Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , teenthybell είπε:

Ε πιστεύω πως ναι. Εγω μέχρι την χοριακη που έκανα σήμερα επινα κ τσαι κ ελληνικό καφε! Κορίτσια η χοριακη βγήκε τετραψηφια τι σημαίνει αυτό????

Σας διαβάζω πολύ καιρό κ μοιραζόμαστε τις ανησυχιες που κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει.

Εύχομαι σε όλες μια θετική εξέλιξη γιατί το αξίζουμε κ γιατί μπορούμε.

Η πρώτη χοριακη σου είναι τετραψήφια ;;;; 😃

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 17 λεπτά , teenthybell είπε:

Ε πιστεύω πως ναι. Εγω μέχρι την χοριακη που έκανα σήμερα επινα κ τσαι κ ελληνικό καφε! Κορίτσια η χοριακη βγήκε τετραψηφια τι σημαίνει αυτό????

Σας διαβάζω πολύ καιρό κ μοιραζόμαστε τις ανησυχιες που κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει.

Πρώτη ; Πόσες μέρες απο την ετ ; Βλαστοκυστες ; Συγχαρητήρια !

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 5 λεπτά , silvy22 είπε:

Πρώτη ; Πόσες μέρες απο την ετ ; Βλαστοκυστες ; Συγχαρητήρια !

Η πρώτη ναι! 14 μερα μετά την εμβρυομεταφορα τριων ημερών είχαμε βάλει δυο... Μακάρι να συνεχίσει έτσι! 

• Μου αρέσει 3
  • Δύναμη! 1

πρίν από 6 λεπτά , teenthybell είπε:

Εγω σήμερα που ήταν η 14 μερα μετά την εμβρυομεταφορα ειχα 37 το πρωί. Τις προηγούμενες μέρες δεν ειχα μετρησει κιόλας. Εγω είχα ηπια πονακια περιοδου πάντως σχεδόν όλες τις μερες αναμονής κ πολλά νευρα προς το τέλος 😛

τα νεύρα είναι μόνιμα νομίζω χαχαχαχ ! εγώ πήρα buscopan χθες ! εχω αρκετά πονάκια και στη κοιλιά -τραβήγματα και στη μέση όταν κάθομαι! αλλά αυτά τα εχω από την πρώτη μέρα της ετ! επίσης 2 μέρες τώρα εχω πονοκέφαλο και ζαλίζομαι όταν σηκώνομαι ! ξέρω είναι νωρίς , δε θέλω να παραμύθιαζε τον εαυτό μου με συμπτώματα αλλά αφού τα παρατηρώ τα υπολογίζω κ αυτά! σήμερα έλαβες τα χαρμόσυνα; συγχαρητήρια κορίτσι μ να έχεις μια υπεεεεεεροχη εγκυμοσυνη!! και να ακολουθήσουμε και ολας οι υπόλοιπες με 4ψηφιες ! μου θυμίζεις εμένα τότε ! 3ων ημερών .14η μέρα και χοριακη 3700 καλή εγκυμοσυνη απλώς δεν πήγε καλα λόγω τρισωμιας! ήταν όμως γερή μέχρι το τέλος!

• Ευχαριστώ 1

Just now, teenthybell είπε:

Η πρώτη ναι! 14 μερα μετά την εμβρυομεταφορα τριων ημερών είχαμε βάλει δυο... Μακάρι να συνεχίσει έτσι! 

Μπράβο!! ! Λογικά μπορεί να έχουν πιάσει και τα δυο ! Καλοστεριωτα 

πρίν από 8 λεπτά , Angot είπε:

τα νεύρα είναι μόνιμα νομίζω χαχαχαχ ! εγώ πήρα buscopan χθες ! εχω αρκετά πονάκια και στη κοιλιά -τραβήγματα και στη μέση όταν κάθομαι! αλλά αυτά τα εχω από την πρώτη μέρα της ετ! επίσης 2 μέρες τώρα εχω πονοκέφαλο και ζαλίζομαι όταν σηκώνομαι ! ξέρω είναι νωρίς , δε θέλω να παραμύθιαζε τον εαυτό μου με συμπτώματα αλλά αφού τα παρατηρώ τα υπολογίζω κ αυτά! σήμερα έλαβες τα χαρμόσυνα; συγχαρητήρια κορίτσι μ να έχεις μια υπεεεεεεροχη εγκυμοσυνη!! και να ακολουθήσουμε και ολας οι υπόλοιπες με 4ψηφιες ! μου θυμίζεις εμένα τότε ! 3ων ημερών .14η μέρα και χοριακη 3700 καλή εγκυμοσυνη απλώς δεν πήγε καλα λόγω τρισωμιας! ήταν όμως γερή μέχρι το τέλος!

Εγω είχα θερμοκρασία μέχρι 36.7 δεν είδα ποτέ πάνω απο αυτό, επίσης απο εγκυμοσύνη σε εγκυμοσύνη αλλάζουν τα συμπτώματα !

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

κορίτσια επιτρέπεται το χαμομήλι ή η βαλεριάνα; εχω τρομερή ταραχή , δεν ξέρω γιατί, κρίση πανικού έπαθα;  λες και βλέπω συνέχεια θρίλερ ειμαι! και ειμαι στο κρεβάτι από το πρωί , δεν ειμαι σε κίνηση να πεις ότι κουράστηκα 

Εμένα μου είχαν πει χαμομήλι, τσάι, καφέ μόνο ένα από όλα αυτά. Αν δεν έχεις πιει κάτι μπορείς να πιεις ένα.

πρίν από 1 λεπτό , Σποράκι είπε:

Εμένα μου είχαν πει χαμομήλι, τσάι, καφέ μόνο ένα από όλα αυτά. Αν δεν έχεις πιει κάτι μπορείς να πιεις ένα.

ηρέμησα τώρα ευτυχώς μου πέρασε! ευχαριστώ 

6 hours ago, Lotos said:

Καλημέρα !Δε μας ζαλισες καθόλου,για αυτό είμαστε εδω...η αλήθεια είναι πως αυτός ο δρόμος είναι ανηφορικός και θέλει γερά θεμέλια να έχει το ζευγάρι..εγώ λέω να πάρετε λίγο το χρόνο σας ,να ηρεμήσετε ..αν θες εσύ να προχωρήσεις σε ωοληψια και οποτε κ αν  είστε ετοιμοι προχωράτε!τώρα μπορεί να σου φαίνεται πολύ μεγάλο αλλά πιστεύω με συγκροτημένες κινήσεις ,θα έρθει μοιραία η λύση του προβλήματος...

Με το καλό !!!σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις μωράκι!!άσχετη ερώτηση,γτ είχαμε με φίλη μου, γίνεται να υπάρξει διπλή ωορρηξία σε διαφορετικές ημέρες του κύκλου ?

Ναι γίνεται διπλή ωορρηξία σε διαφορετικές μέρες του κύκλου 

4 hours ago, Fay_ said:

Κορίτσια μου καλησπέρα! Θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας. Αυτό το μήνα πήρα φεμαρα και έχω τρία ωοθυλακια. Το θέμα είναι ότι το ένα μόνο έχει φτάσει σε μέγεθος ικανοποιητικό τα αλλά είμαι λόγο πιο πίσω. Σήμερα πήγα για υπέρηχο κ τα οιστρογόνα είναι ακόμα χαμηλά 130. Με πήρε ο γιατρός και μου λέει θες να κάνουμε ωοληψια Τετάρτη όπως είχαμε πει αρχικά με το φόβο να μην είναι ακόμα ώριμα λόγω χαμηλών οιστρογόνων ή Παρακευή να ανέβουν κ άλλο τα οιστρογόνα με το φόβο να έχει γίνει ωορρηξία.. να σημειώσω πως κάνω κ orgalutran για να μην σπάσει το μεγάλο..εκεινος προτείνει Παρασκευή..δε ξέρω τι να κάνω..

Εγω θα πήγαινα με αυτο που ειπε ο γιατρός. Δεν πιστευω να μην το προλάβετε. Δεν θα πάρεις και voltaren μαζί με την ovitrelle?

2 hours ago, Angot said:

κορίτσια επιτρέπεται το χαμομήλι ή η βαλεριάνα; εχω τρομερή ταραχή , δεν ξέρω γιατί, κρίση πανικού έπαθα;  λες και βλέπω συνέχεια θρίλερ ειμαι! και ειμαι στο κρεβάτι από το πρωί , δεν ειμαι σε κίνηση να πεις ότι κουράστηκα 

Απο το άγχος σου ειναι μάλλον. Το ειχα πάθει στην 3η προσπάθεια. Έβλεπα Emily in Paris και ηταν λες και έβλεπα τον Τζακ τον αντεροβγάλτη 🥴

1 hour ago, Angot said:

εχω μια συζήτηση με μια φίλη κορίτσια !τι θερμοκρασία είχατε όσες πήρατε θετική χοριακη ; να πω πως δεν πιστευτώ απόλυτα στη θερμοκρασία ! τώρα εχω 36,8 η θερμορασια μου συνήθως είναι 35,9-36,1! στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν νομίζω να ειχα περάσει το 36,5 

θεωρητικά μέχρι τη χοριακη πινεις -τρως τα πάντα εκτός από αλκοόλ τσιγάρο ! αλλά ξέρω γω!

Την θερμοκρασία την ανεβάζουν τα χάπια, μην δίνεις σημασία. Σε όλες μου τις προσπάθειες ειχα απο 36,8 έως 37,2

1 hour ago, teenthybell said:

Συγχαρητήρια!! Καλούς διπλασιασμούς!! Πόσο ήταν δηλαδή;

eardp2.png

Καλησπέρα κορίτσια ελπίζω να εισται καλά ,επειδή δε με πήρε ο γιατρός ακόμα αλλά μου ήρθαν τα αποτελέσματα. Έκανα εξετάσεις σήμερα 12η μέρα ,περνώ trisequens για προετοιμασία έμβρυομεταφορας. 

Lh 8.18 Προγεστερόνη 0.084 Ε2 145.5 

Πώς σας φαίνονται ? 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, teenthybell είπε:

Συγχαρητήρια, έκανες πολύ καλή αρχή. Όλα να συνεχίσουν έτσι!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Ria_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ελπίζω να εισται καλά ,επειδή δε με πήρε ο γιατρός ακόμα αλλά μου ήρθαν τα αποτελέσματα. Έκανα εξετάσεις σήμερα 12η μέρα ,περνώ trisequens για προετοιμασία έμβρυομεταφορας. 

Lh 8.18 Προγεστερόνη 0.084 Ε2 145.5 

Πώς σας φαίνονται ? 

Έχεις κάνει υπέρηχο; Θα κάνεις ωορρηξία; Κάπου τόσα ήταν τα δικά μου χωρίς ωορρηξία σε τεχνιτο κύκλο.

Ε2 νομίζω ειχα παραπάνω.

Τι ενδομήτριο έχεις; Θα ξανά πας για υπέρηχο;

πρίν από 17 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγω θα πήγαινα με αυτο που ειπε ο γιατρός. Δεν πιστευω να μην το προλάβετε. Δεν θα πάρεις και voltaren μαζί με την ovitrelle?

Απο το άγχος σου ειναι μάλλον. Το ειχα πάθει στην 3η προσπάθεια. Έβλεπα Emily in Paris και ηταν λες και έβλεπα τον Τζακ τον αντεροβγάλτη 🥴

Την θερμοκρασία την ανεβάζουν τα χάπια, μην δίνεις σημασία. Σε όλες μου τις προσπάθειες ειχα απο 36,8 έως 37,2

χαχαχα ακριβώς  ! δεν θα μπορούσες να το περιγράψεις καλύτερα 😅

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έχεις κάνει υπέρηχο; Θα κάνεις ωορρηξία; Κάπου τόσα ήταν τα δικά μου χωρίς ωορρηξία σε τεχνιτο κύκλο.

Ε2 νομίζω ειχα παραπάνω.

Τι ενδομήτριο έχεις; Θα ξανά πας για υπέρηχο;

Όχι όχι είναι τεχνητός κύκλος . Ναι κάναμε σήμερα είναι τριζωνικό το ενδομήτριο μου είπε και είναι περίπου 9.5 χιλιοστά . Όχι δε θα κάνουμε άλλο υπέρηχο λογικά τώρα έμβρυομεταφορα κατευθείαν. 

• Καλή τύχη! 3

πρίν από 40 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Voltaren γιατί; Μόνο ovitrelle κάνω συνήθως. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...