Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

31 minutes ago, Angot said:

ντξ κορίτσια την έδειξα και δω στο γραφείο τη φωτογραφία που φαίνεται πιο καλα! την βλέπουν και εδώ 😅 στον άντρα μου δεν λέω τπτ , μέχρι να δούμε ξεκάθαρη γραμμή !

Θα το μάθει πρώτα όλος ο κόσμος και μετά ο δόλιος ο πατέρας 😅

11 minutes ago, vasoula88 said:

@kateriiina25 @Angot λέτε βρε κοριτσια;; Εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξη…πονάω ακόμα αρκετά…

Αφου ρε συ τα βλέπει ολα καλα. Το μωράκι ειναι εκει άρα αποβολή δεν ειναι, ούτε αποκόλληση ειναι σίγουρο… άρα; Τι πόνους εχεις; Περιόδου;

eardp2.png

πρίν από 1 λεπτό , kateriiina25 είπε:

Αφου ρε συ τα βλέπει ολα καλα. Το μωράκι ειναι εκει άρα αποβολή δεν ειναι, ούτε αποκόλληση ειναι σίγουρο… άρα; Τι πόνους εχεις; Περιόδου;

Ναι αλλά αρκετά έντονους…

πρίν από 7 λεπτά , vasoula88 είπε:

Ναι αλλά αρκετά έντονους…

Ρώτα την γιατρό σου, μπορείς να πάρεις buscopan . Εγώ είχα δυνατούς πόνους. Ποιο έντονα από την περίοδο. Κράτησαν 10 μέρες οι πόνοι.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

ακόμα δεν είναι σίγουρο το αποτέλεσμα! μην τον τρέλανε άδικα 

Διαφημίσεις

On 26/3/2023 at 4:59 ΜΜ, MarGe2022 είπε:

Τσούπρεεεεεεες! Σας τσάκωσα! 😃 Σας έλειψα;;;; Σχωράτε με, μου ρουφήξανε το αιματάκι με το καλαμάκι τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη δουλειά...  😂

...αλλά πάλι καλά να λέω, έτσι πρέπει, να δουλεύω ασταμάτητα, να μαζέψω κανα φράγκο, γιατί με τόσες θετικές χοριακές εδώ μέσα, δεν θα προλαβαίνω να αγοράζω φορμάκια και ζιπουνάκια σε λίγο!!!!!!!! 😂 Κάντε λίστα με τις ανάγκες σας, να ξέρω η άτιμη η νονά τι να αγοράσω για το κάθε βαφτιστήρι! 😃💥

Καλέ τι νέα φοβερά έχουμε! Βλέπω είμαστε σε περίοδο νέων αφίξεων και μεταγραφών από την μία ομάδα στην άλλη, ούτε οι παράγοντες του ποδοσφαίρου τόσες αλλαγές!!! 😂 Για να δούμε, έχουμε και λέμε...αν έχω κάνει λάθος πουθενά, σφυράτε, τρεις ώρες μου πήρε να σας διαβάσω από εκεί που σας είχα αφήσει, ζαλίστηκα η γυναίκα (θα πάω να χτυπήσω ένα γαλακτομπούρεκο μόλις πατήσω το submit, να έρθω να στανιάρω λίγο)! 😃

Γκρουπ Α: Κορίτσια που περιμένουν να περάσουν επιτροπή ή περιμένουν αποτελέσματα επιτροπής  ❤️

Καμία! Καλά μιλάμε στις μετακινήσεις από το ένα γκρουπ στο άλλο έχουμε 100% επιτυχία μου φαίνεται! 😃 

Γκρουπ Βου: Κορίτσια που είναι ή θα είναι μέσα στο επόμενο 3/4μηνο στην φάση της διέγερσης/ωοληψίας ❤️

Ένα έχω να πω, ΧΑΜΟΣ γίνεται σε αυτό το γκρουπάκι! Τσούπρες, με τόσες ωοληψίες και γονιμοποιήσεις, μόλις αρχίσουμε μετά εμβρυομεταφορές, δεν θα προλαβαίνουμε να διαβάζουμε θετικές χοριακές! Τράπεζα θα πρέπει να ληστέψω η δόλια για να πάρω δώρα! 😂 Εδώ κοιτάτε ΧΑΜΟ που πάμε να κάνουμε, και όλα αυτά πριν καν μπει καλά καλά το καλοκαιράκι και βάλουμε μαγιουδάκι! 👙

@dreamteam, @Anna G, @MarGe2022 (Μάιο? Ιούνιο? who knows!), @kroxa@Βάσω91, @Machart, @Fay_, @Katiamaxiking, @Miss_Pineapple, @Lotos - δώστε σημεία ζωής και update!

@winspert καλώς όρισες, σου εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! Να σε ρωτήσω, πόσο καιρό παίρνει βιταμίνες ο σύζυγος; κάπως μπερδεύτηκα, διότι λες ότι σε πρόσφατη προσπάθεια δεν πήρατε αρκετό σπέρμα, αλλά ότι έχετε κάνει σπερμοδιάγραμμα και είναι εντάξει;

@TaxAgg & @xristinakarr & @Zaxaroulamak& @Λουμκαλώς ορίσατε στο νέο σας γκρουπάκι!!! υποθέτω ξεκινάτε μετά το Πάσχα όλες; Επειδή είδα ότι το συζητούσατε, να σημειώσω ότι το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν υπάρχει γονιμοποίηση - μόνο με την ωοληψία (απλά είναι το μισό ποσό). Βέβαια σας εύχομαι να είναι αχρείαστη αυτή η πληροφορία! @Zaxaroulamak τελικά τι σου είπαν στο τηλ, είναι 3000 ή 3600 οι μονάδες σου; @xristinakarrστο ζήτημα με το σπέρμα εγώ προτείνω να ακούσετε τον ανδρολόγο - που είναι ο πλέον κατάλληλος. Και όταν δείτε μία καλή πρώτη βελτίωση, κατάψυξη. Back to back διεγέρσεις αποφεύγουμε. Τα λέμε και μέσω πμ αν θέλεις. @TaxAgg, καταλαβαίνω απόλυτα τι λες, ότι ξεκινάς χωρίς να κάνεις όνειρα...αυτό μας προστατεύει από απογοητεύσεις. Αλλά χρειαζόμαστε και την ελπίδα και την πίστη για να γίνει το θαύμα! 🙏

@Ele@n μπράβο! Πάμε δυνατά για την επόμενη τώρα! Με τι πρωτόκολλο θα πας;

@Soho24 συγχαρητήρια για την βλαστοκυστούλα σου! πότε πας για νέα ωοληψία; η απόφαση δικαιολογεί 2 προσπάθειες, αλλά η μία από την άλλη πρέπει να έχουν απόσταση 4 μήνες αν θέλεις να πάρεις τα φάρμακα από εοπυυ... ξέρω, ούτε εγώ μπορώ να κρατηθώ, αλλά σκέψου τι 3 μήνες τι 4! Και ο οργανισμός το χρειάζεται το διάλειμμα!

@Stef91 εύχομαι η επόμενη προσπάθεια να είναι η τυχερή! Πάμε με δύναμη και ελπίδα κορίτσι μου, μην απογοητεύεσαι! Εδώ είμαστε όλες, είτε στην πρώτη προσπάθεια είτε σε επόμενη...όλες μια αγκαλιά!

@Kate89 Καμπύλη σακχάρου έχεις κάνει; εμένα με λιγότερο από το δικό σου, μου έδωσε χάπι ο ενδοκρινολόγος (οριακά ήταν να μην μου δώσει)! Ηρέμησαν καθόλου τα πράγματα με τον σύζυγο; Ψύχραιμα - η εξωσωματική κάνει το τόσο να φαίνεται τόοοοοσοοοοοοοοο. 

@Alex@ Μάιο, Μάιο, τι να κάνουμε! Ξέρω ότι είναι σπαστικό να καθυστερεί ενώ το θέλεις τόσο πολύ, αλλά θα γίνουν όλα, θα δεις! καλή επιτυχία!!!

@marmaki σου εύχομαι καλή επιτυχία στις προσπάθειες σου, στην θέση σου θα έπαιρνα γνώμη από άλλον γιατρό όμως. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αφήσεις τουλάχιστον 3 μήνες απόσταση από την μία διέγερση στην άλλη, αλλά έτσι όπως μας τα περιέγραψες δεν μου άρεσε το ύφος του - οι γιατροί πρέπει να είναι υποστηρικτικοί, με problem-solving mindset, όχι να μας μιλούν με αγχωτικό στυλ και να μας βάζουν να χτυπάμε την μια διέγερση πίσω από την άλλη. Επίσης γράφεις για μικρή ΑΜΗ, και με βάση όσα έχω ακούσει από κορίτσια εδώ μέσα, από τις εμπειρίες τους, ίσως δουλέψει καλύτερα για σένα διέγερση με λίγες μονάδες και/ή οι φυσικοί κύκλοι. Καλή επιτυχία σε κάθε περίπτωση!

@Kate33 καλώς όρισες! ελπίζω να σε κατατάσσω σωστά...πότε με το καλό πας για διέγερση/ωοληψία; ο κατακερματισμός σας είναι μέτριος (έχει ακριβώς το ίδιο νούμερο ο σύζυγος μου, και ο γιατρός μας είπε ότι δεν είναι τέλειος αλλά δεν είναι απαγορευτικός). Το οξειδωτικό σας είναι πολύ κοντά στο πάνω όριο, αν παίρνει βιταμίνες θα πέσει σύντομα πιστεύω. Ότι θες, πμ!

@Fifi88, @Ana21, @froufrou80@Depi1234 και @Visit a vis αν έχω καταλάβει καλά προχωράτε σε διέγερση σύντομα; καλή επιτυχία σας εύχομαι στην προσπάθεια σας!

@Chris_V σε κατατάσσω και εσένα εδώ, εύχομαι πολύ καλή επιτυχία! Σε αυτό που λέει η @Nels θα προσθέσω και εγώ ότι σε πρόσφατη συνάντηση μας με τον ανδρολόγο, μας είπε και εμάς ότι γενικά θέλουμε "φρέσκο" σπέρμα... πχ 2ης φοράς, και εκσπερμάτιση μέρα παρά μέρα όσο πλησιάζουμε κοντά στην επόμενη ωοληψία.

Γκρουπ Γου: Κορίτσια που προγραμματίζουν μέσα στο επόμενο 3/4μηνο εμβρυομεταφορά ❤️

@Georgebbi, @Depi1234, @Neverstop, @Ria_, @eleni 21@SummerDream, @Lela79, @Maroxmarox, @amelie77 αν θέλετε, δώστε update, οι προσευχές όλων μας μαζί σας!!!

Μην ξεχνάμε τα VIP εισιτήρια @Pagor, @Σποράκι  😘

@Malntalia καλώς όρισες! Κατάλαβα σωστά, πας για εμβρυομεταφορά; 

Γκρουπ Δου: Κορίτσια που περιμένουν θετική χοριακή ❤️

@teenthybell καλή επιτυχία για αύριο!

@Perdikoula καλώς όρισες στο νέο σου γκρουπ! καλή επιτυχία! πότε είναι η χοριακή;;;

VIP μεταγραφή από το Γκρουπ Γου η @Angot - κορίτσι μου, σου εύχομαι να γατζωθούν γερά και να έχεις σύντομα μία χοριακάρα καραμπινάτη! 

@Lenakki καλώς όρισες! σωστά σε βάζω εδώ;

@Titti κορίτσι μου έκανες χοριακή; εύχομαι να έχουν πάει όλα τέλεια!

Γκρουπ "Θα το κάψουμε κυρ Στέφανε!!!" 😂  ή αλλιώς κορίτσια που πήραν θετικές χοριακές ❤️ 

@kateriiina25 και @Ririii88 και @armousi και @vasoula88 κάτι πήρε το μάτι μου ο γιατρός είπε ξάπλα; ρούπι μην κουνηθείτε, θα σας ελέγξω και αν δεν σας βρω στα κρεβάτια σας, θα σας τσουρομαδίσω τρίχα τρίχα! 😂 Καλά εσύ @vasoula88 παίζει να είσαι η πιο γρήγορη μεταγραφή από το Γκρουπ Γου στο 'Θα το κάψουμε κυρ Στέφανε'! Συγχαρητήρια! @Ririii88 πήρες μια τρομάρα αλλά προσπάθησε πλέον να είσαι ήρεμη! Ωωωωωωμμμμμμμμμ! Ζεν σε θέλω, ζεν!

@dec-e καλή επιτυχία στον υπέρηχο στις 28!

@lizard12 καλή επιτυχία για αύριο!

@Texas πότε πας για επαναληπτική χοριακή; με το καλό!

@Chemist85 συγχαρητήρια! μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι! Το ίδιο και σε σένα @Ninaki-! Είδες ότι τσάμπα αγχωνόσουν και στενοχωριόσουν;;;; συγχαρητήρια! 

και μην ξεχνάμε τις 'βετεράνους' μας, που είναι εδώ για να μας θυμίζουν ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα: @Anthiii, @Nels, @piglet, @GBAL, @Xristina96 ❤️

---

@Nina_1979 Κορίτσι μου, σε άφησα χωριστά εδώ στο τέλος. Λυπάμαι πολύ για την εξέλιξη. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ήταν η τελευταία απογοήτευση που πήρες. Πάρε το χρόνο σου, κάνε ότι σε ευχαριστεί αυτόν τον καιρό για να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να συνέλθει, και μετά κάνε τα πλάνα σου για τα επόμενα σου βήματα - έχει δίκιο ο γιατρός σου, είναι σημαντικό ότι υπήρξε θετική χοριακή. Θα τα καταφέρεις, θα το δεις. Δεν θυμάμαι αν έχεις άλλα έμβρυα ή πας για ωοληψία, αλλά να θυμάσαι εμείς είμαστε εδώ, όποτε μας χρειαστείς. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ❤️

---

Και κλείνω λέγοντας...Χθες ήταν του Ευαγγελισμού... δεν ξέρω αν πιστεύετε, αλλά εγώ θα σας πω ότι πήγα προχθές το απόγευμα στον εσπερινό και άναψα ένα κεράκι "για όλες τις κοπέλες στο φόρουμ", και ένα ειδικά για την @Nina_1979 καθώς μόλις είχα διαβάσει τα νέα της...Προσευχήθηκα η Παναγία να μας δώσει δύναμη και να λάβουμε και εμείς όλες σύντομα χαρμόσυνα νέα ❤️Επομένως, τσούπρες, προχωράμε μπροστά, βήμα βήμα, με τα αυτιά ανοιχτά να ακούσουμε τα ωραία νέα σύντομα, και με το βλέμμα μας στο μέλλον! 

Και για να μην ξεχνιόμαστε: Έλαααααα πάμεεεεεεε δυνατάάάάά!!!  💪 

Καλησπέρα κοριτσι και σε ευχαριστώ για την κατάταξη στο Γκρουπ Β! 
Μετακομιζουμε αυτές τις μέρες και τρέχω αλλά θα διαβάσω οοολα τα νέα σιγά σιγά και ελπιζω να βρω και άλλες θετικές χοριακες! 
Πολλα αγωνιστικά Φιλια σε όλες. 
Εγω παίζει να αδιαθετήσω νωρίτερα αυτόν τον μήνα και ίσως προλάβω έναν φυσικό, ποιος ξέρει πριν το Πάσχα! 
Εκανα Χριστούγεννα alcohol free να μην κανω και Πάσχα;;;;

4 ώρες πρίν, Angot είπε:

κορίτσια εκανα ένα τεστ σήμερα 5η μέρα με 3ων ημερών! δείτε στο προφίλ μ !🤨

Μας τρέλανες! Μπραβο!!! Θετικό μου φαινεται! Αύριο θα είναι πιο έντονη. Η αλήθεια είναι ότι όταν είναι αρνητικό τπτ δεν φαινεται. Περιμενουμε αύριο τα εντονότερα χρώματα!!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Angot είπε:

ναι αλλά στα αλλά δεν φαίνεται καθόλου ! δεν ξέρω ! 

Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται με αυτήν την γραμμή αποτελεσμάτων, σε κάποια τεστ φαίνεται από την αρχή σε αλλά εμφανίζεται με βάση το τι διαβάζει και γίνεται ολοένα και πιο ροζ. Σου εύχομαι πραγματικά να είναι θετική και μέρα με την μέρα να γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρη!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται με αυτήν την γραμμή αποτελεσμάτων, σε κάποια τεστ φαίνεται από την αρχή σε αλλά εμφανίζεται με βάση το τι διαβάζει και γίνεται ολοένα και πιο ροζ. Σου εύχομαι πραγματικά να είναι θετική και μέρα με την μέρα να γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρη!

κρατώ μικρό κάλαθι αλλά σε σχέση με την προηγούμενη φορά μου φαίνεται άκρη παραπάνω !

• Ευχή 1
  • Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Angot είπε:

κρατώ μικρό κάλαθι αλλά σε σχέση με την προηγούμενη φορά μου φαίνεται άκρη παραπάνω !

@Angot μου σου ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι θετικό!

Θα σου πρότεινα να πάρεις άλλης εταιρείας τεστ. Αυτή η βλακεία αν παρατηρήσεις έχει από πίσω κάτι κάθετες πλαστικές γραμμές που στο φως κάνουν σκιά. Αυτήν ακριβώς την εικόνα είχα κι εγώ πριν λιγες μέρες. Εχω καθυστέρηση (από τις κλασικές προσπάθειες φυσικής σύλληψης..🥴) και είχα αυτή την εικόνα μέχρι που το γύρισα ανάποδα και είδα αυτή την παλιό γραμμή. Πάρε άλλη μάρκα και ξανάκανε!

πρίν από 42 λεπτά , Linoula είπε:

@Angot μου σου ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι θετικό!

Θα σου πρότεινα να πάρεις άλλης εταιρείας τεστ. Αυτή η βλακεία αν παρατηρήσεις έχει από πίσω κάτι κάθετες πλαστικές γραμμές που στο φως κάνουν σκιά. Αυτήν ακριβώς την εικόνα είχα κι εγώ πριν λιγες μέρες. Εχω καθυστέρηση (από τις κλασικές προσπάθειες φυσικής σύλληψης..🥴) και είχα αυτή την εικόνα μέχρι που το γύρισα ανάποδα και είδα αυτή την παλιό γραμμή. Πάρε άλλη μάρκα και ξανάκανε!

μμμ μπορεί αυτό δεν το πρόσεξα! θα κάνω πάλι αύριο και βλέπουμε

Να σας κάνω ένα update για μένα, διαφωνούσα με τον γιατρό για το αν θα πάμε με φυσικό κύκλο ή με διέγερση (εγώ ήθελα διέγερση). Τον πήρα τηλ την 2η ημέρα περιόδου και δεν τον βρήκα κι έτσι πήγαμε με φυσικό και σήμερα πήραμε το ωάριο του μήνα.

Του είπα την ώρα της ωοληψίας όμως ότι τον έψαχνα για να του πω ότι ήθελα διέγερση και μου είπε οκ για επόμενη φορά αρκεί να έχω καλό κύκλο=καλή fsh. Τώρα είχα 17, τον Σεπτέμβρη που είχα κάνει την καλή μου διέγερση είχα 13,7. Μου είπε ότι την θέλουμε μέχρι 15, το πολύ 16.

6 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Και εγώ βλέπω μια γραμμουλα Βίρνα μου❤️

Μετά το ασανσέρ για να αλλάξει όροφο από τον καναπέ στο κρεβάτι κ την θέα με τα πλοία θεωρώ ότι πρέπει επίσημα να αλλάξει το Angot σε Βίρνα...χαχαχχα

@Angot κορίτσι μου γλυκό είναι μια πανέμορφη γραμμουλα...καθόλου τρελή δεν είσαι....χίλια μπράβο με το καλό να γίνει η πιο σκούρα γραμμή με μια τεράστια χοριακη....Είσαι η Βίρνα μας κ το πιο γρήγορο τεστ του forum.....!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 4

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...