλά...γεμάτοι οι σάκοι ...είμαστε υπό παρακολούθηση 

Ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου ολα να πανε καλα, να εισαι ηρεμη και δυνατη!! Να μας ενημερωνεις! 

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , GBAL είπε:

Κορίτσι μου τι τράβηξες και τι τραβάς!! Εύχομαι να ήταν μόνο τόσο!! Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια! Ελπίζω να πάνε όλα καλά πραγματικά. Τα μωράκι σου είναι ακόμα εκεί! Όλα να πάνε καλά!! 

1 hour ago, GBAL είπε:

Όλα να πάνε καλα εύχομαι, είναι δυνατόν σε 2 εβδομάδες να εξαλειφθεί ο τράχηλος?

19 hours ago, Nora39 said:

Τα εμβρυα ειναι αριστης ποιοτητας. Εννοω οτι ξεκινησαμε εξωσωματικη λογω προβληματος των υλικων μας σπερμα/ωαριο..

Ναι απο 3 ημερων με καλη ποιοτητα αν εφτασαν βλαστοκυστη..

Κορίτσι μου εγώ έχω ξεπαγώσει σύνολο 9 έμβρυα 3ων ημερών και έφτασαν σε βλαστοκύστες άριστες και πολύ καλές τα 8. Αν ειναι δυνατά τα εμβρυάκια σου θα φτάσουν. Έτσι θα γνωρίζεις και την δυναμική τους

19 hours ago, marmaki said:

Έχω την εντύπωση ότι επειδή το fertilimax έχει μέσα DHEA, η fsh κατεβαίνει κι όχι ότι ανεβαίνει εξαιτίας αυτού... Σου είπε πως θα ρυθμίσετε την fsh;
Επίσης επειδή κι εγώ στην καμπύλη έκανα υπογλυκαιμία 2 ενδοκρινολόγοι μου είπαν απλά να αλλάξω τη διατροφή μου, @kateriiina25 είχες πάρει κι εσύ glucophace λόγω των υπογλυκαιμιών;

Ναι ειχα πάρει. 3 γιατροί δεν το σύστηναν και 1 μου το σύστησε. Πίστευα και πιστευω οτι όσον αφορά την ποιότητα των ωαρίων με βοήθησε αλλά εκ των υστέρων να σου πω οτι πιστευω πως μου έκανε και ζημιά. Εγώ ειχα καμπύλες πολύ χαμηλές με την 1η ώρα να μην ξεπερνάει καν το 100 και την 2η να πέφτει σε υπογλυκαιμία. Ότι και να έτρωγα, σε οτι ποσότητα κ αν ήταν δεν με ενοχλούσε κατι (αν εξαιρέσεις το φούσκωμα εννοείται). Απο οταν ξεκίνησα το gluco και λίγο πιο μετά συνειδητοποίησα οτι τρώγοντας τροφές με πολλούς υδατάνθρακες (μακαρόνια, σουβλάκι κτλ) σε ποσότητα μετα με έπιανε μια ταραχή, ένα περίεργο συναίσθημα (δεν ειχα μετρήσει ομως το σάκχαρο ποτε). Τωρα που έκοψα στην εγκυμοσυνη το gluco και με έβαλαν να μετράω το σάκχαρο κάθε μέρα, αν δεν φάω μετρημένα και ξεφυγω λιγάκι σε υδατάνθρακες, φτανω ευκολα 140-160. Και μια φορα που έφαγα 1 σουβλάκι με αλάδωτη και πατάτες με έπιασε το ίδιο συναίσθημα που σου λεω, αυτή η ταραχή και μετρήθηκα και είχε πάει το σάκχαρο 220. Θεωρώ οτι δεν φταίει η εγκυμοσυνη αλλα το gluco. Εκανα και καμπύλη παρότι ειναι πολυ νωρίς ακομα και ειχα 80-135-114 (μεσα στα όρια αλλα υψηλά για τα δεδομένα μου) με αποτέλεσμα να κανω σε ολη την εγκυμοσυνη διατροφή διαβητικού. Όσο περνάνε οι μέρες απο το gluco ρυθμίζεται κάπως παντως. Ξανα έφαγα ενα σουβλάκι για να δω αν θα ειμαι καλύτερα και έφτασε 180 αλλα και πάλι θεωρείται υψηλό. Δεν λεω οτι σε όλες τις γυναίκες κανει ζημιά αλλα νομίζω εμένα μου έκανε. 

17 hours ago, winspert said:

Κορίτσια καλησπέρα... Γνωρίζει καποια ποιες μερες θα είναι κλειστό το Γένεσις τις ημέρες του Πάσχα; 

Μεγάλη Πέμπτη θα κάνουν μονο εμβρυομεταφορές και θα βλέπουν εγκύους μου είπαν και μεγάλη Παρασκευή με Δευτέρα του Πάσχα θα ειναι κλειστά. Εχεις ωοληψια;

4 hours ago, Troia said:

Δεν μπορει να ειναι αυτός ο λόγος. Τόσες φορές εχω μιλήσει σε προσωπικά μηνύματα για εξωσωματικούς. Δεν μπορεις να στείλεις απευθείας στην διαχείριση μέσω mail? Εγω πιστεύω πως θα ειναι κάποιο κόλλημα 

2 hours ago, GBAL said:

Κορίτσι μου εύχομαι μεσα από την καρδιά μου να πάνε ολα καλα! 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

9 ώρες πρίν, GBAL είπε:

Καλημερα κορίτσια...εγώ την πάτησα ...δεν πρόλαβα να πάω εχθές για τη β επιπέδου που είχα το μεσημέρι, ξύπνησα με αίμα ήρθα νοσοκομείο και μπήκα έκτακτως για περίδεση..είμαι 21 εβδομάδα ..η πράξη έγινε αλλά η συνέχεια άγνωστη αν θα τα καταφέρω διότι έχω πολλά υγρά τη νυχτα...περιμένω να ξημερώσει μια δυσκολη μερα...καλή συνέχεια σε όλες θα σας ενημερώσω 

Για ποιο λόγο έγινε αυτό, σε ενημέρωσαν; Άνοιξε ξαφνικά ο τράχηλος; Εύχομαι πραγματικά να πάει καλά και να αντιμετωπίστηκε το όποιο πρόβλημα 🙏

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Κορίτσι μου εγώ έχω ξεπαγώσει σύνολο 9 έμβρυα 3ων ημερών και έφτασαν σε βλαστοκύστες άριστες και πολύ καλές τα 8. Αν ειναι δυνατά τα εμβρυάκια σου θα φτάσουν. Έτσι θα γνωρίζεις και την δυναμική τους

Ναι ειχα πάρει. 3 γιατροί δεν το σύστηναν και 1 μου το σύστησε. Πίστευα και πιστευω οτι όσον αφορά την ποιότητα των ωαρίων με βοήθησε αλλά εκ των υστέρων να σου πω οτι πιστευω πως μου έκανε και ζημιά. Εγώ ειχα καμπύλες πολύ χαμηλές με την 1η ώρα να μην ξεπερνάει καν το 100 και την 2η να πέφτει σε υπογλυκαιμία. Ότι και να έτρωγα, σε οτι ποσότητα κ αν ήταν δεν με ενοχλούσε κατι (αν εξαιρέσεις το φούσκωμα εννοείται). Απο οταν ξεκίνησα το gluco και λίγο πιο μετά συνειδητοποίησα οτι τρώγοντας τροφές με πολλούς υδατάνθρακες (μακαρόνια, σουβλάκι κτλ) σε ποσότητα μετα με έπιανε μια ταραχή, ένα περίεργο συναίσθημα (δεν ειχα μετρήσει ομως το σάκχαρο ποτε). Τωρα που έκοψα στην εγκυμοσυνη το gluco και με έβαλαν να μετράω το σάκχαρο κάθε μέρα, αν δεν φάω μετρημένα και ξεφυγω λιγάκι σε υδατάνθρακες, φτανω ευκολα 140-160. Και μια φορα που έφαγα 1 σουβλάκι με αλάδωτη και πατάτες με έπιασε το ίδιο συναίσθημα που σου λεω, αυτή η ταραχή και μετρήθηκα και είχε πάει το σάκχαρο 220. Θεωρώ οτι δεν φταίει η εγκυμοσυνη αλλα το gluco. Εκανα και καμπύλη παρότι ειναι πολυ νωρίς ακομα και ειχα 80-135-114 (μεσα στα όρια αλλα υψηλά για τα δεδομένα μου) με αποτέλεσμα να κανω σε ολη την εγκυμοσυνη διατροφή διαβητικού. Όσο περνάνε οι μέρες απο το gluco ρυθμίζεται κάπως παντως. Ξανα έφαγα ενα σουβλάκι για να δω αν θα ειμαι καλύτερα και έφτασε 180 αλλα και πάλι θεωρείται υψηλό. Δεν λεω οτι σε όλες τις γυναίκες κανει ζημιά αλλα νομίζω εμένα μου έκανε. 

Μεγάλη Πέμπτη θα κάνουν μονο εμβρυομεταφορές και θα βλέπουν εγκύους μου είπαν και μεγάλη Παρασκευή με Δευτέρα του Πάσχα θα ειναι κλειστά. Εχεις ωοληψια;

Δεν μπορει να ειναι αυτός ο λόγος. Τόσες φορές εχω μιλήσει σε προσωπικά μηνύματα για εξωσωματικούς. Δεν μπορεις να στείλεις απευθείας στην διαχείριση μέσω mail? Εγω πιστεύω πως θα ειναι κάποιο κόλλημα 

Κορίτσι μου εύχομαι μεσα από την καρδιά μου να πάνε ολα καλα! 

Και οταν λεμε τη δυναμικη..πχ στα 3 εμβρυα που πηρα  μηδενικη χοριακή ,εαν τα αφηνα για βλαστοκυστες δε θα γινοντουσαν σωστα;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...