Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

1 hour ago, Ria_ said:

Καλησπέρα κορίτσια ελπίζω να εισται καλά ,επειδή δε με πήρε ο γιατρός ακόμα αλλά μου ήρθαν τα αποτελέσματα. Έκανα εξετάσεις σήμερα 12η μέρα ,περνώ trisequens για προετοιμασία έμβρυομεταφορας. 

Lh 8.18 Προγεστερόνη 0.084 Ε2 145.5 

Πώς σας φαίνονται ? 

Ειναι πολύ καλές! Και με το ενδομήτριο που ειδα πιο κατω που έχεις, εισαι πανέτοιμη!! Με το καλό 

33 minutes ago, Fay_ said:

Voltaren γιατί; Μόνο ovitrelle κάνω συνήθως. 

Κάποιοι γιατροί δίνουν και βολταρέν απο την ovitrelle μεχρι το βραδυ πριν την ωοληψια (3 χάπια δηλαδή σύνολο) γιατί αναστέλει την ωορρηξία 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 19 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ειναι πολύ καλές! Και με το ενδομήτριο που ειδα πιο κατω που έχεις, εισαι πανέτοιμη!! Με το καλό 

Κάποιοι γιατροί δίνουν και βολταρέν απο την ovitrelle μεχρι το βραδυ πριν την ωοληψια (3 χάπια δηλαδή σύνολο) γιατί αναστέλει την ωορρηξία 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ,αμήν μακάρι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά.  !!!

• Καλή τύχη! 4

Κορίτσια, το θαύμα π έλεγε ο γιατρός, δεν έγινε τελικά ,πριν την εξωσωματική...για όσες θυμούνται είμαι 14μερες μετά την οβιτρελκ έχω  καφέ υγρά ,πόνους περιόδου (μούδιασμα στη μέση) κ αρνητικό τεστ...σα να μην έφτανε αυτό έχω κ δέκατα..συνηθισμενο το βουνό από τα χιόνια...μετά το Πάσχα τώρα στην πρώτη προσπάθεια εξωσωμ

• Δύναμη! 5

8 minutes ago, Lotos said:

Κορίτσια, το θαύμα π έλεγε ο γιατρός, δεν έγινε τελικά ,πριν την εξωσωματική...για όσες θυμούνται είμαι 14μερες μετά την οβιτρελκ έχω  καφέ υγρά ,πόνους περιόδου (μούδιασμα στη μέση) κ αρνητικό τεστ...σα να μην έφτανε αυτό έχω κ δέκατα..συνηθισμενο το βουνό από τα χιόνια...μετά το Πάσχα τώρα στην πρώτη προσπάθεια εξωσωμ

Εντάξει δεν πειράζει, υπήρχε όμως η ελπίδα και τώρα είσαι πανέτοιμη για την προσπάθεια σου. Αυτόν τον κύκλο σίγουρα δεν τον προλαβαίνετε; Σε ρωτάω κιόλας γιατί μετά από ωορρηξία θα γίνουν όλα πολύ πιο φυσικά και δεν θα χρειάζεσαι φάρμακα να έρθει η περίοδος κτλ

eardp2.png

Καλησπέρα! Ειμαι 12 εβδομάδων (κατεψυγμενη εμβρυομεταφορα). Εκανα και την αυχενική την περασμενη εβδομαδα και ο γιατρος μου ειπε να κοψω σημερα τα cyclacur και σταδιακά θα κοψω και την προγεστερονη. Επειδη ειχα μεχρι προσφατως θεματα με αιμορραγια ανησυχω λιγο αλλά χαιρομαι πολυ που απαλλασσομαι απο τόσα φαρμακα. Ειχατε αντιμετωπίσει κανενα θεμα εσεις κατα την διακοπη των φαρμακων; Τα κοψατε απότομα ή σταδιακά και πότε;

Διαφημίσεις

Γεια σαε κορίτσια..θα ηθελα τη βοηθεια σας και τη γνωμη σας! Εγω παιδευομαι τους τελευταιους μηνες..6 ωοληψιας (4 σε φυσικο κύκλο και 2 με διεγερση με φαρμακα τη μια το μακρυ και την αλλη το βραχυ πρωτοκολλο) και δυστυχως τπτ.. τα περισσοτερο ωοθυλακια ειναι αδεια 😔😔😔 Σημερα εκανα την τελευταια ωοληψια και πιστευα οτι θα ειχα εστω 1. Ο γιατρος μου προτεινε να κανουμε τη θεραπεια prp γιατι οι ωοθηκες μου λογω την ενδομητριωσης που εχω τις εχει επηρεασει αρνητικα και δυσλειτουργουν. Υπαρχει καποια που να εχει κανει αυτη τη θεραπεια και ειχε αποτελεσμα;; ειμαι 33 χρονων..προσπαθουμε 3 χρονια και ειλικρινα δεν ξερω ποση υπομονη πρεπει να βρω ακομα...

πρίν από 8 λεπτά , GeorgiaS8 είπε:

Γεια σαε κορίτσια..θα ηθελα τη βοηθεια σας και τη γνωμη σας! Εγω παιδευομαι τους τελευταιους μηνες..6 ωοληψιας (4 σε φυσικο κύκλο και 2 με διεγερση με φαρμακα τη μια το μακρυ και την αλλη το βραχυ πρωτοκολλο) και δυστυχως τπτ.. τα περισσοτερο ωοθυλακια ειναι αδεια 😔😔😔 Σημερα εκανα την τελευταια ωοληψια και πιστευα οτι θα ειχα εστω 1. Ο γιατρος μου προτεινε να κανουμε τη θεραπεια prp γιατι οι ωοθηκες μου λογω την ενδομητριωσης που εχω τις εχει επηρεασει αρνητικα και δυσλειτουργουν. Υπαρχει καποια που να εχει κανει αυτη τη θεραπεια και ειχε αποτελεσμα;; ειμαι 33 χρονων..προσπαθουμε 3 χρονια και ειλικρινα δεν ξερω ποση υπομονη πρεπει να βρω ακομα...

Δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς ότι θα έχει αποτέλεσμα αλλά η γνώμη μου είναι ότι αξίζει να δοκιμάσεις. Γενικά όσο μικρότερη τόσο πιο πολύ λειτουργεί, θα πάρεις και λίγο χρόνο να ηρεμήσεις μέχρι να δεις τα αποτελέσματα. Η διαδικασία είναι απλή και ανώδυνη.

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ θα τον ρωτήσω!

πρίν από 11 λεπτά , armousi είπε:

Καλησπέρα! Ειμαι 12 εβδομάδων (κατεψυγμενη εμβρυομεταφορα). Εκανα και την αυχενική την περασμενη εβδομαδα και ο γιατρος μου ειπε να κοψω σημερα τα cyclacur και σταδιακά θα κοψω και την προγεστερονη. Επειδη ειχα μεχρι προσφατως θεματα με αιμορραγια ανησυχω λιγο αλλά χαιρομαι πολυ που απαλλασσομαι απο τόσα φαρμακα. Ειχατε αντιμετωπίσει κανενα θεμα εσεις κατα την διακοπη των φαρμακων; Τα κοψατε απότομα ή σταδιακά και πότε;

Καλησπέρα , και εγώ είχα αιμορραγίες οπότε κράτησαν 5 εβδομάδες.

Ξεκίνησα να μειώνω τα χάπια σιγά σιγά από την 10η εβδομάδα. Τα μείωσα από 4 σε δύο μετά 1 και μετά τέλος. Τα utrogestan λίγο ποιο αραιά και τα ξανά ξεκίνησα. 

Δεν έπαθα κάτι με την διακοπή των χαπιών, μόνο μια αύξηση υγρών μπορώ να πω. Όλα φυσιολογικά. 

Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι .

On 26/3/2023 at 4:59 ΜΜ, MarGe2022 είπε:

@winspert καλώς όρισες, σου εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! Να σε ρωτήσω, πόσο καιρό παίρνει βιταμίνες ο σύζυγος; κάπως μπερδεύτηκα, διότι λες ότι σε πρόσφατη προσπάθεια δεν πήρατε αρκετό σπέρμα, αλλά ότι έχετε κάνει σπερμοδιάγραμμα και είναι εντάξει

Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα αλλα δυστυχώς ειμαι παλια σε αυτο το φορουμ...Εχω ηδη κανει ενα παιδακι με εξωσωματική και παλευω δυο χρόνια για το δεύτερο. Βιταμινες παίρνουμε μονο δυο μηνες. Το σπερμοδιαγραμμα δεν ηταν ποτε καλο και αυτος ειναι και ο λογος της εξωσωματικής μας έτσι κ αλλιως...μαλλον με μπερδευεις με αλλη...Απλα την τελευταία φορα ήταν σκετη απογοήτευση...

Κορίτσια....εχω τρεις ερωτήσεις

1) Τι θα γινει με τα ραπιντ τωρα που καταργούνται; Θα τα ζητανε ακομα στα κεντρα που παμε; Εχει ρωτησει καποια;

2) στο Γένεσις για μεθη ζητανε μοριακο ή ραπιντ και αν θα αλλαξει κατι με τα νεα δεδομενα και

3) μέχρι ποσα ωαρια αντεχεται η ωοληψια χωρις μεθη;

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εντάξει δεν πειράζει, υπήρχε όμως η ελπίδα και τώρα είσαι πανέτοιμη για την προσπάθεια σου. Αυτόν τον κύκλο σίγουρα δεν τον προλαβαίνετε; Σε ρωτάω κιόλας γιατί μετά από ωορρηξία θα γίνουν όλα πολύ πιο φυσικά και δεν θα χρειάζεσαι φάρμακα να έρθει η περίοδος κτλ

Δεν ξέρω ...γτ θα πέσουμε μέσα στην μεγάλη εβδομάδα..περιμένω τον γιατρό να με πάρει...

πρίν από 7 λεπτά , winspert είπε:

Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα αλλα δυστυχώς ειμαι παλια σε αυτο το φορουμ...Εχω ηδη κανει ενα παιδακι με εξωσωματική και παλευω δυο χρόνια για το δεύτερο. Βιταμινες παίρνουμε μονο δυο μηνες. Το σπερμοδιαγραμμα δεν ηταν ποτε καλο και αυτος ειναι και ο λογος της εξωσωματικής μας έτσι κ αλλιως...μαλλον με μπερδευεις με αλλη...Απλα την τελευταία φορα ήταν σκετη απογοήτευση...

Κορίτσια....εχω τρεις ερωτήσεις

1) Τι θα γινει με τα ραπιντ τωρα που καταργούνται; Θα τα ζητανε ακομα στα κεντρα που παμε; Εχει ρωτησει καποια;

2) στο Γένεσις για μεθη ζητανε μοριακο ή ραπιντ και αν θα αλλαξει κατι με τα νεα δεδομενα και

3) μέχρι ποσα ωαρια αντεχεται η ωοληψια χωρις μεθη;

Ακόμα ζητάνε κανονικά. Χωρίς μέθη θέλουν ραπιντ (δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι με μέθη, γενικά ήθελαν pcr). Εγώ μέχρι 5 αντέχω άνετα, για 2-3 δεν το συζητάω καν!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 31 λεπτά , armousi είπε:

Με το καλό το μωράκι σου , Εγω την προηγ εβδομάδα έκανα αυχιενικη και ανα 3 μέρες μου τα μειώνει σταδιακα, για την ώρα όλα καλά, έχουμε ομάδα ivf μανούλες 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Σποράκι είπε:

Ακόμα ζητάνε κανονικά. Χωρίς μέθη θέλουν ραπιντ (δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι με μέθη, γενικά ήθελαν pcr). Εγώ μέχρι 5 αντέχω άνετα, για 2-3 δεν το συζητάω καν!!!

Επειδή το σκεφτόμουν για τον επόμενο μήνα πώς είναι ο πόνος στην ωοληψία; Βαρέθηκα καρδιολόγο κάθε μήνα και μέθη κάθε μήνα...

tvXOp2.png

πρίν από 21 λεπτά , Ele@n είπε:

Επειδή το σκεφτόμουν για τον επόμενο μήνα πώς είναι ο πόνος στην ωοληψία; Βαρέθηκα καρδιολόγο κάθε μήνα και μέθη κάθε μήνα...

Κορίτσια εγώ δεν πονάω ποτέ, μπορώ να πω ότι κάνα 10λεπτο μετά αφού τελειώσουμε αρχίζω και πονάω για λίγο αλλά αυτό πρέπει να είναι καθαρά δικό μου πρόβλημα.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...