Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Angot είπε:

κορίτσια να σας πω τι έπαθα μόλις! ναι ναι ξέρω τι θα μου πείτε! αλλά οκ! ήμουν ξαπλωμένη στον κάναμε , σηκώθηκα ίσως απότομα  και επειδή το σπίτι μου ειναι μεζονέτα μπήκα στο ασανσέρ να ανέβω στον 6 ! και κορίτσια από τον 5ο ως τον 6ο κρατιόμουν με νυχια και με δόντια να μην πέσω ! τάση λυποθυμιας  , ιδρώτας και τάση για εμετό ! αφού ηρθα κατευθείαν στο κρεβατι ,ακόμα δλδ εχω ζαλάδα ! 

Έξι ορόφους?Αυτό δεν είναι μεζονέτα,η Τζαιαντ του Γιανγκου Δράκου είναι😛Εμένα πάντως μου φαίνονται σαν συμπτώματα εγκυμοσύνης η σαν υπόταση. Αν πάντως ισχύει το πρώτο,σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι έγκυος και με το καλό να παίζεις κυνηγητό με το μπεμπακι σου στην σπιταρονα❤️

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 7 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Έξι ορόφους?Αυτό δεν είναι μεζονέτα,η Τζαιαντ του Γιανγκου Δράκου είναι😛Εμένα πάντως μου φαίνονται σαν συμπτώματα εγκυμοσύνης η σαν υπόταση. Αν πάντως ισχύει το πρώτο,σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι έγκυος και με το καλό να παίζεις κυνηγητό με το μπεμπακι σου στην σπιταρονα❤️

η τζαιαντ λέει χαχαχαχαχα. δε σε μπορω! είναι νωρίς γι σύμπτωμα! δλδ και εμφύτευση να έγινε θ έγινε χθες ή σήμερα! από 2η μέρα να χω τέτοια ; χλωμό ! υπνηλία εχω αλλά είναι από τη θέαρα τη προγεστερονη ! ανά διαστήματα πόνους περιόδου και λίγο μέση , κυρίως όταν κάθομαι σε καρέκλα ! όμως όλα αυτά ξέρουμε ότι είναι και τα χάπια! ο άντρας μου λέει υπόταση με ένα κιλό μπακαλιάρο δεν παίζει !

ειχε καμια άλλη κοπέλα τόσο νωρίς σύμπτωμα τέτοιου είδους;

• Καλή τύχη! 1

6 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Εγώ βλέπω ότι μια χαρά ανέβηκε, διπλασιάστηκε και δεν πήγες καν στις δυο μέρες. Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, ευχομαι να πάνε όλα τέλεια!!!

Μα γιατί απογοητεύεται ,εφόσον διπλασιάζεται?εύχομαι ολόψυχα να πας τέλεια!

4 ώρες πρίν, Texas είπε:

Καλησπερα με έχει πιάσει πονοκέφαλος δεν ξέρω αν είναι σημάδι γενικά έχω πονοκεφάλους πριν την περίοδο και όταν κόβω τις ορμόνες μετά από αποτυχία . 
μπορω να πάρω κάποιο παυσίπονο ή να κάνω υπομονή ; 

Ποτέ περιμένεις ?

πρίν από 14 λεπτά , Angot είπε:

η τζαιαντ λέει χαχαχαχαχα. δε σε μπορω! είναι νωρίς γι σύμπτωμα! δλδ και εμφύτευση να έγινε θ έγινε χθες ή σήμερα! από 2η μέρα να χω τέτοια ; χλωμό ! υπνηλία εχω αλλά είναι από τη θέαρα τη προγεστερονη ! ανά διαστήματα πόνους περιόδου και λίγο μέση , κυρίως όταν κάθομαι σε καρέκλα ! όμως όλα αυτά ξέρουμε ότι είναι και τα χάπια! ο άντρας μου λέει υπόταση με ένα κιλό μπακαλιάρο δεν παίζει !

ειχε καμια άλλη κοπέλα τόσο νωρίς σύμπτωμα τέτοιου είδους;

Από όλο το μήνυμα μου έμεινε το μεζονέτα 6 όροφοι....και τις προάλλες έβλεπα τη βιογραφία της Μέγκαν με τον Χάρι και τους είχαν παραπεταξει λέει σε ένα κοτατζ χαμηλοταβανο...κάλεσε τους μάνα μου σε έναν όροφο είναι και δύο μέτρα παλικάρι και κουτουλαει... Μας συμφέρει να είναι σύμπτωμα, κι εγώ καλό προαίσθημα έχω...αλλά αυτό μου θυμίζει προγεστερόνη... Οι ζαλάδες αν είσαι Τετάρτη εβδομάδα θα εμφανιστούν κοντά στην έβδομη και αν εμφανιστούν δε σταματούν με ξάπλα...

• Χαχα 5

tvXOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Ele@n είπε:

Από όλο το μήνυμα μου έμεινε το μεζονέτα 6 όροφοι....και τις προάλλες έβλεπα τη βιογραφία της Μέγκαν με τον Χάρι και τους είχαν παραπεταξει λέει σε ένα κοτατζ χαμηλοταβανο...κάλεσε τους μάνα μου σε έναν όροφο είναι και δύο μέτρα παλικάρι και κουτουλαει... Μας συμφέρει να είναι σύμπτωμα, κι εγώ καλό προαίσθημα έχω...αλλά αυτό μου θυμίζει προγεστερόνη... Οι ζαλάδες αν είσαι Τετάρτη εβδομάδα θα εμφανιστούν κοντά στην έβδομη και αν εμφανιστούν δε σταματούν με ξάπλα...

κάλε δεν είναι 6 όροφοι 2 είναι. αχαχαχ 5ος και 6ος (είπα όπως ανέβαινα με το ασανσέρ από τον 5ο στον 6ο) 😅  μου πέρασε αφού ξάπλωσα η τάση για λιποθυμία και μετά από κάαν 15 λεπτό η ζαλουρα! ! και μένα με συμφέρει να είναι συμπτώματα απλώς οκ ξέρω ότι είναι νωρίς ! προγεστερονη οχι, δεν μου κάνει τέτοια! υπόταση μπορεί 

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , Angot είπε:

κορίτσια να σας πω τι έπαθα μόλις! ναι ναι ξέρω τι θα μου πείτε! αλλά οκ! ήμουν ξαπλωμένη στον κάναμε , σηκώθηκα ίσως απότομα  και επειδή το σπίτι μου ειναι μεζονέτα μπήκα στο ασανσέρ να ανέβω στον 6 ! και κορίτσια από τον 5ο ως τον 6ο κρατιόμουν με νυχια και με δόντια να μην πέσω ! τάση λυποθυμιας  , ιδρώτας και τάση για εμετό ! αφού ηρθα κατευθείαν στο κρεβατι ,ακόμα δλδ εχω ζαλάδα ! 

Αχχχ....η ζαλάδα και η αδυναμία ήταν μάλλον το δικό μου πρώτο σύμπτωμα. Το ένιωθα από την 4η μέρα.....

Και τα έχω ξανά πει. Άλλο σύμπτωμα δεν είχα. Τα δικά μου εμφανίστηκαν μετά την 7η εβδομάδα. Πήγα φαντάσου στα γενέθλια μιας φίλης μου και δεν μπορούσα να κάτσω στην καρέκλα. Συν ότι φτερουγιζε η καρδιά μου. 

πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αχχχ....η ζαλάδα και η αδυναμία ήταν μάλλον το δικό μου πρώτο σύμπτωμα. Το ένιωθα από την 4η μέρα.....

τάση για λιποθυμία ; η απλά είχες μια θολούρα; εγώ την πέμπτη εκανα μεταφορά! ειναι αρκετά νωρίς! απλώς μου φάνηκε περίεργο γιατί δεν ένιωθα κάτι από πριν! ήρθε ξαφνικά 

Just now, Angot είπε:

τάση για λιποθυμία ; η απλά είδες μια θολούρα; εγώ την πέμπτη εκανα μεταφορά! ειναι αρκετά νωρίς! απλώς μου φάνηκε περίεργο γιατί δεν ένιωθα κάτι από πριν! ήρθε ξαφνικά 

Σαν να μου πέφτει η πίεση. Δεν ξέρω πως είναι η τάση για λιποθυμία γιατί δεν έχω λιποθυμήσει ποτέ. Απλά ένιωθα πολύ αδύναμη και ξαφνικά φτερούγισμα μούδιασμα στα πόδια σαν να μου πέφτει η πίεση. Τετάρτη είχα κάνει εμβρυομεταφορα Σάββατο ξεκίνησαν αυτά. 

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σαν να μου πέφτει η πίεση. Δεν ξέρω πως είναι η τάση για λιποθυμία γιατί δεν έχω λιποθυμήσει ποτέ. Απλά ένιωθα πολύ αδύναμη και ξαφνικά φτερούγισμα μούδιασμα στα πόδια σαν να μου πέφτει η πίεση. Τετάρτη είχα κάνει εμβρυομεταφορα Σάββατο ξεκίνησαν αυτά. 

αυτο φαντάσου πήγα να κάτσω κάτω στο ασανσέρ γιατί φοβήθηκα μη πέσω ! και μετά ήρθα στο κρεβάτι και έκατσα από την πλευρά που δεν εχω φλοκάτη γιατί νομίζω οτι θα την ξερνούσα 

πρίν από 3 λεπτά , Angot είπε:

αυτο φαντάσου πήγα να κάτσω κάτω στο ασανσέρ γιατί φοβήθηκα μη πέσω ! και μετά ήρθα στο κρεβάτι και έκατσα από την πλευρά που δεν εχω φλοκάτη γιατί νομίζω οτι θα την ξερνούσα 

Ακριβώς!! Κοίτα τότε δεν το κατάλαβα ότι ήταν σύμπτωμα, στην πρώτη μου προσπάθεια δεν τα είχα αυτά. Μετά έπαθα ότι έπαθα και πάλι έλεγα δεν έχω συμπτώματα. Και όμως κάτι έχεις. Απλά είναι ακόμα πολύ χαμηλές οι ορμόνες. Τα συμπτώματα είναι light. Εύχομαι πραγματικά σε λίγες μέρες να πανηγυρίζετε 🙏🙏

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ακριβώς!! Κοίτα τότε δεν το κατάλαβα ότι ήταν σύντομα, στην πρώτη μου προσπάθεια δεν τα είχα αυτά. Μετά έπαθα ότι έπαθα και πάλι έλεγα δεν έχω συμπτώματα. Και όμως κάτι έχεις. Απλά είναι ακόμα πολύ χαμηλές οι ορμόνες. Τα συμπτώματα είναι light. Εύχομαι πραγματικά σε λίγες μέρες να πανηγυρίζετε 🙏🙏

μακάρι! οχι τπτ άλλο εγώ φημίζομαι για τα τεστ μου! οχι για την υποψία συμπτωμάτων! 😅  τώρα το τελειοποίησα το άθλημα !

• Χαχα 4

πρίν από 8 λεπτά , Angot είπε:

μακάρι! οχι τπτ άλλο εγώ φημίζομαι για τα τεστ μου! οχι για την υποψία συμπτωμάτων! 😅  τώρα το τελειοποίησα το άθλημα !

Λογικό!!! Εγώ αυτήν την φορά δεν έκανα τεστ γιατί την προηγούμενη είχα κάνει και βγήκε αχνό θετικό και την επόμενη μέρα χοριακη 3.5. βέβαια μου είχε μείνει αυτό και έκανα τώρα, που ήμουν στον τέταρτο 😂😂 συγκινήθηκα, οπότε για τρελά πράγματα ίσως σε περνάω 😂😂

• Χαχα 4

9 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Λογικό!!! Εγώ αυτήν την φορά δεν έκανα τεστ γιατί την προηγούμενη είχα κάνει και βγήκε αχνό θετικό και την επόμενη μέρα χοριακη 3.5. βέβαια μου είχε μείνει αυτό και έκανα τώρα, που ήμουν στον τέταρτο 😂😂 συγκινήθηκα, οπότε για τρελά πράγματα ίσως σε περνάω 😂😂

😅 είχα χοριακη 6700 16η μέρα και συνέχιζα να κάνω τεστ, μη τυχόν και κάνουν λάθος !

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...