Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου!Εκανα καμπυλη σακχαρου και ειναι οκ!Με το συζυγο ετσι και ετσι!Το σιγουρο ειναι οτι προς το παρον παγωνουμε τις διαδικασιες της εξωσωματικης και βλεπουμε πως θα παει..

Καλημερα κοριτσια μου!!Για οσες δεν με θυμαστε ειμαι η κοπελα που εχουμε θεματα με τον αντρα μου στυσης και γενικοτερα μια αρνητικη διαθεση τις τελευταιες μερες.Μετα απο απειρες συζητησεις με τον αντρα μου εδω και μια εβδομαδα,απειρα κλαμματα απο μενα καταληξαμε στο οτι τα πραγματα ειναι σκουρα για εμας!Επειδη το τελευταιο διαστημα ειχαμε πολλους καβγαδες,εχει κουραστει και κυριως νιωθει οτι το μελλον ειναι αβεβαιο για εμας,κυριως αν υπαρχει και ενα παιδι.Ολα δειχνουν για χωρισμο,απο την αλλη ομως δεν θελει να παρει αυτη την αποφαση τωρα γιατι λεει οτι με αγαπαει παρα πολυ και εχει επενδυσει παρα πολλα σε εμας.

Ο χρονος μου λεει θα δειξει για εμας..Φυσικα,παγωνουμε και τη διαδικασια της εξωσωματικης.

Δεν ξερω βρε κοριτσια,εγω παλι νιωθω οτι τον αγαπω οτι δεν θελω να τον χασω,αλλα κατι μεσα μου μου λεει οτι πρεπει να το παρω αποφαση και να μην πολυελπιζω.Στεναχωριεμαι που θα χασω ενα καλο συντροφο και την ελπιδα να γινω μανουλα.Αλλα κυριως για το παιδι μου εχει κολλησει ιδεα που τη σκεφτομαι καιρο τωρα.Ειχα πει πριν ενα χρονο θυμαμαι οτι αν τα πραγματα στραβωσουν οτι θα προχωρησω σε εξωσωματικη χωρις συντροφο.Δεν ξερω αν ειναι εγωιστικο αυτο που λεω,αλλα αυτο νιωθω εδω και καιρο.

Συγνωμη αν σας ζαλισα.

Δεν ξέρω πόσο είσαι ούτε πως θα καταλήξει με τον άντρα σου αλλά τις ιδιες σκέψεις είχα και εγώ στην αρχή. Μήπως είναι εγωιστικό; Μπορεί!!! Αλλά όταν μια γυναίκα θέλει τόσο πολύ να γίνει μανούλα πιστεύω ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει σε ένα παιδάκι. Εγώ είμαι μόνη μου και προσπαθώ εδώ και καιρό να γίνω μανούλα… Ευχομαι να φτιάξουν τα πράγματα (με τον αντρα σου ή όχι) και να έρθουν τα καλύτερα!

• Δύναμη! 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 10 λεπτά , Σποράκι είπε:

Δεν ξέρω πόσο είσαι ούτε πως θα καταλήξει με τον άντρα σου αλλά τις ιδιες σκέψεις είχα και εγώ στην αρχή. Μήπως είναι εγωιστικό; Μπορεί!!! Αλλά όταν μια γυναίκα θέλει τόσο πολύ να γίνει μανούλα πιστεύω ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει σε ένα παιδάκι. Εγώ είμαι μόνη μου και προσπαθώ εδώ και καιρό να γίνω μανούλα… Ευχομαι να φτιάξουν τα πράγματα (με τον αντρα σου ή όχι) και να έρθουν τα καλύτερα!

Είμαι 34 @Σποράκι .Δεν ηξερα οτι προσπαθεις μονη σου!!Μπραβο κοριτσι μου!Μου δινεις πολλη δύναμη!Ξερω οτι θα τα καταφερω ,αν και θα παω κοντρα σε ολους και ολα μιας και προερχομαι απο μια πολυ συντηρητική οικογενεια που ο πατερας μου θα παθει τιποτα με το διαζυγίο(αν ερθει),ποσο μαλλον με ενα παιδι χωρις συντροφο.Πραγματικα ομως κουραστηκα να κανω πραγματα για να ειναι οι γονεις ικανοποιημενοι!Δεν θα τους αφησω να με αποθαρρυνουν!Δικη μου ειναι η ζωη,δικο μου ειναι το σωμα μου και η ευτυχια μου!

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 4
  • Λουλούδια 2

πρίν από 1 λεπτό , Kate89 είπε:

Είμαι 34 @Σποράκι .Δεν ηξερα οτι προσπαθεις μονη σου!!Μπραβο κοριτσι μου!Μου δινεις πολλη δύναμη!Ξερω οτι θα τα καταφερω ,αν και θα παω κοντρα σε ολους και ολα μιας και προερχομαι απο μια πολυ συντηρητική οικογενεια που ο πατερας μου θα παθει τιποτα με το διαζυγίο(αν ερθει),ποσο μαλλον με ενα παιδι χωρις συντροφο.Πραγματικα ομως κουραστηκα να κανω πραγματα για να ειναι οι γονεις ικανοποιημενοι!Δεν θα τους αφησω να με αποθαρρυνουν!Δικη μου ειναι η ζωη,δικο μου ειναι το σωμα μου και η ευτυχια μου!

Ακριβώς!!! Δίκη μας είναι η ζωή και στο τέλος εμείς θα μείνουμε πίσω. Δώσε τον χρόνο που πρέπει στο γάμο σου αλλά πρόσεξε μη σε τραβήξει πολύ πίσω. Αν δεις ότι δεν είσαι έτοιμη για μεγάλες αποφάσεις η γνώμη μου είναι τώρα που είσαι μικρή να κάνεις μια κατάψυξη ωαρίων. Έχει αλλάξει ο νόμος και θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στο μέλλον ακομα και αν χωρίσετε.

• Δύναμη! 1

πρίν από 1 λεπτό , Σποράκι είπε:

Ακριβώς!!! Δίκη μας είναι η ζωή και στο τέλος εμείς θα μείνουμε πίσω. Δώσε τον χρόνο που πρέπει στο γάμο σου αλλά πρόσεξε μη σε τραβήξει πολύ πίσω. Αν δεις ότι δεν είσαι έτοιμη για μεγάλες αποφάσεις η γνώμη μου είναι τώρα που είσαι μικρή να κάνεις μια κατάψυξη ωαρίων. Έχει αλλάξει ο νόμος και θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στο μέλλον ακομα και αν χωρίσετε.

@Σποράκιοτι ειναι να γινει με το γαμο μου θα γινει μεχρι το καλοκαιρι σιγουρα γιατι και ο αντρας μου δεν θελει να "χαραμιστω". Δεν θα κρατησει πολυ αυτη η κατασταση.Υπομονη και βλεπουμε.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα! Θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας. Αυτό το μήνα πήρα φεμαρα και έχω τρία ωοθυλακια. Το θέμα είναι ότι το ένα μόνο έχει φτάσει σε μέγεθος ικανοποιητικό τα αλλά είμαι λόγο πιο πίσω. Σήμερα πήγα για υπέρηχο κ τα οιστρογόνα είναι ακόμα χαμηλά 130. Με πήρε ο γιατρός και μου λέει θες να κάνουμε ωοληψια Τετάρτη όπως είχαμε πει αρχικά με το φόβο να μην είναι ακόμα ώριμα λόγω χαμηλών οιστρογόνων ή Παρακευή να ανέβουν κ άλλο τα οιστρογόνα με το φόβο να έχει γίνει ωορρηξία.. να σημειώσω πως κάνω κ orgalutran για να μην σπάσει το μεγάλο..εκεινος προτείνει Παρασκευή..δε ξέρω τι να κάνω..

πρίν από 30 λεπτά , Fay_ είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! Θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας. Αυτό το μήνα πήρα φεμαρα και έχω τρία ωοθυλακια. Το θέμα είναι ότι το ένα μόνο έχει φτάσει σε μέγεθος ικανοποιητικό τα αλλά είμαι λόγο πιο πίσω. Σήμερα πήγα για υπέρηχο κ τα οιστρογόνα είναι ακόμα χαμηλά 130. Με πήρε ο γιατρός και μου λέει θες να κάνουμε ωοληψια Τετάρτη όπως είχαμε πει αρχικά με το φόβο να μην είναι ακόμα ώριμα λόγω χαμηλών οιστρογόνων ή Παρακευή να ανέβουν κ άλλο τα οιστρογόνα με το φόβο να έχει γίνει ωορρηξία.. να σημειώσω πως κάνω κ orgalutran για να μην σπάσει το μεγάλο..εκεινος προτείνει Παρασκευή..δε ξέρω τι να κάνω..

Πόσο είναι τα μικρά και πόσο το μεγάλο; 130 είναι λίγο χαμηλά για τρία αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το αποφασίσεις εσυ αυτό; Ας κρίνει ο γιατρός ότι θεωρεί καλύτερο.

πρίν από 13 λεπτά , Σποράκι είπε:

Πόσο είναι τα μικρά και πόσο το μεγάλο; 130 είναι λίγο χαμηλά για τρία αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το αποφασίσεις εσυ αυτό; Ας κρίνει ο γιατρός ότι θεωρεί καλύτερο.

Κι εγω αυτό είπα ότι ας κρίνει εκείνος κ μου είπε Παρασκευή. Μου είπε πως το μεγάλο είναι 19 με 20 κ τα μικρά 14 κ ότι τα οιστρογόνα είναι χαμηλά λόγω ανταγωνιστή κ πρέπει να ανέβουν..απλά φοβάμαι μη χάσω κ το ένα σίγουρο.. 

3 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Καλημέρα !Δε μας ζαλισες καθόλου,για αυτό είμαστε εδω...η αλήθεια είναι πως αυτός ο δρόμος είναι ανηφορικός και θέλει γερά θεμέλια να έχει το ζευγάρι..εγώ λέω να πάρετε λίγο το χρόνο σας ,να ηρεμήσετε ..αν θες εσύ να προχωρήσεις σε ωοληψια και οποτε κ αν  είστε ετοιμοι προχωράτε!τώρα μπορεί να σου φαίνεται πολύ μεγάλο αλλά πιστεύω με συγκροτημένες κινήσεις ,θα έρθει μοιραία η λύση του προβλήματος...

Με το καλό !!!σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις μωράκι!!άσχετη ερώτηση,γτ είχαμε με φίλη μου, γίνεται να υπάρξει διπλή ωορρηξία σε διαφορετικές ημέρες του κύκλου ?

Ευχαριστω πολύ! Αυτό που ρωτάς δεν το γνωρίζω δεν μου έχουν πει ποτε για διπλή ωορρηξία! 

πρίν από 13 λεπτά , Fay_ είπε:

Κι εγω αυτό είπα ότι ας κρίνει εκείνος κ μου είπε Παρασκευή. Μου είπε πως το μεγάλο είναι 19 με 20 κ τα μικρά 14 κ ότι τα οιστρογόνα είναι χαμηλά λόγω ανταγωνιστή κ πρέπει να ανέβουν..απλά φοβάμαι μη χάσω κ το ένα σίγουρο.. 

Το μεγάλο είναι στο όριο. Το 14 σε δυο μέρες μπορεί να γίνει 16-17. Θα έλεγα να τον εμπιστευτείς, κάτι καλύτερο θα ξέρει.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Σποράκι είπε:

Το μεγάλο είναι στο όριο. Το 14 σε δυο μέρες μπορεί να γίνει 16-17. Θα έλεγα να τον εμπιστευτείς, κάτι καλύτερο θα ξέρει.

Μακάρι! Μου είπε πως κ το μεγάλο δεν πιστεύει ότι θα σπάσει γιατί η Lh είναι χαμηλά στο 3,5.. Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου! 

κορίτσια επιτρέπεται το χαμομήλι ή η βαλεριάνα; εχω τρομερή ταραχή , δεν ξέρω γιατί, κρίση πανικού έπαθα;  λες και βλέπω συνέχεια θρίλερ ειμαι! και ειμαι στο κρεβάτι από το πρωί , δεν ειμαι σε κίνηση να πεις ότι κουράστηκα 

πρίν από 38 λεπτά , Angot είπε:

κορίτσια επιτρέπεται το χαμομήλι ή η βαλεριάνα; εχω τρομερή ταραχή , δεν ξέρω γιατί, κρίση πανικού έπαθα;  λες και βλέπω συνέχεια θρίλερ ειμαι! και ειμαι στο κρεβάτι από το πρωί , δεν ειμαι σε κίνηση να πεις ότι κουράστηκα 

Ε πιστεύω πως ναι. Εγω μέχρι την χοριακη που έκανα σήμερα επινα κ τσαι κ ελληνικό καφε! Κορίτσια η χοριακη βγήκε τετραψηφια τι σημαίνει αυτό????

Σας διαβάζω πολύ καιρό κ μοιραζόμαστε τις ανησυχιες που κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει.

Εύχομαι σε όλες μια θετική εξέλιξη γιατί το αξίζουμε κ γιατί μπορούμε.

• Μου αρέσει 7
  • Δύναμη! 1

εχω μια συζήτηση με μια φίλη κορίτσια !τι θερμοκρασία είχατε όσες πήρατε θετική χοριακη ; να πω πως δεν πιστευτώ απόλυτα στη θερμοκρασία ! τώρα εχω 36,8 η θερμορασια μου συνήθως είναι 35,9-36,1! στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν νομίζω να ειχα περάσει το 36,5 

πρίν από 7 λεπτά , teenthybell είπε:

Ε πιστεύω πως ναι. Εγω μέχρι την χοριακη που έκανα σήμερα επινα κ τσαι κ ελληνικό καφε! Κορίτσια η χοριακη βγήκε τετραψηφια τι σημαίνει αυτό????

Σας διαβάζω πολύ καιρό κ μοιραζόμαστε τις ανησυχιες που κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει.

Εύχομαι σε όλες μια θετική εξέλιξη γιατί το αξίζουμε κ γιατί μπορούμε.

θεωρητικά μέχρι τη χοριακη πινεις -τρως τα πάντα εκτός από αλκοόλ τσιγάρο ! αλλά ξέρω γω!

πρίν από 11 λεπτά , Angot είπε:

εχω μια συζήτηση με μια φίλη κορίτσια !τι θερμοκρασία είχατε όσες πήρατε θετική χοριακη ; να πω πως δεν πιστευτώ απόλυτα στη θερμοκρασία ! τώρα εχω 36,8 η θερμορασια μου συνήθως είναι 35,9-36,1! στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν νομίζω να ειχα περάσει το 36,5 

θεωρητικά μέχρι τη χοριακη πινεις -τρως τα πάντα εκτός από αλκοόλ τσιγάρο ! αλλά ξέρω γω!

Εγω σήμερα που ήταν η 14 μερα μετά την εμβρυομεταφορα ειχα 37 το πρωί. Τις προηγούμενες μέρες δεν ειχα μετρησει κιόλας. Εγω είχα ηπια πονακια περιοδου πάντως σχεδόν όλες τις μερες αναμονής κ πολλά νευρα προς το τέλος 😛

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...