Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 27 λεπτά , lizard12 είπε:

Κορίτσια είμαι εδώ κάθε μέρα ( από το 2018) απλώς δεν γράφω συχνά. Αλλά τώρα θέλω να ακούσω εμπειρίες. ΕΤ μιας βλαστοκυστης 5 ημερών (3ΑΒ) στις 14/03.  Χοριακη στις 23/03 (πρωί) βγαίνει 59. Για να μην περιμένω μέχρι τις 27/03 λόγω αργίας, κάνω ξανά στις 24/03 (απόγευμα, για την ακρίβεια 32 ώρες μετά την πρώτη) και βγαίνει 108. Περίμενα ότι θα έχει πέσει για αυτό ήθελα να μάθω γρήγορα. Θεώρησα κ θεωρώ ακόμη δηλαδή το 59 πολύ χαμηλό νούμερο για 9η μερα. Έχω στο παρελθόν μια χοριακη ακόμη που έπεσε όταν έφτασε 600 και άλλη μία που ήταν 23 και δεν ανέβηκε ποτέ ξανά. Δηλαδή δύο βιοχημικές. Οπότε τώρα μου φαίνεται πάλι χαμηλό κ ότι έτσι θα πάει. Δευτέρα επανάληψη. Πώς σας φαίνεται?

Εγώ βλέπω ότι μια χαρά ανέβηκε, διπλασιάστηκε και δεν πήγες καν στις δυο μέρες. Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, ευχομαι να πάνε όλα τέλεια!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα με έχει πιάσει πονοκέφαλος δεν ξέρω αν είναι σημάδι γενικά έχω πονοκεφάλους πριν την περίοδο και όταν κόβω τις ορμόνες μετά από αποτυχία . 
μπορω να πάρω κάποιο παυσίπονο ή να κάνω υπομονή ; 

πρίν από 16 λεπτά , Texas είπε:

Καλησπερα με έχει πιάσει πονοκέφαλος δεν ξέρω αν είναι σημάδι γενικά έχω πονοκεφάλους πριν την περίοδο και όταν κόβω τις ορμόνες μετά από αποτυχία . 
μπορω να πάρω κάποιο παυσίπονο ή να κάνω υπομονή ; 

Να πάρεις, είναι ζόρι ο πονοκέφαλος, ενα χαπάκι παρακεταμολη (depon, panadol) επιτρέπεται

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Πολύ λυπάμαι, όντως οσο και να προετοιμάζεσαι, ποτέ δεν είσαι έτοιμος για τέτοια έκβαση. Πάρε το χρόνο σου να δρομολογήσεις τα επόμενα βήματα.  

Δεν ξέρω να στα χαρακτηρισω, αλλά εγώ τα βλέπω Κουκλιά ζωγραφιστά και εύχομαι να μείνουν και τα δύο!!! Ξεκίνησες το άθλημα ή κρατιέσαι;

Εγώ τελικά έχω το πρώτο μου 3ης μέρας στην κατάψυξη,grade 1, διάβασα ότι είναι καλό, μου το χαρακτήρισε και καλό. Γιουπιιιι....πανηγυριζω το ένα!!!!Αυτή τη φορά δεν το αφήνει για βλαστοκυστη....για να μην ταλαιπωρηθεί;;;;; Μήπως εννοούσε "επειδή δεν θέλω να χαθεί;" Θα τα ξεπαγωσει όλα μαζί, οοοοταν μαζευτούν να γίνει βιοψία; Και στο καπάκι ξαναπαγωμα δεν είναι πιο πολύ ταλαιπωρία;

φυσικά και είναι κουκλιά μοιάζουν στη μάνα τους 😅 οχι ακόμα κρατιέμαι , θέλω να είναι επιφυλακτική αλλά εχω ένα καλό προαίσθημα!  βεβαια τα βυζια μου είναι κρύα και αυτό δεν είναι καλό αλλά οκ!!!το grade 1 είναι το καλύτερο μην σε προβληματίζει αυτό  τα υπόλοιπα που έχεις τι είναι; βλαστοκυστες; 

3 hours ago, Ele@n said:

Πολύ λυπάμαι, όντως οσο και να προετοιμάζεσαι, ποτέ δεν είσαι έτοιμος για τέτοια έκβαση. Πάρε το χρόνο σου να δρομολογήσεις τα επόμενα βήματα.  

Δεν ξέρω να στα χαρακτηρισω, αλλά εγώ τα βλέπω Κουκλιά ζωγραφιστά και εύχομαι να μείνουν και τα δύο!!! Ξεκίνησες το άθλημα ή κρατιέσαι;

Εγώ τελικά έχω το πρώτο μου 3ης μέρας στην κατάψυξη,grade 1, διάβασα ότι είναι καλό, μου το χαρακτήρισε και καλό. Γιουπιιιι....πανηγυριζω το ένα!!!!Αυτή τη φορά δεν το αφήνει για βλαστοκυστη....για να μην ταλαιπωρηθεί;;;;; Μήπως εννοούσε "επειδή δεν θέλω να χαθεί;" Θα τα ξεπαγωσει όλα μαζί, οοοοταν μαζευτούν να γίνει βιοψία; Και στο καπάκι ξαναπαγωμα δεν είναι πιο πολύ ταλαιπωρία;

Μπράβο μπράβο επιτέλους!! Είχατε αλλάξει κατι σε αυτόν τον κύκλο ή απλώς έτυχε λες το καλο; Ο Σφακ το κανει συχνά αυτο που μαζεύει 3ης και τα αφήνει για 5ης μετά και υποστηρίζει πως αν γίνεται σωστά η απόψυξη/κατάψυξη δεν παθαίνουν τίποτα τα έμβρυα. Σε μένα μεχρι στιγμής σωστός εχει βγει πάντως. Στα 9 έμβρυα προχώρησαν τα 8 κανονικά. Τα 3 τελευταία που βάλαμε είχαν και 2 αποψύξεις μάλιστα 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Angot είπε:

φυσικά και είναι κουκλιά μοιάζουν στη μάνα τους 😅 οχι ακόμα κρατιέμαι , θέλω να είναι επιφυλακτική αλλά εχω ένα καλό προαίσθημα!  βεβαια τα βυζια μου είναι κρύα και αυτό δεν είναι καλό αλλά οκ!!!το grade 1 είναι το καλύτερο μην σε προβληματίζει αυτό  τα υπόλοιπα που έχεις τι είναι; βλαστοκυστες; 

Ντεν έχω υπόλοιπα καρντια μου... είναι το πρώτο για αυτό πανηγυρίζω...🤣

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

Just now, Ele@n είπε:

Ντεν έχω υπόλοιπα καρντια μου... είναι το πρώτο για αυτό πανηγυρίζω...🤣

τότε καρντια  μου στο άφησε 3η μέρα για να μην το χάσεις! δεν πειράζει και τα 3ης μέρας πιάνουν!! άρα θα κανείς κι άλλη ωοληψια ε;

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μπράβο μπράβο επιτέλους!! Είχατε αλλάξει κατι σε αυτόν τον κύκλο ή απλώς έτυχε λες το καλο; Ο Σφακ το κανει συχνά αυτο που μαζεύει 3ης και τα αφήνει για 5ης μετά και υποστηρίζει πως αν γίνεται σωστά η απόψυξη/κατάψυξη δεν παθαίνουν τίποτα τα έμβρυα. Σε μένα μεχρι στιγμής σωστός εχει βγει πάντως. Στα 9 έμβρυα προχώρησαν τα 8 κανονικά. Τα 3 τελευταία που βάλαμε είχαν και 2 αποψύξεις μάλιστα 

Αχ ευχαριστώ και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι...όχι δεν αλλάξαμε κατι, πάλι σερπαφαρ πήρα μόνο, αλλά ενώ στον υπέρηχο φαίνονταν πάνω από δέκα δύο ήταν τα πιο μεγάλα, 17 και 13 στον τελευταίο υπέρηχο και πήραμε τελικά το ένα. Μου έχει καρφωθεί ότι αν περιμέναμε δύο μέρες ακόμα θα πετυχαίναμε και το άλλο. Μου έκανε εντύπωση γιατί την πρώτη φορά τα πήγαμε κατευθείαν βλαστοκυστες, βιοψία, κατάψυξη, έλεγχος, απόψυξη εμβρυομεταφορα!

πρίν από 1 λεπτό , Angot είπε:

τότε καρντια  μου στο άφησε 3η μέρα για να μην το χάσεις! δεν πειράζει και τα 3ης μέρας πιάνουν!! άρα θα κανείς κι άλλη ωοληψια ε;

Κι όχι μόνο μια, θέλουμε καμία δεκαριά...μα, πρέπει να γίνει βλαστοκυστη για τον προεμφυτευτικο. 

tvXOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Ele@n είπε:

Αχ ευχαριστώ και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι...όχι δεν αλλάξαμε κατι, πάλι σερπαφαρ πήρα μόνο, αλλά ενώ στον υπέρηχο φαίνονταν πάνω από δέκα δύο ήταν τα πιο μεγάλα, 17 και 13 στον τελευταίο υπέρηχο και πήραμε τελικά το ένα. Μου έχει καρφωθεί ότι αν περιμέναμε δύο μέρες ακόμα θα πετυχαίναμε και το άλλο. Μου έκανε εντύπωση γιατί την πρώτη φορά τα πήγαμε κατευθείαν βλαστοκυστες, βιοψία, κατάψυξη, έλεγχος, απόψυξη εμβρυομεταφορα!

Κι όχι μόνο μια, θέλουμε καμία δεκαριά...μα, πρέπει να γίνει βλαστοκυστη για τον προεμφυτευτικο. 

θα στο αφήσει στο ξεπάγωμα λογικά να προχωρήσει ! δεν καταλαβαίνω όμως γιατί 

On 24/3/2023 at 12:28 ΜΜ, Xristina96 είπε:

Όχι ένα χαχαχχαχαχα 

Περπάτημα μου είπαν και εμένα. Θέλουν το λιγότερο 3 ώρες την εβδομάδα. Ναι μου είπε εάν συνεχίσω έτσι θα είμαι μέχρι το τέλος +25. Έτρωγα πολύ ψωμί ενώ δεν μου άρεσε γιατί με βοήθησε στους εμετούς. Τώρα συνήλθα όμως οπότε κομμένα. Έχουν αυξηθεί οι ποσότητες γιατί αυξήθηκε η όρεξη. 4 μήνες σχεδόν δεν έτρωγα τίποτα. Τώρα κάπως έφτιαξε η όρεξη μου. Τρώω όλη μέρα 😂

Πάλι καλά είμαι ψηλή. Ένα πεπονακι έχω πετάξει.

Ακριβώς έτσι είναι οι οδηγίες, θέλουμε το λιγότερο 150 λεπτά άσκηση μέτριας έντασης την εβδομάδα και το περπάτημα είναι το ιδανικό, διαφορετικά Χριστίνα ετοιμαζόμαστε για την θάλασσα :) 

On 24/3/2023 at 2:27 ΜΜ, Nina_1979 είπε:

Καλησπέρα, κορίτσια.

Δυστυχώς, τα νέα μου είναι δυσάρεστα, η κύηση παλινδρόμησε. 
Προσπαθώ ακόμα να το χωνέψω, μερικές φορές νομίζω ότι ίσως ήταν καλύτερα να πάρω μια αρνητική χοριακή, παρά να ζήσω αυτόν τον εφιάλτη. Ο γιατρός ήταν καθυσηχαστικός, ότι συμβαίνει συχνά, ότι είναι θετικό που συνέλαβα, αλλά πραγματικά δε με παρηγόρησε. Δεν υπήρξε καν έμβρυο  ώστε να το στείλουμε για εξετάσεις και να δούμε αν είχε πρόβλημα.

Συαματάω τα φάρμακα και όταν αδιαθετήσω, μου έδωσε κάτι χάπια να πάρω για να κάνει συσπάσεις η μήτρα και να καθαρίσει. Λογικά δε θα χρειαστώ απόξεση.

Νόμιζα ότι είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου, αλλά μάλλον δε μπορεί κανείς να προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο. Αναρωτιέμαι πώς γίνεται να κλαίω και να πενθώ κάτι που δεν υπήρξε καν. Ήταν η πρώτη μου εξωσωματική, η πρώτη μου εγκυμοσύνη, η πρώτη αποβολή. Δε μπορώ να φανταστώ καν πώς είναι τα το έχει ζήσει όλο αυτό κάποιος τρεις και τέσσερις φορές όπως μερικές εδώ. Σας θαυμάζω.

Θα προσπαθήσω να μαζέψω τα κομμάτια μου και να σταθώ στα πόδια μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα. Να είστε καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας ❤️

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου. Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη φορά πονάει πολύ, πάρε το χρόνο σου, ξέσπασε και προχωράς μπροστά!! Κράτα τα θετικά με την πρώτη σου προσπάθεια πήρες θετική χοριακή και έμεινες έγκυος, άρα μπορείς να μείνεις έγκυος και μπορεί να επαναληφθεί έχοντας μια υγιή εγκυμοσύνη. Και η δική μου πρώτη φορά έτσι κατέληξε σε βιοχημική κύηση, προχωράμε!!

4 ώρες πρίν, lizard12 είπε:

Κορίτσια είμαι εδώ κάθε μέρα ( από το 2018) απλώς δεν γράφω συχνά. Αλλά τώρα θέλω να ακούσω εμπειρίες. ΕΤ μιας βλαστοκυστης 5 ημερών (3ΑΒ) στις 14/03.  Χοριακη στις 23/03 (πρωί) βγαίνει 59. Για να μην περιμένω μέχρι τις 27/03 λόγω αργίας, κάνω ξανά στις 24/03 (απόγευμα, για την ακρίβεια 32 ώρες μετά την πρώτη) και βγαίνει 108. Περίμενα ότι θα έχει πέσει για αυτό ήθελα να μάθω γρήγορα. Θεώρησα κ θεωρώ ακόμη δηλαδή το 59 πολύ χαμηλό νούμερο για 9η μερα. Έχω στο παρελθόν μια χοριακη ακόμη που έπεσε όταν έφτασε 600 και άλλη μία που ήταν 23 και δεν ανέβηκε ποτέ ξανά. Δηλαδή δύο βιοχημικές. Οπότε τώρα μου φαίνεται πάλι χαμηλό κ ότι έτσι θα πάει. Δευτέρα επανάληψη. Πώς σας φαίνεται?

Καλησπέρα σου, η αύξηση είναι καλή και πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα 24ωρό και κάτι. Καλούς διπλασιασμούς σου εύχομαι!!

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

42 minutes ago, Ele@n said:

Ναι δεν ξερω γιατί το έκανε αυτο. Αφού οι βλαστοκύστες επιβάλλονται στην περίπτωση σου ειναι λίγο περίεργο. Ισως θέλει να παρει το δείγμα όσο ειναι σε εξέλιξη τα έμβρυα και όχι αμέσως μετα απο απόψυξη.  

• Μπερδεμένη/-ος 1

eardp2.png

Καλησπέρα κοριτσια και χρόνια πολλά ήθελα να ρωτήσω υπάρχουν κάποιες τιμές όρια που πρέπει να είναι οι ορμονολογικες ώστε να προχωρήσουμε σε εξωσωματική κ να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες εμφυτευσης,επίσης αν γνωρίζει κάποια κοπέλα αν υπάρχει κάτι που δίνουν για χαμηλο ανοσοποιητικο?

Καλησπέρα σε όλους διαβάζω τα νέα σας συγχαρητήρια στα ζευγάρια που τα κατάφεραν όλα να πάνε υπέροχα. 

Λυπάμαι για τις ατυχίες που διάβασα κουράγιο και υπομονή όλα "στο τέλος της ημέρας".... θα γίνουν! 

Εμάς τα νέα μας είναι ότι έγινε η υστεροσκοπηση όλα βγήκαν υπέροχα. Πεντακάθαρη μήτρα ενδομητριο όλα τέλεια. Την επόμενη Παρασκευή περιμένουμε κάτι τελευταίες εξετάσεις 2 σελίδες εξετάσεις βασικά. Ολους τους δείκτες της θρομβοφιλιας και ένα κατεβατό με γονίδια και κληρονομικα νοσήματα από ότι κατάλαβα.... Σε 20 μέρες περίπου ξεκινάμε προετοιμασία για εμβρυομεταφορα!!!! 

• Μου αρέσει 6
  • Καλή τύχη! 7

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Ναι δεν ξερω γιατί το έκανε αυτο. Αφού οι βλαστοκύστες επιβάλλονται στην περίπτωση σου ειναι λίγο περίεργο. Ισως θέλει να παρει το δείγμα όσο ειναι σε εξέλιξη τα έμβρυα και όχι αμέσως μετα απο απόψυξη.  

Θέλω να πιστεύω ότι γίνεται σε συνεννόηση με τον γιατρό, όχι μόνο ο εμβρυολογος, ε;

tvXOp2.png

κορίτσια να σας πω τι έπαθα μόλις! ναι ναι ξέρω τι θα μου πείτε! αλλά οκ! ήμουν ξαπλωμένη στον κάναμε , σηκώθηκα ίσως απότομα  και επειδή το σπίτι μου ειναι μεζονέτα μπήκα στο ασανσέρ να ανέβω στον 6 ! και κορίτσια από τον 5ο ως τον 6ο κρατιόμουν με νυχια και με δόντια να μην πέσω ! τάση λυποθυμιας  , ιδρώτας και τάση για εμετό ! αφού ηρθα κατευθείαν στο κρεβατι ,ακόμα δλδ εχω ζαλάδα ! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...